Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben araniza yeni katildim bende bu konuda büyük bir azimle zayiflamak istiyorum beni yanliz birakmayip destek olursaniz cok sevinirim.... 100 kiloyum hedefim allahin izniyle 75 olmak cok azimli ve kararliyim kisa zamanda cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.
ben araniza yeni katildim bende bu konuda büyük bir azimle zayiflamak istiyorum beni yanliz birakmayip destek olursaniz cok sevinirim.... 100 kiloyum hedefim allahin izniyle 75 olmak cok azimli ve kararliyim kisa zamanda cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.
hoşgeldin umarım motivasyonun hepimizi sarar,bizden sana tam destek hep destek
cok tesekkürederim artik bu grup adiminida astigimiza göre artik kötü günleri geride birakip baskalari icin degil kendimiz icin birseyler yapma zamani geldi görüceksiniz yeniden dogmus gibi olucaz üzerimizdeki fazlaliklardan kurtulmadan önce aklimizdaki gereksiz ise yaramayan düsünceleri aticaz biz bu yolu birlikte yürücez kendime güvendigim kadar sizlerede güvenmek istiyorum umarim pes etmeden devam edersiniz simdiden herkese sabir ve azim diliyorum.
cok tesekkürederim artik bu grup adiminida astigimiza göre artik kötü günleri geride birakip baskalari icin degil kendimiz icin birseyler yapma zamani geldi görüceksiniz yeniden dogmus gibi olucaz üzerimizdeki fazlaliklardan kurtulmadan önce aklimizdaki gereksiz ise yaramayan düsünceleri aticaz biz bu yolu birlikte yürücez kendime güvendigim kadar sizlerede güvenmek istiyorum umarim pes etmeden devam edersiniz simdiden herkese sabir ve azim diliyorum.
Hoşgeldin Gurbet,umarım her şey hakkında dilediğin gibi olur,hepimiz birbirimize desteğiz burda elimizden geldiğince ama tabi insanın kendisi kadar kimse destek olamaz.Hepimizin hayali bu yaza daha az kilolarla daha hafif ve mutlu girmek inşallah.Senin motivasyon süper hiç bozulmasın hatta bizi de motive et kendi adıma ben 1 aydır cozuttum toparlayamıyorum bir türlü off offff...![]()
fisunnnnnn ya neolacak bizim bu haller
bugün başladım ben de çok diyet gibi olmasa da aburcubur yemedim su içtim ve akşam yemeğimi 7.30 da yedim. ama ne yazıkki 2 tabak mercimeği güpledim durduramadım kendimi.
Ya Mutlu inan sen 8 kilo almışım diyince belki senin kadar üzüldüm,ama olsun ya verirsin geriye.Ben de 1 ayı geçti 85 i bile görmüştüm ama şimdi 88-87 arası gidip geliyor 86 yı bile göremiyorum(( inan az önce düşünüyordum daha napcam nolcak benim halim diye.Ama bu gün ben de kaçırmadım şu ana kadar hiç bişey.Misafirim de vardı ama yemedim bir lokma bile ikramlardan.Ama akşamları atıştırmaya alıştım tv karşısında yine umarım bu geceyi sağ salim atlatırım sona zaten bir kaç gece daha böyle gidersem alışırım.Ben de aynen senin gibi 7.30 da yedim son yemeğimi ama kendime öyle kızgınım ki şu kilo meselesi yüzünden canım pek bir şey yemek istemedi.Hatta valla sabah beri ağlıyıp duruyorum kendi kendime öyle ki dibe vurdum yine.Ama toparlıycam ya şu asosyalliğide yencem Allahın izniyle.Evden çıkmaz oldum iyice artık iş bulup çalışmalıyım yoksa cidden Bakırköylük olcam canım ya
( Ayyy bir dokun bin ahh işit oldu dimi
![]()
Üzülme yani tatlım yalnız değilsin depresyon furyası hepimizi kasıp kavurdu![]()
sosyalleşme konusunda aynıyız ev de oturdukça oturmaya alışıyorum bende çıkmasam 1 ay çıkmam. ama işe başladım arada sırada çıkıyorum iyi geliyor. oğlanıda kreşe başlattım 3 yarım gün. nefes alacak zaman çıktı. hiçbişi yapamazsam en azından bir kursa falan yazılmayı düşünüyorum iş bitince.
