Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
69 kg halim![]()
66.400 kg![]()
69 kg![]()
66.400 kg![]()
fark varmi kizlar??boshayallersmile
Yağmurcum kırma oğluşu,yapıver bi bebiş severiz..Benimki büyüdü nasıl olsa...
Noldu kiii???
Iyiyim cnm cok sukur sen nasilsin bakem?
:roflol: :roflol:
Pardon ya..:))))
Sağol ekincikim vereliniortakbademcim tebrikler hayatım. ama ben hiç şaşırmadım doğrusu çünkü hem yemene dikkat ediyosun hem de güzel spor yapıyosun.
Günde 9 mil yürüdüğüm bir haftada 500 gr verip yaşadığım hayal kırıklığını saymazsak zemuszemuscanımmm çok sevindim ve uyandığım gibi merakla pc yi açıp kaç kilo olduğuna baktım ilk iş..mükemmelsin yaa hiç takılmadan hızla gidiyor maşallah:lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemushihoyyytalkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:
Evet cumadan cumaya değiştiriyorum yerimsenibenbademcim çizelgeni cuma günü mü değiştireceksin?
Allah diğer fazlalıklarımızın başına da aynı sonu versin inşallah inşallah :Saruboceq:
Heyyytt beaaa !! alkisalkisalkis
![]()
69 kg halim![]()
66.400 kg![]()
69 kg![]()
66.400 kg![]()
Şimdi aklıma birsey geldi bu yeşil cayı tablet olarak kullansak faydası olur mü acepbilmiyorumkismileİcemiyorum bı türlü boğazımdan geçmiyor. İs yerindede sorun oluyor cayci isyanlardahihoyyyt
kızlar neredesiniz![]()
kızlar ishale bir iki yöntem söyleyim bir deneyin
elma ve muz püresini karıştırıp ye
sadece dem koy onu iç
etkili yöntemler deneyebilirsiniz
Merhaba millet...
Güzel bir gün diliyorum hepinize...Benim pek bir tadım yok bugün...
Şimdi aklıma birsey geldi bu yeşil cayı tablet olarak kullansak faydası olur mü acepbilmiyorumkismileİcemiyorum bı türlü boğazımdan geçmiyor. İs yerindede sorun oluyor cayci isyanlardahihoyyyt
Ben kacar kizlar, temizlik beni beklerrrr
Kocaman opuldunuzzz a.s.
bir sürahi su kaynat icine 1-2 poset yesil cay at poset caylar vara ondan,sogut sade su gibi ic günde ,
Evi yeniliyoruz zemuszemus Fayans seçtik sengözlerimebaksanab Mutfak yeşil,banyo lila,balkon mavi-gri boshayallersmile Ah bir bitse..
en kısa zamanda biter de eviniz güzelleşir canımmm zemuszemus