şükürrrrrrr GEÇMİŞİİİ BİTİRDİMMMMM
yaww arkadaşımm iyi geceler bile diyemedimkiii...eşimm bagırdıı kallkk şu pc başından diyeee :)) ben yokken napıyonn ben yokken gir diyorr...bende kızlarr anca şimdi geliyorlarr diyorummmonların kocaları yokmu diyor varda uyumuşlarr dedimm...bende kıvrıldım yatagaa eger ben uyuyunca gidersenn yarın kötü olurr vınnıı alır giderimm dedi(2...3 gece onu uyutup nete girmiştimde)
![]()
vın gitmesin diye yattım uyuya kalmışımm
aynenn aynenn bende aşırı soğukk nevaleyimm..benimm annemm bana diyorkii kadına çok soğukk davranıyorsunn kadın etrafında dönüyorr yapma böle diyeee...ama benim elimde değill ısınamadımm halaa daha yeni gelinimmmm ısınıcammmm.....[/B]
anladım canım.. bende dedm bir çok açım diyodu neyaptı da uyudu hemen bu kız...
neyseki benm eşim hiç karışmıyor..onunda var laptop yanyana otururuz o borsa,spor sayfaları,araba ilanları bakar durur tüm gece..
bende sizlerle işte.. sonra aynı anda ikimizde bırakıp mutfaga gideriz meyve,çay v.b için
işe gtmeyecegi zamanlar benm gbi geç yatar ama erken kalkacagı zaman da ben alırım benm minik laptopumu yataga giderim..eşimde bana sarılır uyur...
hatta sizlerle zaman geçirdigim için çok memnun artık yalnızım,sıkılıorum diye günde 5 kez arayıp taciz etmıyorum onu

ama bazen oda merak edıyor mesela dün gece 12yi geciyordu biz burda 10 11 kişi soh bet ediyorduk diyor kadınlar uyutmus kocaları gelmiş galiba.. ya da erkekler benm gbi korkuyor hanımdan ses etmıyor

ayyhh ne cok benziyoruz senle yavrucum.. benm annemde sene de 2 3 kes gelir memleketten kayınvalidemle samimidir hemen hemen hergün biraya gelirler bana kızızyor ne soguksun kadına biraz yaklassan ölüyor kızım diye diye der.. kv nin kızı yokta

amannn anne sen benm düzenimi bozma derim

Oooo gelin hanım bende Kırıkkale liyim.Kırıkkale de mi oturuyosunuz şuan? Şehir olarak pek sevmem ama ailem orda onları çok özlüyorum...
Ellerine sağlık Meryem.Eşin bayram etmiştir valla.Ayıptır söylemesi bende çok güzel yeperım mercimek köftesini.Bi de çiğ köfteyi.İnşallah bi gün beraber yapar yeriz...
6 tane mercimek köftesi 308 kalori canım.Kalori sepeti sitesinden baktım senin için... Havuç taratora baktım yoktu tatlım...Mayonez katmadıysan fazla kalorili olcağını sanmıyorum.
BANUUUUU beni unutmuşsun tatlımmm...![]()
:)
ayhh ben hatırlatırım banuya seni nasıl unutur

bende çok özlüyorum ailemi

vallahi öyle bayram etti kociş birimi getirdi diyor

demek 308 kaloriymiş napiim canım saolsun...evet canım artık salatalara mayonez koymuyorum ben..
ayhh inşallah beraber yaparız bir gün... çok yemeyelim ama... seninle görüşmek isterim

Allah ım nazarlardan korusun.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak sana bagışlasın Özlemcim..oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
![]()
vee bir melek te bana ve ben gibi isteyen waw,papatya-özmen,tomurcuk,banu ve isminlerini suan hatırlayamadıgım tüm isteyenlere versin...
ne sanslısın böyle ot sevenlere yeşil sebze sevenlere hayranım..
ay ben bayılırım ona eşimin ailesi ordu lu ya baharda toplar yollarlar çok zor topplanıyor bide koklaya koklaya yerim yani o dereceee ...afiyet olsuuun...![]()
bende midem kalka kalka yerim ama tiroidim yüksek oldugu için yemek zorundaymısım..
ayhh meyra sende seviyorsun demek.. ben ıspanak,pırasa da dahil hiç sevmıyorum...ayşecim görüşmeyeli nasılsın??
heralde bi ara rahatsızdın? daha iyisin inşaallah şuan?? geçmiş olsun canım.
bu arada yeşil otları bende çok severim ya, bayılırım yani.
roka başta olmak üzere, bizim buradaki isimlerine göre güneyk, acı marul, ekşi otu, dedesakalı, cırcıvık
heleki bu otlardan birde saç böreği yapıyolar o da süper oluyor, benden tavsiye bi deneyin bence.![]()
sizler benm gözmde cok sanslısınız.. ben yerken otları,yeşil yapraklı sebzeleri hep midem bulanıyor

kız sen yine mi açsınanaaaaaaa verdiğii akılaa bakkkkk saççç böregiii diyorrr yaaaaaaaaaben çok acıktım yine gidip öğle yemeğimi yiyemmm....
saçç böreğiymişşş
![]()

canım uzun mu saçların bilmiyorum ama benmde cok dökülüyordu..kızlarrr yaaaa benim saçlarrr çokkk dökülüyorrrrr...çıldırmak üzereyimmmm....pkolu olduğum için ilaç kullanıyorum onunda etkisi var diyorlarr bildiğinizz bi çözümm varmı buna durr diyecekkk....uzun saçlarımm bugün gidip kestireyim diyorum![]()
çok değilde yinedekısa olacak birass...zaten kestircemde yarın doğum günümmm 25 yaşımaa giriyorummm
şaka gibi yaaa hala inanamıyorumm..neysee bu ayrı bi konu...yeni yaşımada yeni saçımla girerim diyorum belki acık rengindede değişiklikler yaparımm...ama sizdenn öneri bekliyorumm dökülmesini durdurmakk içinnn....
2ay önce gittim küt kestirdim omuzlarımın üstünde işte..dedim kuaföre vur makası

şimdi dökülmesi de azaldı hemde daha saglıklı oldu hoş oldu

benide alın aranızatam 100 kilo olmayı başardım
neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım
dogru yerdesin canım...hoşgeldinnnn
olsun burada 100 kilo ve üzeri arkadaslarda var örnek ben..
nasıl yardımcı olabilirsem seve seve..bzi takip edersen eminim sende şevklenip başarırsın..