Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler guzeller öpüyorum hepinizi bu hafta bayadır kıramadığım(4-5 sene) bir kilonun sınırlarını kıracağım inşallah(85)... :46::46::46::46::46:

O artık anasında :1: o şimdi asker gibi oldu ama işte dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna :60:
Annesi aslında çok tatlıdır ama sivri dillidir ve çok otoriterdir. Hep derim tam valide sultan saraylara laiktir kendileri :1:
KVye artık kocan öldüğüne göre yanlış yaşama gelip bana bakacaksın demiş :1:
Şimdi tabi bende oraya gittiğimde Eşimin anannesi beni çok sever güzel kızım falan der devamlı, çay koysana kızıma yada karnı açsa yemek hazırla der durur KVde kudurur :60:
Eşime gizlice birşey söyleme şansı da kalmadı çünkü anında peşlerinden gidiyorum :60: birşey dediğinde de çok güler yüzle lafımı iade ediyorum :1: ne eşim anlıyor nede o gaz verebiliyor :1: Ancak haftada 1 kızına kaçıyor ama dün orayada gittik :1:
Büyük görümcenin eşi gelmiş yurt dışından o gidecekti beraber gidelim demiş görüşmüş oluruz dönmeden hesabı.
Bende küçük görümcenin bana geldiğinde yaptığı gibi kom baba gibi baş köşeye oturup çayı ayağıma bekledim ki hiç huyum değildir :1: ama adamına göre muamale işte :1:
Eşim benle annesinin arasına oturunca büyük damat ( çok muzurdur :1: ) ananı mı özledin dedi yok dedim o karısının dizinin dibinden ayrılamaz o yüzden aramıza oturdu dedim :1: büyük damatta anammm Banu seni iyice almış kanatları altına diye eşime takılıyor :60:
Sonra KVnin ev mevzusu oldu KPnin evini satacaklar ya hatun başka yerden istiyordu ya bende o an resti çektim bizim mahalleden öte gitmek yok hiç kusura bakma hem anana hemde bize yakın olucak öyle uzaklara gidip zıttırı fıttırı oğlunu çağırırsan gelemez ona göre diye :1: büyük damatta benden yana olunca iyi ben oğlumla cıkar ev bakarım dedi. Bende merak etme ben sana neten bakarım sonra hep birlikte gideriz dedim :1: kadın fit oldu ev işine bende karışıyorum diye :1:
Birde taşınma işi nasıl olucak okadar ıncık cıncık demişti geçen geldiğinde o zamanda bana tarihi bildirin o gün yurtdışına kaçayım dedim :1:
Eşim ya seni uğraştırmam taşınma şirketi buluruz dedi annesi ne gerek var diyince eşime dönüp ya sen taşıma şirketi uğaşırmı sanıyorsun eee kız kardeşinde çocukları Kvsine bırakıp gelmez nasılsa her zamankki gibi bütün iş bana yıkılır ama neyse nasılsa elimde kalmaz benim tek başına altından kalkamayacağım iş yok anımallah dedim :1: ve KVyi sinirden morarmış halde evine yolcu etmiştim :1:

bende ne KV nede KP var...çöpsüz üzümle evliyim...
ama görümceler......

O artık anasında :1: o şimdi asker gibi oldu ama işte dinsizin hakkından imansız gelir dememişler boşuna :60:
Annesi aslında çok tatlıdır ama sivri dillidir ve çok otoriterdir. Hep derim tam valide sultan saraylara laiktir kendileri :1:
KVye artık kocan öldüğüne göre yanlış yaşama gelip bana bakacaksın demiş :1:
Şimdi tabi bende oraya gittiğimde Eşimin anannesi beni çok sever güzel kızım falan der devamlı, çay koysana kızıma yada karnı açsa yemek hazırla der durur KVde kudurur :60:
Eşime gizlice birşey söyleme şansı da kalmadı çünkü anında peşlerinden gidiyorum :60: birşey dediğinde de çok güler yüzle lafımı iade ediyorum :1: ne eşim anlıyor nede o gaz verebiliyor :1: Ancak haftada 1 kızına kaçıyor ama dün orayada gittik :1:
Büyük görümcenin eşi gelmiş yurt dışından o gidecekti beraber gidelim demiş görüşmüş oluruz dönmeden hesabı.
Bende küçük görümcenin bana geldiğinde yaptığı gibi kom baba gibi baş köşeye oturup çayı ayağıma bekledim ki hiç huyum değildir :1: ama adamına göre muamale işte :1:
Eşim benle annesinin arasına oturunca büyük damat ( çok muzurdur :1: ) ananı mı özledin dedi yok dedim o karısının dizinin dibinden ayrılamaz o yüzden aramıza oturdu dedim :1: büyük damatta anammm Banu seni iyice almış kanatları altına diye eşime takılıyor :60:
Sonra KVnin ev mevzusu oldu KPnin evini satacaklar ya hatun başka yerden istiyordu ya bende o an resti çektim bizim mahalleden öte gitmek yok hiç kusura bakma hem anana hemde bize yakın olucak öyle uzaklara gidip zıttırı fıttırı oğlunu çağırırsan gelemez ona göre diye :1: büyük damatta benden yana olunca iyi ben oğlumla cıkar ev bakarım dedi. Bende merak etme ben sana neten bakarım sonra hep birlikte gideriz dedim :1: kadın fit oldu ev işine bende karışıyorum diye :1:
Birde taşınma işi nasıl olucak okadar ıncık cıncık demişti geçen geldiğinde o zamanda bana tarihi bildirin o gün yurtdışına kaçayım dedim :1:
Eşim ya seni uğraştırmam taşınma şirketi buluruz dedi annesi ne gerek var diyince eşime dönüp ya sen taşıma şirketi uğaşırmı sanıyorsun eee kız kardeşinde çocukları Kvsine bırakıp gelmez nasılsa her zamankki gibi bütün iş bana yıkılır ama neyse nasılsa elimde kalmaz benim tek başına altından kalkamayacağım iş yok anımallah dedim :1: ve KVyi sinirden morarmış halde evine yolcu etmiştim :1:

kadım mehter marşıyla gelmiş cenaze marşıyla yollamışın resmen satacağı varsada satmıcak kadın eviii belki ocasının anılarından kurtulmak için satıyodur

bende ne KV nede KP var...çöpsüz üzümle evliyim...
ama görümceler......

Benimkiler beni baştan beri hiç istemedikleri için ne KV ne KP ne kızları hiç biri beni sevmez aksine hala bile KVnin elinde olsa boşanmamızı ister hatta yüzüme de söyledi geçmişte bizde o ara tam boşanmaya niyetlenmiştik bana kalkıp boşa oğlumu istemiyordum zaten baştan beri seni diyince bende sırf sana gıcıklık olsun diye boşamıyacağım demiştim :60:
Aslında eşimle ne kadar arada takışsakta çokta iyi anlaşırız ama 13 senedir sırf onlar yüzünden evliliği tam yaşayamadık. Şu son 3 - 4 senedir biraz daha kafam rahat eşimde içine atma gerekeni anında söyle saydır kendini dedi sonunda :1:

kadım mehter marşıyla gelmiş cenaze marşıyla yollamışın resmen satacağı varsada satmıcak kadın eviii belki ocasının anılarından kurtulmak için satıyodur

Valla hep diyorum milletten ve çocukların dan utanmasa kesin kendini gezdirecek bir emekli bulup evlenir :1: kadın takmış ben gençim hayatımı yaşıyacağım diye. Aslında o evin satılmasını gerçekten hiç istemiyorum ne kadar beni üzmüşte olsa o evde babasının bütün emeği var birde bizim ailede çok çok hayati bir durum olmadığı sürece baba evi satılmazda kapatılmazda :26: yaşanmışlıkların hatırına emeklerin hatırına :34:
Kadın daha 4 sene evvel mobilyalarını yeniledi ama yüz versek yeni eve yeni mobilya diyecek.
Düşünsenize bu adam nasıl biri olursa olsun o evdeki kapıları yapabilmek için 1 sene uğraşmış. Müşterilerden fırsat buldukca kendi evinin kapılarını tek tek yapmış. Eşimde aslında istemiyor ama kadın ille kredi kartımı kapatıp daha ufak bir eve geçip kenarada para koycam diyor. Neymiş birşey almak istediğinde nakit parası olsunmuş. Saçma sapan şeylere para harçamak için evinden olucak sonrada kümes kadar yerde daralıyorum bana büyük ev bulun diye tuturacak üstünüde siz tamamlayın diyecek :34: ben kadını biliyorum ille bir şekilde bana bir kazık atacak :1:

Anammmmm benimki cocuğu uyuttu horlamayada başladı :60:
Benim KV maceraları bitmez nasılsa :1:

Beni izlemeye devam edin :60: ama gördüklerinizi evde denemeyin :60: kocadan kocaya fark var sonra KK kadınlarının eşleri beni kovalamasınlar sen provokatörmüsün kedi gibi hatunları pantere cevirdin diye :60:

Meryemmmmmmmm aman gözünü seveyim sen bana uyma :1: hem ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma :60: mazallah eniştem kızar falan :1:

Neyse ben kaçtım yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun :3:

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

$163805_489305736363_364989436363_6463943_5504429_n.webp herkezler uyuyo kalktım kahvaltınızı hazırladım haddiiikahvaltı hazırrrrrr sadece bazılarına bakın yemeyin gözümüz doysun demii amma

Son düzenleme:
günaydın güzeller:16::16::16:
kahvaltımızı yapıp kardeşime gideceğiz yeğenim 2 yaşını bitirecek
öğlen haliyle pasta vs yiyeceğim giderken ben de poğaça kurabiye yaptım onları götüreceğim bir de mücverimi:1:
öğlen karbonhidrat yemek zorunda olduğuma göre sizce kahvaltı işini ne yapayım hiç mi yemesem gevrek mi yesem yoksa elma mı:44:

Canım, keşke yemesen. Bilmem yazmak için çok mu geç. Halka tatlı tam bir kalori bombası. Yedikten kısa bir süre sonra insülinini inanılmaz bir hızda yükseltecek ve hemen açlık hissedeceksin, belki de bu sefer başka şeylere saldıracaksın. Merak ettim, bir siteden baktım; 1 adet tulumba bile 300 kaloriymiş, halka tatlı iki katı vardır bence, daha büyük ve daha şerbetli çünkü. Bir de iki adet diyorsun, en azından 1.000 kalori almış olacaksın, hem de ne için? Oysa o 1.000 kaloriyi harcayabilmek için yaklaşık 3 gün 1'er saat yürümüştün...
Onun yerine oranın en güzel köftecisine git, güzel bir porsiyon ızgara köfte ısmarla, yanında 2-3 dilim ekmek, yanında bol salata, yanında bir bardak ayranla daha az kalori alır daha doyurucu bir öğün yaparsın. Köfte olmaz, cağ kebabı olur, başka bir ızgara olur... Umarım bozulmazsın, görünce yazmadan edemedim :))

Verdiğim 600 gr mıda geri aldın diyorsun yani :26: ay o kadarmı kötüymüş yaaa :25: valla ızgara köfte yedim zaten de tatlıyı da yedim çifte kavrulmuş oldu :18: ama haftada 1 o hafta canım ne istediyse onu yeme hakkı vermiştim ben kendime :25: neyse bu hafta daha az kalorili birşeyler istesin bari canım :25:

yaptım tabi yaaa ben sana hergün yürüyüşten dönüşte diyorum eve gidince de yap hareket durma diyorum sen bana bahaneler buluyosun arkadaşım..hiç mızıkçılık yapma lütfen geççem işte seni her hafta en birinci ben olcam sporda da birinci olcam kiloda da birinci olcam :19:
nazar etme noluur çalış senin de olur:52:
ayrıca ayrıca yürüyüşe çıkmadım iki gün ama evde leslimi yaptım bi kereeee:32:

Tamam bu hafta görüşelim o zaman kimin sporu daha çok olacak :23: Aynurun sloganıyla sesleniyorum sana kapışalımmı :23:

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)

ben kahvaltımı yaptım menumu yazayım size : 1 adet yumurta (tamamen organik)

1 salatalık 5 adet zeytin

2 dilim ekmek peynir veeee yeşil çay... bu menuden şunu anladım ki bu bana yeter dedinmi yetiyor gerçekden hani

herkes diyor ya herşey beyin de bitiyor diye aynen öylee....

tabi ki olmazsa olmazımız evde egzersizlerimi yaptım şimdi yürüyeceğim...

merhaba arkadaslar ben 27 yasındayım ve 102 kıloyum boyumda 1.67 sureklı 2 aydır spora gıdıyorum ama bı turlu zatıflayamadım bedenımde ıncelme oluyor cokta sıkı bır vucudum var ama bır turlu kılo kaybı olmuyor :( ne yapmam lazım saglıklı bı sekılde vermek ıstıyorum denemedıgım yol kalmadı mezoterapı kavıtasyon lpg... hepsı kat kat gerı döndu sanırım psıkolojık olarak hazır degılım benımlede ılgılenırmısınızzzzzz :)

bence bu sayfa dan ayrılma hanımlar seni psikolojik olarak hazırlar...deneyimli ve bilinçli arkadaşlarımız var çok da paylaşımcı ve yardımseverler bende bu sayfa da yeniyim bu yola yeni girdim herşey daha güzel olacağı inancındayım...

Ay ay ay birinci olupta uyanmak neka güzell bişeymiş yahuu:27::27:

uykunun anasını ağlattım yeni kalktım acayip acıkmışım midemden paldurküldür sesler geliyy:1:

ben en ıyısi doğru mutfağaa:27::27:

hoşgeldin tatlım :))

kolay yahu kılo vermekte ne var gerçekten beyinde bitiyor burdan ayrılma acayip motive ediyor

kilo vermeye başlayınca 'ay ben bu kadar kolay bişey içinmi zorlamışım kendimi diyeceksin'

daha önce başaramadığın için kızıcaksn kendine ben daha yolun başındayım ama şahsen şimdiye kadar yaptığım spor ve diyetler arasında en başarılı olan bu oldu ve öylede olacak:27:

anladığım kadarıyla beslenmende bi değişiklik yok sadece spor yapıyosun doğrumudur???

EEE BİDE ARADA BİR HAFTA BİRİNCİLERİNE GİRECEK OLURSAN YEMEDE YANINDA YAT HESABI SENİ KİMSE TUTAMAZ BEN GİBİ:27::27::27:

ŞAKA Bİİ TARAFA HARİKA Bİ ORTAM SOHBET OLSUN ARKADAŞLIK OLSUN HER KONUDA DESTEKLERİ EKSİKSİZ
(DADINDAN YENMİYYOORRR YANİİ:1::1::1:)

Son düzenleme:
Back
X