Canım senin adına çoooooooook ama çoooook mutlu oldum. Rabbim nazarlardan saklasın

Sağlıklı ve Hayırlı evlat nasip eder inşallah.
Bence hiç endişelenme ve hamileliğin tadını sonuna kadar abartmadan

çıkar.
Merak etme ben hamile kaldığımda 118 kiloydum ve hamilelikte okadar sık yemek yediğim halde -5 kgla doğuma girdim heee sonra cozuttum o ayrı

Abur cuburu fazla kaçırmadığın sürece fazla kilo almazsın tabi hareketli olmak şart. Ben doğuma gittiğim güne kadar hep gezdim hatta mahalledeki esnaf bile artık kız hala doğuramadınmı sonunda sokakta doğurup haberlere cıkacaksın demişlerdi

Umarım seninde hamileliğin çok rahat ve huzurlu geçerde seninde bebişim benim küçük civcivim gibi uslu ve sağlıklı olur

Bizi gelişmelerdende haberdar et
Birde kızlarrrrrrrr ben ne bahtsız bedeviyim

Kaskatı kesilmem yetmiyormuş gibi birde diş ağrım tuttu
Bugün normal doktora gittim yarında artık mecbur diş doktoruna

Geçen sefer gittiğimde parasını verdim son kapatacaktı gitmedim

herhalde kesin yarın kadın der niye gelmedin halamı korkuyorsun elimin hafif olduğunu bildiğin halde diye

Birde bukadarı yetmiyormuş gibi üzerine regl olmaya başlamışım

Bir yandan sevindim regl olucağım halde kilo almadıysam vermişimdir sonuçta en az 1 kilo fazla cıkıyor insan adetliyken

( hemende kendime bir artı buldum bukadar eksinin içinden )
Geberiyorum ağrıdan ama yinede bunada şükür diyebiliyorum hala.
Kazık gibi olduğumdan beri hep şükrediyorum Rabbime geçici olduğu için ya doğduğundan beri engelli olan insanlar ne yapsın :26: İnsanın aslında hareket edebilmesi bile nekadar büyük bir lütufmuş Rabbimin bize verdiği.
Bende bunu ancak bu hale geldiğimde fark ettim ve karar verdim düzeldiğim an ne olursa olsun çok daha fazla hareket ediceğim. Rabbimin bizlere verdiği nimetlerin kıymetini bilip sonuna kadar kullanalım.
Güzel Allahım tüm hastalara şifa versin............... Aminnnnnnnnn