Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.

bu haftanın kraliçesi yine yasafat, kutlarız kraliçe:71::71::71::71::71:...
Eki Görüntüle 287065

1. yasafat 555dk:65::65::65::64::64::64::nazar::nazar::nazar:
2. tebessüm 400dk:71::71::64::64::nazar::nazar:
3. asuman 250 dk:71::64::nazar:

Eki Görüntüle 287066
ellerine emeğine sağlık

1.hafta

ilbatum 85(+400)

toksin 68.4(+200)

nevzamansız 97.9(-100)

beyzus 87.2(-1.300)

sinoope 90.7(0.00)

fadime02 izinli

yasafat 86.4(0.00)

derin 115(+2000)

yena izinli

yst38 izinli

3melegmvar 76(0.00)

yağmurgözlü 100.8(+1600)

umuttt 85.2(+100)

asumanzeynep 80.2(+400)

dalokaysmom 90.2(+1700)

semiran 90.5(+1000)

gulma 94

corazon 97(+300)

aysec52 102(+2100)

tebessüm77 84.4(-1600)

profit 87.5(+900)

doğa3 93.2(+800)

bitmedi 105.5(+500)

ece78 82

efsunlu 90.400(+900)

dilek78 94.5

yotsuz 87(+400)

.......

[/colo
r][/ı][/b]
ellerine sağlık ablam bayramdada kilo vermişsin bravoooooo

Canım senin adına çoooooooook ama çoooook mutlu oldum. Rabbim nazarlardan saklasın :nazar: :nazar: :nazar:
Sağlıklı ve Hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Bence hiç endişelenme ve hamileliğin tadını sonuna kadar abartmadan :34: çıkar.
Merak etme ben hamile kaldığımda 118 kiloydum ve hamilelikte okadar sık yemek yediğim halde -5 kgla doğuma girdim heee sonra cozuttum o ayrı :60:
Abur cuburu fazla kaçırmadığın sürece fazla kilo almazsın tabi hareketli olmak şart. Ben doğuma gittiğim güne kadar hep gezdim hatta mahalledeki esnaf bile artık kız hala doğuramadınmı sonunda sokakta doğurup haberlere cıkacaksın demişlerdi :60:
Umarım seninde hamileliğin çok rahat ve huzurlu geçerde seninde bebişim benim küçük civcivim gibi uslu ve sağlıklı olur :34:
Bizi gelişmelerdende haberdar et :54:

Birde kızlarrrrrrrr ben ne bahtsız bedeviyim :1:
Kaskatı kesilmem yetmiyormuş gibi birde diş ağrım tuttu :52:
Bugün normal doktora gittim yarında artık mecbur diş doktoruna :47:
Geçen sefer gittiğimde parasını verdim son kapatacaktı gitmedim :1: herhalde kesin yarın kadın der niye gelmedin halamı korkuyorsun elimin hafif olduğunu bildiğin halde diye :60:
Birde bukadarı yetmiyormuş gibi üzerine regl olmaya başlamışım :52:
Bir yandan sevindim regl olucağım halde kilo almadıysam vermişimdir sonuçta en az 1 kilo fazla cıkıyor insan adetliyken :1: ( hemende kendime bir artı buldum bukadar eksinin içinden )

Geberiyorum ağrıdan ama yinede bunada şükür diyebiliyorum hala.
Kazık gibi olduğumdan beri hep şükrediyorum Rabbime geçici olduğu için ya doğduğundan beri engelli olan insanlar ne yapsın :26: İnsanın aslında hareket edebilmesi bile nekadar büyük bir lütufmuş Rabbimin bize verdiği.
Bende bunu ancak bu hale geldiğimde fark ettim ve karar verdim düzeldiğim an ne olursa olsun çok daha fazla hareket ediceğim. Rabbimin bizlere verdiği nimetlerin kıymetini bilip sonuna kadar kullanalım.

Güzel Allahım tüm hastalara şifa versin............... Aminnnnnnnnn
geçmiş olsun canım iyice dinlen

Tatlım geçmiş olsun...
Bende öyleyim inan, ağrıdan yürüyemiyorum bile..Oturup kalkarken inliyorum resmen o derece kemiklerim bile ağrıyor...

geçmiş olsun özletme kendini bizseni özleriz

Yenacım kendini böyle iyi hissediceksen izinli ol ama sakın buraya gelmemezlik yapma biz seni özleriz taaammmıııııı:)

Bende sizi çok özlüyorum hayatımda çok önemli yerleriniz var ayrı ayrı..
Çok yoğundum bayramda anlatamam,çok yoruldum, ablam rahatsızlandı bizim evde çok etkiledi beni vs.

Birde galiba yine buhrandayım, arızaya bağlandı bünye..:37::37:

Sen nasılsın,nasıl geçti bayram,moralin nasıl.?

HAFTANIN BİRİNCİSİ.....TEBESSÜM77.....(-1600gr):46::65::66:

HAFTANIN İKİNCİSİ.......BEYZUS............(-1300gr):46::65::66:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...NEVZAMANSIZ....(-100 gr):46::65::66:

Gayret eden herkesi kutluyorum.Haftaya çoookkkk iyi olacağız inşallah....
Bravooo herkesi kutluyorum.Beyzuş ablacım tabloyu yaptığın gün listedesin tebriklerrrrr..
Kusura bakma ben tamamen unutmuştum kilo bildirimini çok özür dilerim.

