Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

birşey anlatayım size hamile iken kızıma edith piaf dinletirdim dinlerken basardı tekmeleri sonra geçen sene yine dinledi tesadüfen anne ben bu şarkıyı biliyorum dedi
öylesinemi söyledi anlamadım

bu arada duyması imkansız çünkü kayıtlı olan mp3 üm kayıptı evde yeni bulmuştum :53::53:
hep duyardım ama inanmazdım demek doğruymuş...
Evet çok şükür o şiddetli ağrı yok oldu ama ayakta uzun süre kaldığımda yine ağrıyor yada eğildiğimde. örneğin süpürge tuttuğumda,balkon yıkadığımda..
Ama bugün midem çok bulandı benimde..Kızıma diyorumki bana bulaştı heralde..
çok geçmiş olsun canım...
canım sne samsunlu musun yoksa? sana da iyi yolculuklar......

evet canım samsunluyum ben :) tşk ederimmm cevap gec oldu biraz ama :9:

üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh :14:
benimde annemin babası samsunlu :)
verirsin canım ya neden veremeyesin.
Yıkılmadım ayaktayım deyince bir tek Mahsun Kırmızıgül'ü bilirim ben..
Edith Piaf ta kimmiş hıhhh..:37:
bendeeeeeeeeee :)))
23-03-2009,

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------------

+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..:1::1:
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..
acemi ama tatlı üye :))
ellerine saglık beyzusum :)

42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)

günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)

bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordu :9::9: sabahın köründe de bir tek ben geldim tabii :1::1:

sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları :8::8:

42 beden en sevdiğim beden ha allah senin iyiliğini versin ,inersin inşalalh bir an önce....

yok canım ya benimde o saatte pireler uçuşuyordu kızlar çok güzel muhabbet etmişler. bende eldim bak senin gibi hatta oğluşum 7,5ta uyandı :))) ben ancak gelebildim...
ay benimde haftasonları sapıtma günlerim ama ilk defa bu hafta sapıtmayacağım kendime söz verdim ,ne kaldı yeniyıla ya ben 75e daha yakın olarak girmek istiyorum nasipse.
sana da çoooooooooook güzel ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.

çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize

sen de girersin özlem kilon benden az

yani yeyip de pişman olmayız hem

kilomuz fazla olduğundan 10 kilodan sonra ancak farkediliyor bende de öyle oldu
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu

dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver

olsun verde az olsun gitmiş olsun
sağol canım ya ne güzel moral veriyorsun 40 olsam daha ne isterim

benim kilolar yerleşmiş kilolar yine iyi gitti şükürler olsun lcw de büyük indirim var ama bütün mağazalarda var iyice didiklemek lazım fazla bakamadım ben de bugün yağmura yakalandık lcw bir de metronun altına bakıp döndük canım yarın kar var diyolar ama bakalım ankaraya azcık kar yağar soğuğu 1 hafta sürer

ne olduğunu merak ettiydim ama anladım sanırım

avatara erik resmi koymuştum kaldırdım sonra ondan bahsettik canım

Günaydın herkese :))

iyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..:14::14::14:

Canım hiç üzülme 500 gram da fena değil.Zaten zamanla durup hiç kilo veremediğin zamanlarda olacaktır illa ki.Pes etme sakın.Süper gidiyosun.

slm kızlar nasılsınız benim accık moralim bozuldu dün kayınvaldemgildeydim hani bu diyet yapıyodu kilo verememiş demiş deli oluyom

Turnal cnm hiç moralini bozma.Bak ben 2 sene önce 103 kiloydum.Yürüyüş ve diyetle 85 e kadar düştüm.Yine 93 e çıktım o ayrı konu ama :) Sana şundan bahsedicem.İlk yürüyüşe başladığımda mahhalledeki kadınlar tanıdıklar falan biliyodu diyet yaptığımı ve yürüyüşe çıkarken görüyolardı.Aradan zaman geçti işte ben 100 e 95 e falan düştüm.Ayy o kadar yürüyosun sabah akşam hala bi fark yok deyip canımı sıkmaya başlıyolardı.Onlar öyle yaptıkça da daha hırslanıyordum.Sonra hiç bozmadım kendimi kaçamak falan yapmadım.85 e düştüğümde de başladılar nasıl kilo verdin neler yaptın.Maşallah yürüyüş işe yaradı bak.Çok güzel oldun daha fazla verme demeye başladılar fesatlıklarından.Yani kısaca pes etme canım daha yolun başındasın...Konuşsunlar da dursunlar duyma sen :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.

