Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet asucum ben de sevinçliyim inan...Ödüm kopuyor herhangi bir olumsuzluk olacakta planım suya düşecek diye...

Allah hüsnüye kızın meme takımlarına zeval vermesin diyoruz o zaman....

hoşgeldin ablacım: )
aaa tabi hemen yaptım ablamada bir nescafe: ) afiyet bal şeker olsun....
demek hüsnüye: ))))) amiiiin : ))))

bazen bende kendim için ufak planlar yaparım ama nedense yanlız sap gibi hissediyorum. arkamdan kovalayan var gibi bakarım bütün vitrinlere hiçbişeye elimi sürmem zaman kaybettiğime değmezmiş gibi. öff kendimden bile sıkılıyorum bazen

beni beğenmiyormusun

Yenoş gitmiş canım, yoksa niye beğenmesin seni.

çoklu alıntı işini anlamadım çoklu alıntı yapıyorum ama mesaj yerine düşmüyor. tek tek döktürdüm kusura kalmayın bacılar

Canım benim alıntıların bu durumuna kendi bulduğum çareyi soyleyim ben sana: )
Alıntılar duşmediği zaman topikten çık tekrar topiğe son mesajı tıklayarak gir ve tekrar tıkla alıntıları ekle butonuna.
Ozaman buyuk ihtimal duşerler, ben boyle buldum çareyi, bende bu işe yarıyor.
Bu arada uykum yok: P

Selamün aleyümm..

hayırlı pazarlar herkese...bizde hazırlandık K.pederleri bekliyoruz..dünürlere gidicezz...büyük kız hastalandı ateşi çıkıyo keyfi yok...gitmeyelim diyom kimse dinlemiyo...eşimde bi gidelimde erken kaçarız dedi..ilaç verdim kuzuya inş sıkıntısız gider geliriz..yarına randevu aldım hazır ortopediye gitmişken aynı hastanede çocuk doktorunada götürücem....yemek yemiyo zoraki bitki çayları içiriyom...af Allahım aff..

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…