Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......

banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah :54: :54: :54:
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum :emir_bebek: :emir_bebek:
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...

ben araniza yeni katildim bende bu konuda büyük bir azimle zayiflamak istiyorum beni yanliz birakmayip destek olursaniz cok sevinirim.... 100 kiloyum hedefim allahin izniyle 75 olmak cok azimli ve kararliyim kisa zamanda cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.

hoşgeldin umarım motivasyonun hepimizi sarar,bizden sana tam destek hep destek

mrb ben geldim kiii:3:
dışarıda kar yağıyo süper bi gün:62:
hem regliyim hemde grip oldum:31:
yediklerime dikkat etmedim. çünküüü 1 hafta zaten topiğe uğrayamadım. iş yerinde ki arkadaşlarımında yediklerimde gözleri vardı. bi gün yanımda tostumu getirmedim diye, kahvaltı tabağı almıştım küçük kaplarda bal vs. olur ya ondan yemiştim domates,salatalık,1-2 dilim salam yedim diyee ne biçim diyet yapıyomuşmuşummm sanki yediklerimin parasını onlar veriyolar:47::47: tembelliğimin sonucu olarakta diyetisyene gitmedim. tek başıma hastaneye gitmeye çekiniyorum nedense:1: annemlerle gitcektim onlarda geç kalktılar gidemedik:19:

ben araniza yeni katildim bende bu konuda büyük bir azimle zayiflamak istiyorum beni yanliz birakmayip destek olursaniz cok sevinirim.... 100 kiloyum hedefim allahin izniyle 75 olmak cok azimli ve kararliyim kisa zamanda cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.

hoş geldin aramıza bende senin kilondayım ben 1 haftadır dukan diyeti yapıyorum işe yarıyor tavsiye ederim

hoşgeldin umarım motivasyonun hepimizi sarar,bizden sana tam destek hep destek

cok tesekkürederim artik bu grup adiminida astigimiza göre artik kötü günleri geride birakip baskalari icin degil kendimiz icin birseyler yapma zamani geldi görüceksiniz yeniden dogmus gibi olucaz üzerimizdeki fazlaliklardan kurtulmadan önce aklimizdaki gereksiz ise yaramayan düsünceleri aticaz biz bu yolu birlikte yürücez kendime güvendigim kadar sizlerede güvenmek istiyorum umarim pes etmeden devam edersiniz simdiden herkese sabir ve azim diliyorum.

cok tesekkürederim artik bu grup adiminida astigimiza göre artik kötü günleri geride birakip baskalari icin degil kendimiz icin birseyler yapma zamani geldi görüceksiniz yeniden dogmus gibi olucaz üzerimizdeki fazlaliklardan kurtulmadan önce aklimizdaki gereksiz ise yaramayan düsünceleri aticaz biz bu yolu birlikte yürücez kendime güvendigim kadar sizlerede güvenmek istiyorum umarim pes etmeden devam edersiniz simdiden herkese sabir ve azim diliyorum.

Hoşgeldin Gurbet,umarım her şey hakkında dilediğin gibi olur,hepimiz birbirimize desteğiz burda elimizden geldiğince ama tabi insanın kendisi kadar kimse destek olamaz.Hepimizin hayali bu yaza daha az kilolarla daha hafif ve mutlu girmek inşallah.Senin motivasyon süper hiç bozulmasın hatta bizi de motive et kendi adıma ben 1 aydır cozuttum toparlayamıyorum bir türlü off offff... :19:

gurbet arkadaşım hemen alınma sıkılma darılma hemen hemen benim bilgisayar hep açık ama evde hep hareket halinde olduğum için saatte 1 kere bakıyorum bazen. yani sana karşı kimse özel bir tepki vermez kötü manada. ama bu yolda hepimiz beraberiz ve arkadaşısız. birbirimizeemek ve önem verince bağımız da güçleniyor kendimize güvenimizde, kilocuklardan da kurtuluyruz.

