Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben bugün pirinç lapasına başladım. bakalım ne oolacak. yarın da yapıcam. adet döneminde daha iyi olduğunu duymuştum. bugün de başladım. inşallah görürüm faydasını.

selam herkeze nihayet netteki soruın giderildi ve kavuştum sizlere 15 gündür giremiyordum aklım hep buradaydı motivasyonum düştü inşallah bundan sonra ben bu arada 122.5 olmuştum şimdi yine hafta sonu kaçamakları ile 123 oldum sabah tartıda oda dünkü sabah kahvaltısını biraz kaçırdım okadar oda ekmek olarak bir büyük simit yedim ama nasıl metabolizma ise gitmiyor halbuki bebeğim ile uğraşmaktan bütün gün ayaktayım yatarken yatıyorum sadece çok huysuz kızım çünki ama o spor yerine geçmiyor işte inşallah geçmili okuyacağım ara ara

Bu metabolizmayı nasıl hızlandıracagız yaaa banada biakıl verın ...ıkı haftadır 88 ı zor bulmustum 88.500 çıkıyorum hafta sonu regl oldum ondan şişkinlik olabilirmi yaaa:(

selam hanımlar
size metabolizma hızlandırıcı bir tarif verebilirim isterseniz ben yazın yapmıştım bir deneyin derim tadı gayet de hoş çünkü

metabolizma hızlandırıcı çay

2 tane elma
1 tane limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil

2 litre su

elma ve limonu direk 4 e bölüp konulabilir
suya koyuyoruz hepsini ve kaynatıyoruz bir 5 6 dakika kadar
ben bunu aklıma geldikçe doldrdum içtim bardağıma
içmeden önce biraz ısıttım her seferinde bu karışım 1 günlük sadece ve o gün tüketiliyor sadece ertesi güne kalsın içeyim olmuyor
ertesi günü yenisini yapın ben öyle yaptım
bende işe yaramıştı hanımlar inşallah sizede yarar

selam herkeze nihayet netteki soruın giderildi ve kavuştum sizlere 15 gündür giremiyordum aklım hep buradaydı motivasyonum düştü inşallah bundan sonra ben bu arada 122.5 olmuştum şimdi yine hafta sonu kaçamakları ile 123 oldum sabah tartıda oda dünkü sabah kahvaltısını biraz kaçırdım okadar oda ekmek olarak bir büyük simit yedim ama nasıl metabolizma ise gitmiyor halbuki bebeğim ile uğraşmaktan bütün gün ayaktayım yatarken yatıyorum sadece çok huysuz kızım çünki ama o spor yerine geçmiyor işte inşallah geçmili okuyacağım ara ara

ii akşamlar arkadaşım balıkesirli olduğunu görünce sevindim bende balıkesirliyimmmmzemuszemus

herkese slm ben sabahtan beri giremedim merak ettimde bugün doktora gittim belim için rontgen falan uğraştım bütün gün kızımında sonuçlarını aldım kansızlık sınırda çıktı ilaç verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz bana da bel kaslarım zayıf dedi ilaç ve egzersiz verdi ve bir sürü şey yasakladı ilk önce ağır kaldırmıcan .................dedi kızlar bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş onu öğrendim birde benim kesinlikle bu hafta 2 kilo vermem lazım resmen aç geziyorum bugün yediklerimi yazayım....................
sabah bir dilim ekmek kk peynir şekersiz çay veeeeeeeeeeeee dayanamadım patates kızartmasından yedim sonra arkadaşım geldi bir fincan şekersiz türk kahvesiiiiiii ara yok akşam eve gelince bir dilim ekmek bir kase çorba bir çatal peynir yedim vvvve bol su bu kadar sonrada meyve yerim herhalde sizce nasıl

Merhabalar
Bende 109.5 kiloyum
Ne yazık kiii :(((((((((

Grubun standart aktiviteleri var mı?
Yoksa serbest mi diyet egzersiz yapıyoruz.

herkese slm ben sabahtan beri giremedim merak ettimde bugün doktora gittim belim için rontgen falan uğraştım bütün gün kızımında sonuçlarını aldım kansızlık sınırda çıktı ilaç verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz bana da bel kaslarım zayıf dedi ilaç ve egzersiz verdi ve bir sürü şey yasakladı ilk önce ağır kaldırmıcan .................dedi kızlar bel ağrısı hiç bir şeye benzemiyomuş onu öğrendim birde benim kesinlikle bu hafta 2 kilo vermem lazım resmen aç geziyorum bugün yediklerimi yazayım....................
sabah bir dilim ekmek kk peynir şekersiz çay veeeeeeeeeeeee dayanamadım patates kızartmasından yedim sonra arkadaşım geldi bir fincan şekersiz türk kahvesiiiiiii ara yok akşam eve gelince bir dilim ekmek bir kase çorba bir çatal peynir yedim vvvve bol su bu kadar sonrada meyve yerim herhalde sizce nasıl

günaydın canım, geçmiş olsun, ne olur çok dikkat et.İnsanı bel taşıyor valla.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize. yaa ben bu pirinç lapası olayını beceremedim. sabah öğle yedim ama bulana bulana. akşam da normal yedim. 1 kase çorba. 2 yk pilav.1 köfte kadar tavuk eti göğüs. 4-5 yuvarlak dilim haşlanmış patates. yanında da bol ayran ve bol salata. bi de ben perşembe tartılmıştım. 92 ydi kilom. pazar günü regl oldum. tartıldım. 93 kilo. reglinin şişliğidir demi? yani inşallah. var mı fikri olan 1 kilo şişlik olurmu?

ambrosia geçmiş olsun canım ne fenadır ben bilirim bel ağrısını. annem de şimdi fizik tedavi oluyor beli için sen daha gençsin dikkat et kendine. kızın için de çok sevindim önemli bişey olmadığına. ben kansızlığı doğal yollarla çözmeye çalışıyorum oğlumda. her sabah aç karnına 1 kaşık pekmez. hem de iştahı açıyor. sonra da kuru siyah üzümü aralarda koyuyorum kasaye onu yiyor çok seviyor. sana da bir fikir olabilir belki benim yaptıklarım.

günaydın kızlar hepinize. yaa ben bu pirinç lapası olayını beceremedim. sabah öğle yedim ama bulana bulana. akşam da normal yedim. 1 kase çorba. 2 yk pilav.1 köfte kadar tavuk eti göğüs. 4-5 yuvarlak dilim haşlanmış patates. yanında da bol ayran ve bol salata. bi de ben perşembe tartılmıştım. 92 ydi kilom. pazar günü regl oldum. tartıldım. 93 kilo. reglinin şişliğidir demi? yani inşallah. var mı fikri olan 1 kilo şişlik olurmu?

günaydın arkadaşım benimde öyle oluyor tartıda 1 veya 1.500 kilo oynama oluyo normaldir vucudumuz su tutuyo bol bol su içeceksinki şişlikler insin regl bitiminde tartıl normale döndüğünü göreceksinnnnnzemuszemus

zalimi ve axe hoşgeldiniz kızlar inşallah beraber güzel kilolar vericez cuma sabahları aç karnına tartılıp rapor veriyoruz. ben de yeniyim aslında kilom 92

inşallah ambrosia. suyu çok içiyorum günde 3 litre falan içiyorum. bi de burda okumuştum yine ama unutmuşum ne işe yaradığını sabahları aç karnına ballı limonlu su içiyorum bir de normal su 1 bardak ballı limonlu su ne işe yarıyordu yoksa yanlış mı yapıyorum?

Back
X