Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ben cnm bide ac olmasam daha iyi olucamda elma yedim üstüne duramadim kitir ekmeklerden yedim hala acim :18::18::18:Nasılsınız hanımlar ben bu gece korkunç şişim mercimek yedim yanındada soğan yeyince iyice gerildim.Yarın sabah dietime başlıyorum ama sebzemi yapsam etmi diette karar veremedim aslında.
Kızlarrrrr size iyi geceler ve hoş sohbetler ben kaçtım
Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Öpüyorum kocaman![]()
Keşke elma yemeseydin daha çok acıktırır süt yanınada iki galeta yeseydin keşke hala açsan süt iç içinede tarçın koy.iyiyim ben cnm bide ac olmasam daha iyi olucamda elma yedim üstüne duramadim kitir ekmeklerden yedim hala acim :18::18::18:
Iyi geceler banusssss tatli rüyalarrr...![]()
Nasılsınız hanımlar ben bu gece korkunç şişim mercimek yedim yanındada soğan yeyince iyice gerildim.Yarın sabah dietime başlıyorum ama sebzemi yapsam etmi diette karar veremedim aslında.
Efsunlu+,
banu145145+,
profit+
iyi geceler kizlar artik bende erken yatip erken kalkmaya basliycam ki metabolizma calissin. Yoka öglene kadar uyuyorum
Öptüm hepinizi Allah rahatlik versinnn...![]()
mrb hnmlarr...
bugün geç girebildim malesef :/
1 kilo verme durumu beni kötü etkiledi açıkçası
yarın diyetisyene gidicem.
bu arada kızacaksınız. 1 haftalık izin istiyorum.yıllık izne çıkan arkadaşların yükünü çekiyorum şu sıralar çok yorgun oluyorum. 1 hafta geçsin çok rahatlıycam
selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,
selam ben geldim , 90 üzeri değilim , ama 90 a az kaldı 88 im. bir an önce zayıflamak istiyorum , daha da fazla almadan , anlıcanız yardımlarınıza ve engin tecrübelerinize ihtiyacım var ,
...Ben 100 ile başladım şimdi 86-87 arası gidip geliyorum.
günaydınlar herkese
uzun bir aradan sonra topiği ben açıyorum
çayı koydum
sıcacık çavdar ekmeği salatalık domates beyaz peynir maydonaz da var buyrun:)
Günaydın ayşe bende sabah kahvaltımı ettim kendi yaptığım 7 tahıllı ekmeğim bir parça peynir şekersiz çay ile birlikte Emir nasıl oldu umarım iyidir
günaydınlar afiyet olsun
emir daha iyi çok şükür 2 gündür ateşi çıkmadı boğazlarıda daha iyi
tam düzelmese de az kaldı düzelmesine
bugün kreşe gidecek bakalım