Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarr
dünden beri inanılmaz yoğun ve stresli günler geçirdik ailecek
dün babamın montunu cüzdanını ve anahtarlarını çalmışlar, tabi tüm kartlar iptal edildi, evin anahtarları değişti ve arabanın anahtarlarıda
çünkü biz bunu ancak babmı takip eden biri veya birilerinin yaptığını düşünüyoruz
işin garibi bugün bir adam taksici olduğunu söyledi ama ne kapımızın önünde taksi vardı ne de bir araba
zile basarak babamın cüzdanını ve anahtarlarını getirdi
içindekilerin hepsi tamdı ama ne adını ne de hangi takside çalıştığını söyledi
şüphelendik ama tabi ki bir şey diyemedik çünkü"ben insaniyet namına getirdim zan altında kalmıyım tarzında" bir söylemde bulundu
zaten adamın tavırlarıda şüphelendirdi bizi, ve neyse adama teşekkür edip gönderdik
garip bir durumdu ama benim tahminimce zaten içinde para olmadığı için muhtemelen, götürelimde bari günaha girmeyelim dediler bence
yaa kızlar böyle garip stresli ve hala ürkütücü bir durumun içerisinde psikolojimizi kurtaramadık
şimdi diken üstündeyiz ne yapmak gerek onuda düşünemiyoruz bu kafayla açıkçası

onun haricinde stresten midir bilmiyorum, kısır yedim ve midem bulandı hayatımda yaşamadığım bir şey sonuçta
ve şuanda ancak kendime geldim, tansiyonum yerle yeksen oldu ve daha yeni yeni düzeldim diyebilirim

onun haricinde menümü yazayım;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 1 büyük bardak su
kahvaltı:
-yumurta salatası + 60 gr kadar peynir + 1.5 dilim uno denge light ekmek + 2 bardak şekersiz çay
öğlen:
-yarım kase kısır + 40 gr beyaz peynir + 4-5 bardak çay (aslında hiç bir şey yiyemedim desem yeridir)
akşam:
-4 adet köfte + 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
-1 adet elma

2 lt kadar su, spor yok.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmasın :34:

merhaba...
günlerdir okumaya yetişemezken bu gün pek kimse yok topikte bakıyorum da...
nasılsın butterflyelf???
ben diyete başladığımdan beri ilk kez hiç kaçırmadım... :52: :52: :52:
ikinci haftada diyetimi yavaş yavaş oturtucam sanırım...
hatta bu gün 42 beden :17. :17: :17: bir kıfayet aldım.şeker pembesi
hedefim temmuzda onu giymek....
azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz canım bende bir tane kot almıştım çok az kaldı içine girmem ve mnümde dikkat etmem gereken 1 haftam var
bu zorlu başlangışta beni lütfen yanlız bırakmayın ben 91 kgım ve zayıflamak namına hiç bir şey :56::kkk::kkk:hırsa ihtiyacım var ...
hoşgeldin aramıza :3::3:
burda hırstanda azimden de bol bol bulabilirsin :9::9:

Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmasın :34:
saol banucum amin canım ya Rabbim kimseye vermesin böyle birşeyi tedirginlik bile can sıkmaya yetiyorda artıyor :14::14:

teşekkür ederim hanımlar sizede çok geçmiş olsun yarın yeni bir gün ve tavsiyelerinizi rica edeceğim yeni bir başlangıç ıçin başlamalıyım dersiniz?:53:

Özlemcimm Batuşun doğum günü kutlu olsun canım benimm , Rabbim hep birlikte sağlıklı , huzurlu , mutlu , uzuunn yıllara nasip etsin inşAllaahh :16::16::16::16:

canım benimm 68 olmuşsun , bu kadar ilerledikten sonra 60-61 i hayli hayli göreceksin kuzumm , bu duraklama devirleri geçecek inşAllahh :16::16::16:
inşallah aynurcum ya artık sıkıldım aynı yerde saymaktan ,zaten haziran sonuna kodladım kendimi :) inşallah hedef kiloma düşeceğim ve şıkır şıkır olacağım nişanda :)))
isteyen herkes ulaşsın inşallahhhhhhhhhhhh
Ben resmen kaç haftadır aynı yerde sayıp duruyorum :1:
Aslında çok gıcık bir durum çünkü gerçekten elimden geleni yapıyorum kaçamak haftada bir ancak oluyor oda çok az :34:
Beni tanıyan herkes aslında aynı şeyi söylüyor senin yediğini biz yesek açlıktan zafiyet geçirirdik diye :1: zayıf ve afedersin öküz gibi giyen arkadaşlarım olunca :1: insan daha bir sinir oluyor.
20 aylık bir cimcimem var bütün gün onunla uğraşıyorum. Büyük kızım sabahcı olduğu için ( 11 yaşında ) biz kalkıp evi toplayıp işleri bitirene kadar okuldan geliyor sonrada başlıyor yok dersim var yok Okul gösterisii için provam var demeye o yüzden pek yürüşede cıkamıyorum :26: ancak evde işte oda yeterli gelmiyor maalesef.
Pko ve insülin direncim olduğu için kilo vermem çok daha zor oluyor ama bir aksilik olmazsa yarın sağlık ocağında tekrar tahlillerimi yaptıracağım bakalım değerler ne durumda. Olmazsa ona göre bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

İlbatum ( özlemmm ) kız beni delimi ediceksin :60: okadar kilo verdin :nazar: :nazar: :nazar: birde hala 60 diyorsun :1:
Şaka şaka ben sana inanıyorum o güne kadar kesin verirsin sen kalan kilocukları :34:
Valla benimde arada aklıma geliyor şu 5 günde 5 kilo ama işte pek sağlıklı sayılmayacağı için birde sudan gidiyordu onda yanılmıyorsam :34: o yüzden her seferinde vazgeçiyorum ama bir yandan da yapsam mı diyorum.
Keten bir pantolonum var bacaklardan oluyor ama göbişten kapanmıyor haziranda malum tatile gitcem o pantalonu giymek istiyordum o yüzden yapsam mı bende onu :1: birazdan beni topikten taşlıyacaklar :60: ama ne yapayım kaç haftadır tık yok hep 1 ileri 1 geri canıma tak edicek diye korkuyorum :26:
canım bencede sen diyetisyen yardımı almalısın çünkü o kadar az yemeye vermemen imkansız. pko bendede var canım ama ne olur onu engel olarak görme, sen kilo verdikçe o da yok olup gidecek emin ol canım...

aaa deli meli olma ben deliririm :))) canım valla çok savaştım bu kiloları vermek için ve sen beni en yakından takip eden kişilerdensin.bende buraya geldiğimde 100 kiloydum.
aman ya sağlıklı değil artık yeter valla ben sıkıldım 1 ileri 2 geri bu ne ,bir ara yapacağım ama ne zaman bilmiyorum, belki nişana yakın yaparım,kesin yapacağım o kesin :)))
Selam kizlar bugun pek giremedim, bugun ipin ucunu kacirdim hatta cikulata bile yedim :( düsünün yani ama ufaaaaaaak bi parca hihi :P
ya kizlar pko bendede varmis malesef o yüzden doktorum bana dogum kontrol hapi vardi hormonlusundan bi güzel, onu kullaniyorum iste,
bide tiroitim var yavas calisiyormus, ondanda kullaniyom her sabah kahvaltidan önce bi hap,
bunlar kilo vermemizi etkiliyormu?
canım bendede pko var bende buraya geldiğimde 100 kiloydum şimdi 68 küsür işte, sende inan kendine ve hırsla devam et oluyor işte
selam kızlarr
dün babamın montunu cüzdanını ve anahtarlarını çalmışlar, tabi tüm kartlar iptal edildi, evin anahtarları değişti ve arabanın anahtarlarıda
çünkü biz bunu ancak babmı takip eden biri veya birilerinin yaptığını düşünüyoruz
işin garibi bugün bir adam taksici olduğunu söyledi ama ne kapımızın önünde taksi vardı ne de bir araba
şüphelendik ama tabi ki bir şey diyemedik çünkü"ben insaniyet namına getirdim zan altında kalmıyım tarzında" bir söylemde bulundu
zaten adamın tavırlarıda şüphelendirdi bizi, ve neyse adama teşekkür edip gönderdik
garip bir durumdu ama benim tahminimce zaten içinde para olmadığı için muhtemelen, götürelimde bari günaha girmeyelim dediler bence
yaa kızlar böyle garip stresli ve hala ürkütücü bir durumun içerisinde psikolojimizi kurtaramadık

