- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bu hafta:75,4
giden:300 gr
spor :110 dk
misafirlerim gelecek akşama girerim az okuyup çıkıyorum
tebrik ederim canım
kolay gelsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hafta:75,4
giden:300 gr
spor :110 dk
misafirlerim gelecek akşama girerim az okuyup çıkıyorum
günaydın arkadaşlarım
geçen hafta kilom:98
bu hafta kilom:96,50
aradaki fark:1,5
spor:185 dakika
bu hafta o kadar yememe rağmen ve az spor yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim hayret ettim..çok spor yaptığım zamanlar 1 kilo veriyorum..yağları kasamı çeviriyodum acaba bilmiyorum..şimdilik kaçıyorum görüşürüz sonra
günaydın arkadaşlarım
geçen hafta kilom:98
bu hafta kilom:96,50
aradaki fark:1,5
spor:185 dakika
bu hafta o kadar yememe rağmen ve az spor yapmama rağmen 1,5 kilo vermişim hayret ettim..çok spor yaptığım zamanlar 1 kilo veriyorum..yağları kasamı çeviriyodum acaba bilmiyorum..şimdilik kaçıyorum görüşürüz sonra
hayırlı cumalarr kızlarr.....bugün iyiyim şükürr ateşimm düştüüü sonunda ne güsel canım bişi istemiyorduu şimdiden sonrada öyle olur inş...neyse kilo bildirimimi yapammm..çok konuştumm..
kilom::94
spor:: yok..
kilo verenleri ve yerinde sayanları tebrik ediyorum....artı olanlar var ise onlarada sabır diliyorum...öpüyorum hepinizi...![]()
Kızlar çok ama çok perişanım. Hem çocuklar hem ben yüksek ateşli grip geçiriyoruz 2 gündür. Özellikle oğlum hemen hiç durmuyor, ateş düşmüyor vb.
Bildirim yapıp hemen kaçacağım;
Geçen hafta 82.9
Bu hafta 81.7
Giden 1.2 kg (Tbii ki hastalık ve su kaybı yüzünden9
Spor; sadece salı günü 35 dk yürüyüş yapabildim![]()
Kızlar çok ama çok perişanım. Hem çocuklar hem ben yüksek ateşli grip geçiriyoruz 2 gündür. Özellikle oğlum hemen hiç durmuyor, ateş düşmüyor vb.
Bildirim yapıp hemen kaçacağım;
Geçen hafta 82.9
Bu hafta 81.7
Giden 1.2 kg (Tbii ki hastalık ve su kaybı yüzünden9
Spor; sadece salı günü 35 dk yürüyüş yapabildim![]()
Merhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapıp çıkmam lazım bugün babamın mevlüdünü okutucaz dile kolay 8 sene olmuş aramızdan ayrılalı. Allahım dualarımızı kabul eder gani gani rahmet eyler inşallah
Kilo bildirimi : kilom aynı yenacım 108.2
Spor yok.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
koşu bandım evde boş yere yer kaplıyo üstüne de çıkmıyorum
hala da taksitini ödüyorum en iyisinden aldım 1500 liraya
en iyisi 1000 liraya falan nete ilan verip satayım
Merhabalar kızlar
Kilo bildirimi yapıp çıkmam lazım bugün babamın mevlüdünü okutucaz dile kolay 8 sene olmuş aramızdan ayrılalı. Allahım dualarımızı kabul eder gani gani rahmet eyler inşallah
Spor yok.
Merhabalar kızlar
Spor yok.
teşekkür ederim dermanablacım:))İkinizi de tebrik ediyorum ne güzel eksilerdesiniz böyle devam kızlar
evet yena cığım bir mikrop var içimde sanırımGünaydın güzeller...
Tartıda istediğimiz sonucu alırız inşallah...
Canım geçmiş olsun...
Sende toparlanamadın bir türlü...
teşekkür ederim dogacım:))bi harika daha varmış![]()
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ayşe ve meryem tebrikler güzeller
doğacım bozma canım moralini hepimiz kilo almaya elverişliyiz ki 100leri hatta ötesini gördük anlıyoruz seni hem de çok iyi
sevimcim senin durum da kesin regldendir haftaya güzel güzel verirsin inşallah canım
yenacım sabah sabah güldürdün beni tatlı dilli hatun Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah
teşekkür ederim dermanablacım:))
evet yena cığım bir mikrop var içimde sanırım
gitmiyor sevdi beni...günde 4 porsiyon meyve yiyorm oysaki..
vitaminsizde sayılmam yanii
teşekkür ederim dogacım:))
teşekkürederim asumancım..senin kilolarında oldugum günüde görürüm inşallahh
sende eksilere gecmişsin bir direnci daha kırdın sanırım sanada tebrikler![]()