canım sne samsunlu musun yoksa? sana da iyi yolculuklar......
evet canım samsunluyum ben :) tşk ederimmm cevap gec oldu biraz ama
üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh
benimde annemin babası samsunlu :)
verirsin canım ya neden veremeyesin.
Yıkılmadım ayaktayım deyince bir tek Mahsun Kırmızıgül'ü bilirim ben..
Edith Piaf ta kimmiş hıhhh..
bendeeeeeeeeee :)))
23-03-2009,
Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D
Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
------------------------
+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..

Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..
acemi ama tatlı üye :))
ellerine saglık beyzusum :)
42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)
günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)
bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordu

sabahın köründe de bir tek ben geldim tabii

sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları

42 beden en sevdiğim beden ha allah senin iyiliğini versin ,inersin inşalalh bir an önce....
yok canım ya benimde o saatte pireler uçuşuyordu kızlar çok güzel muhabbet etmişler. bende eldim bak senin gibi hatta oğluşum 7,5ta uyandı :))) ben ancak gelebildim...
ay benimde haftasonları sapıtma günlerim ama ilk defa bu hafta sapıtmayacağım kendime söz verdim ,ne kaldı yeniyıla ya ben 75e daha yakın olarak girmek istiyorum nasipse.
sana da çoooooooooook güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum