Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

NAsılsınız asuu ve umutt..Oğlum hastalanacak gibi ateşi 37,5 inşallah gece yükselmez..Burnu tıkalı çok kötü..Keyfi iyi ablasıyla koşturup duruyor fakat ben çok kaygılıyım..

geçmiş olsun inşallah yükselmez ateşi
ben iyiyim canım bugün leslieye başladım tekrar devam edebilirim inşallah en azından gün aşırı yapayım diyorum diyette bugün iyi gitti sayılır bayram çikolatları hariç ama az önce nescafeyle götürdüğüm:17:

geçmiş olsun inşallah yükselmez ateşi
ben iyiyim canım bugün leslieye başladım tekrar devam edebilirim inşallah en azından gün aşırı yapayım diyorum diyette bugün iyi gitti sayılır bayram çikolatları hariç ama az önce nescafeyle götürdüğüm:17:

Bende kestane yedim bir kase kadar...

Dilekçim, eşin,çocuklarının babası yabancımı.??

Efsunlu,
çok yakışmış ve çok doğal duruyor ama daha net görmek isterim albümüne koysan resimlerini ne güzel olur.:)

Köfte yaptınmı.? köfte+piyaz dedin beni midemden vurdun..:1:

Kızlar tarifler için sağolun :)))
Yok yapmadım daha kıyma çözülmedi sanki kaya :1:
Lensli resimleri koydum canım albüme,bana biraz ölü balık gözü gibi geldiler daha alışamadım eşimde az önce gördü ilkten ona da tuhaf geldi ama beğendi :)))
Oğluşuna geçmiş olsun Yena ama hastalığı yakıştırma çocuğa ben inanıyorum iyi düşünmenin önemine,kov aklından kötü fikirleri kış kışşş gidin yenanın kafasından :1:

Kızlar tarifler için sağolun :)))
Yok yapmadım daha kıyma çözülmedi sanki kaya :1:
Lensli resimleri koydum canım albüme,bana biraz ölü balık gözü gibi geldiler daha alışamadım eşimde az önce gördü ilkten ona da tuhaf geldi ama beğendi :)))
Oğluşuna geçmiş olsun Yena ama hastalığı yakıştırma çocuğa ben inanıyorum iyi düşünmenin önemine,kov aklından kötü fikirleri kış kışşş gidin yenanın kafasından :1:

Arkadaşlık yolladım sana.:)
Arkadaş olmadığımız için göremiyorum..

kızlar yaaaaaaaaaa ben şu körolasıca boğazıma hakim olamıyorum öğlen 2 de bi tabak makarna yedim ve şuan çok açım ya napcam ben şu boğazımı nasıl zayıflıcam ben yaaa :( sabah ve akşam nivea body cdsini yapıyorum ama şimdi popomu bile kaldırcak dermanım yok offffffffffffffffff çok mutsuzum ve açım :(

efsunlu baktım canım resimlere çok doğal görünüyor fotolarda yakışmış hızma felan süper olmuşsun maşallah

kızlar yaaaaaaaaaa ben şu körolasıca boğazıma hakim olamıyorum öğlen 2 de bi tabak makarna yedim ve şuan çok açım ya napcam ben şu boğazımı nasıl zayıflıcam ben yaaa :( sabah ve akşam nivea body cdsini yapıyorum ama şimdi popomu bile kaldırcak dermanım yok offffffffffffffffff çok mutsuzum ve açım :(

sen şimdi süt veya yoğurtla bir de meyve ye iyi gelir bu saatte tok olmak daha üzücü olur canım sabret makarna çabuk acıktırıyor fazla kaçırmışın hem de

Dualariniz icin sagolun Maalesef kimsem yok Her savasta ki gibi bu seferde yalnizim Aklimi oynatmamak icin sabrediyorum iste Esim hem var hem yok O sardi bunlari basima zaten Ne deyim Allah buyuktur

dilekcim ne istiyorlar senden bu insanlar zor çok durumun. tedavi edilmek ayrı çocuklarından ayırmak apayrı. umarım herşey hepiniz için en hayırlı şekilde gelişir.

efsunlu baktım canım resimlere çok doğal görünüyor fotolarda yakışmış hızma felan süper olmuşsun maşallah

Hızmayı hep çok sevmişimdir ama hiç cesaret edemem..canım çok kıymetli çünkü..:)
Kulağımda 2-3 delik var ama burnumu deldiremiyorum..

mutlu aytaşı işe yarıyormu alalımmı biz de

kız sen psişikmisin nesin, biraz önce düşünüyordum bu sahte galiba diye. yok canım henüz bir hareket ama pek taşa benzemiyor pazardan aldım tezgahtan.2.5 liraya çok homojen az bulanık cam gibi. sanırım sahte. işe yaramasını çok isterim. biraz araştırdım. değişik özellikleri var iştah kesme olayı troidleri düzenliyormuş. nazara karşı (inanıyorum ben neyazıkki) takılırmış. birde ani duygu salınımları için faydalı imiş. bir düzgün taş bulup söyliyeyim yarıyomu yaramıyomu.

selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...

