Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam herkeze nihayet netteki soruın giderildi ve kavuştum sizlere 15 gündür giremiyordum aklım hep buradaydı motivasyonum düştü inşallah bundan sonra ben bu arada 122.5 olmuştum şimdi yine hafta sonu kaçamakları ile 123 oldum sabah tartıda oda dünkü sabah kahvaltısını biraz kaçırdım okadar oda ekmek olarak bir büyük simit yedim ama nasıl metabolizma ise gitmiyor halbuki bebeğim ile uğraşmaktan bütün gün ayaktayım yatarken yatıyorum sadece çok huysuz kızım çünki ama o spor yerine geçmiyor işte inşallah geçmili okuyacağım ara ara
ii akşamlar arkadaşım balıkesirli olduğunu görünce sevindim bende balıkesirliyimmmmzemuszemus
canım ben balıkesir ayvalık sen içindenmisin balıkesirin bu arada geçmiş olsun
herkese slm ben sabahtan beri giremedim merak ettimde bugün doktora gittim belim için rontgen falan uğraştım bütün gün kızımında sonuçlarını aldım kansızlık sınırda çıktı ilaç verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz bana da bel kaslarım zayıf dedi ilaç ve egzersiz verdi ve bir sürü şey yasakladı ilk önce ağır kaldırmıcan .................dedi kızlar bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş onu öğrendim birde benim kesinlikle bu hafta 2 kilo vermem lazım resmen aç geziyorum bugün yediklerimi yazayım....................
sabah bir dilim ekmek kk peynir şekersiz çay veeeeeeeeeeeee dayanamadım patates kızartmasından yedim sonra arkadaşım geldi bir fincan şekersiz türk kahvesiiiiiii ara yok akşam eve gelince bir dilim ekmek bir kase çorba bir çatal peynir yedim vvvve bol su bu kadar sonrada meyve yerim herhalde sizce nasıl
günaydın canım, geçmiş olsun, ne olur çok dikkat et.İnsanı bel taşıyor valla.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinize. yaa ben bu pirinç lapası olayını beceremedim. sabah öğle yedim ama bulana bulana. akşam da normal yedim. 1 kase çorba. 2 yk pilav.1 köfte kadar tavuk eti göğüs. 4-5 yuvarlak dilim haşlanmış patates. yanında da bol ayran ve bol salata. bi de ben perşembe tartılmıştım. 92 ydi kilom. pazar günü regl oldum. tartıldım. 93 kilo. reglinin şişliğidir demi? yani inşallah. var mı fikri olan 1 kilo şişlik olurmu?