• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaar.....................

QUOTE=maryporker;17631396]ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su

bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio:1:

öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri[/QUOTE]
ben 3 aydır içiyorum her sabah 1tatlı ka. sirke yarım talı ka. bal 1 bardak ılık suyla mideme dokunmadı akşamda mı içsem ki....
Ayyyyy babam tatlı almış gelmiş of of :9::9:
Bende yatıyım artık. Herkese iyi geceleeeeeer :54:

monami ist. daysan belediyenin spor merkezlerine baksana.....ücretsiz.... spor a.ş.. yaz çıkar int.de .....ben gidiyorum çok memnunum....

+ Sevgililer gününüzü de kutluyorum :69:

Benim değil sevgililer günü kendi doğumgününü bile önemsemeyen bir platonikim var dün gece konuşurken sevgililer günü için düşüncesini de öğrenmiş olduk saçma sapan günleri kutsallaştırıyorlar falan dedi ben bu adamla beraber olursam hiçbir sevgililer gününde hediyem olmayacak sanırım doğumgünümde de beklememem lazım :59: evlilik yıldönümü falan anımsarmı acaba :44:

:50: kolay gelsin canım yaa

.

yihhhuuu ablam uyandıııı :62: :62: :62: ben leslieye günaydın demeye gidiyorum kızlar 45 dk sonra görüşürüz :32:

Merhabalar kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
şu mübarek günde diliyorum hepimiz hayırlısıyla zayıflarız işallah:1:

Günaydın kızlar :32:
Herkesin Mevlid kandili mübarek olsun. Aynı zamanda sevgililer gününüzüde kutlarım. :16:

Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi :50:

Mide kanaması geçirtirmi bilemem ama ben dietisyene özellikle sormuştum. Asit içeriği çok fazla olduğundan aç karna içilmesi doğru değil dedi. Ama salatalarına bol bol ekle , yeşilliklerinin üzerine dök demişti. Ben öyle yapıyorum. Kemal Kükrerin cam şişede gurme elma sirkesi var. Onu kullanıyorum tadıda çok hoş.

beş dakika soluklanmaya geldim kızlar ben sabah peynir ekmek yedim bide şu jalapone biberlerden bende kronik kabızlık var malesef tiroid çalışmayınca bağırsaklarda çalışmıyor acı sanki iyi geliyor biraz kahvaltıda 2 çay bardağı yeşil çay içtim şimdide karbonatlı naneli limonlu su yaptım onu içiyorum karbonatta hazımsızlığa iyi geliyormuş her yolu deniyorum yani bugün işim çok çıkamam ama yarın çıkacağım şu probiyotik yoğurtlardan alacağım bakalım günde 2 tane yemek lazımmış zaten herşey lazımda ..... yapan kim ama artık uygulayacağım şimdi yarım elma yiyorum kırmızı evde kırmızı var bi daha yeşil alacağım kandilinizide kutluyorum inşallah zayıflayayım hepberaber

45 Dk. leslie yaptım ve geldimmmm :nazar: :62: :62: :62: yine çok terledim :27:
Bu arada sirkeli suyu içtikten 1 saat sonra WC yolu göründü bana demekki işe yarıyor :27: :37:
Ben bu sirkeli su olayını iyice bir araştırayım en iyisi :44:

Torba yasa tasarısı cumhurbaşkanına gitmiş o da onayı verir zaten resmi gazetede yayınlanması falan 1 ayı bulur :61: 1 ay sonra sigortama kavuşacağım inşallaaahhh o zaman hastaneden çıkmam herhalde :9: diyetisyen dişçi cildiye hepsi beni bekler :27:

Merhaba şekerler :16: ben artık sabahları ender saraçı seyrettiğimden gelemiyorum topiğe. Çok faydalı bilgiler veriyor. Şişmanlatmayan sağlıklı ve besleyici yemek tarifleri. Mesela bugün sıvıyağla ve tam buğday unuyla yapılan kandil simidi tarifi aldım. MMMM sevmeyen varmıdır acaba :52: yapıcam en kısa zamanda bakalım nasıl olucak. Ben dün kutlamıştım herkesin kandilini ama bikez daha diyim hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.

bende yaptımm orti leslimi 45 dakka sora da yer hareketleri su içinde kaldım bende..biraz da ev işi yapayım da gezmeye gitçem sora da:32:

sabah yediklerim......

KAHVALTI
halk ekmek keten tohumlu ekmek 45 gr. 100 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
haşlanmış yumurta 0.7 ad. 53 cal.
zeytin (yeşil) 30 gr. 43 cal.
bal 15 gr. 42 cal

318 cal.........

günaydın kızlaaar.....................

QUOTE=maryporker;17631396]ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su

bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio:1:

öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri
ben 3 aydır içiyorum her sabah 1tatlı ka. sirke yarım talı ka. bal 1 bardak ılık suyla mideme dokunmadı akşamda mı içsem ki....

monami ist. daysan belediyenin spor merkezlerine baksana.....ücretsiz.... spor a.ş.. yaz çıkar int.de .....ben gidiyorum çok memnunum....[/QUOTE]

Helal olsun kız sana çok takdir ettim şimdi :81:

Ya kızlaaarr madem ortak olduk o zaman ortaklığımız bir işe yarasın ve ortaklar arası yarışmamızda olsun cuma günleri yapılan kilo ve spor yarışı HARİCİ bir yarışma olsun o zaman daha çok gaza geliriz diye düşünüyorum en azından sadece kendimiz için değilde ortakımız içinde savaşmış oluruz :32:
Şöyleki misalen ben ve ortakım haftalık yaptığımız sporu ve verdiğimiz kiloya göre 1. lik için savaşacağız benim yaptığım spor + maryporker sporu toplarız kilo içinde aynısı geçerli benim verdiğim kg + maryporker verdiği kg sonucu hem sporda hem de kiloda yarışırız ortak ortak ne dersiniz önerime mantıklımı :26: :61: :44:
Yorumlarınızı bekliyorum :81:

Back
X