Hoşgeldin Toy...Ben umarım sağlıklı bir şekilde ideal kilona ulaşırsın.Bende çalışıyorum.Belli bi listem yok.Kısaca şöyle bahsedeyim.
Sabah evden çıkmadan 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin domates falan yiyorum.9 da geliyorum işe.Saat 10,30 gibi 1 meyve yiyorum.Öğlen yemeğini evden getiriyorum.1-1,30 gibi yiyorum.Akşamdan sebze olursa saklama kabına 3-4 kaşık yemek,küçük bi saklama kabına yoğurt.İş yerimde de galeta falan var.Öğlen bunlar.Öğleden sonra 3,30 gibi 1 meyve daha yiyorum.Akşam eve gidince de yine sebze salata yoğurt.Açıkçası fazla kasmıyorum kendimi listeye uyucam diye.
Öğleye alternatif olarak akşam çok kaçırırsam yada kaçamak yaparsan salata yapıp getiriyorum.3 yaprak kıvırcık,havuç,yarım dilin kaşar doğruyorum üstüne,biberli yeşil zaytin,mısır taneleri falan gibi görselleştiriyorum işte biraz canım çeksin diye :) Yoğurdun içine de galetayı kırık yiyorum.Midemde şişiyor.Tok tutuyor.Bazen de haşlanmış tavuk eti veya yağsız tavada küp küp kavurup içine biber domates falan sote yapıp getiriyorum.

Kısaca dedim ama baya uzun oldu.Sen evden mi götürceksin yemeğini yoksa iş yerinde mi yiyosun bilemiyorum ama benim menüm böyle değişken işte canım :))

Son düzenleme:
ya kızlar ben yeni geldim 95 kiloyum nasıl verecemi bilemiyom habire canım bişey atıştırmak istiyo yarın başlıyorum
inşallah veririm

listeye beni katarmısınız nasıl oldunu bilmiyorum yeni katılıyorum bende kilo vermek istitorum
165 boy 95 kilo:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

yena sabah sabah şeşertin beni ilk msj aradım anam ne zor buldum o zaman 95 le başlamıştım 82500 la bitmişşti şimdi 91 le başladım 75 hedefim ilk evlendiğimde 70 tim inşallah görürüm o ralamlarıda

Benim hicbir fikrim yok umarim kötü bisiy yoktur :31::31::31:

Sen okumadan hemen kapa yat canim yoksa yatak yerine mutfaga giriceksin sonunu hic iyi görmüyorum :9::9::9:
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.
23-03-2009,

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------------

Acemi tonton::))))))
günaydıııııııııııııııııııııın :)) herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum
Günaydın enerjiksin maşallah.
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya

canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo :(

canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...

doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)

süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu

dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver

olsun verde az olsun gitmiş olsun

bilmem girer miyim acaba hiç denemedim bugün deneyeyim olmadı....
tabi ya yemek keyifli ama sonrası pişmanlık yeter yediğimiz aşureler.

aman aman ne niyetini bozması daha yolun başında... beni takip et bakalım bu hafta verebilirsem bu yöntemle sende dene .... 1 hafta yemedik diye ölmeyiz yani :)

hadi bakalım bu gazla sen haftaya birinci olursun valla

ilknur ben geçen sefer yazdım ya önce tavayı yıka sonra içine sirkeli su koy kaynat onu dök içine yumuşatıcı koy ve kaynat inan koku falan kalmıyor...

iyiki doğdun meryemmmmmmmmmm iyi ki doğdun meryemmmmmmmm :)))
sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ,sağlıkllı yıllara canım.
Yok be canım ne birinciliği.
sabah kahbaltımı yaptım 2 dlm kepekli ekmekle 1dlm kasarkı tost 4 zeytin alışverişe gidicem hayırlı günler herkeze
Afiyet olsun iyi alışverişler.

