Evet yine bir haftasonu sessizliği
hoş bulduk canım. malesef biraz ağır bastım memleketeSelamss hanım kızlar...
Kilo verenlere tebrik konduruyorum..Nur emeğine sağlık canım..özellikle asucuma büyük tebrik..
nursena maşallah sana.. hemen uzaklaştın 90 lanetinden..bir daha görmemen dileğiyle...
Okuduklarımdan derlediklerim..Kısa kısa özet geçiyorum..)
*Dafi nihayet memlekete ayak basıyor hoşgeldin diyorum sana ve yavukluna..
*Berkuras oğluşun yeni yaşı hayırlı olsun..nice güzel senelere inşş..
*Frida,sonuçlarını aldınmı canım merak ettim..
*Bonus hastalanmış çok geçmiş olsun...
*Dayko demek kızını hala okuldan sen alıyorsun..13 yaşın da değilmiydi.??
ay bende merak ettim bu bilmeceyigel biz bozalım bu sessizliği: )))))))
sana bir bilmece soruyum?
daha önce sormuştum bu topikte bu bilmeceyi: )
nursena hatırlar belki: )
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
ama 3 - 4 kilo alarak geldim. durum vahimyol uzun
hayırlısı bakalım.
hoş bulduk canım. malesef biraz ağır bastım memleketeavrupadan kilo getirdim buda demek oluyorkii buralarda daha fazla zaman geçirecem
dün bildirim yapamadım. gece geç saat geldik birde ev doluydu saat 3 te boşaldı yatıncaya kadar 4 oldu. sabah 8 de kalkıp inegöle gittik yeğenim askere gitti onu yolcu ettik. sonra köye uğradık annemleri gördük eve geç vakit döndük. velhasılı bildirim yapacak zamanım olmadı. önümüzdeki hafta yaparım kısmetse. ay inşallah evdeki çukulatalarda çabucak biter. şu iki günde 2 senede yemediğim kadar çukulata yedim. çok çeşit almışım onun tadı bunun tadı derken işin tadını kaçırdıkben çukulatanın tadını unutmuştum yaa hatırlamak hiç iyi olmadı.
ay bende merak ettim bu bilmeceyi
slm kızlarrrr
kızım bugün erken uyudu şaşırdım
sabah birşey götüremedim kızların kahvaltılarından bir iki çatal otlandım :)
öğle: çorba, 1biber dolma yoğurt (bide patates vardı ama eti koklatmışlar tabak alsam çoğu çöpe gidecek diye almadım, dolmada pirinçliydi ama yiyecek birşey yoktu ufak bitane yedim)
akşam: çorba, bamya, cacık, 2 mandalina
nasıl gidiyor lahana diyeti zorluyor mu seni?
o nasıl oluyordu ki???
zaten 3haftadır falan bu kilolardayım bir türlü tekrar kıramadım şunu
liste için ellerine sağlık cnm ama şunu anlamadım listede kilo verenlerde +, alanlarda - yazıyo tersi olması gerekmez mi
meyracım spor listeside baya yormuş seni çok uzun olmuş
keşke kilo diyebilseydim :)
merhaba kızlar buğün gelemedim sabah yediklerim 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık 3 adet zeytin öğlen ise malesef hamburger yedim((( Ve şuan da açlık krizine girdim resmen. kendimi inş tutabilirim. akşam yemeğine prasa yapmayı düşünüyorum. krizime yenilmezsem tabi . bu arada bilmecenin cevabı zaman mı acep
Kızlar benide alırmısınız yanınıza ben kalori hesapliyorum 600 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ayrıca kuşburnu ıhlamur altın otu çayı içiyorum 36 kilo vermeyi hedefliyorum haydi bakalım en çok kim kilo verecek :)
Hosgeldin canimm
Evet kizim 13 yasinda okulda kurs actilar destek olsun diye haftanin 2 gunu ona gidiyor 18.30 da cikiyor karanlik oluyor diye gidiyorum birde cok yagmur yagarsa
hayrolsun inş..iyiyim canım..hergün bir meşgale çıkıyo...günler nasıl geçiyo anlamıyorum..iki söz nişan yanısıra hastalıklar hepsi bir arada yetişmeye çalışıyorum işte..bugün misafirim vardı kahvaltıya sofra bile hazırken bi telefon iptal oldu...yarın görümcemin nişanlısının ailesine gidicez...pazartesi büyük kızımın kontrolu var salı kardeşimin nişanı için alışverişe çıkıcaz..şimdilik çarşamba için görünürde bişey yok ama son dakikada her şey olabilir...tabi bu hengamede diyet miyet yapamıyom..her sabah yeniden başlıyom akşama bozuluyo bi düzen tutturamadım...tabi bide ödev derdimiz var saatlerce onla uğraşıyom hergün...uzun oldu ama hayatım böyle geçiyo işte...
selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
ama 3 - 4 kilo alarak geldim. durum vahimyol uzun
hayırlısı bakalım.
hoş bulduk canım. malesef biraz ağır bastım memleketeavrupadan kilo getirdim buda demek oluyorkii buralarda daha fazla zaman geçirecem
dün bildirim yapamadım. gece geç saat geldik birde ev doluydu saat 3 te boşaldı yatıncaya kadar 4 oldu. sabah 8 de kalkıp inegöle gittik yeğenim askere gitti onu yolcu ettik. sonra köye uğradık annemleri gördük eve geç vakit döndük. velhasılı bildirim yapacak zamanım olmadı. önümüzdeki hafta yaparım kısmetse. ay inşallah evdeki çukulatalarda çabucak biter. şu iki günde 2 senede yemediğim kadar çukulata yedim. çok çeşit almışım onun tadı bunun tadı derken işin tadını kaçırdıkben çukulatanın tadını unutmuştum yaa hatırlamak hiç iyi olmadı.
ay sırtım ağrıyo: )
baya bir iş güçle uğraştım yoruldum kaç saattir, sesim kısıldı birazda: ))))
dinlenince geçer bakalım.....
eşim süt almış gelmiş, onu pişirdim birde.....
alayımmı açık güzel bir süt var diye beni arıyo, bende alma diyorum, tamam ben içecem alıyorum diyor: ))))))
e ozaman bana niye soruyon: )))))
ama süt güzelmiş, hey gidi doğallık.......
İyi yapmış eşin..açık sütün tadı başka ben de çok severim kaynatır kaynatmaz hemen nescafe içerim ohh mis gibi kokulu kokulu...
fazlaysa bir de yoğurt mayalarsın...
haklısın ablacım, evet 5kilo, çoğunu yoğurt yapıcam inş.
yakın olaydık ellerimle sana hemen bir nescafe yapardım, can ablama.......
Bir kaç gündür İzmir epey sıcak, bugün bayağı terledim...
Çocuklarımla dışarı çıktık avm ye gidip yemek yedik kızım kitapçıları dolaştı o arada ben de oğlanı oyuncak kısmına götürdüm orada bir güzel rahatladı...
Çok uzun zamandan sonra kendim için bişey yaptım. önümüzde ki pazar günü hayranı olduğum Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro oyununa gideceğim tek başıma..)))
Eşim sevmiyor Erdal kişisini..) ben çocuklarla kalırım sen gidebilirsin dedi.hafiften tıslayarak söyledi, neden acep..
Çok mutluyum sabırsızlıkla bekliyorum umarım nasip olur da giderim...
Benim için iyi olacak kendimi dinleyeceğim öncesin de tek başıma dolaşacağım..Aylardır ev+iş+okul+ödev derken sıkışıp kaldım. bu ufak değişiklik benim için büyük bir terapi olacak hissediyorum...
yapmış kadar oldun canım sağolasın..
hiç belli olmaz belki bir gün bir yerler de kahve içmek nasip olur...
Hoşbulduk canım sen de hoşgeldinasuman hoşgeldin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?