Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

citol'cüm mutfak terazimin markası king..Dandik bişey..
Ama çok işe yarıyo..Arkadaşıımın tefaldi bir süre onu kullanmıştım..Sağolsun eşim yeniyıl hediyesi almış bana..

Fiatı 20-30 lira civarıdır..her markadan vardır sanırım..Eğer bulamazsan..
Ben sana burdan alıp gönderirim..

Bonus, kellogsa şeker ekliyomusun..??
Bende onu çok seviyorum,ama şeker ekleyip yiyordum..
Şekersiz güzel oluyosa ara öğün yapabilirim..Çünkü ben klasik kahvaltıdan vazgeçemiyorum..

Benim takip ettiğim kalori listesinde 3 adet kuru kayısı 50 kalori.
hepsi farklımı yazıyor acaba..

yağmurgözlü,senden yemek tarifi rica edicem..brüksel lahanası ve pazı yemeği tariflerin varmı denediğin ama..

YENA benimde daktır 4 grssini ya da 6 tane kestane yazmış boshayallersmile

Kelogsa şeker katmıyorum tabükü -tatlicadiarzu- herkes zorla yer bende çok severüm onları almıycam bi süre nefsim terbiye olana kadar :roflol:

Bürüksel ve pazı yapma niyetindesin dimeeek :jeyyar:

günaydın arkadaşlar
sabah yediklerim
yarım simit ve bir dilim ıspanaklı börek böreği annem getirmiş tutamadım kendimi
peynir
3 siyah zeytin
yeşil çay
birde sabah aç karnına limonlu ılık su içtim akşam kkda okudum bir arkadaş öyle zayıfladığını söylüyor ben limonlu suyu içeyim arkasındanda bir tepsi böreği yiyeyim olmaz tabikide dikkat etmiştir ama ben sabahları bağırsaklarım çalışmadığı için ılık su içiyordum ona limon eklemiş oldum
öğleyede buğdaylı nohutlu mercimekli yoğurt çorbası
akşamada hindiba haşlama ve salata yerim belki birazda öğlenki çorbadan içersem
ben yediklerimi yazma konusunda varım ama sporu zannetmiyorum aslında lesliyi cdye çektirdim ama kızım uyurken yapamam çok sesten etkileniyor uyanır hemen uyanıncada çok yaramaz bütün gün koşturuyorum zaten ama akşama yer hareketlerine inşallah başlayacağım . eşim gelince tuıtar ben yaparım.
aslında benim kızım 8 aylıktyı berBER müzigi açar tıpdıs tıpsı spor yapardı
en son o uyur kalırdı yawrum
Dün yediklerim....

Sabah kalkınca 2 bardak su kayısı ceviz

Kahvaltı ....2 dilim ekmek üstüne kaşar yanında domates salatalık nane

Arada 3 bardak su ve yeşil çay...1 avuç leblebi

Öğlen.....4 tane iri köfte :) bol bol salata

Arada 3 bardak su 6 tane kestane

Akşam 1 kase çorba bir tabak salata

Arada ufak bir bardak süt bir avuç leblebi yatarkende form çayı.....

Dün gayet başarılıydım listeme harfiyen uydum ama bu sabah kafam bozuk olduğu için sanırım çok açtım bir kase kelogs yerine 2 kase yedim :çok üzgünüm: bide yetmemiş gibi oğlumun ekmeğinden bi parça aldım bi parçada peynir şiştim tabi.....

Arada leblebi aradım bulamayınca oğlumun halleyinden yedim bi tane :mymeka:

Bir avuç leblebiyle halley birmi ya :mymeka: su içtim 2 bardak....O halleyi bugün bitmeden eriticem :umursamaz: haa bide yeşil çay....
alsanaalsanasmile
citol'cüm mutfak terazimin markası king..Dandik bişey..
Ama çok işe yarıyo..Arkadaşıımın tefaldi bir süre onu kullanmıştım..Sağolsun eşim yeniyıl hediyesi almış bana..

