Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende evliyim ama cocugum yok daha dogrusu olmuyor
kilomu bir türlü cesaret edip yazamiyorum az vereyimde öyle yazarim insallah :)

bu arada yavrularinida Allah bagislasin insallah

Insallaaaaaaaaaahhhhhhhh verirsin cnm. Bende yapiyorum kendi capimda biseyler ama yavas gidiyor. Rabbim insallah seninde kucagina verir tez vakitte bi bebis :emir_bebek:
Amin cnm cok sagolll :16:

Insallaaaaaaaaaahhhhhhhh verirsin cnm. Bende yapiyorum kendi capimda biseyler ama yavas gidiyor. Rabbim insallah seninde kucagina verir tez vakitte bi bebis :emir_bebek:
Amin cnm cok sagolll :16:

Allah razi olsun duan icin cok sagol
yavas gitmesi kilolarin bence cok daha iyi ,ben 40 kiloyu hizli bir sekilde verdim almamda hizli bir sekilde oldu :)

Allah razi olsun duan icin cok sagol
yavas gitmesi kilolarin bence cok daha iyi ,ben 40 kiloyu hizli bir sekilde verdim almamda hizli bir sekilde oldu :)

40 kiloyu peki nasil verdinki cnm :28::28::28:
Keske geri almasaydin ama olan olmus :34:Demekki verebiliyormussun yine verirsin :16:
Ben cikiyorum cnm. Yatmam lazim. Tanistigimiza cok sevindim :16:
iyi gecelerrr... :54::5:

sevgili arkadaşlar
hemen paylaşmam gereken birşey üzücü bir durum var.
bahsetmişimdir annem kilolu falan diye. kendisi sanırım 158 boyunda olmasına rağmen en az 15 yıldır 110 kilonun altına inemediği gibi en az 30 yıldır en az 95 kilo olmuştur. herneyse kısaca (60 yaşında) hayatının 3 de 2 sini obez olarak yaşadı. ve sondurum. iki dizde iflas etmiş. bugün dr gitti. uzun zamandır yururken zorlanıyordu. ama son 1 senedir nerdeyse hiç dizini kıramaz hale geldi.

annem kiloso konusunda hiçbir zaman güvensizlik yaşamamıştır. biraz da Babam sayesinde güzelliği konusunda en küçük bir şüphesi olmadı. sağlıklı (maşallah) bir yaşam sürüyor (dizleri dışında.) kısaca onu bu olaya direk motive eden bir durum olmadığı için hep kilo konusunda bahaneleri oldu. ona sorarsanız az yer, hareketlidir. bol bol yürür. ama bana sorarsanız dengesiz yemek yer(iki öğün yesede çok fazla yer ve asla yemek konusunda sınır koymaz) ve hayatı tam bir düzensizlikte ilerliyor( gece en erken 3-4 arası uyuyor-dizileri ancak bitiyor sabah da en erken 12-1 arası uyanıyor kahvaltı ve akşam yemeği saat 5 dbi oluyor. ve gece boyunca yemeğe devam ediyor tv başında.)

çok uzatmayayım. bu hastalığın obezitenin gerçekten sakası yok. vucudu adım adım ifalasa sürüklüyor. 60 yaşında bir kadının diz kapaklarına protez takılması gerekiyor. normalde hiçbir sağlık sorunu yaşamayacak bir kadının. yarın başlarımla olmuyor kilo vermeye bugun su an başlamak gerekiyor.annem artık 60 kilo bile verse dizleri aynı olamayacak.

hanımlar biraz önce telefonla konusurken annemle kendimle konusur gibi oldum. 30 sene sonra bu halimle devam edersem en önemli ödülüm bu ve benzeri hastalıklar olacak Allah ömür verirse.
Mutlu annene geçmiş olsun okurken bir an çok kötü oldum evet haklısın eğer bu günlerden dikkat etmezsek sonumuz aynen böyle olacak yaşlandığımızda bir çok hastalıkla mücadele eden obezler olacağız şayet kiloları vermezsek Bu sebeple bir an önce harekete geçmek gerekiyor

Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.

Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Ayşecim sana mail atıyorum sabah dr gösterirsen sevinirim sonra bizi ararsın.
Banucuğum geçmiş olsun allah şifa versin iyi haberlerini bekliyoruz
Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.

Hoşgeldin öncelikle allah analı babalı büyütsün emzirmeye devam et emzirdikçe daha hızlı kilo verirsin tabi emziriyorum diye ne bulursan yeme sen su içsen bile süt olur endişelenme emzirmek çok büyük avantaj kilo vermek açısından benim de iki kızım var küçük olan 26 aylık 1.5 yaşına kadar emzirdim o dönemde daha hızlı kilo verdim sonra dikkat etmedim aldım kiloları şu anda yeniden çabalıyorum vermek için burda hepimiz birbirimize destek olarak vermeye çalışıyoruz kilolarımızı sık sık uğra buraya bebekten fırsat buldukça inan çok iyi geliyor

Günaydın,

Banucuğum seni merak ettim..varmı bir haber.?

yenacım günaydın halamın torununu sormuşsun cnm adı gözde idi
daha iyi gibi
psikoterapi başlandı
hastalanmadan 15 gün öncesinde ameliyat olmuştu
narkoza bağlı olarak sonrasında yaşanmışlıkları içinde biriktirdiklerinin patlaması denildi
15 günde bir istanbula gelip tedavi görüyo
ayrıca okunmalar dualara da devam ediliyo cnm

kızlar ayşecik yolda geliyo yanıma
hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
korkulcak bişey yok geçirdiği bir enfeksiyona bağlı olabilir dedi
tahlillere bağlı yani
inş. temiz çıkacak :)

Ebrucummmmmmmm napıosun annem sen:1::1::1:
dikkat et kendine ne olur...azmini kaybetme..
bu arada az evvel veysel beyi gördüm.. daha dgrusu o beniii gördü:9::9::9:
ee hadi yedin mantıyı da yavrucum o yaglı sosdan koymasaydın bariii.:5:

sana da maş:nazar:
napıyorsun ebrucum... o verdgin kılolarını aldıgını düşün ve yeme baska:5::5:

Yaa sorma Meryem cim.Neler yedim neler.Ama akşamı hafif tutup dengelemeye çalıştım sanırım ama yinede pişmanlık duyuyorum.Bebek sahibi olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum ama böyle kaçamaklar olunca vicdan azabı hissediyorum.
Bu arada ne dedi Veysel Bey sorun var mı nasıl durumlar?

kızlarrr bu arada bugün spor merkezine kayıt oldum...

artık gelsin fıtnessler,kardiyolar..
gelsin saunalar,hamamlar... aman amannn gelsn havuzlar...
3gün spora persembeleri hamam saunaya haftasonu da havuza olarak karar verdm ama bakalım..
belli de olmaz tam saatleri:1::1::1:
birden içimden geldi gittim yazıldım..diyetsyende de böyle olmustu..
ben gercekten,sanırım,cidden yaza inceck olcammmmmmmmmmm:16::16::16:

Çok sevindim canım.İnşallah daha sağlıklı bir şekilde ve toparlayarak vereceksin fazlalarını.Sarkmalarında olmaz hem.Spora başlamadan önce beden ölçülerini al istersen canım mezurayla.Kilo veremesende spor sayesinde inceleceksin çünkü.
Bende Allah izin verirse hafta sonundan itibaren leslieye başlıyorum.Çalıştığım için ne yürüyüşe ne de spor salonuna vaktim var.Çok isterdim ama senle aynı salona gidip spor yapmayı...

Canım çok sıkkın arkadaşlar ayşenin sonuçlarını aldık lenf bezlerinde patolojik ölçülerde diye bişey yazıyor dr aradık onkoloji hemotoloji görsün dedi inşallah yarın temiz haberler alırız şuan sanki zaman durdu ilerlemiyor yarın 16.30 da randevumuz hepiniz dua edin inşallah önemsizdir hiç bu tarz bişey yaşayanınız varmı?
Ayşecim sana mail atıyorum sabah dr gösterirsen sevinirim sonra bizi ararsın.

Canım inşallah iyi haberler alırsınız.Tüm dualarımız Ayşe için.Üzme kendini.Rabbim versin şifasını...

Merhaba Arkadaşlar....

Hoşgeldin...İnşallah bizede nasip olur doğumdan kalan kiloları vermek...

ebruuuuuuuu sen benide aşmışsın ya neler yemişsin öyle anaaaaa... gecenin bir vakti mantı beni hepten bitirdi :)))
bence tartıya hiç çıkıpta kendini suçlama bugünden itibaren dikkat et cumaya hallet tamam mı canım?
artık olmuşla ölmüşe çare yok hesabı ne yapalım , bende dün çikolata falan yedim ama hala benimki gelmedi ,geleydide kurtulaydım ,neyse bugün daha dikkatliyim en azından cumaya 4 gün var ve ben bu kez gerçekten kendimi sıkmalıyım tatlı ve çikolata yememeliyim ,kararım kesin ,zaten 900 gram bile versem 75i görecğeim ya:(

aaaaaa ebru sen tam dayaklık olmuşsun :))) diyene bak değil mi :))) tamam neyse unut bugünden itibaren daha sağlıklı beslen tamam mı? akşamı geçiştir. zaten bir başladınmı gerisi çorap söküğü gibi geliyor :)))) durduramıyorsun kendini...

Aynen canım bi kere kaçırdın mı gerisi geliyor.O yüzden akşam yemeğini daha hafif tuttum.Bugünden itibarende eski düzenime döndüm şükür.Cumaya kadar tartılmamaya çaşlışıcam.Artıdayım kesin de cuma gününe vermiş olurum belki.Spora başlıcam acilen.Çünkü spor yaptığımda o kadar yoruldum boşa gitmesin diye daha dikkat ediyorum yediklerime...

tebessüm sağol canım naz daha iyi ama bugün yine biraz kustu ....
yenacım ikiside daha iyiler şimdilik bende birşey yok inş olmazda mahvoluruz vallahi...yalnız annemle babamda var acaba nazdanmı geçti hepsine diyorum...

nursena allah yardımcın olsun canım bilirim yaşadıklarını ben neden hastalandım her dakik stres onun ağlaması susturamamam,3 aydır düzelemiyorum bak...kızımda aynıydı 1.5 yaşına kadar sürdü sonradan geçti şimdi farklı şeyler çıkıyor .

nazcığa çok geçmiş olsun canım....

hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
tahlillere bağlı yani

çok sevindim inş.iyi çıkar....

tahlillere bağlı yani

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

selammmmmm kızlarrr....:16::16::16::16:

nasılsınız :16::16::16:

27 sayfa geçmiş birikmiş fırsat bulursam okumaya çalışayım:68:

Ohhh olsun sana, gelmezsen birikir tabii..:37:
Nasılsın bu arada iyisin değilmi.?

Son düzenleme:
Asuuu,
kahvaltı buluşması yokmu bugün.:)

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

a.s. ayşecik acıktı sabahtan beri tahlil yapılacak diye bişey yememiş çünkü
bişeyler atıştırmaya gittiler gelicekler tekrar
bende çay demliyorum çaycıda ne kadar olursa artık
sen de gel çay içelim hadi :)
allah hepimizden razı olsun cnm

amin inş. daha iyi gözde en azından düzelicek inş. inanıyorum bende zor bi süreç tabiki ama geride kalıcak hepsi inş.

Back
X