- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ex Almanyalıyım ama hala arada bir gidiyorum çünkü Annemler hala orada. Onlarda 3 sene sonra emekli olup dönecekler ama giriş çıkış yapar onlarda büyük ihtimalle
Ben kendim için İthal gelin diyorumhani orada türkiyeden gelen damat ve gelinlere derler ya
Tam 13 Sene olucak bu yaz İstanbula geleli.
Sen Almanyanın neresindesin
evet evet yarış var ben de heyecan olsun diye katıldım samsundan katılıyorum yarışmaya şey öhöm öhömmm bilmem veririm bilmem veremem alırsamda bişi diyemem beni sonlardan toplayacaklar ama ossun ben de varım kanbersiz ki kamber ya da kanber ben oluyorumm işteee ben de varımm![]()
Ben Frankfurtdanim sen neresindendin ???
:)))))))) Ithal gelin :))))
Ya bu smyliler nasil yapiliyo ya benim niye smylilerim yokdur((((((( Benim neyim eksizzz nerde smylilerimmm hii
![]()
Durum hakkinda bir yorumu olursa dinlerim Acikcasi ben cok korkuyorum elimden temelli alicaklar diye aklim gidiyor
Merhaba arkadaşlar.....
Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......
Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....
Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....
Merhaba arkadaşlar.....
Canım ben Heidelberg taraflarındaydım BAden Würtembergte
Bu arada smyliler yazdığımız kutunun hemen altında çıkıyor bizde ama başta ayarlarda mı engelledin acaba onları çünkü görmemek mümkün değil. Biraz daha aşağıya doğru diğer seçenekler yazan bir yer var oradaki karelerden birinde Gülümsemeler gösterilmesin diye bir yer var onumu tıkladın farkında olmadan acaba :44:
Merhaba arkadaşlar.....
Dilek abla ordamisin(( Ben özel msj gönderemiyom 100 msj hakkini doldurmamisim henüz
( 85 olmus 100 olmamis daha nasil yazicam cevabimi sana ben
bol bol yaz bize tamamla 100 ü![]()
Sen istersen sevdaliya özelden ayrıntılı at sorununu en azından fırsatı olduğunda rahat kafayla okur ve seni yönlendirebilir sonuçta her an yasalarla iç içe
Sevdali sana emrivaki olmaz inşallah ama emin ol hepimiz sana dua ederiz![]()
evet öyle yappicam 87 oldu acilen hemen 100 ü doldurmam gerek :)
Heidelberge bikere gitmsitim sinifla 1 hafta kalmistim heidelbergin bir dagina cikarttilardi bizi yürü anam yürüHic bitmicek sanmistim o gün varya tam 15 saat uyumustum hey giidi günler :)))) 14 yasinda felandim :)))
Yaa baktimda gülümsemelerim acik ama bende gülümsemeler yok ama elle yazarsam kendim : 34 : diye cikiyo onlar. ama hani secebilecegim bi yer yok :S
yaramaz bişey yemedin değil mi![]()
Siz herhalde Heidelberger Schloss a cıkmışsınızoranın manzarası süperdir hatta eşim hep sitem eder 2 kere birlikte gittikte beni o Kaleye çıkarmadın bak bir sonraki gidişimizde gitmezsek oraya fena olur diye
Bizde bir keresinde sınıfla Frankfurter Zoo ya gitmiştik 13 - 14 yaşındaykenBende oraya bayılmıştım hatta okadar büyük bir Hayvanat Bahçesiki ben oradaki Labirent gibi bir Yeşil alan vardı orada kaybolmuştum ve zor çıkmıştım
![]()
Birde Akvaryum gibi bir yere gitmiştik karanlık tünel gibi bir yerdeydi oradanda sınıftan birkaç kişi fazla gürültü yaptığımız için kovulmuştukkikir kikir gülüp karanlıkta erkekler bizleri korkuttukları için çığlık atmıştık
![]()
![]()
Asıl bana hey gidi günler heyözlüyorum o günleri yaaa