• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar burda hava cok guzelllll günesli ayni ilkbahar gibi kizimla yürüyüs yaptik 40 dakk simdide uyuyor bahcede günese birakdim arabasini vitamin d bulamayiz bu kisin ortasinda baska zaman :1:

20 dakika daha leslie yaptım :8: :nazar:

Faktörcüüümmmm bu senin çilekli yoğurt ne işe yarıyormuş :26: ben orayı kaçırmışım :44:

Canım çilekle yoğurt birleşince (yağsız yoğurt tabii) yağ yakımını hızlandırıyormuş. Gürkan Kubilay söylemişti doktorumda. Onun verdiği listelerde hep var ama ben şeker ilavesizini bulamıyordum oda yeni çıkmış sütaşın 0 yağ 0 kolesterol 0 sofra şekeri. Ara öğünde yemek için mükemmel bir diyet tamamlayıcısı :34: Tabii yazın para vermeye gerek yok kendimiz yaparız tazecik çileklerle :13:

kızzzlaar canım mücver istiyor ama kızartmadan fırında nasıl yapabilirim fikriniz varmı ???

iyi günler kizlar biz dietde deyilizki,biz saglikli besleniyoruz ve hayat boyu saglikli beslencegiz.Su an biraz daha az yiyoruz ama hedefimize ulasdigimizda herseyden yiyecez ,bu gün yedik isdedigimizden yarin daha cok salata sebze yiyecegiz ve dengeyi saglicagiz kilo almayacagiz cnm :34:
faktorb cnm birakirsan kilolari alip dönersin yani beyninde birakma ban ben gecen sene hamile kalmadan önce cnm cok kola isdiyordu ama ben icmiyordum o kadar yani rüyamda kola ictim ,dedim bende bisey var test yaptim hamile ciktim hamile cikinca lokumlar vardi hepsini yedim insan bir birakinca toplayamiyor kendini bana kalsa hamilelikde saglikli beslencektim nerdeeeeeee taa sekerim cikana kadar o zaman mecbur saglikli beslendim :1: , abla tavsiyesi birakma diette deildin saglikli besleniyoruz nokta bu kadar :54:

Haklısın canım diyette değiliz zira bizim yaptığımız kaçamaklar hiçbir diyette yok zaten :1::1::1: Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmemeye kararlıyım zaten ama diyet psikolojisindende çıkmak istiyorum. Ozaman şöyle yapalım sağlıklı besleniyoruz , zararlı şekerli yağlı yiyecekleri çok az tüketiyoruz , faydalıları çok tüketiyoruz. Sporumuzuda yapıp suyumuzu içiyoruz bu kadaaaarrr :8: Artık biri sorarsa diyette filan değilim ben :63::63::63:

kizlar burda hava cok guzelllll günesli ayni ilkbahar gibi kizimla yürüyüs yaptik 40 dakk simdide uyuyor bahcede günese birakdim arabasini vitamin d bulamayiz bu kisin ortasinda baska zaman :1:

Çok iyi yapmışsın canım burasıda bahardan kalma sanki. Bu karda kışta güneşi buldunmu kaçırmicaksın :46:

Haklısın canım diyette değiliz zira bizim yaptığımız kaçamaklar hiçbir diyette yok zaten :1::1::1: Beslenme alışkanlıklarımı değiştirmemeye kararlıyım zaten ama diyet psikolojisindende çıkmak istiyorum. Ozaman şöyle yapalım sağlıklı besleniyoruz , zararlı şekerli yağlı yiyecekleri çok az tüketiyoruz , faydalıları çok tüketiyoruz. Sporumuzuda yapıp suyumuzu içiyoruz bu kadaaaarrr :8: Artık biri sorarsa diyette filan değilim ben :63::63::63:

bizzzzzzzzzzz saglikliiiiiiiiiiiiiiiiii besleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duydunuzmuuuuuuuuuuuu :66::66::66::66::66:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ben mücver hiç yapmadım canım sadece içinde kabak olduğunu biliyorum. Hafif bir tarif bulursan bende isterim ona göre :56:

Bende ilk kez yaptım canım fırında bakalım nasıl olacak tarifi normal bir yemek sitesinden aldım
4-5 kabak, yarım demet dereotu,1 su bardağı un, biraz tuz,3 yumurta karıştırdım attım fırına bakalım neye benzeyecek üstüne de yoğurtlu sos yapmışlar 1 bardak yoğurt 1 diş sarımsak, biraz dereotu ve tuzu rondoda geçirip üstüne döktüler bende öyle yapıyorum inşallah birşeye benzer :1: zira bu aralar kendimi çok beceriksiz hissediyorum :50:

Teşekkür ederim canım :71: ama ben başka bi siteden buldum yaptım bile :61:

Sende sadece bıyık varsa şükret bende sakalda çıkıyo ufak bir kısımda ve sakal bıyıktan daha çabuk çıkıyor :59: haftada en az 1 kere alıyorum mecburen :50:

Yokcanım nerdeeeee? Bendede var çenemde kıllanma ama pko tedavisi işe yaradı sanırım son zamanlarda çıkmamaya başladılar. Tedavi bitinceye kadar toptan kaybolurlar inşallah :69:

Back
X