Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIŞIN METABOLİZMASI YAVAŞLAYANLAR VE İŞTAHI AÇILANLAR İŞTE SİZE SÜPER ÖNERİ.....
Buğday kıtırı ile tanışın. Sınırsızca yiyebilsem, beni tok tutsa, kalorisi çok düşük olsa… İşte artık hayaller gerçek oldu kocaman bir paket sadece 70 kal oldu. Buğday kıtırı ile tanışın gece dizileriniz daha düşük kalorili geçsin.
dytsn Elvan odabaşı

Anammmm reklam gibi olmuş kız :1: neymiş bu yiyen bilen kilo veren varmı ?ne kafiyeli oldu yahu sorularımda :1:

Herkese günaydınnnn... :71: Kaçamaklıyım yine akşamdan canım sıkkın :31:
sıkma canını ebrucum bak pişman olmuşsun yarına dikkat edeceksin demektir bu.
merhaba arkadaşlarım.nasılsınız.giremedim 2 gündür.Çok sayfa birikmiş oğlum hasta düzelmedi hala.gece gelirim inşallah.görüşmek üzere
özlettin valla ama sıkıntın varmış çok geçmiş olsun paşaya,inşallah bir an önce düzelir canım :)
Bütün BGK'lar kış aylarında susuz kalmış çiçekler gibi oluyor zaten. Solgun, bezgin, ama bahar geldi mi canlanıveriyorlar. Sıcağı fazla sevmem ama baharı ben de çok severim. Yüzüme vuran sert rüzgarları da severim, hem BGK hem KGK'yım ben :))

Sağol canım :) Oğlan yaka silktirdi ama ;) Battaniyesini alıp atıyor yazdım ya, bir değil beş değil belki 35-40 defa aynı şeyi yapmıştır. Sıkıldı da bir yandan, sitedeki kapalı oyun kulübüne ya da yakınlarda biryerlere götürüyordum onu gündüzleri 1 saatliğine bile olsa. Şimdi kızımı bırakıp çıkamıyorum tabii. O da sıkıldı, iyice canavarlaştı. şahtı şahbaz oldu yani :)

Ben de Ayşe'ye katılıyorum Mutlu. Gerek duyduğun anda ulaşabileceğin, gitmek için Bandırma'yı beklemeyeceğin biri olsa daha iyi olur bence de. Ayşe'nin önerdiği kişi ya da kendi gittiği diyetisyeni düşünmez misin?
35-40 defa aynı hareket mi amma azimliymiş maşallah :) ne yapsın çocuk sıkılmıştır hava güzel olsa azcık dışarı çıksa harcar enerjisini ama kışın tutsak çocuklar malesef.
kızlar ben çıkıcam şimdi 3bucukta diyetisyen randevum var kaç kilo aldım bakalım
yrn görüşürüz iyi bakın kendinize allah emanet olun
hadi güzel haberlerle gel inşallah
Kizlar bugün düne gör -400deyim. bende bisi anlamadim dün +200 deydim bugün -400olmusum. Ama iyi olmus moralim yerine geldi. :21::21::21:
Az pirincli pirasa yemegimi yedim bir tabak ekmeksiz. Simdide elmali tarcinli karisimdan icicem. Komsum aradi oturmaya gelicekmis. Gideyimde 5 dk da hamuru yogurayim pizza yapicam cocuklar yer hem diye düsündüm umarim ben yemem. Buzlukta sarmam vardi onuda cikarayim bide yanina kek daha ne olsun degilmi :34::34::34::34:
Haydin kizlarkactim simdi ben aksama görüsürüz muck muck kendinize iyi bakin heryerde kar varmis aman hasta olmayinnn... :54::54::54::16::16::16::5::5::5:
acaba çay gerçekten işe yarıyor mu ya bende içiyorum ama hala tartılmadım. cumaya kadar daha çok bile verebilirsin canım.
maşallah sana ya becerikli hatun seni . ya bak eksiyi görmüşsün ne olur yeme ya.
Sonunda bu gün biraz iştahım kapandı şükür.Sabahtan beri kaçamaksız geçirdim 1.5 saat sonra da son mamamı yer kapatırım gübü.Artık 5.5 diyince son yemeğimi yiyim diyorum öyle güzel kilo veriyorum bunu anladım.

