Günaydın kızlar nasılsınız
Ben gene servisteyim :) yarın cuma bu hafta da bitiyor Allah'tan. Omur bitiyor ya aslında neyse ...
Aşûre konusunda cok haklısınız arkadaşım Berk'in doğumgununde koca Borcam getirmiş yenir diye hepsini ben yedim desem yeridir bitene kadar buzdolabına taşındım su an artılardayım
Bakalım yarın ne cıkacağım
Dun sabah mandalina 2 dilim tahıllı ekmek peynir çay
Öğlen tavuk patates elma salata az da tarhana
Ara kuruyemiş
Aksam tarhana çorba öğlen yemekte özendim esim de istiyordu ama sulu oldu tarhanası az koydum sanırım
Kusbatı eti de domatesle pişirdim biraz da ondan yedim bir de salata 1 dilim de ekmek
Su 2 Lt rahat içtim
Spor yok
Bugün gürkan kubilay tv da herşeyi yediriyoruz çikolata hariç dedi. İnsülin direncini kırmayı ve diyete direncimizi kırıyormuş
Servis yaparken Arada kaynarim diye dusunuyorumkolaygelsin canım yaaişin çorbayla zor vallaha sık sık buraya yaz olur mu. birdahaki çorbanada kereviz katmasın artık. komşuya inince nasıl yapıcaksın o kadar kaabalığa laf anlatmakda zor. geçen kardeşim geldii bişey alma dediğim halde gülüoğlundan baklava tarzı bişeyler almış oturup onlarla yedim birde bu hafta aşurezede olduk korkumdan tartıyada çıkmadım zaten mağlum dönemdeyim 2 gündürde hastanelere gidip kan vericem diyee çok acıkmış bir şekilde 2 de 3 de kahvaltı yaptım fazla yediiim off off yine bütün hataları istemeden üst üste yaptım
kızlar türk kahvesi içelim bi fal yatıralım mı acep.
evet canım bilmezmiyim tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor işte bu yani kısır döngü! ne kadar çok yemesek aklımıza bile gelmiycek aslında tatlı krizlerimiz olmıycak ben şaka yaptım zaten : )74FRIDA yanlış anlamışın canım insülin direncini artırıyormmuş. Çikolatayı yediğimiz zaman iştah artması oluyormuş diyeti devam ettiremiyormuşuz. Onun için çikolata yasakmış onun diyetinde
hımm şimdik ben dukan yapıyom ya kek dukan kek.
süt grubunda haklısın yazmamışım 3 bardak ayran içtim gün boyu. 1 bardakta süt içtim.
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben gene servisteyim :) yarın cuma bu hafta da bitiyor Allah'tan. Omur bitiyor ya aslında neyse ...
Aşûre konusunda cok haklısınız arkadaşım Berk'in doğumgununde koca Borcam getirmiş yenir diye hepsini ben yedim desem yeridir bitene kadar buzdolabına taşındım su an artılardayım
Bakalım yarın ne cıkacağım
Dun sabah mandalina 2 dilim tahıllı ekmek peynir çay
Öğlen tavuk patates elma salata az da tarhana
Ara kuruyemiş
Aksam tarhana çorba öğlen yemekte özendim esim de istiyordu ama sulu oldu tarhanası az koydum sanırım
Kusbatı eti de domatesle pişirdim biraz da ondan yedim bir de salata 1 dilim de ekmek
Su 2 Lt rahat içtim
Spor yok
Dun corbayi yaptim bugun basladim sabah once mandalina yedim 1 tane, kereviz olmayaydi daha guzel olacakmis tadi neyse yarar zarar dusunuldugunde katlanicam artikkerevizin kokusuna
Sonra bi kase ama kocamannn bi kase ictim bol bol su tabiki arada da 1 sade turk kahvesi ohhhhh pek bi iyi geldi oglen de 1 portakal sonra da corba
Komsum asure yapmis dua okutur her sene asure yapinca(Allah kabul etsin) bir de yanina tuzlu borek,pogaca falan yapar oraya inicem ogleden sonra ama yemiyecem
puuff o zaman çukulataya izin veren doktorları takip edelimhangi diyetisyendi günde 40 gr. 2 kere çukulayata eş değerde izin veriyorduu
leslie yapılmış gördüm bravoo
fotoğraf çekerdik neyse bir dahakine ben bakardım benimkine de bakan biri çıkardı :)) fala inanma falsız da kalma demişler. azıcık sallardık:)yeni neskafe içtim türk kahvemde evde kalmamış fallara kim bakıcak : )
İyi akşamlar
Bu hafta da diyet aşure nedeniyle güme gitti umutlarım haftaya kaldı malesef : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?