Fiatı 20-30 lira civarıdır..her markadan vardır sanırım..Eğer bulamazsan..
Ben sana burdan alıp gönderirim..
valla hayatım bi bakım buralara bulamassam
senden isticem
nasılsa adın adresin var aklinialirimsmile parasını yollarım sende kargo ile yollarsın Şeniz
günaydın tobiğin güzel bayanları günlerdir mide ağrısıyla uğraşıyorum devamlı yattım haftasonum zehir oldu ne olduğunu anlayamadık drye de gitmedim çünkü bıktım dr yüzü görmekten bağırsaklarımda problem var çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ilaçlarda yan etki yaptı bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum.......................mide konusundada göbek kaymasından[düşmesinden] şüphelendim öncedende olmuştu aradan 3 sene geçti malum buralarda böyle şeylere bakan birisini bulmak zor memleketede gitmeme 8 ay var drlarda bundan anlamıyolar yüzüstü yattımmı ağrım oluyo yani benim hafta sonum böyle geçti ne yemek yedim ne spor yapabildim kurallarıda şimdi okudum uyacağım sporada başlayacam inşallah bugün
herkesin yeni haftasının güzel geçmesi ve kilolarının gitmesi ddileğiyleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kısa bir öneri
eger içtigin elma sirkesi ise
benim kaynmı acile zor yetiştirdilerdi
elme sirkesi içerdi
yemeklerin üstüne
böbregindeki tüm taşları kumları oynatmışş
bbir hafta kaplıcalara gitmişti düşşün diye

Bende artık yapıyorum bunları....ama sporu yazmayı unutuyorum....haftasonu giremiyorum ve çoğunlukla o günleri hesaba katmıyorum mirmirmirmir

Neyse onuda düzenli yazıcam inşallah....Cumartesi...45...pazar 32 dk. ancak ...aklinialirimsmile YENA dakikaları sayıyorum anlarsın yaa :jeyyar
:

olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

YENA benimde daktır 4 grssini ya da 6 tane kestane yazmış boshayallersmile

Kelogsa şeker katmıyorum tabükü -tatlicadiarzu- herkes zorla yer bende çok severüm onları almıycam bi süre nefsim terbiye olana kadar :roflol:

Bürüksel ve pazı yapma niyetindesin dimeeek :jeyyar:

Evet ya sıkıldım diğer sebzelerden..Yiyemiyorum artık..En son pırasayı zar zor yemiştim ki kış sebzelerini çok severim..

Evet ya sıkıldım diğer sebzelerden..Yiyemiyorum artık..En son pırasayı zar zor yemiştim ki kış sebzelerini çok severim..

Yaa ben öyle heç tarif falan bakmam uydurup yaparım :)))

Şimcik sende bence normal yemek yapar gibi lahanayı yapabilinn :roflol:

ama ben onu bi kere pişirdimde içi pek güzel gelmedi bi dahakine ikiye böldüm öyle pişirdim en azından aralarına yemeğin salçalı suyu girdi bişeye benzedi -tatlicadiarzu-

Pazınında kavurmasını yapabilirsin üstüne yumurta kırıp yada kırmayıp....ben sarıyorum pazıyı oda güzel oluyu ama dahahafif olması içün en iyisi kavurması....

Havuçlu karnıbahar yap....Kereviz yap.....hımmm.....pırasa yapma bi süre :))) brokoli yapabailinnn bendede accuk var kalkim haşlimde salata yapim onu .

Ya bu salata sosları varya knorun ben onlardan aldım bi sürü sıkılmadan salata yiyebilim diye ama çok lezzetli oldu biraz fazla salata yemeye başladım :roflol:

Ecaba zararlımıdır laelaelaelaelae

Dediklerinin hepsinden çok sıkıldım..:1closedeyes:Farklı şeyler yemek istiyorum ben..:roflol:

Pazıyı bende yapraklarını ,sarıp köklerini kavuruyodum..bababa nasılda ekonomi yapıyomuşum..:1rolleyes:

Neyse du bakalım..brüksel lahanasını tavuklu deniyeyim..Senin dediğin gibi bu sefer bölüp pişireyim.opuyorumnanaktan.

Canım benim,araştırmamı yaptın benim için..:):)olumunekankayizsmile

Konu yemek olunca tabii..:))

Ben kaçıyorum,işler bekliyor oğlan uyancak ben bööle sanal alemlerdeyim..:roflol::roflol:

Bende kalkıyorum işler beni bekliyo ben böyle sanal alemde :roflol:

Slm kızlar nasılsınız öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ben 25 yaşında 8 yıllık evli ( bebek yok) Eskişehir Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ve öğrenciliğim dolayısıyla Eskişehirde kalmaktayım ve eşimden ayrıyım ....

