Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,
Umuttt doğum günün kutlu olsun.Hafta sonu cumadan beri girip okuyamadım.Biraz önce gördüm.Yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah.
..
Herkes iyidir umarım.Ben çok yorgunum.Bütün hafta iş yerinde yorulmamıştım dün evde yorulduğum kadar.Temizlik yaptım detay ötesi.Canım çıktı ama mis oldu heryer.Heryerim ağrıyor o ayrı konu :)

Diyet fena değil ama yürüyüş yok adet bitsin başlıcam inşallah...

Fadime sana özel msj atamıyorum belli bir msj kapasitesine ulaşmam gerekiyormuş...o msj sayısını bugun doldurmamam imakna olmadığı için sorunu cvplıyorum.bahçelievlerde(istanbul) oturuyorum ..büyükşehir belediyesinde laborant olarak çalışıyorum..memur yane...:26:

selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....

kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...

ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...

başınız sagolsun canım mekanı cennet olsun
ne kadar güzeel rabbım umrenı kabul etsın ınşallah bızlerede nasıp etsın:))
bızlerıde unutma dualarını eksık etme:))
kazasız belasız gıdıp gelmeyı nasıp etsın:))

Son düzenleme:
günaydınn yavrukuşlarrr :16::16::16::16::16:

kaçamaksız , bol eksili bi hafta bizim olsun , yine çookk pozitifim bu hafta hadi bakalımm :21::21::21:
:21::21::24::24::24::24:

HERKESE MERHABA...

Umut geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle:16::16:

Waw
Rabbim ibadetlerini kabul etsin güle güle git gel inşallah..

Elif canım çok geçmiş olsun.. aman kimlik bilgileri filan kullanılar kaybolduğuna dair bir ilan yada kayıt yaptırdınız değil mi? çok olumsuz düşünürüm herşeyi kusuruma bakma...

kızlar dünde gitmedim spora uff neden böle oldu anlamadım yerimde saymaya devam...

neyse yemek açısından iyi gitsin...samsuna gitmeyi düşünüyorum haziranda biraz daha incelmem lazım....

Teekkur ederim asum ayniyim valla calisiyorum kizim buyiyo ben yaslaniyorum:))) hala 94 kiloyum gaiba daha trtilmadim tartimin pili bitmis e beni tasiyamiyo artik:))

Aysecim fadimecim ve diger arkidisler nasilsiniz

iyiyz cnm çok şükür sen nasılsın

selamm kızlarrrr...nasılsıznızzzz....dilerimm herkezz iyidirrrr....valla özledimm hepinizii...burdan uzağımm kilo vermektende uzaklaştımmm.....

kermesdi..sınavdı derken..umre telaşı başladıı...geçen hafta eltimin ennesi vefatt etti..aniden kalp kriziyle hepimiz şok olduk ve üzüldükk hemen gaziantepe gittiler oradaydı annesii...çocuklarıı bendee 2 tanee..dediğim gibi karışık biras hayatımmmm...

ben rabbim nasip ederse haftaya bügün arabistanda olacağımm bir daha girebilirmiyim bilmiyorumm ama olurda giremezsem diye yazmak istedimm...burda çogu zaman bittim dediiğim yerde beni kendime getiren kişiler oldu...arada atıştığımız kişilerde olduu...hak geçtiyse egerr hepinizden helallil almak istedimm...HAKKINIZI HELAL EDİNN....inanın duygularımı anlatmaya cümlelerim yetmezz içimdee acayipp duygularr varrr...heycanlıyımm yüreğim pır pırr..ve bir utangançlıkk...bana verdiklerine ve benden istediklerine tam anlamıyla karşılık veremediğim içinn....günahlarımla isyanlarımla gidiyorumm...o yüzdenn garip duygulardayımm...rabbim ömür verdiyse eger geri dönersemm..yine buraya gelirimm..ozamana kadar kendinize iyi bakınn...hepinizi öpüyorummm.... bu arada benide izinli yazarsınızzz...geldiğimde tekrar kilo bildirimi yaparımm...hepiniz allaha emanet olunnn...

