İyi geceler kızlar
Daficim hoşgeldin kısa zamanda atarsın artılarını eminim
Yenacım çok sevindim kendin kendine planlar yapabilmene : )
Meyracım ben de isterim kahve
Bir süredir biz de taze süte ulaşabiliyoruz çok şükür Allah hüsnüyeye uzun ömür bol süt versin inşallah bizim ineğin adı hüsnüye : )
Bu hafta dereceye girdim 3. Oldum ama nursena beni geçti
ha sen kendine 3.mü oldum diyosun..Pes..Tamamen Nur'un jesti sayesin de derecedesin asucum...
Meyra ve nursena ve dayko liste başı, benim gördüğüm budur...)
İyi geceler kızlar
Daficim hoşgeldin kısa zamanda atarsın artılarını eminim
Yenacım çok sevindim kendin kendine planlar yapabilmene : )
Meyracım ben de isterim kahve
Bir süredir biz de taze süte ulaşabiliyoruz çok şükür Allah hüsnüyeye uzun ömür bol süt versin inşallah bizim ineğin adı hüsnüye : )
Sağol canım yapmış kadar oldun :))))hoşgeldin ablacım: )
aaa tabi hemen yaptım ablamada bir nescafe: ) afiyet bal şeker olsun....
demek hüsnüye: ))))) amiiiin : ))))
Allah hüsnüye kızın meme takımlarına zeval vermesin diyoruz o zaman....
Sağol canım yapmış kadar oldun :))))
hayırlı geceler kızlar
nasılda yakaladım sizi ama kaçıyorum misafir var arada kaçamak yaptım
keşke kilo olsaydı :)kızlar bilmecenin cevabı sessizlik: )
sessizlik dediğimiz an sessizlik sona eriyor: ))))))
bazen bende kendim için ufak planlar yaparım ama nedense yanlız sap gibi hissediyorum. arkamdan kovalayan var gibi bakarım bütün vitrinlere hiçbişeye elimi sürmem zaman kaybettiğime değmezmiş gibi. öff kendimden bile sıkılıyorum bazenBir kaç gündür İzmir epey sıcak, bugün bayağı terledim...
Çocuklarımla dışarı çıktık avm ye gidip yemek yedik kızım kitapçıları dolaştı o arada ben de oğlanı oyuncak kısmına götürdüm orada bir güzel rahatladı...
Çok uzun zamandan sonra kendim için bişey yaptım. önümüzde ki pazar günü hayranı olduğum Erdal Beşikçioğlu'nun tiyatro oyununa gideceğim tek başıma..)))
Eşim sevmiyor Erdal kişisini..) ben çocuklarla kalırım sen gidebilirsin dedi.hafiften tıslayarak söyledi, neden acep..
Çok mutluyum sabırsızlıkla bekliyorum umarım nasip olur da giderim...
Benim için iyi olacak kendimi dinleyeceğim öncesin de tek başıma dolaşacağım..Aylardır ev+iş+okul+ödev derken sıkışıp kaldım. bu ufak değişiklik benim için büyük bir terapi olacak hissediyorum...
beni beğenmiyormusunha sen kendine 3.mü oldum diyosun..Pes..Tamamen Nur'un jesti sayesin de derecedesin asucum...
Meyra ve nursena ve dayko liste başı, benim gördüğüm budur...)
beni beğenmiyormusun
çoklu alıntı işini anlamadım çoklu alıntı yapıyorum ama mesaj yerine düşmüyor. tek tek döktürdüm kusura kalmayın bacılar
Geçmiş olsun canımSelamün aleyümm..
hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..
Geçmiş olsun ZeynepcimSelamün aleyümm..
hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?