onun haricinde stresten midir bilmiyorum, kısır yedim ve midem bulandı hayatımda yaşamadığım bir şey sonuçta
ve şuanda ancak kendime geldim, tansiyonum yerle yeksen oldu ve daha yeni yeni düzeldim diyebilirim

kahvaltı öncesi:
kahvaltı:
-yumurta salatası + 60 gr kadar peynir + 1.5 dilim uno denge light ekmek + 2 bardak şekersiz çay
öğlen:
-yarım kase kısır + 40 gr beyaz peynir + 4-5 bardak çay (aslında hiç bir şey yiyemedim desem yeridir)
akşam:
ara öğün:
-1 adet elma

2 lt kadar su, spor yok.

canım ya çok geçmiş olsun ,allah yaşatmasın bir daha...

aaa deli meli olma ben deliririm :))) canım valla çok savaştım bu kiloları vermek için ve sen beni en yakından takip eden kişilerdensin.bende buraya geldiğimde 100 kiloydum.
aman ya sağlıklı değil artık yeter valla ben sıkıldım 1 ileri 2 geri bu ne ,bir ara yapacağım ama ne zaman bilmiyorum, belki nişana yakın yaparım,kesin yapacağım o kesin :)))...

Valla bende kafaya taktım iki haftadır ama işte mutlunun listesine uyuyorum belki bu hafta bir fark olur yoksa kesin bende niyeti bozabilirim :1:
Şurda kaldı çok az zamanım siyah keten pantalonum bacaklardan oluyor göbiş az erise kapanacak akçayda giyeceğim ne güzel :34:
Bir kerecik yapsam mı diye hala direniyorum ama motivasyon için yapacağım galiba gitmeden :34:
Oradada nasılsa bol bol yürüyüş yapar yüzer biraz daha rahatlayıp kendimi odaklayabilirim beslenmeye ve spora :34:

:nazar: :nazar: :nazar: Valla senin maşallahın var canım Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten çok güzel kilo verdin kaç aydır ve halada devam ediyorsun :34:
İnan biraz ibre aşağı doğru inse çok daha azimli olucağımı hissediyorum ama işte o da yok.
Yarın hazır Sağlık ocağına gitmişken şu kabızlık içinde birşey yazdırayım olmazda diyorum anam artık ne zaman tuvalete gitsem ( afedersin :1: ) eşim peşimden geliyor 10 dakika sonra sesin cıkmıyor bayıldın mı kız diye :60:
Hani her yerim bozuk :60: bir yer düzgün calışsa vucud dengeyi bulacak ama kodu bozuk ne yapayım :60:

saol özlemcim amin Rabbim kimseye göstermesin canım
öyle canım allah kimseye göstermesin...
Valla bende kafaya taktım iki haftadır ama işte mutlunun listesine uyuyorum belki bu hafta bir fark olur yoksa kesin bende niyeti bozabilirim :1:
Şurda kaldı çok az zamanım siyah keten pantalonum bacaklardan oluyor göbiş az erise kapanacak akçayda giyeceğim ne güzel :34:
Bir kerecik yapsam mı diye hala direniyorum ama motivasyon için yapacağım galiba gitmeden :34:
Oradada nasılsa bol bol yürüyüş yapar yüzer biraz daha rahatlayıp kendimi odaklayabilirim beslenmeye ve spora :34:

