Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Berkuras oğlunun doğumgünü kutlu olsun nice yıllara inşallah
Daficim iyi gezdin maşallah AVRUPA'YI da fethettin
Bonus kolay gelsin aşure için Allah kabul etsin biz bugün de arkadaşta yaptık yedik aşureyi
Nursena pazartesiden beri sürekli aşure yiyorum Allah sonumu hayretsin yürüyüş neyim de yok yasak zaten

slm kızlarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :)

sabah: domates, 2 biber, 10 zeytin(üzerine biraz zeytinyağ, nane ve kekik koydum), ceviz, 2 dilim yumurta(hastanede arkadaşlardan yürüttüm ben haşlayamamıştım ), 1 mandalina

öğlen: barbunya, salata, yoğurt

akşam: çorba, taze fasülye, cacık

Gunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)

dafi ablacim ne gezdin bee napacan mecbur

gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.

niyet ettim asure yapmaya ilk kez yapicam meyraaa bakta ornek al
Bonus cum yaptım konu komşuma bile dağıttım, kociş de iki tabak yedi bebisimle bize cok kalmadı ama olsun şekerin 1 tabaktan fazlası zarar zaten dimi? :) sende durumlar nasıl?

Eklentiler

• PhotoGrid_1415211479768.webp
    108,1 KB · Görüntüleme: 85
Sabah 9 gibi kalkıyorum ama küçüğü emzir büyüğü giydir kahvaltı gece kalıyor birde ben ilaç alıyorum troid için. Yemekten 1 saat önce. Derken kahvaltı çok gece kalıyor.
Sabah yumurtalı menemen 2dilim tam buğday ekmeği biraz peynir çay. Kahvaltıdan 1 saat önce yarım kase aşure.
Öğlen çok tatlı istedi kek ve üstüne dukanella
Akşam düdüklüde et ve pilav salata turşu su az içtim akşam tamamlıycam.
Saat 7.30 gibi yine aşure yedim.
Adet öncesi gibiyim tatlı aşeriyorum

Kızlar çok sağolun hepiniz benim için çok özel insanlarsínız
Telden pek yazamıyorum

sende bizim için ablam....

Selam şişko kalpli çıtırlar.
Ben geldim şu koca popomu sığdıracağım bir yer varmı?
Lesli yaptım ben haber vereyim sizde bana aferin diyin diye geldim

afferim: )

karbonhidratı fazla kaçırmışsın, yani ekmek gurubunu....
birde süt gurubu hiç yooook.... süt yoğurt ayran vs vs.... süt ve et gurubu tokluk hissi veriyo....
açıkçası süt gurubunu bende genelde itinam üzerine tüketiyorum, yoksa itinam olmasa bende genelde uzak kalıcam nedense......

hımm şimdik ben dukan yapıyom ya kek dukan kek.
süt grubunda haklısın yazmamışım 3 bardak ayran içtim gün boyu. 1 bardakta süt içtim.

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben gene servisteyim :) yarın cuma bu hafta da bitiyor Allah'tan. Omur bitiyor ya aslında neyse ...
Aşûre konusunda cok haklısınız arkadaşım Berk'in doğumgununde koca Borcam getirmiş yenir diye hepsini ben yedim desem yeridir bitene kadar buzdolabına taşındım su an artılardayım
Bakalım yarın ne cıkacağım

Dun sabah mandalina 2 dilim tahıllı ekmek peynir çay
Öğlen tavuk patates elma salata az da tarhana
Ara kuruyemiş
Aksam tarhana çorba öğlen yemekte özendim esim de istiyordu ama sulu oldu tarhanası az koydum sanırım
Kusbatı eti de domatesle pişirdim biraz da ondan yedim bir de salata 1 dilim de ekmek
Su 2 Lt rahat içtim

Spor yok

Dun corbayi yaptim bugun basladim sabah once mandalina yedim 1 tane, kereviz olmayaydi daha guzel olacakmis tadi neyse yarar zarar dusunuldugunde katlanicam artik kerevizin kokusuna
Sonra bi kase ama kocamannn bi kase ictim bol bol su tabiki arada da 1 sade turk kahvesi ohhhhh pek bi iyi geldi oglen de 1 portakal sonra da corba
Komsum asure yapmis dua okutur her sene asure yapinca(Allah kabul etsin) bir de yanina tuzlu borek,pogaca falan yapar oraya inicem ogleden sonra ama yemiyecem

kolaygelsin canım yaa işin çorbayla zor vallaha sık sık buraya yaz olur mu. birdahaki çorbanada kereviz katmasın artık. komşuya inince nasıl yapıcaksın o kadar kaabalığa laf anlatmakda zor. geçen kardeşim geldii bişey alma dediğim halde gülüoğlundan baklava tarzı bişeyler almış oturup onlarla yedim birde bu hafta aşurezede olduk korkumdan tartıyada çıkmadım zaten mağlum dönemdeyim 2 gündürde hastanelere gidip kan vericem diyee çok acıkmış bir şekilde 2 de 3 de kahvaltı yaptım fazla yediiim off off yine bütün hataları istemeden üst üste yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…