bugün güne yine mercimek çorbası ile başladım yarım kase kadar,şimdide koca bir kupa türk kahveli tarçınlı süt içiyorum yanında da 6 tane kuru kayısı getirmiştim ama 4 ünü yedim.Ahh bir de şu kasıklarımdaki ve idrar yollarımdaki sancı olmasa zil takıp oynuycam iştahım kapandı diye :1: Rabbim hepimize güç versin kilo verme konusunda ya cidden ne meşakkatli bir iş bu :53:

Şöyle 20-25 kilo verdiğimi hayal bile edemiyorum ben mesela.Hayatımda en çok verdiğim kilo 18.2005 te diyetisyen+ilaçlarla.Keşke hiç bulaşmasaydım ilaca filan off offff sonrası böyle oldu işte aldıkça aldım.
ay ne güzel ya iştahın kapandı demek. neyse bu günleri fırsata çevir bari. bende 5,5ta bitiriyorum artık bencede daha iyi oluyor .
geçmiş olsun canım ya geçer inşallah bir an önce sancıların
kilo vermek gerçekten çok ama çok zor bir iş ve ciddiye alınması gereken bir iş yoksa affı yok
bu kez daha farklı olup daha çok vereceksin canım
kızlaaaarr oğluşumu ekledim.
bakalım bakalım :)
KIŞIN METABOLİZMASI YAVAŞLAYANLAR VE İŞTAHI AÇILANLAR İŞTE SİZE SÜPER ÖNERİ.....
Buğday kıtırı ile tanışın. Sınırsızca yiyebilsem, beni tok tutsa, kalorisi çok düşük olsa… İşte artık hayaller gerçek oldu kocaman bir paket sadece 70 kal oldu. Buğday kıtırı ile tanışın gece dizileriniz daha düşük kalorili geçsin.
dytsn Elvan odabaşı

nereden bulacağız ki buğday kıtırını hem ne ki bu ya buğdayı haşlayıp kavursam olur mu?

sıkma canını ebrucum bak pişman olmuşsun yarına dikkat edeceksin demektir bu.

özlettin valla ama sıkıntın varmış çok geçmiş olsun paşaya,inşallah bir an önce düzelir canım :)

35-40 defa aynı hareket mi amma azimliymiş maşallah :) ne yapsın çocuk sıkılmıştır hava güzel olsa azcık dışarı çıksa harcar enerjisini ama kışın tutsak çocuklar malesef.

hadi güzel haberlerle gel inşallah

acaba çay gerçekten işe yarıyor mu ya bende içiyorum ama hala tartılmadım. cumaya kadar daha çok bile verebilirsin canım.
maşallah sana ya becerikli hatun seni . ya bak eksiyi görmüşsün ne olur yeme ya.

ay ne güzel ya iştahın kapandı demek. neyse bu günleri fırsata çevir bari. bende 5,5ta bitiriyorum artık bencede daha iyi oluyor .
geçmiş olsun canım ya geçer inşallah bir an önce sancıların
kilo vermek gerçekten çok ama çok zor bir iş ve ciddiye alınması gereken bir iş yoksa affı yok
bu kez daha farklı olup daha çok vereceksin canım

bakalım bakalım :)

nereden bulacağız ki buğday kıtırını hem ne ki bu ya buğdayı haşlayıp kavursam olur mu?

Valla saat 5.5 dedim ama ancak şimdi yiyorum akşam yemeğimi.Tam tersine çevirdim öğünleri bu gün.Şimdi oturdum kahvaltı ediyorum :1:

1 domates
1 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
10 tane zeytin (yeşil siyah karışık)
2 yumurta
yarım simit
yeşil çay

sıvıda sanırım 2 litreyi bulmuştur 1 litre daha içerim yanımda şu an yarım litrelik bardağım.

Son düzenleme:
slm kızlarrr miisafirler yeni gitti 15 tatil gelmeden rahat otururz diye bugün aldım oda kardan olukkar tatilmiş çoluk çocukkk kalabalıktık baya neyse sağsalim atlattım kaçamaklarım olduu tabisii olmazmı ama abartmadım sabah 1 küçük krep 1 kalık lorla yedim öğlen yaptığım mamalardan 1 lahmacun az salata yağsız tuzsuz limonsuz 1en kötüsü 1dlm kadayıf götürdümmm şimdilik bu kadar eşiim gelmedi çiğ köfteye davetliyiz etsiz nşallah tadımlık yerim ladayıf baydı beniiiiii

doymak blmeyen miğdem tıkanıp kalıyorum sanırım bu mucize su kesiyo iştahıııı

slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

Son düzenleme:
Valla saat 5.5 dedim ama ancak şimdi yiyorum akşam yemeğimi.Tam tersine çevirdim öğünleri bu gün.Şimdi oturdum kahvaltı ediyorum :1:

1 domates
1 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
10 tane zeytin (yeşil siyah karışık)
2 yumurta
yarım simit
yeşil çay

sıvıda sanırım 2 litreyi bulmuştur 1 litre daha içerim yanımda şu an yarım litrelik bardağım.
aslında çok daha iyi olmuş bence, hep derler ya akşamı fakir gibi yapın diye en güzeli.
sıvı alımıda gayet iyi maşallah ama saate uyulmamış hıııııııııııııııııı
slm kızlar çok kötü grip olmuşum 3 gündür hafifti şimdi daha çok agırlaştı .bide diyet yapınca zor iyleşirim dukan diyetinde meyve yiyemiyorum çok büyük eksiklik hisediyorum .

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Aynen yazdığın gibi oldu, ben de şaşırdım. Gene de kıyamıyor ama ablasına, önce ağlatıyor sonra sarılıp özür diliyor :) Fark ettim ki normal zamanda kızıma fazla ihtimam göstermiyormuşuz, yavrucuğum kendi halinde yaşayıp gidiyormuş. Şimdi devamlı ilgi, yedirip içirme filan olunca onları da kıskandı sanırım. sbaahtan beri "anne bana da ilaç içir" diye ortalığı yıkıyor, vitaminle bile kandıramadım :)
Arkadaşının çocuğuna çok üzüldüm :( Eğer iyi bir haber alırsan bize de ilet olur mu?
benim ilk iki çocuğumda çok seviyorlar şurubu:nazar::nazar::nazar: yani hastalıkta zorlanmıyorum içiyorlar hıııımmm deyip.hatta abi hasta olunca benim kız tutturuyordu senin oğlan gibi bende keçi boynuzu pekmezi veriyordum şurup kaşığında:1::1::1:
arkadaşımı aradığımda haber veririm inşallah iyidir kuzusu.

ece canım ev küçük diye üzülme hatta sevin. aynı koşturmayı 200m2 bir evde yaptığını düşünsene. her yerde oyuncak. her yerde koşan çocuklar ooo. ne curcuna :D yok yok seninkiler lesliyide bezdirir :9:

?
aslında evin küçük olması bu bakımdan iyi.dediğin gibi 200 m2 yi bile halleder benimkiler:1::1::1::1ben büyük olsa biraz kendi odalarında oynasalar hayalleri kuruyorum ama dediğin gibi olur.çünkü ben nerdeysem oraya geliyorlar. o zamanda bizle gezerler tabi oyuncaklarıda:1::1:

Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyor :14: İnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede :14:

Bu arada çok güzel haberlerim de var :1: LCW dan kendime 48 beden pantolon aldım :32: benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa :21: 46 beden de uzun mont aldım :21: :32: Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi :27: Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka :16: Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez :21:

hadi bakalım inşallah gitgide küçülecek bedenin ve düzelecek tahlillerin
dün akşam nihayet başakşehire de kar geldiii...1 saatte her yer kardı...........sonraaa ablam aradı 10 da 13 yaşında ki yeğeni
min doğumgünüymüş sürpriz yapalım 15 dakkika yürüme mesafesinde pastane var gidip kutlayalım dedi...beraber çoluk çocuk kar altında yürüdük kar altında oturup pasta üflediik...yeğenime sürpriz oldu çocuklar kartopu oynadı tabii bizde çok güzeldiii....

