Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 dakika daha leslie yaptım![]()
![]()
Faktörcüüümmmm bu senin çilekli yoğurt ne işe yarıyormuş :26: ben orayı kaçırmışım :44:
iyi günler kizlar biz dietde deyilizki,biz saglikli besleniyoruz ve hayat boyu saglikli beslencegiz.Su an biraz daha az yiyoruz ama hedefimize ulasdigimizda herseyden yiyecez ,bu gün yedik isdedigimizden yarin daha cok salata sebze yiyecegiz ve dengeyi saglicagiz kilo almayacagiz cnm
faktorb cnm birakirsan kilolari alip dönersin yani beyninde birakma ban ben gecen sene hamile kalmadan önce cnm cok kola isdiyordu ama ben icmiyordum o kadar yani rüyamda kola ictim ,dedim bende bisey var test yaptim hamile ciktim hamile cikinca lokumlar vardi hepsini yedim insan bir birakinca toplayamiyor kendini bana kalsa hamilelikde saglikli beslencektim nerdeeeeeee taa sekerim cikana kadar o zaman mecbur saglikli beslendim, abla tavsiyesi birakma diette deildin saglikli besleniyoruz nokta bu kadar
![]()
kizlar burda hava cok guzelllll günesli ayni ilkbahar gibi kizimla yürüyüs yaptik 40 dakk simdide uyuyor bahcede günese birakdim arabasini vitamin d bulamayiz bu kisin ortasinda baska zaman![]()
Haklısın canım diyette değiliz zira bizim yaptığımız kaçamaklar hiçbir diyette yok zatenBeslenme alışkanlıklarımı değiştirmemeye kararlıyım zaten ama diyet psikolojisindende çıkmak istiyorum. Ozaman şöyle yapalım sağlıklı besleniyoruz , zararlı şekerli yağlı yiyecekleri çok az tüketiyoruz , faydalıları çok tüketiyoruz. Sporumuzuda yapıp suyumuzu içiyoruz bu kadaaaarrr
Artık biri sorarsa diyette filan değilim ben
![]()
kızzzlaar canım mücver istiyor ama kızartmadan fırında nasıl yapabilirim fikriniz varmı ???
kızzzlaar canım mücver istiyor ama kızartmadan fırında nasıl yapabilirim fikriniz varmı ???
bizzzzzzzzzzz saglikliiiiiiiiiiiiiiiiii besleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duydunuzmuuuuuuuuuuuu![]()
Ben mücver hiç yapmadım canım sadece içinde kabak olduğunu biliyorum. Hafif bir tarif bulursan bende isterim ona göre![]()
Bıyıklanmışım yine off nefret ediyorum yaaa. Bi operasyon yapim bari :26:
Sende sadece bıyık varsa şükret bende sakalda çıkıyo ufak bir kısımda ve sakal bıyıktan daha çabuk çıkıyorhaftada en az 1 kere alıyorum mecburen
![]()
kizlar bugün dartildim 85.5 geliyorum![]()
umudum tükenmek üzere![]()