Boyum 1.70 evlendiğimde taş çatlasın 64-65 kiloyken zamanla bu rakamlar arttı ve şuan tartılara cıkamayacak kadar korkuyorum 90 gectiğimden de eminim gecen yıl karaciğerimde yağlanma cıktı ve onu araştırırken şeker hastası olduğum ortaya cıktı ailemde kimsede olmadığı için gecme ihtimali var dediler ama bunu için de 15-20 kilo vermem gerekiyor...

Sizlere baktım başarı öykülerini okudum bazılarınızın cetvellerini inceledim aranıza katılırsam kendimi daha kolay motive edebileceğime inanıyorum... Sizlerdeki o bağlılık ve azim inanın burda yazdıklarınızı okurken beni etkiledi ve kilo vermeye karar verdim daha önce bunun benim hayatımın geri kalanı için kaçınılmaz bi son olduğunu düşünüyordum ama kendime ve başkalarına bunun bu şekilde olmayacağını göstermek istiyorum...Herşeryden önce sağlığıma tekrar kavuşmak istiyorum kendimi güzel hissetmek ve alışverişişe cıktığımda eve dönerken elim boş ve gözlerimde yaşlar olsun istemiyorum ...

Ama başlamadan önce bi doktora danışmak benim için daha yararlı olacaktır sanırım cünkü normal şartlarda biraz fazla hareket ettiğimde hemen şekerim düşüyor kendimi kötü hissediyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyorum işte bu halde olunca kendimi yemekten alıkoyamıyorum ve durduramıyorum ...Biliyorum ki zayıflamanın birincil ve en önemli şartı spor yapmak da istiyorum ama yapamıyorum şeker ile ilgili fazla bilgimde olmadığı için yanılgılara düşüyorum ayın 22 sinde memleketime gidiyorum ve hemen bi doktora gidip onun bilgisi ve ışığı altında ve sizlerin de yardımlarıyla fıstık gibi hatun olacağıma inanıyorum desteklerinizi bekliyorum

Bu defa karaklıyım ve dönmeyeceğim bu yolun zorlu bir yol olduğunu biliyorum ama zorlukların da beraber üztesinden gelebileceğimizi biliyorum yanımda olursanız zorlandığım noktalarda daha kolay yol alacağımı düşünüyorum

Az önce itibariyle kendime ve yediklerime dikkat etmeye başladım bile kahvaltı olarak karışık salata 3 dilim ekmek ve çay içtim

Yardımlarınızı bekliyorum

ya kizlar bana el ativerin nolur cok ihtiyacim var yapamiyorum baslayamiyorum... kacirmiyorum fazla ama önceki gibide SIKI yapamiyorum cok bunaldim nolur yardim edinn delircem yoksa ... beni bi gaza getirin senağlama

Slm kızlar nasılsınız öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ben 25 yaşında 8 yıllık evli ( bebek yok) Eskişehir Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ve öğrenciliğim dolayısıyla Eskişehirde kalmaktayım ve eşimden ayrıyım ....

Boyum 1.70 evlendiğimde taş çatlasın 64-65 kiloyken zamanla bu rakamlar arttı ve şuan tartılara cıkamayacak kadar korkuyorum 90 gectiğimden de eminim gecen yıl karaciğerimde yağlanma cıktı ve onu araştırırken şeker hastası olduğum ortaya cıktı ailemde kimsede olmadığı için gecme ihtimali var dediler ama bunu için de 15-20 kilo vermem gerekiyor...

Sizlere baktım başarı öykülerini okudum bazılarınızın cetvellerini inceledim aranıza katılırsam kendimi daha kolay motive edebileceğime inanıyorum... Sizlerdeki o bağlılık ve azim inanın burda yazdıklarınızı okurken beni etkiledi ve kilo vermeye karar verdim daha önce bunun benim hayatımın geri kalanı için kaçınılmaz bi son olduğunu düşünüyordum ama kendime ve başkalarına bunun bu şekilde olmayacağını göstermek istiyorum...Herşeryden önce sağlığıma tekrar kavuşmak istiyorum kendimi güzel hissetmek ve alışverişişe cıktığımda eve dönerken elim boş ve gözlerimde yaşlar olsun istemiyorum ...

