Cooook gecmis olsun canim öp yerime kuzuyugünaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...

Diyorum ya canimcim hepsi ayni cinsten bunlarin kaynanayi napmali kaynar kazana atmaliyaa zor bi durummm valla böyle durumlarda KAlmak istemiyorum hep anlatanda oluyo suç geçen sene arkadaşın biri nin kızı yüzünden söyledim kadın bana coluk cocuk kocası bile eşimle samimydi konuşmuyolar herkez sen haklısın diyo amma hayatta kimseyle küsmemiştim daha zoruma gitti neyse kadın şirret kimseyle konuşmuyo kapı komşusuyla bile neyse iyi düşün kaynana bile laf sokar valla kardeşine söyle bence sadece gençler sanki aralarında hallederler gibime geliyoo
benim kaynana 10 yıllık evliyim geçen izne gittimde gel sana bezelye yemeği yapmasını ögreteyim dedi 10 yıldır o yapıyo sanki evimde cinslikleri tutuyo valla kafaya takarsan iim cokk onun için takkmıyorum bide gurbette olmam avantaj yolsa yakında olsam yapmadını koymazlar valla
allah kavuştursun evlilikkte özlem iyi oluyo arada gerçi bizimki hep dışarda adamı göremiyoruz canısağolsunda
geçmiş olsunn kabak tatkısına bayılırımmm
sorma ya canım cıkıyoverecem diye yılbası kaöamağı nelere maal olduuu spor yapıoyorum yemiyorum +1 çıkmıştım şimdi 200 gr vermişim anca 1 gün yeeee 3 günde dah 200 gr gitmiş
geçmiş olsunnn canım ya cocuklar hastalanınca hayatın tadı tuzu kalmıyo allah şifa versin

benimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
Aman aman nazar degmesin asucumaynen öyle canım 11 de kalktım kahvaltımı çay keyfimi yaptım
derincim naza geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım
banucum ayşecik de bişey çıkmaz inşallah canım kıskançlık etkilş olabilir bence de
bugün evdeyim çıkmayı düşünmüyorum inşallah leslie yapmayı istiyorum bakalım
artılarım da gitmiş bu arada çok mesudum

masallah pasamiza daha nice 8 aylar görürsünüz insallahhhoğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
![]()