- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
teşekkürederimm yenacımm hadi sende gel kuzumm yaza kadar fit olalım yeni yenidenNursena ,hoşgelmişin bacım..
A..
ohh allah kabul etsinslm kızlar
bugün aşure yapıp dağıttım ilk defa tek başıma yaptım
bütün günüm ona gitti zaten :)
uykumda var yatcam şimdi, yrn görüşürüz inşallah...
oo maşşallahh bi sen bi ben doğurup doğurup geliyoruzzz:)))) haha doğurda sıra bendeeeSelamun aleykum :) herkese hayirli sabahlar.
İyisinizdir ins gecmise bakmadigm icin hec bisiden haberim yok. Beni soracak olursaniz itina ile karnimi buyutuyorum napim
görülmicek gibi deilim kiiiii gızlarr büyüdülerrr biri 4 de biri kreşe gidiyooo senin yakışıklı oğulların nasılll bide kızınmı olacak yoksamTuuuh masallahta az yavas gitsen ben nasil yetisicem sana sersem kadin
Ahh canimin icisi ne kadan nezaketlisin :) :)
bir nursena gordum sankim hosgelmisin yavrum balinam benim :)))) napan neden gizlarin nasil?
Hasibe sende hosgelmisin yeniden.
allah kabul etsinnn ohh maşşallah valla kilo almamak için yapmasammı diyorum bu sene benden başka götüren olmaz evde dibini görene kadar yerim cuma günü yapsam tartıdan sonra nası olur acep:))Hayırlı sabahlar
Bonuscum geçmiş olsun Allah kabul etsin
Meyracım teşekkürler geçmiş olsun dileklerine
Ben de dün hiç hesapta yokken hatta bu sene yapmayacağım derken aşure yaptım eşimin sözüyle öyle çok fazla değildi ama yine de bikaç kişiye dağıtabildim nasip olunca oluyor işte Allah bereketini versin
ooo gezmelerde maşşallah dafiii bizim yerimizede gezSelamun aleyküm güzeller nasılsınız
Ben şu an almanyadayım. Kısmet olursa yarın dönüyorum.
Hepinizi özledim.
Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
Asucum dizledin için üzüldüm. Allah şifalar versin. Ben biraz olsun iyileşmiştir diye ümit ediyordum.
Yenaaa ne göz varmış sende maşallah
Aşkın başşehrinde romantizmin doruklarında yavuklumla biraz zaman geçirelim dedik tureyfelin tepesinde bile görmüşsün bizi
Çoooooook öpüyorum senide tüüüm kıscelerimide
annem anlatırdı erkek kadeşimde olmuş onada davul gibi oldu diye birde çok basit bişeymiş canının çektiği evde yapmışlar yemiş geçmemiş sonra gitmişler o komşuya yaptırmışlar öyle geçti demişti ben emzirirken hep uyarırdı canın bişi çekerse kim olursa olsun iste utanma sonra çok zahmetli oluyor derdiKızlar süt çekmesine inanırmısınız. Ben bişey ggörünce canım çekmesede sütüm çekiyor göğsüm şişiyor oğlan emsede tam boşaltamıyor
yok annemmm evlenene kadar özgürlük yok o nereye ben orayaay bu özgür kızlarla napıcaz bizşimdiden okul gezileri bilmem ne... benimkide bir gezi olsun ilk balıklama atlar kızıma göre herkez gidiyordur ama o evde kalıyordur, hayatı zindan eder sonra bir bakarız yeterli katılım olmayınca iptal olmuş
genelde esnek cevaplar veriyorum olabilir , bakarız, arkadaşların da giderse düşünürüz gibii... bu konuda rahat olmasını istiyorsa ders notlarınında çok yüksek olması gerektiğini ve haketmesi gerektiğinide anlatıyorum işte böyle henüz geceleri arkadaşına gitmek istediğini ve kalmak istediğini söyliyemiyor buna izin çıkmıyacağını biliyor ama ilerde zorlar mı bilmem...
benim oğlumda oğlak inş. dediğin gibii hayat oğlaklara güzel, rahat, şanslı davranır inş.
