Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrr bir haftadır giremiyorum çok üzgünüm..Uşak'tan ablam geldi onunlaydım üstüne üstlük sınav haftamdı, doktor kontrolleriydi yılbaşıydı derken anca girebildim.:19: Şimdi de yatmam gerekiyor okula gidicem yarın yine sınavlarım var.Durum pek iyi değil kızlar.Doktor insülin değerlerimin geçen yıla göre bozulduğunu söyledi.kilo almaya devam edersem daha fa bozulucak ve diyabet olucakmışım..annem babam da şeker hastası olduğu için çok riskliyim yani.haftanın 5 günü 40 dk yürüyüş yapmam gerekiyormuş.ayrıca diyet tabiiki. 2,5 ay sonra kilo kontrolüne gidicez.kilom aynı geçen haftayla bi değişme yok. bugün yürüyüşe başladım yürüyüş bandında 40 dk yürüdüm .her gün yürümeye çalışacağım.of off şeker hastası olmak istemiyorum :25: elimden geleni yapıcam çok üzüldüm

Kızlarrrr bir haftadır giremiyorum çok üzgünüm..Uşak'tan ablam geldi onunlaydım üstüne üstlük sınav haftamdı, doktor kontrolleriydi yılbaşıydı derken anca girebildim.:19: Şimdi de yatmam gerekiyor okula gidicem yarın yine sınavlarım var.Durum pek iyi değil kızlar.Doktor insülin değerlerimin geçen yıla göre bozulduğunu söyledi.kilo almaya devam edersem daha fa bozulucak ve diyabet olucakmışım..annem babam da şeker hastası olduğu için çok riskliyim yani.haftanın 5 günü 40 dk yürüyüş yapmam gerekiyormuş.ayrıca diyet tabiiki. 2,5 ay sonra kilo kontrolüne gidicez.kilom aynı geçen haftayla bi değişme yok. bugün yürüyüşe başladım yürüyüş bandında 40 dk yürüdüm .her gün yürümeye çalışacağım.of off şeker hastası olmak istemiyorum :25: elimden geleni yapıcam çok üzüldüm

Canım aslında ailede olsun olmasın bir çoğumuzda o risk var zaten maalesef :26:
İnşallah bir sonraki kontrolle kadar azar azarda olsa kilo verir ve o riski biraz daha azaltırsın :34:
Rabbim hepimizi şeker hastalığından korusun ... Aminnnnnnn

leblebi 1 çay bardağı biliyorum ben yanlışmı biliyorum??
yenacım listeni yazdın benim de canım çekti sütlü kahve izin de var tam malzemeleri karıştırdım aklıma geldi doğal gaz bitmiş....neyse bende çaycının elektrikli kısmında yaptım biraz uzun sürdü ama çok güzel olduuu:7:

Doğru biliyorsun ececiğim..1 çay bardağı leblebi=1 dilim ekmek
Ben yanlış yazmışım sory..:)

Sütlü kahve çok güzeldi birde sütün üzeri kaymak tuttu mmmm..:1::1::1:

menü güzel
şu zeytinlerin tarifini bizede versene

Canım zeytinleri pazardan alıyorum..:) bıçakla bir zeytine 3-4 çizik atıyorum veya kırma yapıyorum daşla..:)
Sonra bir kapta her gün suyunu değiştiriyorum tatlanıncaya kadar..Tatlandıktan sonra su kaynatıyorum suya az limontuzu,tuz,zeytinyağı ekliyorum soğuyunca zeytinlerin üzerine döküyorum sonrada afiyetle yiyorum..bazende sade suda bekletip yiyeceğim zaman tuzlayıp yağlıyorum ..

Siyah zeytin daha farklı yapılıyor biliyorsun değilmi.?

ben ilk haftalarda baya uymaya çalıştım ama benim alanım kısıtlı ben peynir zeytin hiç yemiyorum bunlar neredeyse karatayın altın kuralı birde akşam 8 den sonra yememeyi başaramadım ama birebir uygulayanlar mükemmel sonuç alır bugün tekrar başladım hadi hayırlısı bakalım

evet geç yememek bayağı önemli..bende bugün sekizden sonra hiç birşey yemiyeyim dedim ama 10-15 badem yedim çayla..:)

YENACIĞIM;

Nerelerde kaldın canım...Özledim seni....

