Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
ama 3 - 4 kilo alarak geldim. durum vahim yol uzun
hayırlısı bakalım.
hoş bulduk canım. malesef biraz ağır bastım memlekete avrupadan kilo getirdim buda demek oluyorkii buralarda daha fazla zaman geçirecem
dün bildirim yapamadım. gece geç saat geldik birde ev doluydu saat 3 te boşaldı yatıncaya kadar 4 oldu. sabah 8 de kalkıp inegöle gittik yeğenim askere gitti onu yolcu ettik. sonra köye uğradık annemleri gördük eve geç vakit döndük. velhasılı bildirim yapacak zamanım olmadı. önümüzdeki hafta yaparım kısmetse. ay inşallah evdeki çukulatalarda çabucak biter. şu iki günde 2 senede yemediğim kadar çukulata yedim. çok çeşit almışım onun tadı bunun tadı derken işin tadını kaçırdık ben çukulatanın tadını unutmuştum yaa hatırlamak hiç iyi olmadı.

ve aleyküm selam...
hoşgeldin ablam: )
halledersin sen o 3-4kiloyu.....
çikolar içinde afiyet olsun: )

ay bende merak ettim bu bilmeceyi

sana sorayım ozaman ablam: )
adım söylenince ben yok olurum, ben kimim?

merhaba kızlar buğün gelemedim sabah yediklerim 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık 3 adet zeytin öğlen ise malesef hamburger yedim ((( Ve şuan da açlık krizine girdim resmen. kendimi inş tutabilirim. akşam yemeğine prasa yapmayı düşünüyorum. krizime yenilmezsem tabi . bu arada bilmecenin cevabı zaman mı acep

yok listede eksileri hesapladim. soyleki en basta yazan kilolar bu haftaki kilolar en sondakilerde gecen haftaki kilolar. yani gecen hafta gecen ayin son haftasi oldugu icin oyle yazdm kafa karistrdiysa bidaki ay sonu farkli yaparm sorun yok :)

keşke kilo diyebilseydim :)

kızlar bilmecenin cevabı sessizlik: )
sessizlik dediğimiz an sessizlik sona eriyor: ))))))

Hoşgeldiniz aramıza..Diyetiniz devam,azminiz daim olsun...
Yalnız günlük 600 kalori çok çok az...1000 kalorinin altına düşmemek gerekir diyor ehil kişiler...

Hosgeldin canimm
Evet kizim 13 yasinda okulda kurs actilar destek olsun diye haftanin 2 gunu ona gidiyor 18.30 da cikiyor karanlik oluyor diye gidiyorum birde cok yagmur yagarsa

ben sürekli siz alıyorsunuz sandım...
Kızım da başladı okul kurslarına, cumartesi+pazar 10:30 da başlıyor onun kursu...

Hayırlı olsun zeynepçim nişanınız, sözünüz...
Allah tamamına erdirsin...

Afiyet olsun Daficiğime ama yaramasın...
Düzenini oturtursan hemen eriyip gider 3-4 kg...

ay sırtım ağrıyo: )
baya bir iş güçle uğraştım yoruldum kaç saattir, sesim kısıldı birazda: ))))
dinlenince geçer bakalım.....
eşim süt almış gelmiş, onu pişirdim birde.....
alayımmı açık güzel bir süt var diye beni arıyo, bende alma diyorum, tamam ben içecem alıyorum diyor: ))))))
e ozaman bana niye soruyon: )))))
ama süt güzelmiş, hey gidi doğallık.......

İyi yapmış eşin..açık sütün tadı başka ben de çok severim kaynatır kaynatmaz hemen nescafe içerim ohh mis gibi kokulu kokulu...
fazlaysa bir de yoğurt mayalarsın...

İyi yapmış eşin..açık sütün tadı başka ben de çok severim kaynatır kaynatmaz hemen nescafe içerim ohh mis gibi kokulu kokulu...
fazlaysa bir de yoğurt mayalarsın...

haklısın ablacım, evet 5kilo, çoğunu yoğurt yapıcam inş.
yakın olaydık ellerimle sana hemen bir nescafe yapardım, can ablama.......

Bir kaç gündür İzmir epey sıcak, bugün bayağı terledim...
Çocuklarımla dışarı çıktık avm ye gidip yemek yedik kızım kitapçıları dolaştı o arada ben de oğlanı oyuncak kısmına götürdüm orada bir güzel rahatladı...

Çok uzun zamandan sonra kendim için bişey yaptım. önümüzde ki pazar günü hayranı olduğum Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro oyununa gideceğim tek başıma..)))
Eşim sevmiyor Erdal kişisini..) ben çocuklarla kalırım sen gidebilirsin dedi. hafiften tıslayarak söyledi, neden acep..
Çok mutluyum sabırsızlıkla bekliyorum umarım nasip olur da giderim...
Benim için iyi olacak kendimi dinleyeceğim öncesin de tek başıma dolaşacağım..Aylardır ev+iş+okul+ödev derken sıkışıp kaldım. bu ufak değişiklik benim için büyük bir terapi olacak hissediyorum...

haklısın ablacım, evet 5kilo, çoğunu yoğurt yapıcam inş.
yakın olaydık ellerimle sana hemen bir nescafe yapardım, can ablama.......

yapmış kadar oldun canım sağolasın..
hiç belli olmaz belki bir gün bir yerler de kahve içmek nasip olur...

inş ablacım: )
gez dolaş dinlen rahatla inş.....
bencede çok iyi olmuş bu plan.

yapmış kadar oldun canım sağolasın..
hiç belli olmaz belki bir gün bir yerler de kahve içmek nasip olur...

inş inş..... çok isterim.....
sende sağolasın.

İyi geceler kızlar
Daficim hoşgeldin kısa zamanda atarsın artılarını eminim
Yenacım çok sevindim kendin kendine planlar yapabilmene : )
Meyracım ben de isterim kahve
Bir süredir biz de taze süte ulaşabiliyoruz çok şükür Allah hüsnüyeye uzun ömür bol süt versin inşallah bizim ineğin adı hüsnüye : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…