Takımdan tartışma nedeniyle ayrılmıştınız galiba değilmi.?
Birde paylaşımda bulunmak için vakit bulamadığınızı yazmıştım yanılıyormuyum...
Burdada takımda olduğu gibi düzenli paylaşım ve bildirim şart..
Onun dışında belli kural yok..

Hoşgeldiniz..

kız sen psişikmisin nesin, biraz önce düşünüyordum bu sahte galiba diye. yok canım henüz bir hareket ama pek taşa benzemiyor pazardan aldım tezgahtan.2.5 liraya çok homojen az bulanık cam gibi. sanırım sahte. işe yaramasını çok isterim. biraz araştırdım. değişik özellikleri var iştah kesme olayı troidleri düzenliyormuş. nazara karşı (inanıyorum ben neyazıkki) takılırmış. birde ani duygu salınımları için faydalı imiş. bir düzgün taş bulup söyliyeyim yarıyomu yaramıyomu.

hehe :27:ben de baktım netten oburluğa iyi gelir diyor ama gerçeğini denemek lazım herhalde nazara ben de çok inanırım ve çok çabuk nazara gelirim annem senin yıldızın düşükmüş der bir yere gideyim hemen alırım nazarı eşim okuyunca iyi geliyor bana

NAsılsınız asuu ve umutt..Oğlum hastalanacak gibi ateşi 37,5 inşallah gece yükselmez..Burnu tıkalı çok kötü..Keyfi iyi ablasıyla koşturup duruyor fakat ben çok kaygılıyım..
Canım iyiym, arkadaşlar yoğurt-kefir ve nar ekşisi tarifi sormuş onlara yazı döşendim sayfa sayfa :)))
Oğluş hastalanmaz inşallah canım :( Burnunu açabildin mi? İnşallah açarsın, hem hastalık riski azalır hem gece rahat eder. Ben otri bebe ve nabulzatör kullanıyorum ama kıyametler kopuyr evde :))
Bana da mesaj geldi bugün kızımın okulıundan, anasınıfında su çiçeği görülmüş :( Öfff dedim, oğluş daha çok ufak, aşıları da tamamlanmadı :(
Dualariniz icin sagolun Maalesef kimsem yok Her savasta ki gibi bu seferde yalnizim Aklimi oynatmamak icin sabrediyorum iste Esim hem var hem yok O sardi bunlari basima zaten Ne deyim Allah buyuktur
Ancak iyi dileklerimiz ve dualarımızla yanınızda olabiliyoruz. Güvendiğiniz bir doktorunuz olur ve kısa sürede iyileşirsiniz umarım. Ailemde "majör depresyon" tanısı alan ve tedavi gören yakınımız olmuştu, ne kadar zor bir süreç olduğunu iyi biliyorum. 5 doktor değiştirdi, onlarca farklı ilaç denendi, neyse ki son doktoru ve tedavisi olumlu oldu...
Tabii bekar olunca her şey daha farklı.. Çocuklarınız ve sizin için en iyisini dilerim..

sen şimdi süt veya yoğurtla bir de meyve ye iyi gelir bu saatte tok olmak daha üzücü olur canım sabret makarna çabuk acıktırıyor fazla kaçırmışın hem de

aynen canım ya yemicem ama erken yatarım dayanamassam of tutamıyorum boğazımı :( normalde akşam 6 dan sonra bişey koymuyorum ağzıma bugn de sınavclarım vardı sabahtan kahvaltı falan yapmadım öğlen geldim midem acayip kazınmıştı yedim bi tabak makarnayı :( çok pişmanım

aynen canım ya yemicem ama erken yatarım dayanamassam of tutamıyorum boğazımı :( normalde akşam 6 dan sonra bişey koymuyorum ağzıma bugn de sınavclarım vardı sabahtan kahvaltı falan yapmadım öğlen geldim midem acayip kazınmıştı yedim bi tabak makarnayı :( çok pişmanım

o kadar üzülme akşam yememişsin bişey olmaz sen süt iç en azından canım zor oluyor akşam boğazı tutmak kış geldi akşamlar gündüzden uzun malesef

Back
X