Geldim bebeeemm tv8 de gerilim bir film vardı..PEk bir gerilmiş halde geldim...:1:
Nasılsın canım..
Yeni rengin hayırlı olsun..
sende rengini belli ettin sonunda yani..:1:

Canım aslında ailede olsun olmasın bir çoğumuzda o risk var zaten maalesef :26:
İnşallah bir sonraki kontrolle kadar azar azarda olsa kilo verir ve o riski biraz daha azaltırsın :34:
Rabbim hepimizi şeker hastalığından korusun ... Aminnnnnnn

teşekkür ederim canım.kilo zaten en büyük etkenmiş.umarım veririm. aminnn :nazar:

SEMİRANCIĞIM;

Seninle uzun süredir denk gelemedik topikte canım...Nasılsın...

şükür ablacım vücut sağlığım yerinde ama ruh sağlığım iyi değil keyfim yok tadım tuzum gitti yeni yıl güzel başlamadı yazasımda yok diyette yapmıyorum yemekte yemiyorum ya işte naptığımı bir de ben bilsem:14::14::14::14: neysee işte sizler nasılsınızzz çok öptm ablacım saygılarımlaa:42::42::42::42:

Canım zeytinleri pazardan alıyorum..:) bıçakla bir zeytine 3-4 çizik atıyorum veya kırma yapıyorum daşla..:)
Sonra bir kapta her gün suyunu değiştiriyorum tatlanıncaya kadar..Tatlandıktan sonra su kaynatıyorum suya az limontuzu,tuz,zeytinyağı ekliyorum soğuyunca zeytinlerin üzerine döküyorum sonrada afiyetle yiyorum..bazende sade suda bekletip yiyeceğim zaman tuzlayıp yağlıyorum ..

evet geç yememek bayağı önemli..bende bugün sekizden sonra hiç birşey yemiyeyim dedim ama 10-15 badem yedim çayla..:)

Geldim bebeeemm tv8 de gerilim bir film vardı..PEk bir gerilmiş halde geldim...:1:
Nasılsın canım..

İyiyim canım....

Sağol...Kutlama için eve de beklerim tatlım..Çay+galeta+peynir+zeytin şeklinde diyet ikramım mevcuttur....:1::1::1::1:

şükür ablacım vücut sağlığım yerinde ama ruh sağlığım iyi değil keyfim yok tadım tuzum gitti yeni yıl güzel başlamadı yazasımda yok diyette yapmıyorum yemekte yemiyorum ya işte naptığımı bir de ben bilsem:14::14::14::14: neysee işte sizler nasılsınızzz çok öptm ablacım saygılarımlaa:42::42::42::42:

tatlım salla diyeti önemli olan sağlığın ve keyfin..:16:
hele yemek yememen hepten kötü daha güçsüz olursun,depresif olursun..

yena aldığın taze sütle yaptın değilmi kayfeni oh mis afiyet olsun canım
zeytinelri de ne güzel anlatmışın egede yaşamak isterdim gerçekten sabah olsa da kahvaltı yapsak

İyiyim canım....

Sağol...Kutlama için eve de beklerim tatlım..Çay+galeta+peynir+zeytin şeklinde diyet ikramım mevcuttur....:1::1::1::1:

En büyük ikram beyzuşum daha ne olsun..
Beni galeta çok acıktırıyor onun yerine ekmek olsa olurmu en tam buğdayından..:)))

Olsun canım,üzme kendini...Hepimizde oluyor böyle dönemler zaman zaman....

Bu da geçer....Diyet te yapılır;moral de düzelir...Yeter ki Allah sağlık sıhhat versin...Gerisi boş....

