oyyy yerim ben onu ya :)
çok beğendim canım güle güle giy...
tamam işte bende o salatayı otluyorum kaşar ve mısırını yemeden :) bende iskenderi çok severim ama kalorisi belli ,hatta o ekstra mis gibi kokan tereyağı varya onuda istemiyorum ama nasıl güzel kokuyor ya ,ekmeklerinide çok az yiyorum ne yapayım en azından ideale inene kadar yapacağım bunu sonra yerim :)))
künefesini hiç yemedim bak oranın çok mu lezzetli?
valla nedense ben midemi bozandan çocukluktan beri tiksinir birkaç sene yemem, eskiden haylayf diye bir bisküvi vardı gerçi hala var üstü şekerli onun yemiştim çok küçüktüm ve midem bulanmış kusmuştum onu 5-6 sene yemedim belki daha fazla, daha sonra sosis ve şimdide mercimek köfte ve kısırdan bu şeklideyim iyi mi kötü mü bilmiyorum :)
aynen öyle canım ben balığı bulsam ekmeğe doyarım :) allahtan yok düşünsene halimi papatyadan fena olurdum ekmek ekmek diye :) gerçi kızın hakkını yemeyeyim iyi bu son zamanlarda. sen ne güzel 1 dilimle doyuyorsun ay ben nerde imkansız helede yanında sumaklı soğan salatası bol limonlu offffff yenmez mi ekmek hııııı :) bu hafta balık almalıyım :))))
canım stres gerçekten etkili hiç stres yapma ,kimseyide kafana takma ,hiç kimse senden değerli değil...
ayy bizdede aynı sorun üst dişler göründü patlamak üzere ve benimki çok huysuz

bu arada nasıl benzer durumlar ya bende regl oldum :)
bende zekai tunca'nın gülü susuz seni aşksız bırakmazını çok severim biizm şarkımız olur :))) gerçi tanrım şarkısıda güzeldir ay ben o adamın her şarkısını severim
benimkide banyodan çıkmak istemiyor ya ağlıyor ve daha 8 aylık ,odaya küveti geldiğinde kucağımdan iniyor ve pıtır pıtır ilerleyip üstüyle başıyla içine girmeye çalışıyor ben onu soyana kadar dayanamıyor :))) inşalalh hep böyle olur
maşallah kızıma ya, gider canım gider sen şartlandırma kendini gitmiyor diye
güzel sonuçlarla dön inşallahcanım
ay 200 vermiş ol ya benim geçen haftaki gibi 400 alsaydın emin ol daha kötü :)
oyyyyyy çok güzel bunlar ellerine sağlık canım, ne beceriklisin sen maşallah daha dün ne yapsam derken kaç çeşit çıkarmışsın, bende senin gibi hızlıyımdır yeterki ne yapacağımı bileyim :))))
bekle bekle bende seni bekliyorum :))))
gayet güzel canım
sende süpersin bak gidiyor artık
sen yakalayacaksın az kalmış ama umut azmederse zor işin bak :)))
canım sadece sporla olmuyor ki yemenide ona göre ayarlaman gerek, kaloriden uzak dur tatlım, yedin mi böreğinden ? gerçi bulgurlu yemeğini yapacağım demiştin ama...
ayy asu sen verdikçe inan ben vermiş gibi seviniyorum, sen bana umut oluyorsun yani duraksama olsada belli bir zaman sonra veriliyor değil mi? az ya da çok gidiyor işte