ay ne güzel...böyle şeyleri okuduğumda sizler adına çok seviniyor kendi adıma garip bbir hüzünle doluyorum.gurbette olmak çok zor.annem hasta haliyle burda olsanız bebeğine bile bakar kimseye vermezdim diyor ama yılda 1-2 kere ancak görebiliyoruz birbirimizi

bence sende izlemelisin o zaman anlarsın :) ay uyumayan neysede yemeyen çocuk en zoru ya benimkide aynı akla karayı seçiyorum yedirene kadar ,tatlı şeyleri yiyor ancak çorba gibi şeyleri yemiyor sırf yesin tadı olsun diye azda olsa tuz atıyorum ama banamısın demiyor ya :( benzetme konusundada süperler yani kimin aklına gelir ya :) onu yemiyor ama mantıyı yiyor eeee çocukta ağzının tadını biliyor :) bende yeşil mercimeği çok severim çokta iyi bir yiyecek çocuklarımız yesin diyoruz ama onlar malesef bizim gibi düşünmüyorlar tabi.neyse karınları doysunda ne istiyorlarsa onu yesinler ne yapalım değil mi? madem sen uğraşıyorsun yemiyor ki benimkide aynı sende eline ne geçerse ver ben artık öyle yapıyorum bizim yemeklere bile minik minik ekmek bandırıp elimle veriyorum onu yiyor sıpa, uğraşıp çeşit çeşit yaptığım muhallebileri yemiyor ama dışarıdan kavanozda aldıklaımı hüpletiyor. aslında işimede geldi geçen gün biberonu evde unutmuşuz çantada sadece mama kaşığı var hemen markete indi aldı geldi eşim :) işede yarıyor zor durumda :)
izleyeyim en yakın zamanda.benim bebiş (en küçük) çorbaları güzel yiyordu.muhallebi,bebe bisküvili mama,ve kendi hazırladığım özel mama(muz,pekmez,ceviz,ekmek içi,tahin,az peynir ve biraz su) yı da çok güzle yiyordu.bugünlerde çok mız mız.tarhanaya bayılır mesela.şimdi eskiden yediğinin yarısını zor yediriyoruz.hazır mama dışarda isek yediriyorm ona asla hayır demiyor hain bebiş:))) dün hazır yoğurdu nasıl yedi yaaa anlamadım ...bizle artık sofraya oturmak istiyor zaten.herşey veriyoruz.hatta babası eline limon veriyor.ağzı büzüle büzüle onu yiyor elinden alınca sininrden ağlıyor:1::1::1::1:

,
okulda birinden öğrenmiş olmasın yediği yemeğe böyle tepki vermeyi
sen anlatırken ben yoruldum valla

olabilir canım yaa.şimdiye kadar yeme problemimiz yoktu:nazar::nazar::nazar: kreşte öğreniyor heralde verilen tepkilerden..kreşin en sevmediğim yönü hastalık bulaşması ve yeme bozukluğu kazanmaları

Ben 2 cocukla basedemiyorum sen ödüllüksün vallahi canimcim :46::46::46:
Gecen hafta verdigin 2 kiloya sayarsin cnm cokta takma masallah harika gidiyosun. Bide bana bak takildim kaldim anlamadim gitti . Arada kaciriyorum dicem ama inatla dikkat ediyorum + var - yok :18::18::18:

işte başetmek denirse... o kadar eksik hissediyorumki kendimi çoğu zaman.çünkü herşeye yetişemiyorum.mesela oğlumu tekken çok ilgilenirdim yapbozlar,masallar,gezmeler,....baay vakit geçirirdik.şimdi hangi birinle geçireyim ve işlerde arttı nufusla birlikte tabi...neyse birbirleriyle oynuyorlar kavga etselerde birbirlerinden bişiler öğreniyorlar diye biraz rahatlamaya çalışıyorum.

[B
Ece sana da geçmiş olsun çok düşük değil mi d vitamini kullanıyormusun

kullanmıyordum ama kullanacağım teşekkürler
bol bol mekik çekmen lazım birde ,yarım memik ,ayaklar yukarda mekik, yana mekik vs sırt üstü yatarken ayakları yavaş yavaş yerden kaldırıp indirme hareketi varya oda alt karın kasları için özelliklede onu yapman lazım
yanlarda varsa omuzuna sopa alıp belden vucudu dödürme hareketi iyi birde ellere ağırlık alıp yanlara eğilme hareketi
anlatamadıysam tam ayrıntılıda açıklarım canım

kolay gelsin
bi ara yarım mekik dışındakileri anlatırsan sevinirim.ben sadece onu çekmeye başladım çünkü

