• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
bugün kendimi iyi hissetmiyorum ama sabah kalktim spor felan yaptim
azicik kendime geldim gibi
ama yinede hic halim yok her rejime basladigimada ayni oluyor bu sefer pes ettiriyor ama bu sefer inat ettim ve vazgecmeyecem allahin izniyle
bakalim nekadar dayanacam :(((

banucum sen umudunu yitirme hayatım, çok zor bir döneme denk geldi. allahtan umut kesilmez. sen de bu arada kilo vermeye çalışırsın bu dönemi güzel değerlendirirsin ve yepyeni bir sayfa açarsın... :54: :54: :54: :71: :71: :71:

ervamm bu kadar sporla bi gün kopucan walla :nazar: :nazar: :nazar:

Öyle canım şansıma bütün kısmetsizlikler beni buldu inşallah bunlar sondurda güzel günler başlar.
Yarın inşallah güzel bir diete başlıyorum kısmetse birde spora başlıyım.
Beyzuş abla listeye ekle beni

bugünki menüm

sabah

1 fincan cay
kepek ekmegi
bir dilim kasar peyniri
domates salatalik

ara

yesil elma

öglen

canim istemedigi icin 3 kayisi 3 ceviz
yedim

ara

meyveli yogurt

aksam

2 kasik mantar yemegi
2 kasik pilav
1 tabak tarhana corbasi
ananas kompostosu

su 1 litre daha devam ederim
spor daha yapmadim

Günaydın canım

www.kilotakibi.com adres bu bende regliyim regl olunca vucut 1-2 kilo civarı su topluyor bu hafta baskülde fazla çıksan da üzülme regl bitince 2-3 sonra iner şişliğin. Kalori hesabı yapmana engel değil tabiki :71:
inş. bu hafta güzel gecer bu gun çarsıdan mutfak tartısı aldımm inş.. onunda faydası olurr

teşekkür ederim cnm saol valla sabah biraz fazla cıktım ama pek aldırmadımm
akşam mısafırim vardı kurabiyeler pastalarr en sevdiğim çikolatalı pastadan yemedımm çerez yemedım

güaydın kızlar nasılsınız ben ii değilim cumartesi tartı aldım 100.5 gösteriodu dün akşamda bu sabah 102.5 gösterdi yanılmıoda hep aynı tartıyor ne oldu anlamadım akşam yemeğindede kabak yemeği az yağlı ve yayla çorbası içtim sonrasında da yarım portakal çeyrek elma yatarkende 1 bardak süt içtim kalsiyum almadığımı farkettim doktor emzirirken dikkat et demişti dişim kanıyo akşam yemeğini 6 da yedik nerden geldi bu 2 kilo dün birde 20 dak lesli ve gün boyu ev işi yaptım çok canım sıkıldı ya ne oluyo böle 1 adım ileri 3 adım geriiii

cnm yaa hergün tartılma bencede insanın moreli bozuluyorr 200gr fazla cıksam ben uzuluyorum sahsen

:59:kızlar bu hafta hiç umudum yok:76::52:dün tatlıları indirdim mideye bugunde börekleri:53: :2::2:

bu gun bende götürdüm böreklerdenn off

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
bugün kendimi iyi hissetmiyorum ama sabah kalktim spor felan yaptim
azicik kendime geldim gibi
ama yinede hic halim yok her rejime basladigimada ayni oluyor bu sefer pes ettiriyor ama bu sefer inat ettim ve vazgecmeyecem allahin izniyle
bakalim nekadar dayanacam :(((

dayan cnmm dayannnn

boyattım bileeeeee:27::27::27::27: hafta sonum kuaförde geçti anlıycan:53:

:21::21::21::21::21::21::21:

hurafa bunlar inanma benim tanıdığım koyu dindar aileler kandil günü evlendirdiler çocuklarını mevlütlü düğünle

bekle beni geliyom gariiii kurulsun bi bandım ama ben senin gibi çok yapamam da 300 ü bulmaya çalışırım inş

eee o zaman yine resim istiyoruz sendennnnnn:66:

