Aman kızma canım:)Dikkat ediyorum yok bu sefer bırakmak yok.sakın canını sıkma.kendine tez zamanda simbo fln bir tartı edin .ilk işin olsun hatta.sinbo çok güzel tartıyordu dijital olan ama 2 yılda çıka çıka üstüne bozdum.90 üstündeyken 2 kiloya kadar yanlış gösteriyordu çocukları doğru.şimdi beni de doğru gösteriyor ama ben 97 iken gittim hemen yeni tartı aldım.ama tartıyı netten sipariş etmiştim geldi önce saç kurutma mak.yollamışlar.geri gönderdik yni ürünün gelemsi 3 hafta oldu bi geldi bozuk.Allah tan tefal hemen ankarada hallettik te kavuştum tartıma ama o 3 haftada kızaraktan kilolarıma kilo kattım.tartının ne suçu varsa.bi de hamile pantolonlarıma bile girince nefes alamaz hale gelince anladım işin vehametini ama artık almıştım kiloları ...offf offf. sakın yanlış yapma sakın.109 da olsan şuanda belki geçen hafta 111 flndın?biliyon mu sanki ebrunun tartıda?o nednle nefsine uymaaa kızarım bak![]()
Valla bende 37 duyunca şaşırdım maşallah genç gösteriyosun.Canım o resim modacı Gülşah Saraçoğlu'nun resmiydi,hatunu çok beğenmiştim o yüzden resmini koymuştum.Ayrıca o hatun benden küçük baya :))) Benim yaşım 37 tatlım olgun sayılırım yani![]()
Ayşecim menün gayet güzel aralarda kuru meyvada yiyebilirsin.sabah:
2 dilim lıght ekmek
2 kk peynir
6 lıght zeytin
2 dilim salam
1 çay kaşıgı incir reçeli
1 kupa açık çay (şekersiz)
ara:
1 mandalina
2 adet etı fınger bıskuvi
öğle:
2 dilim lıght ekmek
1 kupa tarhana çorbası
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
ara da tekrar 5 adet etı fınger yemeyi düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum kızlar çok mu yemişim![]()
Aynen valla evde benimde yerim belli anca buldum orayı en az tartan yer:)canım ya kendi tartından başkasında tartılma ben dedim ya geçen gün mutfakta koydyğum karosu bile aynı 1 karo oynatmam :))) sıkma canını bence
canım valla çok yakışmış bu arada 37 yaşındayım demişsin ama hiç o kadar göstermiyorsun inan fıstıksın maşallah... benim eşimde sarışın sever bu renge boyatınca bayağı bozuldu :) bende bir ara seninki gibi boyatmış ve aynen kendimi ruslara benzetmiştim hele beyaz tenlide olunca tamdım yani :)
inşallah böyle gider canım ya eski halime dönmem gerek ...... okullar şubatta açılınca arkadaşların gözlerinin yerinden oynamasını istiyorum 13 şubata kadar 69-70 olmam gerek :)))
hesabıma göre:
kasım sonu:80
aralık sonu:75
ocak sonu:70
şubat 12 ki benim doğum günüm :))) 68 olsaaaaa süper olmaz mı?
İyi günlerde güle güle giyinin derincim sorma valla azcık kaçırsan tartıda çıkıyor sinir oluyorum valla.selam kızlar bayram alışverişini tamamladım geldim şimdi çarşıdan moralim yerine geldi panik atak filan kalmadı bugün ....
bende geçen hafta sonu yemeği azda olsa kaçırdım birde adet olunca hemen basküld 115 gördüm bu hafta ancak aldığımı verdim yine, hep dikkat etmek gerekiyor ölçüyü kaçırdınmı basküle yansıyor
1 dilim ekmek ye acıkmanı engeller.akşam eve gidince nohut yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum
Ohh iyi yapmışsın hem temizlik hem spor en sevmediğim iştir kapı silmek bu aradaa.nihayet kapılarımı sildim ayyy sil sil bitmedi 10 tane kapı valla ter attım şimdi bebişi yıkayıp evi süpürüp sileceğim :) azcık mola vereyim dedim :)))