Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

foto0296avzo9iq3.jpg
69 kg halim
sam0451phayidkn.jpg
66.400 kg

foto0299sjml9vx6.jpg
69 kg
sam04559oujbic8.jpg
66.400 kg

fark varmi kizlar??boshayallersmile

Olmamiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Tebriklerrrrrrr alkisalkisalkis
:nazar:

Yağmurcum kırma oğluşu,yapıver bi bebiş severiz.:1:.Benimki büyüdü nasıl olsa...

.evlenecek adam yokki yenacım...9 yıl oldu ben hala korkularımdan kurtulamadım...hep aynı şeyleri yaşarım korkusu var..doğru dürüst biride çıkmadı karşıma...

torun severiz canımmm :ecrin_bebek:...:))))))))))

bademcim tebrikler hayatım. ama ben hiç şaşırmadım doğrusu çünkü hem yemene dikkat ediyosun hem de güzel spor yapıyosun.
Sağol ekincikim vereliniortak
canımmm çok sevindim ve uyandığım gibi merakla pc yi açıp kaç kilo olduğuna baktım ilk iş..mükemmelsin yaa hiç takılmadan hızla gidiyor maşallah :nazar::nazar::nazar::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemushihoyyytalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:
Günde 9 mil yürüdüğüm bir haftada 500 gr verip yaşadığım hayal kırıklığını saymazsak zemuszemus
bademcim çizelgeni cuma günü mü değiştireceksin?
Evet cumadan cumaya değiştiriyorum yerimseniben

Heyyytt beaaa !! alkisalkisalkis

:nazar:
Allah diğer fazlalıklarımızın başına da aynı sonu versin inşallah inşallah :Saruboceq:

Şimdi aklıma birsey geldi bu yeşil cayı tablet olarak kullansak faydası olur mü acepbilmiyorumkismileİcemiyorum bı türlü boğazımdan geçmiyor. İs yerindede sorun oluyor cayci isyanlardahihoyyyt

Şimdi aklıma birsey geldi bu yeşil cayı tablet olarak kullansak faydası olur mü acepbilmiyorumkismileİcemiyorum bı türlü boğazımdan geçmiyor. İs yerindede sorun oluyor cayci isyanlardahihoyyyt

Bırakın kuzucuğum kapsülü,tableti,ilacı..spor ve diyetle zaten çok güzel gidiyor kilolar..Ben de yeşil çay içemiyorum;onun yerine biberiye içiyorum..Yeşil çay gibi değil tabi;ama zemuszemus

bir sürahi su kaynat icine 1-2 poset yesil cay at poset caylar vara ondan,sogut sade su gibi ic günde ,

bir sürahi su kaynat icine 1-2 poset yesil cay at poset caylar vara ondan,sogut sade su gibi ic günde ,

MMmmMM daha katlanılabilir bir tat olur;ama evde yeşil çay yok her aldığımda da iki-üç poşet içiyorum gerisi bayatlayıp çöpe gidiyor annem de :oklava: Bence bir fincan demlenip içine limon sıkılıp limonata gibi soğuk soğuk içilebilir CADIARZU

Back
X