Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O artık anasındao şimdi asker gibi oldu ama işte dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna
Annesi aslında çok tatlıdır ama sivri dillidir ve çok otoriterdir. Hep derim tam valide sultan saraylara laiktir kendileri
KVye artık kocan öldüğüne göre yanlış yaşama gelip bana bakacaksın demiş![]()
Şimdi tabi bende oraya gittiğimde Eşimin anannesi beni çok sever güzel kızım falan der devamlı, çay koysana kızıma yada karnı açsa yemek hazırla der durur KVde kudurur
Eşime gizlice birşey söyleme şansı da kalmadı çünkü anında peşlerinden gidiyorumbirşey dediğinde de çok güler yüzle lafımı iade ediyorum
ne eşim anlıyor nede o gaz verebiliyor
Ancak haftada 1 kızına kaçıyor ama dün orayada gittik
Büyük görümcenin eşi gelmiş yurt dışından o gidecekti beraber gidelim demiş görüşmüş oluruz dönmeden hesabı.
Bende küçük görümcenin bana geldiğinde yaptığı gibi kom baba gibi baş köşeye oturup çayı ayağıma bekledim ki hiç huyum değildirama adamına göre muamale işte
![]()
Eşim benle annesinin arasına oturunca büyük damat ( çok muzurdur) ananı mı özledin dedi yok dedim o karısının dizinin dibinden ayrılamaz o yüzden aramıza oturdu dedim
büyük damatta anammm Banu seni iyice almış kanatları altına diye eşime takılıyor
Sonra KVnin ev mevzusu oldu KPnin evini satacaklar ya hatun başka yerden istiyordu ya bende o an resti çektim bizim mahalleden öte gitmek yok hiç kusura bakma hem anana hemde bize yakın olucak öyle uzaklara gidip zıttırı fıttırı oğlunu çağırırsan gelemez ona göre diyebüyük damatta benden yana olunca iyi ben oğlumla cıkar ev bakarım dedi. Bende merak etme ben sana neten bakarım sonra hep birlikte gideriz dedim
kadın fit oldu ev işine bende karışıyorum diye
![]()
Birde taşınma işi nasıl olucak okadar ıncık cıncık demişti geçen geldiğinde o zamanda bana tarihi bildirin o gün yurtdışına kaçayım dedim![]()
Eşim ya seni uğraştırmam taşınma şirketi buluruz dedi annesi ne gerek var diyince eşime dönüp ya sen taşıma şirketi uğaşırmı sanıyorsun eee kız kardeşinde çocukları Kvsine bırakıp gelmez nasılsa her zamankki gibi bütün iş bana yıkılır ama neyse nasılsa elimde kalmaz benim tek başına altından kalkamayacağım iş yok anımallah dedimve KVyi sinirden morarmış halde evine yolcu etmiştim
![]()
O artık anasındao şimdi asker gibi oldu ama işte dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna
Annesi aslında çok tatlıdır ama sivri dillidir ve çok otoriterdir. Hep derim tam valide sultan saraylara laiktir kendileri
KVye artık kocan öldüğüne göre yanlış yaşama gelip bana bakacaksın demiş![]()
Şimdi tabi bende oraya gittiğimde Eşimin anannesi beni çok sever güzel kızım falan der devamlı, çay koysana kızıma yada karnı açsa yemek hazırla der durur KVde kudurur
Eşime gizlice birşey söyleme şansı da kalmadı çünkü anında peşlerinden gidiyorumbirşey dediğinde de çok güler yüzle lafımı iade ediyorum
ne eşim anlıyor nede o gaz verebiliyor
Ancak haftada 1 kızına kaçıyor ama dün orayada gittik
Büyük görümcenin eşi gelmiş yurt dışından o gidecekti beraber gidelim demiş görüşmüş oluruz dönmeden hesabı.
