Gecmis olsun nur.duygularima tercume oldun
dogru kelimeri bulamamistim.
oglana bogazi kizarmis dedi dr salgn varmis. verdm ilaclrini dus aldrdim fitil koydm yarim hic kendnde degl ins.yarina toparlr
Gecmis olsun nur.
Simdi gordum cnm gecmis olsun. Toparlanir hemencicik inslduygularima tercume oldun
oglana bogazi kizarmis dedi dr salgn varmis. verdm ilaclrini dus aldrdim fitil koydm yarim hic kendnde degl ins.yarina toparlr
Te allam ya elbiseni görmesem bol geleceğine inanıcam he. Kız teyze sen bu deliye bakma zaten yanlış anlattı elbiseyi siyah şeritler değil siyah desen var göğüsten basene kadar ayrıcada kolu yok elbisenin omuzları tül
duygularima tercume oldun
Selamün aleyküm hanımlar....
lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...
Selamün aleyküm hanımlar....
lafa nerden nasıl başlıcamı bilmiyorum çok kötüyüm bu aralar...büyük kızımın üst bacak kemiği kırıldı günlerdir hastanelerdeyiz yatıyoruz yarın ameliyat olucak platin takılıcak dua edinn...küçük kızım annemlerde ama burnumda tütüyo...bu sıra sıkıntılar hiç bitmedi...Rabbim küçük küçük musibetlerle büyükleri def ediyo üzerimizden sanırım...üzgün yorgun ve yıpranmış vaziyetteyim dua edin nolur...
Nurcum gecer canim cocuklar daha cabuk atlatiyor hastaliklari rabbim beterinden korusun
Meyracim gecmis olsun canim
Fridam tatilin nasil geciyor egleniyormusun
Hayriye nerelerdesin ozlettin
Hepinizi seviyorum kocaman opuyorum kk arkadaslarim
Bugun de sevgi kelebegi modunda dolaniyorum iste
Bonus buda sana
aminnn inşallah hepimizee :)selamun aleyküm güzeller
sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol kazançlı, ve bol eksili bir gün diliyorum.
herşey gönlünüzün istediği gibi olsun
ve aleykümselam meyracım sen o mantıyı çabucak gönderirsin eminim.selamun aleykum kızlar.. diyetim iyi gidiyor şükür, hareketli de bi hayatım var bu ara.. iyi gidiyo sayılırım.. amaaa dün gece 12 de mantı açtım eşim isteyince e tabiki biraz da yedim bugün daha dikkatli olacağım. biraz da fazla sporla hallolur inşallah :)
aminnn inşallah hepimizee :)
gökcecim geçmiş olsun canımNurcum gecmis olsun oglusuna :)
Yolcu canim benim kizina coook gecmis olsun!!! Bende meyra alintiliyinca gördüm... o daha cocuk oldugu icin cabuk iyilesir canim.
Yarin okul geziye gidiyor :) Ben gitmicem hastayim dicem... ki bugun fena hastayim burnum cok fena akiyor... hafif usuttum galiba...
Gokcecim gecmis olsunNurcum gecmis olsun oglusuna :)
Yolcu canim benim kizina coook gecmis olsun!!! Bende meyra alintiliyinca gördüm... o daha cocuk oldugu icin cabuk iyilesir canim.
Yarin okul geziye gidiyor :) Ben gitmicem hastayim dicem... ki bugun fena hastayim burnum cok fena akiyor... hafif usuttum galiba...
bilme valla acirsin halime olmeyecek kadar yiyorum o kaaNoldu sana laniyisin dimi
Topiğin önde gideni olarak eksik paylaşıyon yaptıkları ne yiyip ne içiyon bilmiyorum şahsen
Aleykumselam canim sagol guzel dileklerin icin sen nasilsin?selamun aleyküm güzeller
sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol kazançlı, ve bol eksili bir gün diliyorum
herşey gönlünüzün istediği gibi olsun
Daha iyisindir insallahTesekkurler daficim :)
Dayko tesekkurler canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?