bu spor meselesi ne kızlar
HAFTANIN BİRİNCİSİYst38 -0.9
HAFTANIN İKİNCİLERİDayko meyra nursena -0.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİHasibeG 74FRIDA asumanzeynep aynı (kilosunu korumakta bir başarı )
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
hoşgeldin ablam: )
Nasılsın meyracım..
Yine kilo vermişsin harikasın..
Yakın da inşş. bebek haberi de verirsin bize..
sağol can ablam, o senin güzelliğin.....
inş diyorum bebek konusunada: )
iyiyim çok şükür, sağolasın, sen nasılsın? barışın okulu nasıl gidiyor?
iyi gidiyodur ama ben yinede soruyum dedim.
tebrik ederim kızlar kendimide tabisi yenanın dediği gibi lanet 90 lar gitsin gelsin 80 lerHAFTANIN BİRİNCİSİYst38 -0.9
HAFTANIN İKİNCİLERİDayko meyra nursena -0.6
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİHasibeG 74FRIDA asumanzeynep aynı (kilosunu korumakta bir başarı )
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
amanınnn kızlarrr totoşumuzu kaldırmadan gtmez kilocuklarrr ben diyodum ne kadar az ayıp yazmaasammı diyee 1. olmuşşumm arkadaşımı tebrik ederimmmHAFTANIN SPOR 1.si _________ 100dk ________ HasibeG & nursena
Selamün aleyküm...
Ellerine saglik canimHAFTANIN SPOR 1.si _________ 100dk ________ HasibeG & nursena
Valla hasibecim zorlamiyor desem yalan olacak yanliz aclik degil zaten az yedigim icin acikmiyorum fakat halsiz oluyorum ilk gun daha zordu dun daha az halsizlik hissettim bakalim bugun nasil olacakslm kızlarrrr
kızım bugün erken uyudu şaşırdım
sabah birşey götüremedim kızların kahvaltılarından bir iki çatal otlandım :)
öğle: çorba, 1biber dolma yoğurt (bide patates vardı ama eti koklatmışlar tabak alsam çoğu çöpe gidecek diye
almadım, dolmada pirinçliydi ama yiyecek birşey yoktu ufak bitane yedim)
akşam: çorba, bamya, cacık, 2 mandalina
nasıl gidiyor lahana diyeti zorluyor mu seni?
o nasıl oluyordu ki???
zaten 3haftadır falan bu kilolardayım bir türlü tekrar kıramadım şunu
liste için ellerine sağlık cnm ama şunu anlamadım listede kilo verenlerde +, alanlarda - yazıyo tersi olması
gerekmez mi
meyracım spor listeside baya yormuş seni çok uzun olmuş
Hosgeldin canimmSelamss hanım kızlar...
Kilo verenlere tebrik konduruyorum..Nur emeğine sağlık canım..özellikle asucuma büyük tebrik..
nursena maşallah sana.. hemen uzaklaştın 90 lanetinden..bir daha görmemen dileğiyle...
Okuduklarımdan derlediklerim..Kısa kısa özet geçiyorum..)
*Dafi nihayet memlekete ayak basıyor hoşgeldin diyorum sana ve yavukluna..
*Berkuras oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun..nice güzel senelere inşş..
*Frida,sonuçlarını aldınmı canım merak ettim..
*Bonus hastalanmış çok geçmiş olsun...
*Dayko demek kızını hala okuldan sen alıyorsun..13 yaşın da değilmiydi.??
Tebrik ederimmEllerine sağlık çok teşekkürler
Ay çok mutlu oldum 1. Olmuşum yaşasın heyyyy
Hosgeldin canimKızlar benide alırmısınız yanınıza ben kalori hesapliyorum 600 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ayrıca kuşburnu ıhlamur altın otu çayı içiyorum 36 kilo
vermeyi hedefliyorum haydi bakalım en çok kim kilo verecek :)
Aleykumselam hayirli gunlerSelamün aleyküm...
Afiyet olsun meyracim
Kızlar benide alırmısınız yanınıza ben kalori hesapliyorum 600 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ayrıca kuşburnu ıhlamur altın otu çayı içiyorum 36 kilo vermeyi hedefliyorum haydi bakalım en çok kim kilo verecek :)
ve aleyküm selam canım...
nasılsın? napıyon?
bugün seni gördüm hep rüyamda: ) hayır olsun inş...
sen yazmasanda ben yazcaktım şimdi sana buradan: )
hayrolsun inş..iyiyim canım..hergün bir meşgale çıkıyo...günler nasıl geçiyo anlamıyorum..iki söz nişan yanısıra hastalıklar hepsi bir arada yetişmeye çalışıyorum işte..bugün misafirim vardı kahvaltıya sofra bile hazırken bi telefon iptal oldu...yarın görümcemin nişanlısının ailesine gidicez...pazartesi büyük kızımın kontrolu var salı kardeşimin nişanı için alışverişe çıkıcaz..şimdilik çarşamba için görünürde bişey yok ama son dakikada her şey olabilir...tabi bu hengamede diyet miyet yapamıyom..her sabah yeniden başlıyom akşama bozuluyo bi düzen tutturamadım...tabi bide ödev derdimiz var saatlerce onla uğraşıyom hergün...uzun oldu ama hayatım böyle geçiyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?