Sen bizi boşlama.Gel sık sık....Ramazandaki günlerimizi özledim...Ne güzeldi.....Herkes vardı.Şahane paylaşımlar vardı...Eski günlerimizi geri istiyorum..Lütfen hep gel....:16::16::16::16::16::16:

Nasılsın canım..

sağol canım tarif için bende biliyorum hatta yapardık sürekli siyah farklı
ben zeytine özel bir sos gibi karışımmı yapıyorsun bilmediğim diye düşündüm
ev yapımı zeytin gibisi yok
malesef burada ham zeytin satılmıyor yapamıyoruz
ellerine sağlık

yena aldığın taze sütle yaptın değilmi kayfeni oh mis afiyet olsun canım
zeytinelri de ne güzel anlatmışın egede yaşamak isterdim gerçekten sabah olsa da kahvaltı yapsak

Evet asu taze sütle yapıyorum nefis oluyor ççok mutluyum..
Allah mümin abi ve 3 ineğine uzun ömürler versin.:)

Zeytinler çok güzel oluyor ben market zeytini nadir alıyorum..
Orda yokmu.?vardır orda bence..Şimdi satılıyor pazarda..

ama bennnnnn:14:şuannnn çooookkkk açımmmm yaaaaa....ölüyorumm hatta açlıktaannnnn:43::43: meryyyyyy hele o mercimekk köftesiii benii öldürdüüü.....:43:şimdi olacaktı burdaa limonlu yemin ederim ağzım sulandıııı....ooyyyyy oyyyyyyyyyy.......acaba kalorisi yüksekmikii....yarın bende yapsammm gündüzdennnn..az yag koyarım yada hiç koymamm...offf valla demeniz gibi bide bu adamlarrada yemek lazımmm...garibim de benle şırşırr şeyler yiyip duruyorrrr....

hahaha uyudunmu acaba waw cım.. merak ettim seni:16:

cecoşumm cecoşummm hoşgeldin iddiadaşım...
sanki....sen..........artık.......buraları...........boşluyorsun.:17::17::17::14::14::14:
vallahi özlüyorum seni:16:

yenacım bu arada izledigin film tv8demiydi? fox mu? acaba..

bende foxta b,r gerilim filmi izledm az önce bitti ama sonunu anlamadım yaff:28::28:

bir de yenacımm ben siyah zeytinde nasıl yapılır bilmiyorum:((

Son düzenleme:
sağol canım tarif için bende biliyorum hatta yapardık sürekli siyah farklı
ben zeytine özel bir sos gibi karışımmı yapıyorsun bilmediğim diye düşündüm
ev yapımı zeytin gibisi yok
malesef burada ham zeytin satılmıyor yapamıyoruz
ellerine sağlık

zeytin sosuda hataylı gelinimiz şöyle yapıyor.. biber salçası,kekik,zeytinyağı ve nar ekşisi ekliyor tadı fena olmuyor ama ben pek beğenerek yemiyorum..

Olsun canım,üzme kendini...Hepimizde oluyor böyle dönemler zaman zaman....

Bu da geçer....Diyet te yapılır;moral de düzelir...Yeter ki Allah sağlık sıhhat versin...Gerisi boş....

Sen bizi boşlama.Gel sık sık....Ramazandaki günlerimizi özledim...Ne güzeldi.....Herkes vardı.Şahane paylaşımlar vardı...Eski günlerimizi geri istiyorum..Lütfen hep gel....:16::16::16::16::16::16:

evet ben de özledim ramazan gecelerimizi sahurda ki çayları peynirleriii hele de sımsıcak sohbetlerii düzelirim inş en kısa zamanda şimdi böyle sessiz sakin bakınıyorum moralim sıfır Allahım sabır güç versin bişi istemiyorum:14::14::14: sizleri seviyorum okuyorum yazdıklarınızı:16::16::16:

hahaha uyudunmu acaba waw cım.. merak ettim seni:16:

cecoşumm cecoşummm hoşgeldin iddiadaşım...
sanki....sen..........artık.......buraları...........boşluyorsun.:17::17::17::14::14::14:
vallahi özlüyorum seni:16:

yenacım bu arada izledigin film tv8demiydi? fox mu? acaba..

bende foxta b,r gerilim filmi izledm az önce bitti ama sonunu anlamadım yaff:28::28:

tv8 şüphe idi ismi..
Klasikti konusu ama sevdim ben..

neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz

Back
X