öğlen yemeği yemedinmi ayrıca akşam fasulye çok az olmuş ben diyete başladığımda diyetisyen ile başlamıştım o bile 4 yemek kaşığı sebze vermişti protein grubuda az olmuş sanki nacizane fikrim bu canımkızlar yaptıgınız diyet varmı paylaşırsanız sevinirim ben dün tartıldığımda 94.4 bugün sabah uyandıktan sonra karbonatlı limonlu su içtim bir saat sonra kahvaltı yaptım. kahvaltıda bir dilim peynir bir yeşil biber 4 adet zeytin ve 3 adet üzüm yedim.
akşamüstü kahve içtim aksam 1 yemek kaşığı taze fasulye 4 yk yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina ve 3 adet üzüm yedim bir çay bardagıda şekersiz kilo içtim. şimdi tartıldım 95.8
hoşgeldin aramızaArkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
hoşgeldin canımGünaydın kızlar yoğunluktan bir türlü gelemedim
Haftasonu büyük oğluma doğumgünü yaptım 5 yasına girdi haliyle yemeği kaçırdım da
Pazar gunu de bir arkadasın kızı 1 yasına girdi oraya gittim cocuklarla
Pazartesi de Ankara'ya gittim geldim
Yorgunluğum çıkmadı hala basım da ağrıyor uyurum şimdi serviste iş gidene kadar
Hepinize selamlar
daficim iyi eğlencelerSelamun aleyküm güzeller nasılsınız
Hepinizi özledim.
Asucum dizledin için üzüldüm. Allah şifalar versin. Ben biraz olsun iyileşmiştir diye ümit ediyordum.
Aşkın başşehrinde romantizmin doruklarında yavuklumla biraz zaman geçirelim dedik tureyfelin tepesinde bile görmüşsün bizi
geçmiş olsun gülümGunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)
dafi ablacim ne gezdin beenapacan mecbur
gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.
niyet ettim asure yapmaya ilk kez yapicam meyraaa bakta ornek al
kolay gelsin canımbilgisayara virüs bulaştı eşim götürecek zar zor saatlerce uğraşıyorıum girmeye ondan yazamadım kızlar diyet iyi yürüyüşte yapıyorum bu gün gene koşturmaca bekliyo beni kızın okula beslenme bende pide yapılacak iş çokk anlıcanız öpüldünüz
Ben de bugün ilk kez deneyeceğim aşure yapmayı, ama acayip gribim ve astımımı tetikliyor bonuscum. Bugün boş günün yat dinlen dimi ?!...Gunaydinnnnn hasta ama ic enerjisi olan.bir binistan herkese opucukler falan :)
dafi ablacim ne gezdin beenapacan mecbur
gecmis olsun diyenler sagolun kuzum.
Istersen diyetisyenin bana verdigi listeyi gonderim sana onunla basla 3 ana 3 ara ogun sistemindeya nasıl bir diyet yapsam bilemiyorum ki işte kendi kafama göre bir şeyler yapıyorum oda sanırım pek sağlıklı olmuyor
cnm emzirirken canının istediklerinden az az yesen sonuçta sen bebiş emziriyorsunBu aralar 6dan sonra bişey yememeye çalışıyorum. Emzirirken canım herşeyi istiyor yaa
olabilir cnm cok sevinirimIsterse diyetisyenin bana verdigi listeyi gonderim sana onunla basla 3 ana 3 ara ogun sisteminde
Tamam ozelden gonderim listenin resmini cekipolabilir cnm cok sevinirim
tmmTamam ozelden gonderim listenin resmini cekip
Canim kontrol et okunuyormu diye olmazsa yazip gonderirim
çok sağol cnm aldım okunuyorCanim kontrol et okunuyormu diye olmazsa yazip gonderirim
Bende öyle diyorumda ah o azı tutturabilsemcnm emzirirken canının istediklerinden az az yesen sonuçta sen bebiş emziriyorsun
kızlar yaptıgınız diyet varmı paylaşırsanız sevinirim ben dün tartıldığımda 94.4 bugün sabah uyandıktan sonra karbonatlı limonlu su içtim bir saat sonra kahvaltı yaptım. kahvaltıda bir dilim peynir bir yeşil biber 4 adet zeytin ve 3 adet üzüm yedim.
akşamüstü kahve içtim aksam 1 yemek kaşığı taze fasulye 4 yk yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği
1 mandalina ve 3 adet üzüm yedim bir çay bardagıda şekersiz kilo içtim. şimdi tartıldım 95.8
Arkadaşlar ben 100 kiloyum ve zayıflıyamıyorum lütfen bana acil yardım eli uzatınnnnnnn
Selamun aleyküm güzeller nasılsınız
Hepinizi özledim.
bilgisayara virüs bulaştı eşim götürecek zar zor saatlerce uğraşıyorıum girmeye ondan yazamadım kızlar diyet iyi yürüyüşte yapıyorum bu gün gene koşturmaca bekliyo beni kızın okula beslenme bende pide yapılacak iş çokk anlıcanız öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?