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)

mercimek protein değilmiydi sebze yap derim ben ...
Hala bişey yapmadım çorba var artık onu yeriz bu gece.
Günaydın kızlar
Son zamanlarda düzenli giremiyordum buraya ama bugün yine rejime başladım devamlı girmeye özen göstericem yine. Çünkü ürikasitim yine yükseldi sanırım kolumun ağrısı yine başladı. Stresten mi sıkıntıdan mı anlamadım İstanbulda hiçbiryerim ağırmadı Erzuruma döndüğümden beri heryerim sürekli ağırıyor :14: İnsülin direnci ilacım bitti yarın doktora gidicem + gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım ürikasit ne seviyede :14:

Bu arada çok güzel haberlerim de var :1: LCW dan kendime 48 beden pantolon aldım :32: benim kocaaaaaaa totoşuma 48 beden oldu yaaa :21: 46 beden de uzun mont aldım :21: :32: Annem vucudun kıza benzemeye başladı dedi :27: Kilo veremesemde incelmenin tadı bir başka :16: Bundan sonra çok daha rahat kıyafet bulabileceğimi bilmek pahabiçilemez :21:
Dietine dikkat ette düşsün kilo vermekten önemlisi sağlık.

kelin ilacı olsa başına sürermiş demicem :)
cnm yaaa hadi bi 10 kilo verelim de alışverişe çıkalım beraber
ye ye nereye kadar cnm yaa bende öyleydim kaç gündür ama bugün diyetisyen toparlıcak beni :(((
yaa mutluuuu bide çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
Hayırlısı ayşecim inşallah istediğin gibi çıksın sonuç.
dytsn Elvan odabaşı
Nerden bulucaz bu kıtırı sen yedinmi güzelmi bari.
Geçmiş olsun canım.

mercimek protein değilmiydi sebze yap derim ben ...
Günaydın kızlar

kelin ilacı olsa başına sürermiş demicem :)
cnm yaaa hadi bi 10 kilo verelim de alışverişe çıkalım beraber
ye ye nereye kadar cnm yaa bende öyleydim kaç gündür ama bugün diyetisyen toparlıcak beni :(((
yaa mutluuuu bide çok korkuyorum ben bugun hatta dün regl olmam lazımdı doğum kontrol hapı kullandığım için hiç şaşmazdı ama tık yok ve normalde çok sancım olur kasık agrısı falan oda yok hamile isem yandım bennnnnnnnnn binde bir de olsa bu ihtimal gözümü çok korkutuyo
dytsn Elvan odabaşı
Geçmiş olsun canım.

iyi akşamlar kızlar
ece insilün direnci için nasıl beslendin listen filan varsa paylaşırmısın
nelere dikkat ettin neleri kestin

kızlar bugün dr a götürdüm sonuçları.tüm değerlerimin gayet güzle olduğunu insülin direncimin geçtiğini sadece d vitaminmn çok düşük olduğunu ve bu nedenle parathormonn yükseldiğini (muhtemeln bu şekildedir ama 2 ay sonra bakalım terkar dedi) söyledi ve ampul verdi 15 gün arayla 2 defa kullanacağım.moralim düzeldi çok şükür.eşime diyorum ki artık hastalıktan fln kendim içni değilde çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum...Rabbim hepimizi ve ailelerimizi korusun(amin)
Canım geçmiş olsun ben dediğim gibi olmuş aynısı başıma geldi şükür için rahatladı.

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...

Son düzenleme:
Anammmm reklam gibi olmuş kız :1: neymiş bu yiyen bilen kilo veren varmı ?ne kafiyeli oldu yahu sorularımda :1:
reklam zaten canım. altta belirttiğim diyetisyen diyet üsünleri satan bir site açacakmış. ordaki ürünlerin reklamını yapıyor. ama meşhur bir diyetisyen. ankaradaydı. şimdi istanbulada gidip geliyormuş. genişlettim yani alanı.

haticeeeeeeeeee ben seninle arkadaş değilmişim yaaaa:( göremedim oğluşunu
hemen arkadaş olalım canım
benim ilk iki çocuğumda çok seviyorlar şurubu:nazar::nazar::nazar: yani hastalıkta zorlanmıyorum içiyorlar hıııımmm deyip.hatta abi hasta olunca benim kız tutturuyordu senin oğlan gibi bende keçi boynuzu pekmezi veriyordum şurup kaşığında:1::1::1:
arkadaşımı aradığımda haber veririm inşallah iyidir kuzusu.