Bende küçük görümcenin bana geldiğinde yaptığı gibi kom baba gibi baş köşeye oturup çayı ayağıma bekledim ki hiç huyum değildirama adamına göre muamale işte
![]()
Eşim benle annesinin arasına oturunca büyük damat ( çok muzurdur) ananı mı özledin dedi yok dedim o karısının dizinin dibinden ayrılamaz o yüzden aramıza oturdu dedim
büyük damatta anammm Banu seni iyice almış kanatları altına diye eşime takılıyor
Sonra KVnin ev mevzusu oldu KPnin evini satacaklar ya hatun başka yerden istiyordu ya bende o an resti çektim bizim mahalleden öte gitmek yok hiç kusura bakma hem anana hemde bize yakın olucak öyle uzaklara gidip zıttırı fıttırı oğlunu çağırırsan gelemez ona göre diyebüyük damatta benden yana olunca iyi ben oğlumla cıkar ev bakarım dedi. Bende merak etme ben sana neten bakarım sonra hep birlikte gideriz dedim
kadın fit oldu ev işine bende karışıyorum diye
![]()
Birde taşınma işi nasıl olucak okadar ıncık cıncık demişti geçen geldiğinde o zamanda bana tarihi bildirin o gün yurtdışına kaçayım dedim![]()
Eşim ya seni uğraştırmam taşınma şirketi buluruz dedi annesi ne gerek var diyince eşime dönüp ya sen taşıma şirketi uğaşırmı sanıyorsun eee kız kardeşinde çocukları Kvsine bırakıp gelmez nasılsa her zamankki gibi bütün iş bana yıkılır ama neyse nasılsa elimde kalmaz benim tek başına altından kalkamayacağım iş yok anımallah dedimve KVyi sinirden morarmış halde evine yolcu etmiştim
![]()
bende ne KV nede KP var...çöpsüz üzümle evliyim...
ama görümceler......
görümceleri nkaynanalığı fena olur derlerr
bende ne KV nede KP var...çöpsüz üzümle evliyim...
ama görümceler......
kadım mehter marşıyla gelmiş cenaze marşıyla yollamışın resmen satacağı varsada satmıcak kadın eviii belki ocasının anılarından kurtulmak için satıyodur
Eki Görüntüle 407723 herkezler uyuyo kalktım kahvaltınızı hazırladım haddiiikahvaltı hazırrrrrr sadece bazılarına bakın yemeyin gözümüz doysun demii amma
Canım, keşke yemesen. Bilmem yazmak için çok mu geç. Halka tatlı tam bir kalori bombası. Yedikten kısa bir süre sonra insülinini inanılmaz bir hızda yükseltecek ve hemen açlık hissedeceksin, belki de bu sefer başka şeylere saldıracaksın. Merak ettim, bir siteden baktım; 1 adet tulumba bile 300 kaloriymiş, halka tatlı iki katı vardır bence, daha büyük ve daha şerbetli çünkü. Bir de iki adet diyorsun, en azından 1.000 kalori almış olacaksın, hem de ne için? Oysa o 1.000 kaloriyi harcayabilmek için yaklaşık 3 gün 1'er saat yürümüştün...
Onun yerine oranın en güzel köftecisine git, güzel bir porsiyon ızgara köfte ısmarla, yanında 2-3 dilim ekmek, yanında bol salata, yanında bir bardak ayranla daha az kalori alır daha doyurucu bir öğün yaparsın. Köfte olmaz, cağ kebabı olur, başka bir ızgara olur... Umarım bozulmazsın, görünce yazmadan edemedim :))
yaptım tabi yaaa ben sana hergün yürüyüşten dönüşte diyorum eve gidince de yap hareket durma diyorum sen bana bahaneler buluyosun arkadaşım..hiç mızıkçılık yapma lütfen geççem işte seni her hafta en birinci ben olcam sporda da birinci olcam kiloda da birinci olcam
nazar etme noluur çalış senin de olur
ayrıca ayrıca yürüyüşe çıkmadım iki gün ama evde leslimi yaptım bi kereeee
merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
Ay ay ay birinci olupta uyanmak neka güzell bişeymiş yahuu
uykunun anasını ağlattım yeni kalktım acayip acıkmışım midemden paldurküldür sesler geliyy
ben en ıyısi doğru mutfağaa![]()
merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyorne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)
havamı da atarım diyosun yani..