Hoşgeldin Gurbet,umarım her şey hakkında dilediğin gibi olur,hepimiz birbirimize desteğiz burda elimizden geldiğince ama tabi insanın kendisi kadar kimse destek olamaz.Hepimizin hayali bu yaza daha az kilolarla daha hafif ve mutlu girmek inşallah.Senin motivasyon süper hiç bozulmasın hatta bizi de motive et kendi adıma ben 1 aydır cozuttum toparlayamıyorum bir türlü off offff... :19:

fisunnnnnn ya neolacak bizim bu haller
bugün başladım ben de çok diyet gibi olmasa da aburcubur yemedim su içtim ve akşam yemeğimi 7.30 da yedim. ama ne yazıkki 2 tabak mercimeği güpledim durduramadım kendimi.

fisunnnnnn ya neolacak bizim bu haller
bugün başladım ben de çok diyet gibi olmasa da aburcubur yemedim su içtim ve akşam yemeğimi 7.30 da yedim. ama ne yazıkki 2 tabak mercimeği güpledim durduramadım kendimi.

Ya Mutlu inan sen 8 kilo almışım diyince belki senin kadar üzüldüm,ama olsun ya verirsin geriye.Ben de 1 ayı geçti 85 i bile görmüştüm ama şimdi 88-87 arası gidip geliyor 86 yı bile göremiyorum :((( inan az önce düşünüyordum daha napcam nolcak benim halim diye.Ama bu gün ben de kaçırmadım şu ana kadar hiç bişey.Misafirim de vardı ama yemedim bir lokma bile ikramlardan.Ama akşamları atıştırmaya alıştım tv karşısında yine umarım bu geceyi sağ salim atlatırım sona zaten bir kaç gece daha böyle gidersem alışırım.Ben de aynen senin gibi 7.30 da yedim son yemeğimi ama kendime öyle kızgınım ki şu kilo meselesi yüzünden canım pek bir şey yemek istemedi.Hatta valla sabah beri ağlıyıp duruyorum kendi kendime öyle ki dibe vurdum yine.Ama toparlıycam ya şu asosyalliğide yencem Allahın izniyle.Evden çıkmaz oldum iyice artık iş bulup çalışmalıyım yoksa cidden Bakırköylük olcam canım ya :(( Ayyy bir dokun bin ahh işit oldu dimi :1:
Üzülme yani tatlım yalnız değilsin depresyon furyası hepimizi kasıp kavurdu :19:

Ya Mutlu inan sen 8 kilo almışım diyince belki senin kadar üzüldüm,ama olsun ya verirsin geriye.Ben de 1 ayı geçti 85 i bile görmüştüm ama şimdi 88-87 arası gidip geliyor 86 yı bile göremiyorum :((( inan az önce düşünüyordum daha napcam nolcak benim halim diye.Ama bu gün ben de kaçırmadım şu ana kadar hiç bişey.Misafirim de vardı ama yemedim bir lokma bile ikramlardan.Ama akşamları atıştırmaya alıştım tv karşısında yine umarım bu geceyi sağ salim atlatırım sona zaten bir kaç gece daha böyle gidersem alışırım.Ben de aynen senin gibi 7.30 da yedim son yemeğimi ama kendime öyle kızgınım ki şu kilo meselesi yüzünden canım pek bir şey yemek istemedi.Hatta valla sabah beri ağlıyıp duruyorum kendi kendime öyle ki dibe vurdum yine.Ama toparlıycam ya şu asosyalliğide yencem Allahın izniyle.Evden çıkmaz oldum iyice artık iş bulup çalışmalıyım yoksa cidden Bakırköylük olcam canım ya :(( Ayyy bir dokun bin ahh işit oldu dimi :1:
Üzülme yani tatlım yalnız değilsin depresyon furyası hepimizi kasıp kavurdu :19:

sosyalleşme konusunda aynıyız ev de oturdukça oturmaya alışıyorum bende çıkmasam 1 ay çıkmam. ama işe başladım arada sırada çıkıyorum iyi geliyor. oğlanıda kreşe başlattım 3 yarım gün. nefes alacak zaman çıktı. hiçbişi yapamazsam en azından bir kursa falan yazılmayı düşünüyorum iş bitince.

sosyalleşme konusunda aynıyız ev de oturdukça oturmaya alışıyorum bende çıkmasam 1 ay çıkmam. ama işe başladım arada sırada çıkıyorum iyi geliyor. oğlanıda kreşe başlattım 3 yarım gün. nefes alacak zaman çıktı. hiçbişi yapamazsam en azından bir kursa falan yazılmayı düşünüyorum iş bitince.