:nazar: :nazar: :nazar: Valla senin maşallahın var canım Rabbim nazarlardan saklasın gerçekten çok güzel kilo verdin kaç aydır ve halada devam ediyorsun :34:
İnan biraz ibre aşağı doğru inse çok daha azimli olucağımı hissediyorum ama işte o da yok.
Yarın hazır Sağlık ocağına gitmişken şu kabızlık içinde birşey yazdırayım olmazda diyorum anam artık ne zaman tuvalete gitsem ( afedersin :1: ) eşim peşimden geliyor 10 dakika sonra sesin cıkmıyor bayıldın mı kız diye :60:
Hani her yerim bozuk :60: bir yer düzgün calışsa vucud dengeyi bulacak ama kodu bozuk ne yapayım :60:

uy bakalım şimdilik belki faydası olur . bende niyeti bozdum bozmasına da ne zaman uygulayacağıma karar veremedim açıkçası.
artık bende yürüyüşe başlayacağım tabi her gün olamaz ama olduğu kadar hatta sitenin içinde aletlerde var yarın saatte orada oyalansam tamamdır ,tabi bebiş ve babası izin verirse :)
sende akçaya gidince daha rahat verirsin bol bol yüz fayda eder mutlaka
aynen dediğin gibi sen pantolon içine girmek istiyorsun bense nişanda daha zarif görünmek bu nedenle ben açık seçik söylüyorum düşünüyorum valla :) haziranın 2. haftası yapacağım gibi okul biter seminerler başlar daha rahat olur diyorum ya da okulun son haftası olsun diyorum tam karar vermedim daha

sağol canım ya verdik bakalım kilolarımızı inşalah hedefe ulaşana kadarda devam eder,
o kronik kabızlık bendede var malesef :( ne yapsam olmuyor kayısı biraz iyi geliyor o ayrı.
adam haklı ne yapsın :) bende eşime 'canım ben biraz oturacağım 'diyorum o da 'sanki gezmeye gidiyor ya'diye dalga geçiyor :))))
en azından bekleyeceğini biliyor :))))

arkadaşlar sandaroz nedir nasıl kullanılır ve sağlıklımıdır bileniniz var mı bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
:27:

bende internetten baya araştırıp almaya kara verdim bir dönem kullandım ama yeme konusunda çok özenli olmadığım için dir belki ben pek bir faydasını görmedim.yutulması kolay tatsız tuzsuz birşey onu bırakmam da şöyle oldu çok hafif bir şey boğazda resmen takılı kalıyor bol suyla yutmak gerekiyor az suyla aldığım birgün de boğazım da kaldı ölüyorum sandım(bu kısım aklın da bulunsun canım)

bu arada aramıza hoşgeldi.bende yeni sayılırım hanımlarla herşey çok daha keyifli oluyor motive olman açısından önemli...

selam kızlarr

kahvaltı öncesi:
kahvaltı:
öğlen:
akşam:
ara öğün:
-1 adet elma

2 lt kadar su, spor yok.

Canım büyük geçmiş olsun. Canızı sıkmayın bence taksici bir yerde bulup getirmiştir yoksa hırsızın tanıdgı olsa hiç uğraşmaz geri götüreyim diye. Zaten tüm önlemleri almışsınız siz. Ben Ege üniversitesinde okurken ev arkadaşımla banka sırasındaydık, sırt çantası vardı kızın. çantanın en dış fermuar kısmında da cüzdan. Saniye içinde o fermuarı açıp almışlar cüzdanı, o kadar kişi vardı banka sırasında nasıl oldu anlamadık.

bende internetten baya araştırıp almaya kara verdim bir dönem kullandım ama yeme konusunda çok özenli olmadığım için dir belki ben pek bir faydasını görmedim.yutulması kolay tatsız tuzsuz birşey onu bırakmam da şöyle oldu çok hafif bir şey boğazda resmen takılı kalıyor bol suyla yutmak gerekiyor az suyla aldığım birgün de boğazım da kaldı ölüyorum sandım(bu kısım aklın da bulunsun canım)

bu arada aramıza hoşgeldi.bende yeni sayılırım hanımlarla herşey çok daha keyifli oluyor motive olman açısından önemli...

teşekkür ederim yan etkileri var mıdır araştırma yapmalıyım yaklaşık olarak 6 yıldır sadece işle ilgilenen ve dünyadan bi haber olan biri olarak acilen kendimle ilgilenmem gerekiyor desteklerinize ihtiyacım var :kkk:

Canım burdaki çoğu arkadaşımızda insülin direnci ve PCOs var ondan ötürü kilo vermende sıkıntı olmaz ama troid metabolizmayı yavaşlatıyomuş sanırım çok dikkat etmek lazım ama tiroidi olupta kilo veren arkadaşlarımız var takma kafana :34:

Bende de PCo ve insülin direnci var yaklaşık 1 senedir ilaç kullanıyorum PCO baskılandı gibi diane35,yasmin ve bitane daha doğum kontrol ilacı kullandım hemde yaklaşık 1 sene boyunca kullandım ama bu süreçte kilo almadım hatta verdim bile onun için hiiiiç canını sıkma Allahın izniyle vereceğiz kilolarımızı sonra ne PCO kalcaaaak ne tiroid ne insülin direnci :34:

bende diane35 kullaniyorum canim aynisi :)

selam kızlarr

kahvaltı öncesi:
kahvaltı:
öğlen:
akşam:
ara öğün:
-1 adet elma

2 lt kadar su, spor yok.

cook gecmis olsun canim ya :S

inşallah aynurcum ya artık sıkıldım aynı yerde saymaktan ,zaten haziran sonuna kodladım kendimi :) inşallah hedef kiloma düşeceğim ve şıkır şıkır olacağım nişanda :)))
isteyen herkes ulaşsın inşallahhhhhhhhhhhh

canım bencede sen diyetisyen yardımı almalısın çünkü o kadar az yemeye vermemen imkansız. pko bendede var canım ama ne olur onu engel olarak görme, sen kilo verdikçe o da yok olup gidecek emin ol canım...

aman ya sağlıklı değil artık yeter valla ben sıkıldım 1 ileri 2 geri bu ne ,bir ara yapacağım ama ne zaman bilmiyorum, belki nişana yakın yaparım,kesin yapacağım o kesin :)))

canım bendede pko var bende buraya geldiğimde 100 kiloydum şimdi 68 küsür işte, sende inan kendine ve hırsla devam et oluyor işte

canım ya çok geçmiş olsun ,allah yaşatmasın bir daha...

ay allahim rüya gibi, masallah, okadar kiloyu nasil verdin ?? nolur biraz tüyo ver ne yaptin, yani cokmu spor yaptin, cokmu su ictin cokmu az yedin, nasil yaptin basardin bunu??

Bugün bize yakın Akbatı alışveriş merkezine gittim. Boynerin internet mağzasından aldıgım bikinin büyük bedeni de varmış. Bana iade çeki vermişlerdi zaten yanımdaydı çek. Bikiniyi denedim, takkeler taştı biraz:)) Yanlardan ve alt kısımdan. 40dd denedim. Eşim de kabine girdi benle. Rengi felan cıvıl cıvıl çok güzel bikininin. Bende güzel oldu dedi. Aslında ben almayacaktım açık diye ama kocadan izin çıkınca aldım. O da biliyor bana her bikini olmuyor. Dar olsa da bişey olmaz denizden çıkarken düzeltir çıkarsın dedi. Millet neler giyiyo plajda demez mi bide. İlk evlendiğimizde bikini giymek yok mayo alırız sana diyodu:)) Ben de oldu gözlerim doldu demiştim

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah göstermesin bir daha. olmayacak şeyler değil dikattli olup önlemleri almak sart... çok geçmiş olsun...
saol mutlucum
tüm önlemleri aldık valla ama yinede tedirginlik hala üstümüzde :14::14:

Canım büyük geçmiş olsun. Canızı sıkmayın bence taksici bir yerde bulup getirmiştir yoksa hırsızın tanıdgı olsa hiç uğraşmaz geri götüreyim diye. Zaten tüm önlemleri almışsınız siz. Ben Ege üniversitesinde okurken ev arkadaşımla banka sırasındaydık, sırt çantası vardı kızın. çantanın en dış fermuar kısmında da cüzdan. Saniye içinde o fermuarı açıp almışlar cüzdanı, o kadar kişi vardı banka sırasında nasıl oldu anlamadık.
saol canım
ya işte adaın tavrı falan taksiciyim diyipte ne arabasının ne taksisinin olmaması, ismini ve çalıştığı taksiyi vermemesi falan vs vs vs hepsi bende güvensizlik yarattı, düşünmemeye çalışıyorum ama valla hala tedirginlik var özlemcim üstümde
ya sorma nasıl almışlar dakkasında anlamamış babam, dediğin gibi saniyede alıyorlar hemen fark bile edemiyorsun

...
cook gecmis olsun canim ya :S
saol canımm

Bugün bize yakın Akbatı alışveriş merkezine gittim. Boynerin internet mağzasından aldıgım bikinin büyük bedeni de varmış. Bana iade çeki vermişlerdi zaten yanımdaydı çek. Bikiniyi denedim, takkeler taştı biraz:)) Yanlardan ve alt kısımdan. 40dd denedim. Eşim de kabine girdi benle. Rengi felan cıvıl cıvıl çok güzel bikininin. Bende güzel oldu dedi. Aslında ben almayacaktım açık diye ama kocadan izin çıkınca aldım. O da biliyor bana her bikini olmuyor. Dar olsa da bişey olmaz denizden çıkarken düzeltir çıkarsın dedi. Millet neler giyiyo plajda demez mi bide. İlk evlendiğimizde bikini giymek yok mayo alırız sana diyodu:)) Ben de oldu gözlerim doldu demiştim
hayırlı olsun özlemcim
sırada Allahın izniyle şu sınavı alnımızın akıyla atlatıp deniz kum güneş yapmamız gerekecek :9::9:

Akbatıda bambi de vardı. İnternetten aldıgım ama hala kavuşamadığım ayakkabılarının aynısı vardı. Bana olacak mı diye deniyeyim dedim. Orda gözüme başka bi ayakkabı kestirdim onu da aldım:)) Yaz için elbise baktım ama hiçbişey hoşuma gitmedi. Hiç elbisem yok malum 46 bedenden 40-42ye düştüm elbisede. Neyse eve geldim markafoniden 3 taen elbise beğendim 40 beden. Olur mu bilmiyorum ama kumaşı esneyen tarzda. 21 lıraya bulunca kaçırmıyayım dedim. Zaten olmazsa iade edebilme şansı varmış

hayırlı olsun özlemcim
sırada Allahın izniyle şu sınavı alnımızın akıyla atlatıp deniz kum güneş yapmamız gerekecek :9::9:

Saol canım. Tatile kadar takkeler biraz küçülse iyi olur:)) Deniz kenarında ay oram çıktı buram çıktı elle düzelteyim yapmak hoş olmuyor. Her sene yaşıyorum bunu:))

sağol canım ya verdik bakalım kilolarımızı inşalah hedefe ulaşana kadarda devam eder,
o kronik kabızlık bendede var malesef :( ne yapsam olmuyor kayısı biraz iyi geliyor o ayrı.
adam haklı ne yapsın :) bende eşime 'canım ben biraz oturacağım 'diyorum o da 'sanki gezmeye gidiyor ya'diye dalga geçiyor :))))
en azından bekleyeceğini biliyor :))))

Valla ben ne denediysem fayda etmedi kayısıda dahil :26:
Kurusunuda yedim, yaşınıda yedim, kurusunu suda bekletipte yedim, beklettiğim suyunuda içtim hatta en son kayısılı form çayı aldım ama yok yok yok :1:
İnat ediyorlar benimle kalmak için :1:
Bizim bir arkadaş var adam 1 tanecik mısır yesin çok fena oluyor :1: koçan değil hee sadece tanesi
Ben ne yaparsam yapayım banamısın demiyor.
Bakalım yarın doktor ne diyecek. Yatayımda sabah erken kalkıcağım birde aksilik yine diş ağrısı başladı bende :47::47::47:
Geldimi hepsi üst üste gelir zaten :26:

Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
İnşallah uyuyabilirimde geçer
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın :3:

Back
X