Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dilekkkkkkkkkkkkkkkk kız doktor ayağına geldi :122: bak sevdali da Almanyalı üstelik Avukat yardımcısı :34: belki o sana yasal olarak yardımcı olabilir en azından nasıl hareket edersen alehine olur diye bilgi verebilir :122:

Ben ex Almanyalıyım ama hala arada bir gidiyorum çünkü Annemler hala orada. Onlarda 3 sene sonra emekli olup dönecekler ama giriş çıkış yapar onlarda büyük ihtimalle :34:
Ben kendim için İthal gelin diyorum :60: hani orada türkiyeden gelen damat ve gelinlere derler ya :34: Tam 13 Sene olucak bu yaz İstanbula geleli.

Sen Almanyanın neresindesin

Ben Frankfurtdanim sen neresindendin ???
:)))))))) Ithal gelin :))))
Ya bu smyliler nasil yapiliyo ya benim niye smylilerim yokdur :(((((((( Benim neyim eksizzz nerde smylilerimmm hii :(

evet evet yarış var ben de heyecan olsun diye katıldım samsundan katılıyorum yarışmaya şey öhöm öhömmm bilmem veririm bilmem veremem alırsamda bişi diyemem beni sonlardan toplayacaklar ama ossun ben de varım kanbersiz ki kamber ya da kanber ben oluyorumm işteee ben de varımm :27::27::27::37::37::37::37::52::52::52::52::52:

ay ne kadar güzel hemşehriyiz..bende samsunluyum ama ist.yaşıyorum..tabi yaşamak denirse..gürültü,kirlilik:37::37::37:

Ben Frankfurtdanim sen neresindendin ???
:)))))))) Ithal gelin :))))
Ya bu smyliler nasil yapiliyo ya benim niye smylilerim yokdur :(((((((( Benim neyim eksizzz nerde smylilerimmm hii :(

Canım ben Heidelberg taraflarındaydım BAden Würtembergte :34:

Bu arada smyliler yazdığımız kutunun hemen altında çıkıyor bizde ama başta ayarlarda mı engelledin acaba onları çünkü görmemek mümkün değil. Biraz daha aşağıya doğru diğer seçenekler yazan bir yer var oradaki karelerden birinde Gülümsemeler gösterilmesin diye bir yer var onumu tıkladın farkında olmadan acaba :44:

Merhaba arkadaşlar.....

Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......

Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....

Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....

Durum hakkinda bir yorumu olursa dinlerim Acikcasi ben cok korkuyorum elimden temelli alicaklar diye aklim gidiyor

Sen istersen sevdaliya özelden ayrıntılı at sorununu en azından fırsatı olduğunda rahat kafayla okur ve seni yönlendirebilir sonuçta her an yasalarla iç içe :34:

Sevdali sana emrivaki olmaz inşallah ama emin ol hepimiz sana dua ederiz :34:

Merhaba arkadaşlar.....

Ben artık evimde ve her gece sizinleyim nasipse......

Yeni gelen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz.....

Biraz geçmişte dolanıp geliyorum....

:46::46::46::46: Harikaaaaaaaaaa
Ablacığım inşallah seninde desteyinle daha da sıkı sarılacağız beslenme şeklimize :34:

İnşallah bir daha kendini bukadar özletmesin

Canım ben Heidelberg taraflarındaydım BAden Würtembergte :34:

Bu arada smyliler yazdığımız kutunun hemen altında çıkıyor bizde ama başta ayarlarda mı engelledin acaba onları çünkü görmemek mümkün değil. Biraz daha aşağıya doğru diğer seçenekler yazan bir yer var oradaki karelerden birinde Gülümsemeler gösterilmesin diye bir yer var onumu tıkladın farkında olmadan acaba :44:

Heidelberge bikere gitmsitim sinifla 1 hafta kalmistim heidelbergin bir dagina cikarttilardi bizi yürü anam yürü :D Hic bitmicek sanmistim o gün varya tam 15 saat uyumustum hey giidi günler :)))) 14 yasinda felandim :)))
Yaa baktimda gülümsemelerim acik ama bende gülümsemeler yok ama elle yazarsam kendim : 34 : diye cikiyo onlar. ama hani secebilecegim bi yer yok :S

