Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de katıldım bayanlar. Umarım kurtulurum şu yağlardan
hoşgeldin
günaydınn güzel bayanlarr dün su kalorı hesabını sormustum ya netten bakamadımm nasıl yapıyorsunuz ayrıca dun regl oldmm bu farkederr mıı
hereze güzel bir hafta diliyorumm![]()
güaydın kızlar nasılsınız ben ii değilim cumartesi tartı aldım 100.5 gösteriodu dün akşamda bu sabah 102.5 gösterdi yanılmıoda hep aynı tartıyor ne oldu anlamadım akşam yemeğindede kabak yemeği az yağlı ve yayla çorbası içtim sonrasında da yarım portakal çeyrek elma yatarkende 1 bardak süt içtim kalsiyum almadığımı farkettim doktor emzirirken dikkat et demişti dişim kanıyo akşam yemeğini 6 da yedik nerden geldi bu 2 kilo dün birde 20 dak lesli ve gün boyu ev işi yaptım çok canım sıkıldı ya ne oluyo böle 1 adım ileri 3 adım geriiii
Canım sen haftaiçi neden tartılıyorsun ki :44: diyetisyenler sürekli tartılmayın diyor biz haftada 1 tartılıyoruz o bile çok 10-15 günde bir anlaşılıyor vucudun verdiği kilo sen tartılarak psikolojini bozma. Su toplamıştır vücudun düşünme sen o 2 kiloyu ben çok bilirim haftaiçi 3 kilo çok çıkıp cumaya yine aynı kiloya döndüğümüsıkma canını
![]()
Günaydın Kızzzlaaarr
Dün akşamdan beri sistem hatası veriyor google chromedan açmaya çalıştığımda explorerdan açtım hemen açıldı site kafayı yemek üzereydim
Sabah kalktım ilk iş koca bir kupa iksir içtim şimdi kahvaltımı ediyorum yaa aklıma şey geldi ben 30 kilo verdiiğim dönemde ekmeği tamamen kesmiştim eti form çubukları varya onlardan yiyordum her yemekle 4-5 tane yine öylemi yapsam ekmeği tamamen kessem mi acaba :44:
kızlar bu hafta hiç umudum yok:76:
dün tatlıları indirdim mideye bugunde börekleri
:2::2:
şişlik ondandır bende 2 klo farkederim her zaman sonra normale döner sen bozma moralini....aman ne bilim canım ben öyle motive oluyorum verdiğimi gördükçe daha bir azim gelio tabi demoralize olunada bilio unutmamak lazım haklısın su toplamış olablir değilmi???adet dönemim 8 gün geçti bir ay düzenli diğer ay cozutuyor acaba olucamdamı böle oldu vücudum midem inmiş gibi gelio birde ameliyat yerime katı kaldırmadan dokunabiliyorum (ne saçma demi:))2 kat varda bende doğumdan sonra mide ve altı ... ay inş. kil almamışımdır nasıl dayanırım kız ben 1 hafta ya tartılmadan:26::26::26:
ekmeksiz olmaz ... diyetisyene git oda aynı şeyi söyler... besin alınması çok öemli....Günaydın Kızzzlaaarr
Dün akşamdan beri sistem hatası veriyor google chromedan açmaya çalıştığımda explorerdan açtım hemen açıldı site kafayı yemek üzereydim
Sabah kalktım ilk iş koca bir kupa iksir içtim şimdi kahvaltımı ediyorum yaa aklıma şey geldi ben 30 kilo verdiiğim dönemde ekmeği tamamen kesmiştim eti form çubukları varya onlardan yiyordum her yemekle 4-5 tane yine öylemi yapsam ekmeği tamamen kessem mi acaba :44:
a
canım,duaların daha etkili olduğu günler var.cuma gecesi,kadir gecesi,vb.ama böyle bir inanç sadece iyi niyetle alakalı.yoksa o gün doğan ne kadar hayırsız insan da var. eğer süt kardeş değillerse dinen dayı ve halanın kızı ya da oğluyla evlenmesinde sakınca yok.ama tavsiye edilen yabancı olması.sağlık açısından.bazı genetik hastalıklar var .akraba evliliğini sakıncalı hale getiriyor.
zaten ilahiyatçılara göre kuran'da kandille ilgili bir bilgili yok.sonradan gelenek haline gelmiş.sadece kadir gecesi ile ilgili bilgi var.onun da günü belli değil.burda söylenmek istenen galiba edep dahilinde,yoksa yalnızca kadının müsait olmadığı günlerle ilgili yasak var.ben Kur'an da yazılmayan şeylere pek itibar etmem.eğer o konuyla ilgili sahih bir hadis varsa,o başka..birde önemliş günlerin gecesi bir gün öncedir.yani cuma gecesi.perşembeyi cumaya bağlayan gecedir..
ben oğlumu berat günü doğurdum.adını berat koyacaktım,sonra korktum.ya ismine layık olmazsa diye..
a
canım,duaların daha etkili olduğu günler var.cuma gecesi,kadir gecesi,vb.ama böyle bir inanç sadece iyi niyetle alakalı.yoksa o gün doğan ne kadar hayırsız insan da var. eğer süt kardeş değillerse dinen dayı ve halanın kızı ya da oğluyla evlenmesinde sakınca yok.ama tavsiye edilen yabancı olması.sağlık açısından.bazı genetik hastalıklar var .akraba evliliğini sakıncalı hale getiriyor.
zaten ilahiyatçılara göre kuran'da kandille ilgili bir bilgili yok.sonradan gelenek haline gelmiş.sadece kadir gecesi ile ilgili bilgi var.onun da günü belli değil.burda söylenmek istenen galiba edep dahilinde,yoksa yalnızca kadının müsait olmadığı günlerle ilgili yasak var.ben Kur'an da yazılmayan şeylere pek itibar etmem.eğer o konuyla ilgili sahih bir hadis varsa,o başka..birde önemliş günlerin gecesi bir gün öncedir.yani cuma gecesi.perşembeyi cumaya bağlayan gecedir..
ben oğlumu berat günü doğurdum.adını berat koyacaktım,sonra korktum.ya ismine layık olmazsa diye..
Günaydın Kızzzlaaarr
Az önce seyrettim daha. Prof. dr ekmekle ilgili konuştu. Beyaz ekmeği evinize sokmayın diyor. Tam buğday unundan yapılmış ekmek tüketmek en sağlıklısıymış. Beyaz ekmekte sadece nişasta kalıyormuş rafine edilmiş undan olduğu için. Çok koyu renkli ekmekleride almayın renklendirici var dedi. Bence baharcım kahvaltıda 2 dilim diğer öğünlerdede 1 er dilim tam buğday ekmeği yersen isabetli olur. 1 dilim yeter zaten vitamin açısından. Ama dilimleri biliyorsundur. Dietisyenler gösteriyo minnak kadar![]()
Ben uno denge light ekmek alıyorum sürekli o olmazmı ki :26:
banucum sen umudunu yitirme hayatım, çok zor bir döneme denk geldi. allahtan umut kesilmez. sen de bu arada kilo vermeye çalışırsın bu dönemi güzel değerlendirirsin ve yepyeni bir sayfa açarsın...Kızlar test yaptırdım 2 çıktı ne yazıkki olmadı şuan hiçbirşey düşünemiyorum
ervamm bu kadar sporla bi gün kopucan wallaslm kizlar........
45 dk daha yürüdüm 250 dk oldu kop koooooooooppppp![]()