iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
Canım Zeynebim hoş geldin canım...Çok sevindim çok.
Umarım bundan sonra hiç sıkıntın olmaz....Öpüyorum seni kocaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
İyi günlerde giyin beyzuşum kıyafetlerini..bir dahaki alışverişinde 2 beden küçük giysilere bakarsın inşallah..Pazar gezmeyi bende çok severim.Hem giysi almak hemde sebze,meyve bakmak çok hoşuma gider...bende çarşamba günü gideceğim pazara..Bitane ketenimsi pantolon görmüştüm aklım kaldı.:) onu almayı istiyorum.
Ben çok yorgunum aslında ama size bakmadan yatmıyayım dedim...Şehir dışından arkadaşlarımız geldi..Onlarla piknik,deniz tarzı yere gittik sabahtan. sonra geç döndük vs.
NAsııl gözlerimden uyku akıyor...
İyi geceler,iyi uykular diliyorum...
güle güle giy.eminim hepsi sana çok yakışacak..
iyi geceler demeye geldim yine:)
billurs anlamadım seni? liste "cuma- cmt- ..... .... .. -perşembe" şeklinde oluyordu dolayısıyla bu cumayı tabiki yazmadım.
beyzuş ablam güle güle giy cicilerini,
yenaa sana da iyi geceler tatlım![]()
Canım Zeynebim hoş geldin canım...Çok sevindim çok.
Umarım bundan sonra hiç sıkıntın olmaz....Öpüyorum seni kocaman.
Sağol canım.Daha iyileri sizlere inşallah...
''Ayaklandım '' diyorsun canım...Çok sevindim inan.Ağrılarında azaldı değilmi..İlaçların faydası olmuş bak hemen...Eczacında da Allah razı olsun....Ayağına göndermesini unutamıyorum;insanlık ölmedi galiba....
inşallah bir tanem..bu arada geçmişe dönüp okuduklarıma cevap yazmaya çalışıyorum..ama bu benim pc sahibi gibi aksak..kaçıncı denemem çoklu alıntı yapmıyor..en iyisi herkese toplu teşekkür etmek..
canım arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz yerine ulaştı.hepinize sonsuz teşekkürler..bir yerlerde seni düşünen birilerinin olduğunu bilmek ilaçtan daha etkili..ben birileri için ''önemliyim ''..diyorsun..ve hayat daha yaşanılır geliyor..
İYİKİ VARSINIZ...yalnız bu bazan insana önündeki şeyleri iştahla yeme dürtüsünü de geliştiriyor.!!!
kara bulutlar geziyor hanemin üzerinde...kötü bi pazar... Sabahın 5 inde kapının tıkırtısıyla uyandık.meğer geç kalmışız.atı alan üsküdarı geçmiş bile.hırsızzz evi darma duman etmiş 3.500 liramızı yattığımız odadan pantolonun cebinden almış.rabbim zorla sınıyo evimi beni...
Canım çok geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış camdanmı girdi hain özellikle amacın için biriktirdiğin paraya gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum çok masraflı bir tedavi eğer istanbuldaysan çapaya git rapor al ilgilenirsen bana mesj at ben seni yönlendiriyim çok ama çok üzüldüm.Bazen öyle bir dönem oluyorki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.saolun arkadaşlar.3. Katta oturuyorum.tüp bebek için kredi çekmiştik o parayı öde dur 2 yıl şimdi...üzgünüm çok...
Güle güle giy ablacım bende bakırköyün sosyete pazarına gittim ama kaldırıyolardı bir tek ayakkabı aldım.Valal pazarla neden acaba insanlar kaçamağı çoğaltıyor dimi benim öğle akşam iyiydide sabah uçtum gene.Merhaba güzellikler...Nasılsınız.....
Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Ben bugün diyet adına iyi bir gün geçirdim.Şükür....
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......
Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........
Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).
Eve döndüğümde canım çıkmıştı valla......
Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........
İyigeceler zeynep ablacım çok şükür iyisin çok sevindim.İnşallah bir daha böyle ataklı geçirmezsin.iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...BANUCUĞUM;
Hoş geldin bebeğim.Nasılsın...
Canım çok geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış camdanmı girdi hain özellikle amacın için biriktirdiğin paraya gerçekten üzüldüm çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum çok masraflı bir tedavi eğer istanbuldaysan çapaya git rapor al ilgilenirsen bana mesj at ben seni yönlendiriyim çok ama çok üzüldüm.Bazen öyle bir dönem oluyorki herşey arkakaya geliyor geçen sene benimde öyleydi artık inan kimselere söylememey başladım Allaha çok şükür bu aralar düzeldi inşallah senin kara bulutlarda en yakında pembeye döner.
Güle güle giy ablacım bende bakırköyün sosyete pazarına gittim ama kaldırıyolardı bir tek ayakkabı aldım.Valal pazarla neden acaba insanlar kaçamağı çoğaltıyor dimi benim öğle akşam iyiydide sabah uçtum gene.
Hoşbulduk ablacım çok güzel bir pazar geçirdim mutluyum ve bildiğin gibi heyecanlıyım sen nnasılsın...
iyi geceler kızlar yatmadan bu klibi izleyin istedim, zayıflayınca yapılacaklar listesine ek;
YouTube - ‪Dany Brillant Histoire d'un Amour‬‏
böyle dans etmek istiyorum
günaydın ayşe geçmiş olsun inşallah geçer mide agrısını ben 1 kere yaşamıştım stresten çok kötü olmuştumGünaydınlar kızlar nasılsınız
ben idare ediyorum işte
mide agrısı ile kalktım bugün umarım geçer ilerleyen saatlerde
kimsecikler yokken geçmişi okuyayım bari tam 29 sayfa birikmiş :))
günaydın cnm umarım geçer gastrit dolayısı ile bu ara çok fena midem agrı yanma kazınma hepsi var ne olcak bilmiyorum ilaçlarıda içsem fayda etmiyo iştegünaydın ayşe geçmiş olsun inşallah geçer mide agrısını ben 1 kere yaşamıştım stresten çok kötü olmuştum
günaydın arkadaşlar
herkes nasıl bakalım ?
ben de iyiyim canım çok şükür, malum pzt ve mesai iştegünaydın cnm umarım geçer gastrit dolayısı ile bu ara çok fena midem agrı yanma kazınma hepsi var ne olcak bilmiyorum ilaçlarıda içsem fayda etmiyo işte
günaydınlar cnm iyiyiz sen nasılsın