İyiakşamlar hanımlar. Nasılsınız bugün bakalım? Benimki sıradan bir gündü :69:

benim içinde sıradan bir gündü

ama yarın bayağı hareketli bir gün olacak

çünkü Nicholas CAGE buraya geliyor

bakalım sorunsuz gönderirirz inşallah
kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize

bebeğin kaç yaşında canım

kiloları takma kafana

ben ikinci kızıma büyük kızım 4 aylıkken hamile kaldım

ve 94 kg idim

ve 106 kg ile doğuma gittim

büyük kızım 13 aylıkkende ufak kız doğdu

birde çalışma hayatı

Ama Allah kolaylığını veriyor

AAA bugün haberlerde seyretmiştim Kapadokyadaydı. Yarında oraya geliyo haa. Bi resim çektirirsin artık bizde görcez amaaaa :66:

AAA bugün haberlerde seyretmiştim Kapadokyadaydı. Yarında oraya geliyo haa. Bi resim çektirirsin artık bizde görcez amaaaa :66:

buraya gelen hiçbir ünlü ile foto çektirmedim

ve çektirmicemde.....

sevmiyorum

birde resmi olunca ben yakıştıramıyorum kendime resim çektirelim mi diye sormayı

kusura bakma canım resim göremiceksiniz :5:

buraya gelen hiçbir ünlü ile foto çektirmedim

ve çektirmicemde.....

sevmiyorum

birde resmi olunca ben yakıştıramıyorum kendime resim çektirelim mi diye sormayı

kusura bakma canım resim göremiceksiniz :5:

Kız adam dünya starı bak bidaha göremezsin :1: ama resmiysen hoş olmaz tabii haklısın.

Resim dedinde aklıma geldi. Keşke 88.2 kiloyken bi resim çektirseydim. Gerçi o zaman eşim bile çekse siliyordum telefondan :17: Keşke bi tanesi kalsaymış diyorum şimdi. Kıyaslamak isterdim şu anki halimle. Gerçi daha çok var ideal kiloma ama olsun genede motivasyon olurdu.

Resim dedinde aklıma geldi. Keşke 88.2 kiloyken bi resim çektirseydim. Gerçi o zaman eşim bile çekse siliyordum telefondan :17: Keşke bi tanesi kalsaymış diyorum şimdi. Kıyaslamak isterdim şu anki halimle. Gerçi daha çok var ideal kiloma ama olsun genede motivasyon olurdu.

şu anki istediğin kilona az kaldı canımm

hiçmi resmin yok

benim var tam bir balon gibi duruyorum

birisi beni şişirmiş gibi :60:

herkes 12 kg dan fazla verdiğmi düşünüyor

o kadar fark olduki şimdi bile

birde ideal kiloma gelsem nasıl olur düşünemiyorum bile :66:

şu anki istediğin kilona az kaldı canımm

hiçmi resmin yok

benim var tam bir balon gibi duruyorum

birisi beni şişirmiş gibi :60:

herkes 12 kg dan fazla verdiğmi düşünüyor

o kadar fark olduki şimdi bile

birde ideal kiloma gelsem nasıl olur düşünemiyorum bile :66:

Hiç yok canım yaaa. Ramazan bayramındada tatile gitmiştik ve ben denizin en ucuna gelene kadar pareyomla örtüyordum kilolarımı. Çok kötü bir psikoloji :14: e düşün o psikolojide resim çektirmemem gayet normal. Ve tatil dönüşü gitmiştim doktora

kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize

Gözünüz aydın, lütfen hiç üzülmeyin. Kilolu hamilelik olmayacak şey değil, ülkemizde halk arasında bu konu çok abartılıyor hatta kilolu insanların hamile kalamayacağını zanneden cahil insanlarla dolu bir ülkedeyiz maalesef.
Ben kızıma 100 kilonun üstünde hamile kaldım, yeni evlenmiştim ve sürpriz bebekti. Üstelik tip 2 diyabetliydim! İyi bir doktor kontrolünde sağlıklı bir hamilelik geçirdim, 6,5 kilo aldım tüm hamileliğim boyunca, zaten 4 kilosu bebekti (3960 gr. 53 cm. doğdu kızım...) Eğer hamileliğinizde beslenme düzeninizi bebeğinizin ihtiyaçlarına göre ayarlarsanız hem çok kilo almazsınız hem de bebeğiniz karnınızda sağlıkla büyür. :)

Back
X