Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlar
ben çok yorgun bir şekilde tembellik ediyorum. önceki gün çocuğu acile getirilen yakınımız aradı. bir yolunu bulup çocuğun bakırköye sevkini yaptırmışlar. çamatem e götürücez dedi. arabaları yok ve istanbula hiç gitmemişler. eşime söyledim. eşimde belki bir insanın kurtuluşuna vesileye katkımız olur gidelim dedi. çocuğu çamatem e götürdük. iki günlük yorgunluk ve uykusuzluk . randevu şansı yok gece gidip sıra alınıyor ve insanlar yavrularını bu illetten kurtarabilirmiyim umuduyla hastahane kapısında sabahlıyorlar.gece 3 te gittik sabah 17 de ancak sıra geldi. ve bir dk. bile kapıdan ayrılamıyorsun.her an çağrılabilir ümidiyle bekliyor anneler. körpecik kuzular. hepsi 18 yaş altı. inanın öyle içim acıdıki o duyguyu anlatamam
Rabbim hepsini kurtarsın bir dahada bulaştırmasın. vee bu kanayan yarayıda bir an önce görür ve bu yarayı sarar inşallah ilgililer. yoksa bu yangın her yeri saracak girmedik ev bırakmayacak. dün buna yakinen şahit oldum.
yollarda hastahane kapısında ne bulduysak onu yedik. buda hep zararlı şeyler oldu. bu hafta artı bekliyorum .

aleykum selam dafi keşke o tür yerler çözüm olsa orada yatıpta müşteri bulmaya çalışan okadar çok insan varki hastaneye bile o amaçla yatanlar var ailenin çok dikkatli olması gerek onlar daha çocuk kim çekerse oraya giderler benim eşim amatemde çalıştı dayanamadı yerini değiştirdi her türlü insan var para bulmak için türlü yollara başvurmuş çok genç var malesef

haklısın canım.
ordakilerde öyle konuşuyorlardı. malesef en denetlenmesi gereken yerler denetimsiz bırakılmış. bu boşluklardanda besleniyorlar. yatırmadılar zaten ilaç tedavisi uygulayacaklar ama faydası olurmu bilmiyorum.
eşimde dedi istanbula gidip gelmek 250- 300 civarı masraf. bu fiyatlara götürebileceğiniz bir özel varsa bursada ona götürün. bizde destekleriz. belki daha iyi olur , bir araştırın dedi.

özel hastane kesinlikle daha iyi olur yatmaktansa evde ailenin gözetiminde olması gittiği yerlerin takip edilmesi çok daha iyi sonuç verir en önemlisi çocuğun ortamını çevresini değiştirmek.çocuklar hastaneye yatırıldığında kendisine ceza verilmek istediğini düşünüp aileye karşı teplide gösterebilir.allah çocuklarımızı kardeşlerimizi korusun insallah

amin canım.
bende bakıyorum internetten ama bursada hiç böyle bir yere rastlamadım. sadece amatem var oda 18 yaş üstüyle ilgileniyor.annesi işteyken anneannesiyle alıp götürdük oraya sadece piskologla görüştürüp gönderdiler

çamatemdeki doktorlara sorarsanız size isim söylerler özel muayenehanesi olan bir çocuk psikiyatri uzmanı mutlaka vardır canım psikolog çok faydalı olmaz bu gibi durumlarda
çok sağol canım bunu annesine söylerim. 3 hafta sonra çağırmışlar. tekrar gittiğinde sorsun. belki birlikte gideriz yine. onlarında fiyatları nedir onuda öğrenmek lazım. durumlarıda iyi değil. gerçi destekleyebildiğimiz kadar destekleriz ama dışarıdan gelen destek nereye kadar götürür bilmiyorum. inşallah kurtulur o illeten. bütün imkanlar zorlanır artık.

Merhaba hanimlarr daha simdi otirdum ancak hastanede kosturdum bugun daha hic biai yiyemedim kosturmaktan
esmde yarim saate gelcrk salata turu yrriz herhalde oyy cok sicak yaa 1saate camasir kuruyor :)
Velhasil ancak rahat ettim sizler nasilsiniz hanimlar :)

selamün aleyküm...
diyetim iyi gidiyor şükür.
birazdan kaynımlar gelicek, tatilden dönüyorlardı sizede uğrayalım dediler telefon ettiler, akşama kalırlarmı biliyorum ama kalmazlar galiba.
ve hava sıcak.....
daykom napıyorsun kuzum: )

amin.
çok üzülüyorum bu duruma bende: ((((
iyi olmuş ablacım yardım etmeniz, allah razı olsun inşaallah sizdende....

amin.

hayırdır canım ciddi birşey yoktur inşallah.yazdında benmi görmedim bilmiyorum

ve aleykümselam meyracım.burdada çok sıcak
çok üzülüyorum bu duruma bende: ((((
iyi olmuş ablacım yardım etmeniz, allah razı olsun inşaallah sizdende....

amin. canım keşke yardım edebilsek ama ne yalan söyleyeyim ben çok umutlu değilim bu çocuktan. Allah yardımcıları olsun.biz ne söylesekte çocuğun umurunda bile değil.kimseyi duymuyor

Bilmiyorum yazdim mi daficim sagol cnm
Muhim bisi degil sacim dokuluyprdu allahtan buyk oranda degil ama onlem alayim die gittim zinko ve vitamin vefdi 2ay sonra tekrar gitcem
menum tek ve biraz zararli oldu ama baska bisi yemiyorm
4lahmacun 3bardak kola
esim supriz yapms yemek yapmayincs gelirken almis mecbur ydim
5gundur esimin kuzebi bizde kaliyordu O yogunlugum vardi neyseli artik rahatim :)

hımm hatırladım canım yazmıştın.iki ay sonra gittiğinde hiçbir sorun kalmamış olur inşallah. bende ilk diyete başladığımda sadece protain almıştım .hiç karbonhidrat almadım. hızlı kilo verdim ama hızlı bir şekilde saç dökülmesi başladı. sonra normal beslenmeye geçince verdiğim kilolar geri gelmeye başladı ama saç dökülmesi kalmadı. sonra sağlıklı beslenmeye geçtim.daha az veriyorum ama herşey yoluna girdi çok şükür

selamun aleyküm..
maşallah iyi spor yapıyorsun daim olsun :) bana da örnek ol :)
Allah yardımcıları olsun ya gerçekten çok zor..
ben iyiyim çok şükür :) burası da çok sıcak canım..
selam kızlar ben ağır bir diyete başladığım için spor yapamıyorum sarkma olurmukii
hızlı kilo verirsen sporsuz şekilde sarkma olabilir canım ne yazıkki..
geçmiş olsun canım benim de saçım çok dökülüyor ne yazıkki..

ve aleykümselam

İsveç diyetine mi başladın canım? Nedense listelere uymak bana göre değil, sıkılıyorum.
Sporsuz olmaz bence ya, en azından 40 dk yürüyüş olsa akşamları.
Ben liste olmadan yapamiyorum canim ısveç diyeti cok etkili ama zor ben oncedende yspmistim verdigimi geri almadim.yürüyüş yapmaya calisicam yoksa kilolu vücut sarkık vücuttan iyidir

Offff ya!!!! su coklu alinti olayina iyice sinir oldum ha!!!! Olmuyor calismiyor bende!!! Mune'ye soyledim bir topice yönlendirdi oraya yazdim ordada beni gerizekali yerine koyup yok coklu alintiyi gormuyormusun ona tiklaman lazim sinra alintilari ekle ye tiklaman lazim.... galiba bundan sonra cumadan cumaya gelicem!!! Igrenc olmus site!!!

Ben forum acsam gelirmisiniz oraya acaba?

HasibeG basiniz sag olsun canim!!!
özledik seni!!!

Daficim tüylerim diken diken oldu... allahim yardimcisi olsun butun yavrucaklarin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…