Dilek abla ordamisin :((( Ben özel msj gönderemiyom 100 msj hakkini doldurmamisim henüz :(( 85 olmus 100 olmamis daha nasil yazicam cevabimi sana ben

Sen istersen sevdaliya özelden ayrıntılı at sorununu en azından fırsatı olduğunda rahat kafayla okur ve seni yönlendirebilir sonuçta her an yasalarla iç içe :34:

Sevdali sana emrivaki olmaz inşallah ama emin ol hepimiz sana dua ederiz :34:

Estafurllah Abla ya ne emrivakisi:) Elimden gelen bisey olursa seve seve yaparim bunu

Heidelberge bikere gitmsitim sinifla 1 hafta kalmistim heidelbergin bir dagina cikarttilardi bizi yürü anam yürü :D Hic bitmicek sanmistim o gün varya tam 15 saat uyumustum hey giidi günler :)))) 14 yasinda felandim :)))
Yaa baktimda gülümsemelerim acik ama bende gülümsemeler yok ama elle yazarsam kendim : 34 : diye cikiyo onlar. ama hani secebilecegim bi yer yok :S

Siz herhalde Heidelberger Schloss a cıkmışsınız :1: oranın manzarası süperdir hatta eşim hep sitem eder 2 kere birlikte gittikte beni o Kaleye çıkarmadın bak bir sonraki gidişimizde gitmezsek oraya fena olur diye :60:

Bizde bir keresinde sınıfla Frankfurter Zoo ya gitmiştik 13 - 14 yaşındayken :1: Bende oraya bayılmıştım hatta okadar büyük bir Hayvanat Bahçesiki ben oradaki Labirent gibi bir Yeşil alan vardı orada kaybolmuştum ve zor çıkmıştım :60:
Birde Akvaryum gibi bir yere gitmiştik karanlık tünel gibi bir yerdeydi oradanda sınıftan birkaç kişi fazla gürültü yaptığımız için kovulmuştuk :60: kikir kikir gülüp karanlıkta erkekler bizleri korkuttukları için çığlık atmıştık :60: :60:
Asıl bana hey gidi günler hey :60: özlüyorum o günleri yaaa

Siz herhalde Heidelberger Schloss a cıkmışsınız :1: oranın manzarası süperdir hatta eşim hep sitem eder 2 kere birlikte gittikte beni o Kaleye çıkarmadın bak bir sonraki gidişimizde gitmezsek oraya fena olur diye :60:

Bizde bir keresinde sınıfla Frankfurter Zoo ya gitmiştik 13 - 14 yaşındayken :1: Bende oraya bayılmıştım hatta okadar büyük bir Hayvanat Bahçesiki ben oradaki Labirent gibi bir Yeşil alan vardı orada kaybolmuştum ve zor çıkmıştım :60:
Birde Akvaryum gibi bir yere gitmiştik karanlık tünel gibi bir yerdeydi oradanda sınıftan birkaç kişi fazla gürültü yaptığımız için kovulmuştuk :60: kikir kikir gülüp karanlıkta erkekler bizleri korkuttukları için çığlık atmıştık :60: :60:
Asıl bana hey gidi günler hey :60: özlüyorum o günleri yaaa

Evet yaaa kaiserstuhl mu ne var oraya ciktik bide sonra bizi juFrendherbergeya tiktilar Alllahimmm camimin dibinde hayvanat bahcesi gelde delirmeeeeeeeeee. tam ördeklerin oldugu bölüm bide. Malum ördeklerde hic uyumadigi icin sabah kadarrr wak wak wak wak :D biz krizlere girip cikiyoduk :D en sonra arkadas dayanamadi delirdi resmen benim sac düzlesdiricimi aldi ben o ördekleri tek tek bununla bogmaya gidiyom dedi gidiyodu kiz hahahahaha :D GÜlmekden yerlereee yatmistim ya o gün :D:D:D
Frankfurter zoo ya da ben hic gitmedim :D

Back
X