Ama başlamadan önce bi doktora danışmak benim için daha yararlı olacaktır sanırım cünkü normal şartlarda biraz fazla hareket ettiğimde hemen şekerim düşüyor kendimi kötü hissediyorum ellerim titriyor gözlerim kararıyor bayılacakmışım gibi oluyorum işte bu halde olunca kendimi yemekten alıkoyamıyorum ve durduramıyorum ...Biliyorum ki zayıflamanın birincil ve en önemli şartı spor yapmak da istiyorum ama yapamıyorum şeker ile ilgili fazla bilgimde olmadığı için yanılgılara düşüyorum ayın 22 sinde memleketime gidiyorum ve hemen bi doktora gidip onun bilgisi ve ışığı altında ve sizlerin de yardımlarıyla fıstık gibi hatun olacağıma inanıyorum desteklerinizi bekliyorum

Bu defa karaklıyım ve dönmeyeceğim bu yolun zorlu bir yol olduğunu biliyorum ama zorlukların da beraber üztesinden gelebileceğimizi biliyorum yanımda olursanız zorlandığım noktalarda daha kolay yol alacağımı düşünüyorum

Az önce itibariyle kendime ve yediklerime dikkat etmeye başladım bile kahvaltı olarak karışık salata 3 dilim ekmek ve çay içtim

Yardımlarınızı bekliyorum

aramiza hosgeldin canim a.s.

selam kızlar haftasonu çok yoğundum giremedim nete. hemen dün yediklerimi yazıyorum. bugün yediklerimden itibaren de kalorilerini yazıcam.

kahvaltı:
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 kibrit kutusu peynir
-2 zeytin
-bolca domates, kırmızı biber ve tere
-evde misafir vardı kahvaltıya. bi sürü şey yaptım. ama herbirinden sadece 1cm2 tattım, bol çay içtim.

öğlen
-1 kase çorba
-1 tabak yoğurtlu kapuska
-2 dilim ekmek

akşam:
-1 minik börek. o kadar küçüktü ki dişimin kovuğuna gitmedi.

arkadaslar protein diyetine baslamayi düsünüyorum nasil sizce ? bana günlük kalori miktari biraz cok geldi ben normalde bukadar kalori almiyorum bile!!!

Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz

900 kalori günlük.
7 gün boyunca.

ya kizlar bana el ativerin nolur cok ihtiyacim var yapamiyorum baslayamiyorum... kacirmiyorum fazla ama önceki gibide SIKI yapamiyorum cok bunaldim nolur yardim edinn delircem yoksa ... beni bi gaza getirin senağlama

niye yapamıyorsun canım, sebep ne? yalnızlıktan canın bişiler mi yemek istiyo

arkadaslar protein diyetine baslamayi düsünüyorum nasil sizce ? bana günlük kalori miktari biraz cok geldi ben normalde bukadar kalori almiyorum bile!!!

Sabah : Bir tabak doğal yoğurt/veya, 200-250 ml süt /veya 100 gr yağsız beyaz peynir/veya 2 parça jambon, 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), tatlandırıcılı çay veya kahve
Öğle : 150 gr et veya 200 gr balık yağsız balık veya 4 parça pişmiş jambon, veya 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gr sebze yemeği, Yeşil salata, domates, havuç, salatalık (1 çay kaşığı zeytinyağı ile)
Akşam : 150 gr et veya (1-2 parça soğuk et) 200 gr buğulama balık veya 3-4 parça somon füme 200 gr haşlanmış sebze; (patlıcan, mantar, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz

900 kalori günlük.
7 gün boyunca.

bu listeyi nerden buldun?

bu listeyi netten buldum ..

yanlizliktan yedigimden degil adapte olamiyorum kafa dolu bir sürü sorun offf of...

ne güzel bir aralar 18 kilo vermistim ama simdi yapamiyorum bugün tekrardan basladim bunuda basaramazsam birakicam iyice sinirlerim gerildi

Back
X