aslında evin küçük olması bu bakımdan iyi.dediğin gibi 200 m2 yi bile halleder benimkiler:1::1::1::1ben büyük olsa biraz kendi odalarında oynasalar hayalleri kuruyorum ama dediğin gibi olur.çünkü ben nerdeysem oraya geliyorlar. o zamanda bizle gezerler tabi oyuncaklarıda:1::1:

hadi bakalım inşallah gitgide küçülecek bedenin ve düzelecek tahlillerin

ay ne güzel...böyle şeyleri okuduğumda sizler adına çok seviniyor kendi adıma garip bbir hüzünle doluyorum.gurbette olmak çok zor.annem hasta haliyle burda olsanız bebeğine bile bakar kimseye vermezdim diyor ama yılda 1-2 kere ancak görebiliyoruz birbirimizi

izleyeyim en yakın zamanda.benim bebiş (en küçük) çorbaları güzel yiyordu.muhallebi,bebe bisküvili mama,ve kendi hazırladığım özel mama(muz,pekmez,ceviz,ekmek içi,tahin,az peynir ve biraz su) yı da çok güzle yiyordu.bugünlerde çok mız mız.tarhanaya bayılır mesela.şimdi eskiden yediğinin yarısını zor yediriyoruz.hazır mama dışarda isek yediriyorm ona asla hayır demiyor hain bebiş:))) dün hazır yoğurdu nasıl yedi yaaa anlamadım ...bizle artık sofraya oturmak istiyor zaten.herşey veriyoruz.hatta babası eline limon veriyor.ağzı büzüle büzüle onu yiyor elinden alınca sininrden ağlıyor:1::1::1::1:

olabilir canım yaa.şimdiye kadar yeme problemimiz yoktu:nazar::nazar::nazar: kreşte öğreniyor heralde verilen tepkilerden..kreşin en sevmediğim yönü hastalık bulaşması ve yeme bozukluğu kazanmaları

işte başetmek denirse... o kadar eksik hissediyorumki kendimi çoğu zaman.çünkü herşeye yetişemiyorum.mesela oğlumu tekken çok ilgilenirdim yapbozlar,masallar,gezmeler,....baay vakit geçirirdik.şimdi hangi birinle geçireyim ve işlerde arttı nufusla birlikte tabi...neyse birbirleriyle oynuyorlar kavga etselerde birbirlerinden bişiler öğreniyorlar diye biraz rahatlamaya çalışıyorum.

kullanmıyordum ama kullanacağım teşekkürler

bi ara yarım mekik dışındakileri anlatırsan sevinirim.ben sadece onu çekmeye başladım çünkü
canım yanlış anlamada sakındığın göze çöp batarmış. ben 9 ayından beri oğlumu bizim yemeklerimzden yedirmeye başladım. heleki artık 1 yaşına geldi. ben normalde çok tuz ve baharat kullanmam zaten oğlanda yememiş oluor. bence artık sofraya onuda dahil et. ben arada tepsiyle odaya götürüyorum. mama sandalyesi almadım çünkü. herşeyden yiyor hamd olsun maşallah...

Geçmiş olsun canım.

yok canım yemedim. face de eklenmişti. 1-2 kişide sipariş veriyordu bende size bir suyuruyum dedim. bilen varsa diye. ama sonra araştırdım hem yeni hem reklam amaçlıymış. sanırım şu kahvaltılık gevrekler gibi .

Kızlar ayşenin sonucunu aldık geçirilmiş bir enfeksiyonmuş kendi doktorumuzu aradık bir tek yüksek çıkan bir sonucu için takip edilmesi lazım dedi inşallah oda düştümü rahatlıycaz bu arada küçük cadı ilk sahnesine çıkıyor haftaya pazar gösteriler burdaki alışveriş merkezinin içinde olucakmış şimdiden hepimizi heyecan sardı.
Bu arada ayşe hastayken hepinizin desteğine çokkk teşekkürler....
Özelikle ayşecim senin hakkın nasıl ödenir hiç bilmiyorum...
şükürler olsun atlattı canım artık düşünmeyin bak ne güzel çıktı herşeyi bıcırığın. demek ilk sahne deneyimi olacak şimdiden başarılar.

geçmiş olsun canım ya insülini hallettin bunuda edersin sen :) amin canım amin

Back
X