Yok ya biz mi beceriksiziz bilmiyorum ki :) Her ay aynı sonuçilahi: )
artık bir sen, bir ben, birde bebekmi acabaaaaaa
Yok ya biz mi beceriksiziz bilmiyorum ki :) Her ay aynı sonuç
Sen neyden zaman bulamıyorsun ki, yeni yemek kategorsi belli oldu, Makarna. Şimdiden yap resmini çek açılınca katılırsın :)pinkocum ben vakit bulsam yapacak çok şeyim varda vakit yok: )))))))
bazen oluyo böyle olduğun gibi geçer geçer....
Yok ama millet kazarada kalıyor :) Benimki istemediği için, ümidim kazadan yana amayani çalışma mevcutmu?
Sen neyden zaman bulamıyorsun ki, yeni yemek kategorsi belli oldu, Makarna. Şimdiden yap resmini çek açılınca katılırsın :)
Yok ama millet kazarada kalıyor :) Benimki istemediği için, ümidim kazadan yana ama
orası öyle tabi herşeyin Hayırlısı :)bakalım belki: )
canım yok işte vakit az geliyo bana: )))))
hımm hayırlısı bakalım.
orası öyle tabi herşeyin Hayırlısı :)
Zamanı çabuk tüketiyorsun yani :)
Sagol canim sende guzel gidiyorsuntebrikler kızlar.......
nur ellerine sağlık balık, teşekkürler.....
daykom tebrik ederim canoooom: )
geçmişi okuma fırsatım olmadığı için yeni tebrik edebildim
olsun kilo alsan yaz bence canım, böyle daha iyi olur
dafi ablamı özledim ben......
Hadi bakalimmkızlar aklımdan ne geçti şimdi: ))))
ama sadece geçti, yaparmıyım bilmiyorum, çünkü beni biraz zorlar bu iş: )))))
sıkar yani biraz....
haftada 3gün spormu yapsam diyorum.....
nasip bakalım.... hayırlısı olsun
leslieee ablanın athome1mili yapabilirim.
1mil yaklaşık 1,6km falan. haftada 3gün 1,5km yürümek fena fikir değil hani.... değilmi???
Sagol canim sende guzel gidiyorsun
Daficimi ozledikte gelecek nasilsa bol bol gezsin simdi
Hadi bakalimm
Ben de her aksam yarin sunu sunu yapicam diye kuruyorum kafamda sabah olunca canim istemiyor sonbahar yorgunlugumu nedir anlamadim
Dun kizin kursu vardi okulda saat 6 da bitiyor gecen hafta arkadasinin agabeyi getirmisti cikista bu hafta esime dedim sen git al o da gelmis oluyor o saate neyse esime zor geldi arabayi cikarmak bahene sayiyor yok o buyudu gelir artik bisi olmazfalan filan (buralar ufak yer herkes birbirini tanir aslinda) neyse dedim ben alirim gittim almaya gelirken kizim diyorki babam gelir sanmistim ben de dedim baban senin buyudugunu kendi basina gelebilecegini dusunmus kizim demezmi
O zaman geceleri arkadaslarima gidebilirim tek basima ben de dedim olmaz bak baban oyle dusunebilir ama ben oyle dusunmuyorum ki seni almaya geldim
Simdikiler ne kadar hazircevap yareppim hemen ozgurluklerini ilan etmeye calisiyorlar
Oyle dedi o da zorlu bir donemden gectiler ama bi 10 sene cok guzel seyler bekliyor dedi
Âmin adaşım sağolasınasumanzeynep adaş aşure yapmışsın diğer arkadaşlardan da yapan olmuş Allah kabul etsin : ) naptın dizlerine ilaçdan başka altarnetif tıpda uygulıycakmısın ? bizimde ailede spordan kaynaklı diz ön kısımda kıkırdak, kemik dağılması oldu. ağrıda 20 şer dakkalık buz tedavisi iyi geliyordu ama seninkiyle aynı yerdemi bilemiyorum. birde muz ve balda iyi geliyor dr. tavsiyesiydi pek diyete uygun değilse de bence tüketilebilir.
Cnm keşke yardım edebilsem ben 101 kiloya kadar cıkmıştım diyet yap boz 94.4 kadar düşmüştün dün ciddi bir diyete başlayayım dedim moralmen çöktümArkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
kızlar yaptıgınız diyet varmı paylaşırsanız sevinirim ben dün tartıldığımda 94.4 bugün sabah uyandıktan sonra karbonatlı limonlu su içtim bir saat sonra kahvaltı yaptım. kahvaltıda bir dilim peynir bir yeşil biber 4 adet zeytin ve 3 adet üzüm yedim.
akşamüstü kahve içtim aksam 1 yemek kaşığı taze fasulye 4 yk yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina ve 3 adet üzüm yedim bir çay bardagıda şekersiz kilo içtim. şimdi tartıldım 95.8
Ikiniz de hoşgeldiniz inşallah sağlıkla verirsiniz kilolarıArkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?