Herkese günaydın çok şükür akşamı kazasız yemeden atlattım birazdan kahvaltımı yapıcam gene çok geçe kaldı ama yiyemiyorum erken saatte.

yasafat yurt dısına gıdecektı en sonn

kızlar müzikleri dinledimm cok güzeller hala dınlıyorumm adale ye bayıldımm :16:

gunaydınlarr güzellerrr:16::16::16::16:

Gulmacım bende bayılıyorum ona..Kızımın sayesinde tanıdım kendisini.:)
birde adele de benim gibi şişko ondan heralde derin duygular besliyorum kendisine..:1:

yena sabah sabah şeşertin beni ilk msj aradım anam ne zor buldum o zaman 95 le başlamıştım 82500 la bitmişşti şimdi 91 le başladım 75 hedefim ilk evlendiğimde 70 tim inşallah görürüm o ralamlarıda

Nursena ne tuhaf değilmi..?

Ben geldiğimde sen,citol,seçil,cimcime,hüzün,kalemtıraş birde buse vardı, bayağı mücadele etmiştim aranıza girmek için.:)
aşkito vardı ama pek katılmıyordu geyik muhabbetinize..:9:

Son düzenleme:
sabah kahbaltımı yaptım 2 dlm kepekli ekmekle 1dlm kasarkı tost 4 zeytin alışverişe gidicem hayırlı günler herkeze
aferin sana ben seni bu hafta daha azimli gördüm sanki :))))

bende sahanda tereyağlı yumurta :)
2kk peynir
5-6 yeşil zeytin
yeşillik
2 bardakta çay içtim
bakınız ekmek yok :)
Yattım canım 3 yudum peynir yedim yattım uyudum.

Acemi tonton::))))))

Günaydın enerjiksin maşallah.
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya

canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo :(

canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...

doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)

Yok be canım ne birinciliği.

Afiyet olsun iyi alışverişler.
enerjim tavan bakalım :)))
Herkese günaydın çok şükür akşamı kazasız yemeden atlattım birazdan kahvaltımı yapıcam gene çok geçe kaldı ama yiyemiyorum erken saatte.
haftasonu hep geç kalıyoruz malesef :)

hoşgeldin inşallah daim olursun ve verirsin kilolarını canım...

Kızlar yasafata ne oldu.?
Bilen varmı.?
canım 80 89 topiğine geçiş yapmıştı orda listedeydi ama yurtdışına gittiği için ordan da izinli ne zman döneceği belli değil sanırım
23-03-2009,

------------------------

bak bulmuşun azmin elinden kurtulmuyor hiç birşey yenam:54:

ellerine saglık beyzusum :)

42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)

günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)

bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordu :9::9: sabahın köründe de bir tek ben geldim tabii :1::1:

sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları :8::8:

ben de 40 beden olayım yeter diyorum zaten ama bütün 40 bedenlere girmek lazım değişiyor çünkübiliyorsun
neyseki hafif balık etli kadın seviliyor ordan kurtarıcaz yoksa 36 38 bedene kadar inmek çok zor olurdu baksana takıldınmı kalıyorsun

canım 80 89 topiğine geçiş yapmıştı orda listedeydi ama yurtdışına gittiği için ordan da izinli ne zman döneceği belli değil sanırım

bak bulmuşun azmin elinden kurtulmuyor hiç birşey yenam:54:

Evet doğru söylüyorsun istenir, azm edilirse herşey yapılır...hatta ben bile zayıflayabilim..:)

Yasafat niye gittiki 80-89 topiğine ilginç..Yurt dışına gideceğini hatırlamıyorum..

ben de 40 beden olayım yeter diyorum zaten ama bütün 40 bedenlere girmek lazım değişiyor çünkübiliyorsun
neyseki hafif balık etli kadın seviliyor ordan kurtarıcaz yoksa 36 38 bedene kadar inmek çok zor olurdu baksana takıldınmı kalıyorsun

asum,
zaten belli bir yaştan sonra.örneğin 40 ından sonra 40-42 beden en ideali bence ..Çünkü yüz zaten çökmeye başlıyor yavaş yavaş..Tamamen zayıflıkta iyice soluk gösteriyor..Balık eti durumu işi kurtarır gibime geliyor..

Evet doğru söylüyorsun istenir, azm edilirse herşey yapılır...hatta ben bile zayıflayabilim..:)

Yasafat niye gittiki 80-89 topiğine ilginç..Yurt dışına gideceğini hatırlamıyorum..

almışın mesajı zeki yena seni
bir ara bizim topik durgundu ya o ara geçti öbür topiğe ama buraya da bildirim yapıyordu ben arada okuyorum da diğer topkleri o bakımdan biliyorum yanlış anlamayın:1::34:

Back
X