Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN BİRİNCİSİ Yst38 -0.9

HAFTANIN İKİNCİLERİ Dayko meyra nursena -0.6

HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ HasibeG 74FRIDA asumanzeynep aynı (kilosunu korumakta bir başarı )

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Eklentiler

• Adsız.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 75
Ellerine sağlık nurcum hakkını helal et
Kilo verenleri ve sabit kalanları kutlarım ama durum vahim : ) kaç Yıldır buralardayım ilk defa sabit kalarak derece yaptım

Ellerine sağlık nurcum hakkını helal et
Kilo verenleri ve sabit kalanları kutlarım ama durum vahim : ) kaç Yıldır buralardayım ilk defa sabit kalarak derece yaptım

:) güldürdün beni yaa. durum vahim zaten de motivasyon olsun diye yazim dedim çünkü gerçekten aynı kiloda kalmakta çok büyük bi başarı benim gibi 3 haftada 1 kilo verip bi haftada geri alanlar olunca sabit kalmak daha az sinir bozuyo

slm kızlarrrr
kızım bugün erken uyudu şaşırdım
sabah birşey götüremedim kızların kahvaltılarından bir iki çatal otlandım :)
öğle: çorba, 1biber dolma yoğurt (bide patates vardı ama eti koklatmışlar tabak alsam çoğu çöpe gidecek diye almadım, dolmada pirinçliydi ama yiyecek birşey yoktu ufak bitane yedim )
akşam: çorba, bamya, cacık, 2 mandalina

nasıl gidiyor lahana diyeti zorluyor mu seni?

Eskiden perşembeleri pirinç lapası yapılırda hatırlıyormusunuz cuma eksi çıkmak için
o nasıl oluyordu ki???

zaten 3haftadır falan bu kilolardayım bir türlü tekrar kıramadım şunu
liste için ellerine sağlık cnm ama şunu anlamadım listede kilo verenlerde +, alanlarda - yazıyo tersi olması gerekmez mi

meyracım spor listeside baya yormuş seni çok uzun olmuş

Selamss hanım kızlar...

Kilo verenlere tebrik konduruyorum..Nur emeğine sağlık canım.. özellikle asucuma büyük tebrik..
nursena maşallah sana.. hemen uzaklaştın 90 lanetinden.. bir daha görmemen dileğiyle...

Okuduklarımdan derlediklerim..Kısa kısa özet geçiyorum..)
*Dafi nihayet memlekete ayak basıyor hoşgeldin diyorum sana ve yavukluna..
*Berkuras oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun..nice güzel senelere inşş..
*Frida,sonuçlarını aldınmı canım merak ettim..
*Bonus hastalanmış çok geçmiş olsun...
*Dayko demek kızını hala okuldan sen alıyorsun..13 yaşın da değilmiydi.??

Dur burda grubu vardı bulursam paylaşırım

Ellerine sağlık çok teşekkürler
Ay çok mutlu oldum 1. Olmuşum yaşasın heyyyy

hoşgeldin ablam: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…