hayırlısı ile git gel inşallah cnm

elifcim geçmiş olsun cnm bende şüphelendim birazcık :18::18:
umuutttttt cnm haftasonu giremedim doğum günün aklımda idi telden msj atıcaktım ama numaran yok diye atamadım
hep mutlu hep huzurlu ailenle nice yaşlar kutla inşallah seni çok seviyorum :16::16::16::16:
asucum yeğeninin de yeni yaşı kutlu olsun

Fadime sana özel msj atamıyorum belli bir msj kapasitesine ulaşmam gerekiyormuş...o msj sayısını bugun doldurmamam imakna olmadığı için sorunu cvplıyorum.bahçelievlerde(istanbul) oturuyorum ..büyükşehir belediyesinde laborant olarak çalışıyorum..memur yane...:26:

heyyyooo bir istanbullu daha oldu. :46::46::46::46:

yurudum geldim,
elmamı yedim sutumu içtim. yeşil çayımı demledim şimdi şöyle 1 saat dalga geçerim(evi toplarım belki biraz) sonra öğlen yemeği...

WAWW arkadaşım güle güle git güle güle gel. Allah ibadetlerini kabul etsin. :5::5::5::5:

Günaydın kızlarrrrrr :122: :122:

Biraz geç oldu ama ancak geldim :1: Aslında hala ayakta uyuyorum :60: dün akşam eşimin kuzenlerinden 2si geldi :34: 3.cüsü bu hafta çok fazla sınavı olduğu için dönem ödevini yapmak için evinde kalmıştı ama sonradan dayanamadı oda geldi :1:
Bugüne bırakacaktı ama keşke getirseydin birlikte yapardık diyince hiç üşenmeden eve gidip kitaplarını getirdi :34:
Konu Logaritmalardı ve biz sabah 5e kadar hiç ara vermeden test cözdük :52::52::52:
Aslında ben cözdüm yasılmaz :1: ben soru ve cözümlerini kağıda temize geçtim :1: ama ilerleyen saatlerde konuyu anlamaya bile başladım.
Eski senelerin sınav sorularını yaptık ve gerçekten o an türkiyede üniversiteye gitmenin ne kadar zor olduğunu anladım :47:
Sorular kısacık ama cözümleri maaşallah neredeyse bazılarının yarım sayfa :47::47::47:

Rabbim tüm üniversitelilerin ve hazırlananların yardımcısı olsun :34: .... Aminnnnnn

Almanyadaki eğitim sistemini o yüzden çok seviyorum. Her okulun bir sınır not ortalaması var ve herkes istediği okula not ortalaması tutuyorsa anında gidip sınavsız yazılabiliyor :34: Tabiki sınavlarda var ama genelde mezun olduğun sene oluyor o sınavlar ve bir sonraki okulda sadece senin bir dönem öncesi öğrendiklerini ufak çaplı sınıyorlar bu kadar zor asla olmazdı.
Umarım buradaki eğitim sistemide bir an önce düzelir de öğretmenlerde öğrencilerde sanki at yaraşına hazırlanırmış gibi sınırlarını zorlamak zorunda kalmaz :34:

Canım kızlar ve babalar arasında Annelerin bile anlamadığı büyük bir aşk var :1:
Onun bir babacığım demesi bile eşini mum gibi eritiyordur :34: o yüzden bahaneler uydurup ayrı kalmayı engellemiş bence :1: yoksa tabiki annesi olarak en güzel şekilde bakarsın kızına :34:
Benimkide şimdiden diyor kızlarımdan nasıl ayrı duracağım ben diye :1: eee ben ne olucağım diyorum gülüyor sana sıra daha sonra geliyor diye :34:

Nedense bu ara herkesin sinirleri tavan yapmış durumda. İnan benimde durumum senden farksız habere ağlarım, diziye ağlarım, eşim bir şey der sinirlerir söylenir ama yine ağlarım :1: Herhalde hepimizin şöyle bir kaç gün kendimizi dinlemeye ihtiyacımız var. Evlatlarımızı ne kadar sevsekte devamlı onlar üzerine hayatımızı kurunca ister istemez zamanla sinirler gevşiyor :34:

haklısın banucum ,benim babamda bana çok düşkündür bende ona...birde biz nazı çok aradığımız için aşırı düşkün(gerçi herkez düşkündür evladına ama) eşim ilk gece bornozunu koklayarak uyumuş ..benim kış başında rahatsızlanmam (anksiyete)hala bazı belirtilerin geçmemiş olması canımı sıkıyor birde üzerine kilo aldım tam 108lere inmişken sporu bıraktım dahada kötü durumdayım ama inşallah bugün daha dikkatliyim inşallah bu son olur....

