Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar yoğunluktan bir türlü gelemedim

Haftasonu büyük oğluma doğumgünü yaptım 5 yasına girdi haliyle yemeği kaçırdım da

Pazar gunu de bir arkadasın kızı 1 yasına girdi oraya gittim cocuklarla

Pazartesi de Ankara'ya gittim geldim
Yorgunluğum çıkmadı hala basım da ağrıyor uyurum şimdi serviste iş gidene kadar
Hepinize selamlar

Selamun aleyküm güzeller nasılsınız
Ben şu an almanyadayım. Kısmet olursa yarın dönüyorum.
Hepinizi özledim.
Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
Asucum dizledin için üzüldüm. Allah şifalar versin. Ben biraz olsun iyileşmiştir diye ümit ediyordum.

Yenaaa ne göz varmış sende maşallah
Aşkın başşehrinde romantizmin doruklarında yavuklumla biraz zaman geçirelim dedik tureyfelin tepesinde bile görmüşsün bizi
Çoooooook öpüyorum senide tüüüm kıscelerimide

Nursena ,hoşgelmişin bacım..

A..
teşekkürederimm yenacımm hadi sende gel kuzumm yaza kadar fit olalım yeni yeniden
slm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
ohh allah kabul etsin
Selamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.

İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim
oo maşşallahh bi sen bi ben doğurup doğurup geliyoruzzz:)))) haha doğurda sıra bendeee

Tuuuh masallahta az yavas gitsen ben nasil yetisicem sana sersem kadin

Ahh canimin icisi ne kadan nezaketlisin :) :)

bir nursena gordum sankim hosgelmisin yavrum balinam benim :)))) napan neden gizlarin nasil?

Hasibe sende hosgelmisin yeniden.
görülmicek gibi deilim kiiiii gızlarr büyüdülerrr biri 4 de biri kreşe gidiyooo senin yakışıklı oğulların nasılll bide kızınmı olacak yoksam

allah kabul etsinnn ohh maşşallah valla kilo almamak için yapmasammı diyorum bu sene benden başka götüren olmaz evde dibini görene kadar yerim cuma günü yapsam tartıdan sonra nası olur acep:))

ooo gezmelerde maşşallah dafiii bizim yerimizede gez

Kızlar süt çekmesine inanırmısınız. Ben bişey ggörünce canım çekmesede sütüm çekiyor göğsüm şişiyor oğlan emsede tam boşaltamıyor
annem anlatırdı erkek kadeşimde olmuş onada davul gibi oldu diye birde çok basit bişeymiş canının çektiği evde yapmışlar yemiş geçmemiş sonra gitmişler o komşuya yaptırmışlar öyle geçti demişti ben emzirirken hep uyarırdı canın bişi çekerse kim olursa olsun iste utanma sonra çok zahmetli oluyor derdi
geçmiş olsun bu arada canım
yok annemmm evlenene kadar özgürlük yok o nereye ben oraya hele de bu devirde
geçen arkadaşını bize davet etmek istemiş yatılı kızın kendisine dedim bak kızım ne gönderirim ne de başkasını kabul ederim senin de annen öyle düşünüyordur büyük ihtimal bütün gün berabersiniz zaten

öğlen yemeği yemedinmi ayrıca akşam fasulye çok az olmuş ben diyete başladığımda diyetisyen ile başlamıştım o bile 4 yemek kaşığı sebze vermişti protein grubuda az olmuş sanki nacizane fikrim bu canım
Arkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canım
oğlunun nice yaşlarını görün inşallah

daficim iyi eğlenceler
Gunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)

dafi ablacim ne gezdin bee napacan mecbur

gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.

niyet ettim asure yapmaya ilk kez yapicam meyraaa bakta ornek al
geçmiş olsun gülüm
benim yerimede ye bi tabak aşure ama tarçın dökme üzerine

kolay gelsin canım

Gunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)

dafi ablacim ne gezdin bee napacan mecbur

gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.

Ben de bugün ilk kez deneyeceğim aşure yapmayı, ama acayip gribim ve astımımı tetikliyor bonuscum. Bugün boş günün yat dinlen dimi ?!...

selamün aleyküm...

Arkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn

her ikinizde hoşgeldiniz kızlar....

bizde seni çok özledik ablam, kocaman öptüm bende seni

ay bonus şimdi eşim senin bu mesajını görseydi diyeceği direk şu olurdu; bak gördünmü ne diyor derdi: )))))
kolay gelsin balım....

geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…