Aynen ben de 1 ay çıkmasam çıkmam yani o derece.Bu genç yaşta bu kadar eve kapanırsam yaşlanınca napcam bilmiyorum.Ben de Allahın izniyle işe girmek istiyorum artık bakalım hayırlısı.Sen de en iyisini yapmışsın oğlun konusunda o da sosyalleşsin çocuklarda sıkılıyor yazık ya kıyamam.Hem seninde kendine ayıracak vaktin oluyor.Kurs fikride güzel bence inşallah şu işlerini hayırlısı ile bir teslim et yaparsın sen ben inanıyorum canım...

Selam kızlarrrrrr biraz geçikmeli de olsa gelebildim :1:
Geçmişide bir çırpıtda okudum :34:
Özlemişim sizleri yaaa bugün kızlarda sağ olsun okadar çok kudurdular ki başım şişti biraz kafa dinlim dedim :1:

günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım

Canım ikinizede çok geçmiş olsun.
Allah nazardan saklasın bu ne devamlı kuzucuğun hastalanıyor tam iyileşti derken :nazar: :nazar: :nazar:
İnşallah şu an daha iyidir.

kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff

Canım yaa ne oluyor bizlere gerçekten ya yerimizde sayıyoruz yada artılara doğru gidiyoruz :26:
Yine topiğimize nazarmı deydi nedir bir ara hastalıktı şu an kilolarda artı :26:

teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...:50:

sana ve emire geçmiş olsun canım:16::16::16:

Ablacığımmmm sana da çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir :34:

38 yaşım...20 yıldır verdiğim kilolar 50 kiloyu geçmiştir...hepsi geri geldi o ayrı konu...şu anda 92 kiloyum...kafama takmayayım diyorum ama bu karda kışta bir düşsem yarım saat geri kalkamayacağım bunu biliyorum..gecen yaz 75 dim nasıl bu hale geldim anlamıyorum...
)her sabah 2 simit 2 peynir yersem olur tabi) ama iştahımı da engelleyemiyorum...adet takvimim bile altüst oldum...bana da yardım edin nolurrrr....:14:

Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende bizlerle birlikte güzel kilocuklar verirsin :34: ve hedeflediğin kiloya ulaşırsın :34:

merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok :(

Canım sıkma canını inşallah güzel haberler vereceksin yakında. Bende de var aslında o unutkanlık o yüzden bende haftaya gidiceğim inşallah :34: Hormonlarla ilgili bir sorun bile olsa artık ilaçla herşeyin caresi var be güzelim :34: benimde baya oldu yenilemem lazım tahlillerimi. Rabbim dermansız dert vermesin :34:
Üzme kendini ve hep güzel şeyler düşünki güzel olsun.

Selam herkese..çok özledim ben sizi yaaaa...hafta sonundan sonra cok yorucu bır hafta başladı diğer yardımcı arkadaşta izinli işyerinde hersey bana kaldı..sizi ihmal ettim ama aklım sizde. Pekte yüzüm yokki..

.kızlar bana bişeyler oluyor ne olduğunu anlamıyorum midem çok hassaslaştı.pişmiş yemek çekmezmi insanın canı yok görünce öle bir önce midem kalkıyor sonra açlıktan yiyorum ama tatlılara saldırdım resmen...açmıyım tokmuyum hiç bişey anlamıyorum. Gecen hafta tarcınlı nane limon içmiştim ayy hala tadı agzımda öyle iğrendimki... şimdi bütün kokulara karşı midem çok hassas. Son zamnlarda o kadar ilaç kullanmak zorunda kaldımki sanırım midemi mahvettimmm...sürekli tatlı bişeler yedim hergün tartılan ben tartılmıyorum bileee...:18::18::18::18:
Birde uzun süredir sigarayı bırakmaya çalışıyordum kilo alırım diye erteliyordum hasta olduğumdan beri içmiyorum sanırım iştah patlamasının onunlada alakası var. Varmı öneriniz ne yapıyım da iştahımı bastırayımm...
Hasta olan ve hastası olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmişler... Geçmişe göz atım ancak tek tek alıntı yapamayacağım için özür dilerimmm...

