- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selam kızlarr
dünden beri inanılmaz yoğun ve stresli günler geçirdik ailecek
dün babamın montunu cüzdanını ve anahtarlarını çalmışlar, tabi tüm kartlar iptal edildi, evin anahtarları değişti ve arabanın anahtarlarıda
çünkü biz bunu ancak babmı takip eden biri veya birilerinin yaptığını düşünüyoruz
işin garibi bugün bir adam taksici olduğunu söyledi ama ne kapımızın önünde taksi vardı ne de bir araba
zile basarak babamın cüzdanını ve anahtarlarını getirdi
içindekilerin hepsi tamdı ama ne adını ne de hangi takside çalıştığını söyledi
şüphelendik ama tabi ki bir şey diyemedik çünkü"ben insaniyet namına getirdim zan altında kalmıyım tarzında" bir söylemde bulundu
zaten adamın tavırlarıda şüphelendirdi bizi, ve neyse adama teşekkür edip gönderdik
garip bir durumdu ama benim tahminimce zaten içinde para olmadığı için muhtemelen, götürelimde bari günaha girmeyelim dediler bence
yaa kızlar böyle garip stresli ve hala ürkütücü bir durumun içerisinde psikolojimizi kurtaramadık
şimdi diken üstündeyiz ne yapmak gerek onuda düşünemiyoruz bu kafayla açıkçası
onun haricinde stresten midir bilmiyorum, kısır yedim ve midem bulandı hayatımda yaşamadığım bir şey sonuçta
ve şuanda ancak kendime geldim, tansiyonum yerle yeksen oldu ve daha yeni yeni düzeldim diyebilirim
onun haricinde menümü yazayım;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 1 büyük bardak su
kahvaltı:
-yumurta salatası + 60 gr kadar peynir + 1.5 dilim uno denge light ekmek + 2 bardak şekersiz çay
öğlen:
-yarım kase kısır + 40 gr beyaz peynir + 4-5 bardak çay (aslında hiç bir şey yiyemedim desem yeridir)
akşam:
-4 adet köfte + 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:
-1 adet elma
2 lt kadar su, spor yok.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha öyle bir şey yaşatmasın