Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm...
öf pöf başım ağrıyo bu akşam biraz....

duygularima tercume oldun
dogru kelimeri bulamamistim.

oglana bogazi kizarmis dedi dr salgn varmis. verdm ilaclrini dus aldrdim fitil koydm yarim hic kendnde degl ins.yarina toparlr

inşaallah canım, yarınmı sünnet olacak? yoksa oldu bittide yarın törenimi var?
öf geçmişte kaçırmışım ben hep oraları....

ve aleyküm selam canım....
canım yaaa ben bu aralar geçmişi hep yarım yamalak okuyordum, senin mesajını daha yeni bu akşam gördüm geçmişi kurcalarken: ((((
ne kadar üzüldüm bir bilsen: (
ama dediğin gibi rabbim sevdiğine veriyor sıkıntıyı.... inşaallah hep bunlarda da vardır bir hayır....
çok geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah canım.....
inşaallah ameliyatta iyi geçmiştir.... ama üzülme bak hem tıp çok ilerledi, hemde çocuklar daha çabuk iyi oluyor taze oldukları için inşaallah...
nasıl oldu bu kırık? bişeymi düşürdü ayağına yoksa?: (
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah....
Allaha emanet olun, görüşmek üzere.....
bizi habersiz bırakma.....

Meyra alıntı yapınca gördüm bende kuzum çok çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten allahım beterinden korusun...aklına geldikçe sadaka ver oku. Yeni ev aksilik olması normal. Gemiş olsun tekrar inş iyi geçmiştir ameliyatınız.

Nurcum gecer canim cocuklar daha cabuk atlatiyor hastaliklari rabbim beterinden korusun
Meyracim gecmis olsun canim
Fridam tatilin nasil geciyor egleniyormusun
Hayriye nerelerdesin ozlettin
Hepinizi seviyorum kocaman opuyorum kk arkadaslarim
Bugun de sevgi kelebegi modunda dolaniyorum iste
Bonus buda sana

Nurcum gecmis olsun oglusuna :)

Yolcu canim benim kizina coook gecmis olsun!!! Bende meyra alintiliyinca gördüm... o daha cocuk oldugu icin cabuk iyilesir canim.

Yarin okul geziye gidiyor :) Ben gitmicem hastayim dicem... ki bugun fena hastayim burnum cok fena akiyor... hafif usuttum galiba...

Noldu sana lan iyisin dimi

Topiğin önde gideni olarak eksik paylaşıyon yaptıkları ne yiyip ne içiyon bilmiyorum şahsen

selamun aleykum kızlar.. diyetim iyi gidiyor şükür, hareketli de bi hayatım var bu ara.. iyi gidiyo sayılırım.. amaaa dün gece 12 de mantı açtım eşim isteyince e tabiki biraz da yedim bugün daha dikkatli olacağım. biraz da fazla sporla hallolur inşallah :)
selamun aleyküm güzeller
sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol kazançlı, ve bol eksili bir gün diliyorum.
herşey gönlünüzün istediği gibi olsun
aminnn inşallah hepimizee :)

ve aleykümselam meyracım sen o mantıyı çabucak gönderirsin eminim.

gökcecim geçmiş olsun canım

Selam kizlar

Gokcecim gecmis olsun
Noldu sana lan iyisin dimi

Topiğin önde gideni olarak eksik paylaşıyon yaptıkları ne yiyip ne içiyon bilmiyorum şahsen
bilme valla acirsin halime olmeyecek kadar yiyorum o kaa
Iki gundur kacirdim sporda yapmadim bugun basliyorum yine spora sıkıldim bu ara sanirim diyetten neyse kendi kendime gaz verim biraz daha

selamun aleyküm güzeller
sağlıklı , mutlu, huzurlu, bol kazançlı, ve bol eksili bir gün diliyorum
herşey gönlünüzün istediği gibi olsun
Aleykumselam canim sagol guzel dileklerin icin sen nasilsin?

Cnm ben sporu evde ter su dokerek yapiom
yatili misafrler hala gitmdi sanirim dahada kalcaklae yarin evlilik yildnumum hemde ama misafr agirliyoruz esimin 17 ve 14yasindakibkuzenleri kaliyo ailesivkoyde
inmediler daha ne zmn gelckler bilmiyorum
enfes sofralar kuruorm ama diyeti bozmadim
evlilik yildonumu yarin ama biz bugunden kuzenleriyle kutladik ne kadar hos degilmi ?
Sitee girmeyebvakit kalmiyorki anck smdi rahatm bi bakiyim dedim butun gun oturmuo ki
sagolsunlar yardimda etmez buyuk kiz var evde ama rahatlar valla
Of of neysevgenede gguzel kutladik basbasa olmasada
simdi girmisken iki gunluk yediklerim
dun sabh ; domates 2dlm seklnde tost yagsiz az kasarli
aksama kadar visi yemedim gece ucte yemek istediler yemicm dedm ama bayoldim nerdeyse pilavbkofte yaptm kofte izgara tost makinesinde ama kofte yemedim 3kasik pilav 1kase yogurt
trk kahvesi ve nesacafe savh 5buckta yattm
10bucukta kalktm
bugunlu menu
Sabh domatea 5zeytin yarm dilm ekmek
2fincan sut
sahile gittik ailecek
orda yildonumu yildonumu kutladigimiz icin 1dlm ckolatali pasta 1bardk seftaki syu
sabh kahvaltisi saat 12:40da yaptk
saholde 5te yedik
eve geldik cok aciktik az bisi yumurtali patates 1yk . 1.5baddk kola
1,5 tane kofte
Yarimvdilm ekmek ama karnim sis degl. Cok sukur hafifvgeldi kosturmaya evde

cesme gibi ter dokuom kosturmaktab :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…