waww allah kabul etsin ibadetlerini canım hayırlısı ile git gel inşallah...

umut doğum günün kutlu olsun canım nice senelere...

pınar hoşgeldin canım tekrardan...

kızımın kışlıklarını kaldırıyorum camlar silinicek ,çok işim var çok allahtan annem kızımı aldı gitti rahat rahat işimi yparım...

Coook tesekkur ettim derincim valla yine araniza gelmek cok guzel tabi bunun yaninda kilolarda gitse cok guzel olacak

Mutlucum sen bi ara 70 li kilolara dusmemismiydin ben mi oyle hatirliyorum simdi sanki 80 gordum gibi de ondan soruyoum

Birde bacilarim ben cok sagliksiz besleniyorum soyleki sabh poca veya simit oglen ya doner ekmekyada evde ypabilirsem sandvic aksam normal yemek bol cay boyle iste bana bi akil verin sabaj oglen icin cokkk memnun olurum

Günaydınlarrr

Nasılsınız iyisiniz İnşallah:))

Akşama eşimin arkadaşı polonyalı kız arkadaşıyla gelicekmiş. Ben de ders çalışayım dıyodum ama bizde kalacaklarmış, eşime sınava az kaldı bundan sonra misafir kabul etmiyorum dedim kızlar:))

Yemek olarak et sote, bulgur pilavı, salata cacık yapıcam. ekmek yerine 3 kasık bulgur pilavı da ben yerim. Ben hala adet olmadım. 5inde olmam gerekiyodu, sinirim bozuldu tam düzene girdi derken gene sarkıyo yaa

Herkes iyidir umarım

07.05.2012 Pazartesi

Sabah:
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynirle tost
1 salatalık, 1 domates

Öğle:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 domates

Ara:
2 elma
1 sade activia

Akşam:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak göbek salata

Ara:
1 bardak lıght süt
1 kase sade nesfit

Coook tesekkur ettim derincim valla yine araniza gelmek cok guzel tabi bunun yaninda kilolarda gitse cok guzel olacak

Mutlucum sen bi ara 70 li kilolara dusmemismiydin ben mi oyle hatirliyorum simdi sanki 80 gordum gibi de ondan soruyoum

Birde bacilarim ben cok sagliksiz besleniyorum soyleki sabh poca veya simit oglen ya doner ekmekyada evde ypabilirsem sandvic aksam normal yemek bol cay boyle iste bana bi akil verin sabaj oglen icin cokkk memnun olurum

Canım sabah evden sadwız yapabılırsın. İHE nın yuvarlak ekmeklerı var esmer, oglen eger dısarda sebze bulamıyorsan evden bı kasede sebze yemegını getırebılırsın, yanına yogurt ve 1 dılım ekmekle.

07.05.2012 Pazartesi

Sabah:
1 salatalık, 1 domates

Öğle:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 domates

Ara:
2 elma
1 sade activia

Akşam:
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak göbek salata

Ara:
1 bardak lıght süt
1 kase sade nesfit

Memun guzelmıs canım
ben de yazın mutlaka haftada en az 2 gun taze fasulye yerım, cok severım kendılerını:)

slm kızlarr sabahtan beri bi uyuşukluk yeniden kaloriferler yandı hava çok soğuk yaz gelemedi eşya topluyorum hala ama havalar müsade etmiyo sinir oluyorum cuma ya tainler açıklanacakmış hayırlısı bakalım

sabah 1kk peynnir
1pişi
2 zeytin
1 yeşil çay

öğlen
1 kase haşlanmış mısır
1 kaşşık yoğurt

şimdide içim üşüdü tatlı istedi canım 1nescafe 3ü1 arada 2 galeta götürdüm

akşama salata yemeği düşünüyorummmm

07.05.2012 Pazartesi

Sabah: