- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Gunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)
dafi ablacim ne gezdin beenapacan mecbur
gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.
niyet ettim asure yapmaya ilk kez yapicam meyraaa bakta ornek al
Ellerinize sağlık Allah kabul etsinBonus cum yaptım konu komşuma bile dağıttım, kociş de iki tabak yedi bebisimle bize cok kalmadı ama olsun şekerin 1 tabaktan fazlası zarar zaten dimi? :) sende durumlar nasıl?
Ellerine sağlık ben çok severim sırf yemeyim diye yapmadım ama komşular sağolsun.Bonus cum yaptım konu komşuma bile dağıttım, kociş de iki tabak yedi bebisimle bize cok kalmadı ama olsun şekerin 1 tabaktan fazlası zarar zaten dimi? :) sende durumlar nasıl?
Kızlar çok sağolun hepiniz benim için çok özel insanlarsínız
Telden pek yazamıyorum
Selam şişko kalpli çıtırlar.
Ben geldim şu koca popomu sığdıracağım bir yer varmı?
Lesli yaptım ben haber vereyim sizde bana aferin diyin diye geldim
Sabah 9 gibi kalkıyorum ama küçüğü emzir büyüğü giydir kahvaltı gece kalıyor birde ben ilaç alıyorum troid için. Yemekten 1 saat önce. Derken kahvaltı çok gece kalıyor.
Sabah yumurtalı menemen 2dilim tam buğday ekmeği biraz peynir çay. Kahvaltıdan 1 saat önce yarım kase aşure.
Öğlen çok tatlı istedi kek ve üstüne dukanella
Akşam düdüklüde et ve pilav salata turşu su az içtim akşam tamamlıycam.
Saat 7.30 gibi yine aşure yedim.
Adet öncesi gibiyim tatlı aşeriyorum
hımm şimdik ben dukan yapıyom ya kek dukan kek.karbonhidratı fazla kaçırmışsın, yani ekmek gurubunu....
birde süt gurubu hiç yooook.... süt yoğurt ayran vs vs.... süt ve et gurubu tokluk hissi veriyo....
açıkçası süt gurubunu bende genelde itinam üzerine tüketiyorum, yoksa itinam olmasa bende genelde uzak kalıcam nedense......
hb cnmGünaydın sedefcim sen de hosgeldin
kolaygelsin canım yaaDun corbayi yaptim bugun basladim sabah once mandalina yedim 1 tane, kereviz olmayaydi daha guzel olacakmis tadi neyse yarar zarar dusunuldugunde katlanicam artikkerevizin kokusuna
Sonra bi kase ama kocamannn bi kase ictim bol bol su tabiki arada da 1 sade turk kahvesi ohhhhh pek bi iyi geldi oglen de 1 portakal sonra da corba
Komsum asure yapmis dua okutur her sene asure yapinca(Allah kabul etsin) bir de yanina tuzlu borek,pogaca falan yapar oraya inicem ogleden sonra ama yemiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?