günaydınlar herkese
emir 3 gündür yine ateşleniyo anlamadım bişey yaa
sabah feci bir baş ağrısı ile uyandım sol tarafımda var sadece ama mahvetti ağrı beni
1 ağrı kesici içtim banamısın demedi 2.yi de içtim şimdi bakalım
kızlar az önce tartıldım tammmmm 96.200 gr çıktım
herkes gider mersine ben giderim tersine oldu offffffff
teşekkür ederim ayşecim iyiyim çok şükür ağır bir grip ve bademcik enfeksiyonundan sonra burdayım:2:
kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum karaciğerimde sorun varmış ne olduğunu bende bilmiyorum doktorum sonuçlar çıkınca açıklayacakmış çapaya yada cerrahpaşa gönderebilirim dedi...
sana ve emire geçmiş olsun canım![]()
38 yaşım...20 yıldır verdiğim kilolar 50 kiloyu geçmiştir...hepsi geri geldi o ayrı konu...şu anda 92 kiloyum...kafama takmayayım diyorum ama bu karda kışta bir düşsem yarım saat geri kalkamayacağım bunu biliyorum..gecen yaz 75 dim nasıl bu hale geldim anlamıyorum...
)her sabah 2 simit 2 peynir yersem olur tabi) ama iştahımı da engelleyemiyorum...adet takvimim bile altüst oldum...bana da yardım edin nolurrrr....![]()
merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok![]()
Selam herkese..çok özledim ben sizi yaaaa...hafta sonundan sonra cok yorucu bır hafta başladı diğer yardımcı arkadaşta izinli işyerinde hersey bana kaldı..sizi ihmal ettim ama aklım sizde. Pekte yüzüm yokki..
.kızlar bana bişeyler oluyor ne olduğunu anlamıyorum midem çok hassaslaştı.pişmiş yemek çekmezmi insanın canı yok görünce öle bir önce midem kalkıyor sonra açlıktan yiyorum ama tatlılara saldırdım resmen...açmıyım tokmuyum hiç bişey anlamıyorum. Gecen hafta tarcınlı nane limon içmiştim ayy hala tadı agzımda öyle iğrendimki... şimdi bütün kokulara karşı midem çok hassas. Son zamnlarda o kadar ilaç kullanmak zorunda kaldımki sanırım midemi mahvettimmm...sürekli tatlı bişeler yedim hergün tartılan ben tartılmıyorum bileee...:18::18::18::18:
Birde uzun süredir sigarayı bırakmaya çalışıyordum kilo alırım diye erteliyordum hasta olduğumdan beri içmiyorum sanırım iştah patlamasının onunlada alakası var. Varmı öneriniz ne yapıyım da iştahımı bastırayımm...
Hasta olan ve hastası olanlara geçmiş olsun yeni gelenler hoş gelmişler... Geçmişe göz atım ancak tek tek alıntı yapamayacağım için özür dilerimmm...
Bi akıl verin bana ne olur..![]()
bu gruba bi soru sordum zor da degildi neden kimse cevap yazmaya tenezzül etmiyor siz yeni gelenleri böyle görmemezliktenmi geliyorsunuz cok incesiniz yaaaa....... sagolun.......
banucum rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin, güzel haberlerini duyalım inşallah![]()
![]()
ceco canım bu aralar abuk sabuk işlerle uğraştım, motivasyon ve moral düşünce buraya da gelmez oldum, ama arada okuyorum sizi, yani sizden haberdarım, kendimden ara ara haber vericem
toksin ortim hamilelik süper oğlumun içimde kıpırtılarını hissetmek herşeyden güzel, allahın mucizesi her gün büyüyo ve ben onu her gördüğümde bu benim mi diyorum![]()
bu arada herkesler kilo mu alıyo ne, noldu size kızlar, havalar biraz ısınınca güneş de yüzünü gösterince herkes toparlar diye düşünüyorum, mayısta doğum var yaza yine sizlerle birlikteyim
yazın diyet yapamam ama en azından spor falan yaparım herhalde...
Günaydın...
Meryemciiim Meryemciiim canım iyiyim :) Sağol.Evet dün okudum okudum çıktım.Zaten fazla sayfa ilerlemedi.İşlerim yoğundu.Yazma fırsatım olmadı.
Bu arada diyetim süper gidiyor.Hiç kaçamak yapmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum.En sevdiğim özelliklerimden biri de söz verdiğimde sonunna kadar tutmam.Özleme bu konuda teşşekür ederim.Söz verdim ona hiç kaçamak yapmayıp dikkat edicem diye.Memleketten annem babam kızkardeşlerim geldi.Misafirim var ama yinede kaçamaksızım şükür.Bu arada ilaçsız kendiliğimden adet oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo verdikçe düzeliyor bu pko emin olun yani.Öpüyorum seni tatlıııımmmmm....
Güzelim çok geçmiş olsun.Çoğumuzda var pkkuyunca donduk kaldık valla.Geçenlerde bendede oldu o ağrı.Bende patladı sandım ama geçti ertesi gün.Neyin nesiydi anlamadım.Allah yardımcın olsun.Takip ettir sonuçlarını bekliyoruz canım...
Bak sen şu cimcimenin yaptığınaMaşaalah şimdiki nesil akıl küpü herşeyden haberleri var valla :)
Çok geçmiş olsun tatlım.
Şimdi nasıl oldun;ağrın varmı hala...
merhaba arkadaşlar.sabah kan sonuçlarımı almaya gittim.kansızlık b12 vitamini eksikliği varmış.birde tsh hormonum yüksek çıktı.sıkı diyet yapanlarda kansızlık ve vitamin eksikliği olurmuş.ilaç yazdı 2 tane.kansızlık ve vitamin eksikliğine.2 ay önce tsh ım normal çıkmıştı şimdi yüksek.birde endokrin bölümüne gideceğim hormon tahlilleri için.moralim bozuk canım sıkkın..diyete dewam ediyorum ama çok unutkan oldum hiç bişey hatırlamıyorum.ellerimi yıkıyorum oturuyorum sonra aklıma geliyo acaba elimi yıkadımmı diye gidip bidaha yıkıyorum hiç bişeyi aklımda tutamıyorum artık doğumdan sonra dahada arttı bu sorunlarım..inş dahada büyümeden bi son bulur dertlerim..sizleride moralini bozdum gibi oldu kusuruma bakmayın..paylaşcak koonuşcak kimsem yok![]()
baharcım geçmiş olsun canım inş sonuçların iyi çıkar benim de kan tahlillerim yarın çıkacakmış inş kötü bişey çıkmaz![]()
Hoşgeldin Gurbet,umarım her şey hakkında dilediğin gibi olur,hepimiz birbirimize desteğiz burda elimizden geldiğince ama tabi insanın kendisi kadar kimse destek olamaz.Hepimizin hayali bu yaza daha az kilolarla daha hafif ve mutlu girmek inşallah.Senin motivasyon süper hiç bozulmasın hatta bizi de motive et kendi adıma ben 1 aydır cozuttum toparlayamıyorum bir türlü off offff...![]()
Çok güzel vermişsin canım bir ay içinde kurubaklagil yedinmi listede tek eksik o birde ara öğünlerde neler yaptın?
Bu diyet çok güzel bence inan başalyınca hiç acıkmadını görücen ben kendime ekstra bir tabak yaptım bol kuru dut biraz yabanmersini azıcık leblebi canım bişeyler çekince ara öğünler hariç yiyorum sanada tavsiye ederim.
:::))))))))))Bu çocuklar çok akıllı ya.
Derincim çok geçmiş olsun bu aralar çocuklarda çok salgın var.
diyete uymaman normal bazen insanlarin ruh hali herzaman iyi olmaya biliyor ama önemli olan pismanlik en azindan hatanin farkindasin.demissin enbüyük destekci kendisidir diye düsüncene saygi duyuyorum fakat benim düsüncem atesi körüklemessen kendi basina yanmaz benim bu yolda en büyük destekcim kilolarimla alay eden insanlardir onlarin sayesinde inat ettim ve basaricama inaniyorum sizde inanin.
Gurbet hoşgelmişsin aramıza
Bize biraz kendinden bahsetsene 100 kilosun sanırım boyun,yaşın,evlimisin bebeklerin varmı ? Hangi şehirdesin diyet geçmişin varmı falan anlat işte![]()