:46::46::46::46::46:
Bugünlerde gelemedim çünkü çok hastalandım çok fazla çarpıntım vardı dr gittim acillere gittim cerrahpaşa acil panik atak dedi yolladı birde bir ilaç içirdiler 3 gün doğru dürüst kalkamadımperşembe günü kalp dr gittim elektro çekti bişey yok 3 ay önce eko ve efor yapılmıştı onlarda iyiydi dr guatr ilacının sebeb olduğunu söyledi dr bana lev...150 lik vermişti ben yanlışlıkla daha za içmişim sonra farkedince çoğalttım oda beni mahvetti hala kötüyüm bu sabahta berbat durumdaydım gerçekten çarpıntı insanın hayatını mahvediyor pazartesi başak bir kalp drna daha gidicemki içimde rahatlasın çok husursuzum çünkü.

geçmiş olsun git içini rahatlat sakin olmaya çalış bence bir sorun çıkmayacak ilaçların yan etkiside olabilir

Maşalllah size..:nazar::nazar::nazar:

tebessümcüm yediğin baklavalar kar kalmış yanına.:))

Beyzuşş inanamıyorum 70 lere az kaldı tatlım yaaa...:nazar::nazar::nazar:

İnşallah hep böyle gidersin...

Ayyy nevzamasıza çok güldüm 100 gramla 3. oldun haaaa..:))
Olsun ama az olsun bizim olsun değilmi...

Benim gibi 3 günde 10 kilo alacağına..:27::27:

Bende sizi çok özlüyorum hayatımda çok önemli yerleriniz var ayrı ayrı..
Çok yoğundum bayramda anlatamam,çok yoruldum, ablam rahatsızlandı bizim evde çok etkiledi beni vs.

Birde galiba yine buhrandayım, arızaya bağlandı bünye..:37::37:

Sen nasılsın,nasıl geçti bayram,moralin nasıl.?
Çok geçmiş olsun yenacım inşallah önemli bişeyi yoktur ablanın.
Benimde kötü geçti kendim hastalandım çok daraldım göğsümde ağırlık sıkıntı çarpıntı korktum.Aslında hepimiz buhranlardayız ben karar vermiştim psikyatriye gitmeye sonra vazgeçtim drda ilaçtan panik atak değilsin deyince vazgeçtim ama heralde gidicem çünkü şu anda acayip korkar oldum sürekli kötü bişey olcakmış gibi tetikteyim umarım dr uyguladığı tedavi işe yararda geçer şu çarpıntılar.
Seninde yerin bambaşkkaaa...

Son düzenleme:

Ahh banucum neolur dikkat et kendine,ve kafaya takma hiç birşeyi..
:38::38:

Maşalllah size..:nazar::nazar::nazar:

tebessümcüm yediğin baklavalar kar kalmış yanına.:))

Beyzuşş inanamıyorum 70 lere az kaldı tatlım yaaa...:nazar::nazar::nazar:

İnşallah hep böyle gidersin...

Ayyy nevzamasıza çok güldüm 100 gramla 3. oldun haaaa..:))
Olsun ama az olsun bizim olsun değilmi...

Benim gibi 3 günde 10 kilo alacağına..:27::27:

valla yediklerim kar kaldı hem hiç oturmadım sabhtan akşama kadar gezdim kahvaltıdan sonra çay bile içemeden çıktım evden akşam zor girdim bittim yorgunluktan birde annemle babamın meselesine üzülüyorum oda etkiledi bende nasıl verdim anlamadım
sende canını sıkma sen iyi ol yeter verirsin kiloları

Çok geçmiş olsun yenacım inşallah önemli bişeyi yoktur ablanın.
Benimde kötü geçti kendim hastalandım çok daraldım göğsümde ağırlık sıkıntı çarpıntı korktum.Aslında hepimiz buhranlardayız ben karar vermiştim psikyatriye gitmeye sonra vazgeçtim drda ilaçtan panik atak değilsin deyince vazgeçtim ama heralde gidicem çünkü şu anda acayip korkar oldum sürekli kötü bişey olcakmış gibi tetikteyim umarım dr uyguladığı tedavi işe yararda geçer şu çarpıntılar.
Seninde yerin bambaşkkaaa...

tansiyonu yükseldi aniden,çok kötüydü hemen acile gittik..
Dil altı denen şey ne mucizeviymiş,ilk defa tanık oluyorum...

valla yediklerim kar kaldı hem hiç oturmadım sabhtan akşama kadar gezdim kahvaltıdan sonra çay bile içemeden çıktım evden akşam zor girdim bittim yorgunluktan birde annemle babamın meselesine üzülüyorum oda etkiledi bende nasıl verdim anlamadım
sende canını sıkma sen iyi ol yeter verirsin kiloları

Ailevi sorun yaşıyıyorsunuz anladığım ,tahmin etmiştim ama sorup seni üzmek istemedim..
düzelir canım inşallah,yoluna girer herşey..

Geçmiş olsun BANUCUĞUM...

İlaçlarına dikkat et bebeğim....İlacını az alınca TSH yükseldi muhtemelen..Çarpıntı yapar hemde beter bir çarpıntı biliyorum...

Acil şifalar canım...

CECO,YENA;

Geçmiş olsun güzellerim.Acilen iyileşin inşallah...

Allah sağlıktan ayırmasın cümlemizi...

Teşekkür ederim hayatım..

Ayrıca eline sağlık,kalemine sağlık deermişim.:)))

Back
X