Bi akıl verin bana ne olur..:14::14::14:

Canım geçmiş olsun sanada. Doğrusu bende o zıkkımı hala bırakıcağım. Eşim ne güzel 10 aydan fazla oldu bıraktı ve inan her akşam aynı şeyi söyleyip duruyor tabi o süre içinde tam 9 kilo aldı :1: tabi onun alması sorun değil çünkü zaten zayıftı ama ben o kiloyu alacağım korkusuna hep erteleyip duruyorum :26: Aslında şu zıkkımı bıraksak herşeyin daha da lezetini alabileceğiz belki o zaman daha zevkle ve dikkatle beslenmemize odaklanabiliriz ama inan kilo alacağım korkusu engel ama yinede şansımı denemek istiyorum bir ara.
En kısa zamanda kendimi oyalaycak birşey bulmam lazım ki aklıma gelmesin. Bir ara denedim çok sinirli oluyorum diye eşim bana bağırdı en sounda yak bi tane yoksa dayak yiyeceksin benden diye :60: sanki çok dövebilecekmiş gibi :60:

RAbbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ... Aminnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende kalıcı olur bol bol paylaşımda bulunursunda hepbirlikte hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi oluruz :34:

bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......

Arada kaynama ilk zamanlar maalesef oluyor oda kasten değil sadece yoğunluk yüzünden :34: sen kendini belli et az bağır ki sesin duyulsun :1: inan benim de başıma gelmişti baştan ama şu an en çok sesi cıkanlardan biriyim herhalde :1:
Anlıyacağın Kambersiz düğün olmaz cümlesindeki kamber benim :60:
Tekrar hoşgeldin :34:

banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah :54: :54: :54:
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum :emir_bebek: :emir_bebek:
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...

Canım iyi olmanıza sevindim inşallah hep öyle devam eder :nazar:
İnan en güzel zamanlarını yaşıyorsun hamileliğin :34: tadını cıkar ve bol bol resim çekil ki ilerde fıstık gibi olduğunda oğluşuna gösterirsin bak bu benim sana hamile kaldığımdaki halim diye :1:
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ( normal doğum ) çocuğunu doğurur kucağına alırsın :34:
Az kalmış zaten :34:

Günaydın...

Meryemciiim Meryemciiim canım iyiyim :) Sağol.Evet dün okudum okudum çıktım.Zaten fazla sayfa ilerlemedi.İşlerim yoğundu.Yazma fırsatım olmadı.
Bu arada diyetim süper gidiyor.Hiç kaçamak yapmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.En sevdiğim özelliklerimden biri de söz verdiğimde sonunna kadar tutmam.Özleme bu konuda teşşekür ederim.Söz verdim ona hiç kaçamak yapmayıp dikkat edicem diye.Memleketten annem babam kızkardeşlerim geldi.Misafirim var ama yinede kaçamaksızım şükür.Bu arada ilaçsız kendiliğimden adet oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo verdikçe düzeliyor bu pko emin olun yani.Öpüyorum seni tatlıııımmmmm....

Güzelim çok geçmiş olsun.Çoğumuzda var pko.Okuyunca donduk kaldık valla.Geçenlerde bendede oldu o ağrı.Bende patladı sandım ama geçti ertesi gün.Neyin nesiydi anlamadım.Allah yardımcın olsun.Takip ettir sonuçlarını bekliyoruz canım...

Bak sen şu cimcimenin yaptığına :9: Maşaalah şimdiki nesil akıl küpü herşeyden haberleri var valla :)

Çok geçmiş olsun tatlım.

Şimdi nasıl oldun;ağrın varmı hala...

sağolun kızlar iyiyim ağrılarım birkaçgün daha devam edermiş. bugün doktorada gittim. biraz sıvı boşalmış sadece önemli bişi yok dedi.
karşı komşuımun annesi gördü ayak üstü. tek çocuğunmu var dedi evet dedim. vah dedi dahada gençmişin dedi. hemen kısıra bağladı teyze sağolsun :1::1:

merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok :(

Canım geçmiş olsun unutkanlık bende de hat safhada ben de bugün kan verdim B12 mede bakacaklar yarın sabah alıcam sonuçları. Sen doktoruna sordunmu bu kansızlık ve unutkanlık için verdiği ilaçlar kilo yaparmıymış :26:

baharcım geçmiş olsun canım inş sonuçların iyi çıkar benim de kan tahlillerim yarın çıkacakmış inş kötü bişey çıkmaz:50::50::50:

Sağolasın canım bende kanı verdim yarın gidip alıcam sonuçları inşallah herşeylerimiz normal çıkar ya :25:

diyete uymaman normal bazen insanlarin ruh hali herzaman iyi olmaya biliyor ama önemli olan pismanlik en azindan hatanin farkindasin.demissin enbüyük destekci kendisidir diye düsüncene saygi duyuyorum fakat benim düsüncem atesi körüklemessen kendi basina yanmaz benim bu yolda en büyük destekcim kilolarimla alay eden insanlardir onlarin sayesinde inat ettim ve basaricama inaniyorum sizde inanin.

