Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

capriice alışkanlık biliyorum haftada bir engüzeli ama kaçırdıysam ogün merak ediyorum hemen fazlamıyım diye ona göre diğer gün daha çok dikkat ediyorum

citol sağol sen olmsan yoğunluktan unutmuştum.
şimdi ben bu hafta 1 kilo verdim
dijitalde geçen hafta 94.6 gelmiştim sabah 93.5 çıkyım.
geçen haftalarda normal bakülün sonucunu söylemiştim.
bu hafta dijitalime pil aldım
bundan sonra bundan devam edelim ok
sabah 1 simit 2 üçgen peynir
şimdi de bardak çorba ve 2 etimek yiyeceğim.
akşama protein almalıyım bu ara hiç et yemedim.
arkadşlar çağırıyor okuldaki
kaçtım ben

merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:

merhaba fıstıklar sabah beri okuyorum samimiyetinize bayıldım.ama kendimi aranızda yabancı hissettim. ne anlatsamda kızların muhabbetine dalsam diye düşündüm.ben net kullanmakta yeniyim acıkcası cokta bılmem kullanmayı.şu üyeliklerinizdende pek bişi annamadım.herşeye ben fransız kaldımkafamçokkarıştı neyse kızlar bugun kılom 101.400 geldi
galıba olcude vermelıyım o zaman sıkı durum-tatlicadiarzu-
bel..107
gogus ..123
kalca....128
bacak en ust bolge...68
nasılım ama kızlar tıpık banu alkanım işte:roflol::roflol:

aramıza hoşgeldiinn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hakkaten net laışmış insanlar olark
netsiz bir hayat olamazz

bu kadar derin oldugunu bilmesedee
biliyo tabi
onu görünce iç geçiriyorumm :D:DD:

1.6 görünüyo bende :hulya:

800 grm snenkide kaydirigubbakcemile3

kilo verenleri gördükçe acayip gaza geliyorum ha:roflol:guclubacismile

haklıymışsın.. geçen haftada vermişim kilo...
olsun.. gene de süppeeeeerrrr..............

ay inanamıyorum ya en büyük ölçüler bendemi emoşcum hoşgeldin tatlım

zalımı tatlım senınle dıger topiklerdede gezınıyoruz.canım senın boyunmu kısa.zaten bu olculerıme gore kımse benım bu kıloda olduguma ınanmıyo......sımdı 50 beden gıyıyorum.ben inanırmısınız 90 kıloda 44 beden gıyıyorum.....

hadi ciddimisin seninle sandaloz topiğindende beraberiz boy 160 ve 48 beden sıkıyor

hadi ciddimisin seninle sandaloz topiğindende beraberiz boy 160 ve 48 beden sıkıyor

ınan aynen oyle valla.suan 48 bıle gırıyorum ama sıkıyo tabıkı
herhalde boydan bıde sen bekarsın tatlım etlerın sıkıdır senın ama ınan sen bızden daha cabuk kılo verırsın.dogumda yok sende. ben bılıyosun 4 dogum yaptım...hadı canım sende bende 75 kıloya ınelım fıstık gıbı kız olursun ınanıyorum..olumunekankayizsmile

hosbulduk tatlım..sen nezamandır rejımdesın kac kılo verdın canım opuyorumnanaktan

canım ben kurban bayramından sonraki hafta basslamısdım su ana kadar 5,5 kilo verdim pazar günü kontrolüm var bakalım kaç gitmiş yada gelmişmi eyvahedigeldismile sen kaç kilosun ? bende 50 bedenim :( 167 boyum var ama sanırım ben kısaldım çünkü 3 sene önce doktora giderken 170 di boyum mafoldumben mafoldumben mafoldumben bizim ailede var o malesef yas ilerledikce boydan çekioz nası oluo anlamıyorum ama çok fena oluyo mafoldumben ben 112 ile basladım su an 106,8 im

selam kızlar
ay çitol sağol ya benim kafa nerde bilmiyorum bugün cumaymış kilo bildirmem lazım ben farkında diilim
kilom 78
vermeya çalıştıkça alıyorum bende :sinifsinif:

arada 2 kuru kayısı yedim. ıçimde kayısı ağacı çıkçak he.

Öğlen de çeyrek ekmek tavuk döner yedim bi de ayran içtim :kedi:

zalimi tatlım senı cok ıyı anlıyorum. cunkı senın yasındayken ben senın kılondaydım.akrabaların kızları hatta benden kucukler dahı evlenmıstı.ben evde kaldım zannedıyordum.herkesın sevgılısı vardı benım yoktu.senınde boyle uzuntulerın var demı tatlım.sımdı ocak ayındayız 15 kıloyu 3 ayda versek nısan olur boyle olursa buyaz senı nısanlarız.hadı canım sakın pes etme.ben zayıfladım ve nısanlandım sana bısey soyleyımmı artıst gıbı kocam var.gercek soyluyorum sülalede en yakısıklı benım kocam.insaallah mutlu gunler yakında...bızıde dugunune carırsın demı..bayanssulusmile

Back
X