Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagol canim sende guzel gidiyorsun
Daficimi ozledikte gelecek nasilsa bol bol gezsin simdi

Hadi bakalimm
Ben de her aksam yarin sunu sunu yapicam diye kuruyorum kafamda sabah olunca canim istemiyor sonbahar yorgunlugumu nedir anlamadim

ay bu özgür kızlarla napıcaz biz şimdiden okul gezileri bilmem ne... benimkide bir gezi olsun ilk balıklama atlar kızıma göre herkez gidiyordur ama o evde kalıyordur, hayatı zindan eder sonra bir bakarız yeterli katılım olmayınca iptal olmuş

genelde esnek cevaplar veriyorum olabilir , bakarız, arkadaşların da giderse düşünürüz gibii... bu konuda rahat olmasını istiyorsa ders notlarınında çok yüksek olması gerektiğini ve haketmesi gerektiğinide anlatıyorum işte böyle henüz geceleri arkadaşına gitmek istediğini ve kalmak istediğini söyliyemiyor buna izin çıkmıyacağını biliyor ama ilerde zorlar mı bilmem...

benim oğlumda oğlak inş. dediğin gibii hayat oğlaklara güzel, rahat, şanslı davranır inş.

merhabalar uğrıyamadım pek ama sizi hep takip ettim :) rahatsızdım biraz mağlum dönem sıkıntılı geçtii evde dinlenemedimde geçtiğimiz hafta sonuda nişanımız vardı. onu yaptık sonrasında pazar günüde kızımla dışarıda dolaştık biraz zor oldu. bugünde kadın doğuma tahlilerimi verdim yarın tekrar hastaneye gidecem sonuçları çıkıcak önümüzdeki hafta sonuda 3 gün üst üste kına, nişan ve kokteyli nikah var. hepside gidilmesi gerekenlerden yaşda ilerleyince vücut kaldırmıyor mu nee hiç gidesim yok. bu hafta yediklerime hiç dikkat edemediğim gibii yeşil çayımı bile içemedim cumadan hiç umutlu değiliiim

asumanzeynep adaş aşure yapmışsın diğer arkadaşlardan da yapan olmuş Allah kabul etsin : ) naptın dizlerine ilaçdan başka altarnetif tıpda uygulıycakmısın ? bizimde ailede spordan kaynaklı diz ön kısımda kıkırdak, kemik dağılması oldu. ağrıda 20 şer dakkalık buz tedavisi iyi geliyordu ama seninkiyle aynı yerdemi bilemiyorum. birde muz ve balda iyi geliyor dr. tavsiyesiydi pek diyete uygun değilse de bence tüketilebilir.

Âmin adaşım sağolasın
Sana da geçmiş olsun tahliller iyi çıkar inşallah
Dizim için ne yapcam bilmiyorum hyalix diye bir ithal ilaç var ona devam edeceğim bir de korumaya çalışacağım mümkün olduğunca muz ve bal cazip geldi valla zaten tüketirim ben ikisini de

kızlar yaptıgınız diyet varmı paylaşırsanız sevinirim ben dün tartıldığımda 94.4 bugün sabah uyandıktan sonra karbonatlı limonlu su içtim bir saat sonra kahvaltı yaptım. kahvaltıda bir dilim peynir bir yeşil biber 4 adet zeytin ve 3 adet üzüm yedim.
akşamüstü kahve içtim aksam 1 yemek kaşığı taze fasulye 4 yk yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina ve 3 adet üzüm yedim bir çay bardagıda şekersiz kilo içtim. şimdi tartıldım 95.8

Arkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
Ikiniz de hoşgeldiniz inşallah sağlıkla verirsiniz kiloları
Sedef bence yediklerin çok az olmuş bir de akşam tartılma moralin bozulur ne kadar aç bile hissetsen gün boyu yediklerin tartıya yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…