Çok güzel vermişsin canım bir ay içinde kurubaklagil yedinmi listede tek eksik o birde ara öğünlerde neler yaptın?

Bu diyet çok güzel bence inan başalyınca hiç acıkmadını görücen ben kendime ekstra bir tabak yaptım bol kuru dut biraz yabanmersini azıcık leblebi canım bişeyler çekince ara öğünler hariç yiyorum sanada tavsiye ederim.

:::))))))))))Bu çocuklar çok akıllı ya.

Derincim çok geçmiş olsun bu aralar çocuklarda çok salgın var.

Evet bu diyetin tek eksiği kurubaklagil ama ben çok sevmeme rağmen bir aydır hiç yemedim fasulye nohut yemedim yani. Ara öğünlerde ne yazıyorsa onları yedim yani bir hafta tost meyve ayran öbür hafta 10 badem 1 bardak süt 4 kuru erik işte böyle ben tamamen diyete sadık kalmaya çalışıyorum

diyete uymaman normal bazen insanlarin ruh hali herzaman iyi olmaya biliyor ama önemli olan pismanlik en azindan hatanin farkindasin.demissin enbüyük destekci kendisidir diye düsüncene saygi duyuyorum fakat benim düsüncem atesi körüklemessen kendi basina yanmaz benim bu yolda en büyük destekcim kilolarimla alay eden insanlardir onlarin sayesinde inat ettim ve basaricama inaniyorum sizde inanin.

Gurbet hoşgelmişsin aramıza :42:

Bize biraz kendinden bahsetsene 100 kilosun sanırım boyun,yaşın,evlimisin bebeklerin varmı ? Hangi şehirdesin diyet geçmişin varmı falan anlat işte :1:

Gurbet hoşgelmişsin aramıza :42:

Bize biraz kendinden bahsetsene 100 kilosun sanırım boyun,yaşın,evlimisin bebeklerin varmı ? Hangi şehirdesin diyet geçmişin varmı falan anlat işte :1:

29 yasinda evliyim benim gözümde dünyalar tatlisi iki kizim var büyük kizim 8 kücük kizim 4 yasinda almanyada yasiyorum 172 boyundayim ve 100 kiloyum daha öncesinden benimde diyet eylemlerim oldu fakat 2 ameliyat gecirdim idrar yolu taslari ve safra kesesi taslari en sonunda ameliyatla aldirdim safrayi anlicaniz bu kilolarla 8 yildir basim dertte bu zamana kadar migrenden tutunda topuk intihabina kadar gecirmedigim hastalik kalmadi her gecen gün dahada cok nefret ettim kendimden anladimki en büyük kötülügü kendime yapiyordum vicudumun bana verdigi cezalari artik kaldiramiyorum ve kendime bir söz verdim.

merhaba arkadaslar

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba

ben bundan yaklasik 6ay önce misler gibi 86 kilodaydim dünyanin en güzel kadini görüyodum kendimi
kilom86olmasina ragmen cok cok mutluydum ama nasil oldu bilmiyorum kilo aldim aslinda biliyorumda bu kadar
cabukmu alinirmis kilo ya affffff dün tartildim tam 94,5 cikti kilom yani resmen ben 8,5kg almisim
oysa 86lardayken yeminler ederdim kendi kendime kilo almicam birdaha diye ne zor kg vermek ne hallerle verdim

gelelim bugüne... umutsuz mutsuzum,,, dur kendine gel diyip yeniden bir adim atmiyorum
yoookk iyice bunalima giriyorum sadece nasil bu hale geldigimi düsünüp üzülmekden baska bise yaptigim yok!

keskeeeeee kg almayan biri olsaydim :) neolucak bu halim ya 86nerdeeeeeee 94 nerdeee arada kocaman daglarda kadar yol var:43::43::43::43::43:

Back
X