kızlar geldim ben çocuklarda geldi.listeleri sallayan hatunları ayrıca çok tebrik edeirm

tam cevap için işaretleme yaparken benim kuzum bilgisayarı karıştırdı şimdi aklımda kalanlara yazayım kimseler darılmasın:)))
yenacım:dışarda olmk çok iyi geldi ama ev pek iyi durumda değil ve yemek yapmayı da salladım 2 gündür çorba ve makarna tarzı bişiler yaptım sadece çocuklar zatn bayılıyor eşim içinde pek kıymeti yok gbiyidi.bende nursena gibi grevdeyim 1 mayıs geçti gerçim ama ben ancak greve girdim

kendimi sürekli iş-yemek-bebek bakımı arasında bakımsız,asosyal pek bi kötü hissetmiştim .şimdi sosyal oldum ama ev dandini.napim moral de lazım
özka özlemcim valla iyiki senin gibi bir eşim yok.hakkaten boşardım emin ol

(çok güldüm msjını okurken) şöyle bişi var işte bende çalışıyr ve mesleğimi çok seviyordum.ne oldu 3çocukla evde kaldım hemde hiç bişeye yetişememin verdiği moral bozukluğuyla evdeyim.eşim ne yapıyor eve geldikten sonra 1-2 çocukları seviyor gibi görünüyor sonra elinde ya iphonu ya ipadi ya laptopu işe geri dönüyor.zaten genelde yemekelrimizde bile ararlar iş ywerinden sorun çıkar evden işe bağlanıp uğraşır.marketteyken ararlar iphone ile bağlanıp bişiler yapar fln.başbaşa yemeğe çıksak yılda 1 fln biri arar dırdırdrıdrı sorun konuşulur.zor bir meslek bu bilgisayarcıların yaptığı ama hanım olarak benm de işm zor gerçekten .ilk çocuğumuzda çok yardımcı oluyordu.şimdi inan o zaman yaptığı kadar yapmıyor ben daha çok yoruluyorum.bi de benden ilgi beklyior etraf çocuk doluyken

asummm hoşdere kebapa gittik.yarım yedim tam iyi güzel gitti derken tatlı istedik kendimi tutamadım

neyse yarım porsiyon yidim ama şerbetliydi

eve gelince 4 saat sonra gene acıktım malesef ve peynir ekmek dom salatalık yedim ekmek tam buğdaydı ama özka gibi içini çıkarıp yiyim derken 3 kenar yedim sanırım (yuvarlak ve büyük bir ekmekti az koparmaya çalıştım ama olmadı galiba)
leah bende seni kendime benzetiyorum hatta buraya ilk girdiğimde ağustos fln seni takip edeyim diyodum ki kayboldun uzun bi süre.3 meleğim var arkadaş çok fazla iyiydi çocuk bakımı vs sabırlı idi.beni hiç anlamamıştı.kavga etmedik ama ben de onu pek anlayamamıştım doğrusu helede bu psikolojimle.hatta benim de bi ara bulaşık makinem tamire gitti 15 gün elimde yıkadım seninde bikaç hafta içnde bozuldu diye yazını okudum.yoksa biz kardeşimiyiz?
mutlum erkekler malesef çocuğu kadının sorumluluğu görüyor gerçekten.ben çok yoruldum bu durumdan.mesela ben bilgisyardan film izlemelerini istemiyorum o açıyor onla oyalansınlar işte diye düşünüyor.ben çok zorda kalınca mecbur açıyorum ve üzülüyorum fazla izlemişlerse.parka götürmekten nefret eder.ben de bayılmıyorum parklarda gezmeye kolay bişi değil ama onlrın mutluluğunu görünce yorgunluğum gidiyor.bi de 3 parçaya bölünüyorum gerçekten çok zormuş.geçen yıl karnımda bir canlı olduğunu düşünmesem yani bir kan pıhtısı gibi düşünsem aldırırdım hiç düşünmüyorduk çünkü ama kıyamadık.canlı nihayetinde Allah nasip etmiş ve çok zor ihtimaller dahilinde geldi dedik hoşgelsin dedik.ama çoğu şeyi ben yaşıyorum.mesela yalnız parka götürünce inanılmaz zorlankıyorum site içinde bile.kız skotera biniyor bebek bisiklete oturtuyorum korumalı.kız skoterdan düşüyor onu kaldırırken diğeri kayıyıor yada inemk istiyor fln.iişte akşam saatleri böyle geçince eşime çok bozuluyorum her geç geldiği dk iyicene sinirlerim zıplıyor.seni 2.yi düşünebildiğin için yürekten tebrik edeirm bunca kilo problemiyle uğraşıp tekrardan hamileliği göze almk büyük bişi.biçok arkadaşım 1 yeterli deyip defteri kapatıyorlar ama bence 1 çocuk bencillik gibi geliyor banada.kardeşsiz zor yani