Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım oğluşunun doğumgünüsü varmış, sağlıcakla senin onların başarılarını göreceğin nice senelere : ) aşure benide mahveti hiç dayanamam önümüzdeki haftada sürer artık daha demin komşu getirdi bir kase napcaz bilmem yarından bende çok korkuyorum dünki beslenmen güzel geçmiş ben beğendim bugünde dikkatli olursan en azından yarın + görmesin belkii...

Bugün gürkan kubilay tv da herşeyi yediriyoruz çikolata hariç dedi. İnsülin direncini kırmayı ve diyete direncimizi kırıyormuş

puuff o zaman çukulataya izin veren doktorları takip edelim hangi diyetisyendi günde 40 gr. 2 kere çukulayata eş değerde izin veriyorduu

leslie yapılmış gördüm bravoo

Servis yaparken Arada kaynarim diye dusunuyorum

evet canım bilmezmiyim tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor işte bu yani kısır döngü! ne kadar çok yemesek aklımıza bile gelmiycek aslında tatlı krizlerimiz olmıycak ben şaka yaptım zaten : )

selamün aleyküm...

hımm şimdik ben dukan yapıyom ya kek dukan kek.
süt grubunda haklısın yazmamışım 3 bardak ayran içtim gün boyu. 1 bardakta süt içtim.

anladım canım ozaman çok değil karbonhidrat ve süt gurubuda yeterli....
ben seni kendi 5333diyetime göre değerlendirmiştim.

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım.

şifa olsun afiyet olsun inş daykom: )
ellerine sağlık....

puuff o zaman çukulataya izin veren doktorları takip edelim hangi diyetisyendi günde 40 gr. 2 kere çukulayata eş değerde izin veriyorduu

leslie yapılmış gördüm bravoo

5333te çuko serbest, ama insülin direnci bir rahatsızlık olduğu için insülin direnci konusunu bilemicem tabiki canımcım.

slm kızlar...
eve geldiğimden beri durmadım çok yoruldum
kilomu bugünden bildiriyorum:91
geçen hafta 91.2ydi (sanırım) geç yazmıştım gözden kaçtıysa hatırlatayım dedim
sporu hiç hesaplamadım ama en az 100 dk fazlası vardır eksiği yoktur
yrn görüşürüz inşallah öptüm hepinizi :-*

Lahana corbasi diyeti gun 2
Once dunu yazayim butun gun 3 kase corba ve meyve yedim sade turk kahvesi ve bol bol su ictim yanliz aksam arkadasa gittik kahveyi sekerli yapmis icmem demekte olmaz tek kacamak o oldu
Bugun de sebze gunu salatalikla gune basladim simdi corbadan icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…