Günaydın kızlarrrrrr :122: :122:
Biraz geç oldu ama ancak geldim

Aslında hala ayakta uyuyorum

dün akşam eşimin kuzenlerinden 2si geldi

3.cüsü bu hafta çok fazla sınavı olduğu için dönem ödevini yapmak için evinde kalmıştı ama sonradan dayanamadı oda geldi

Bugüne bırakacaktı ama keşke getirseydin birlikte yapardık diyince hiç üşenmeden eve gidip kitaplarını getirdi

Konu Logaritmalardı ve biz sabah 5e kadar hiç ara vermeden test cözdük

Aslında ben cözdüm yasılmaz

ben soru ve cözümlerini kağıda temize geçtim

ama ilerleyen saatlerde konuyu anlamaya bile başladım.
Eski senelerin sınav sorularını yaptık ve gerçekten o an türkiyede üniversiteye gitmenin ne kadar zor olduğunu anladım

Sorular kısacık ama cözümleri maaşallah neredeyse bazılarının yarım sayfa

Rabbim tüm üniversitelilerin ve hazırlananların yardımcısı olsun

.... Aminnnnnn
Almanyadaki eğitim sistemini o yüzden çok seviyorum. Her okulun bir sınır not ortalaması var ve herkes istediği okula not ortalaması tutuyorsa anında gidip sınavsız yazılabiliyor

Tabiki sınavlarda var ama genelde mezun olduğun sene oluyor o sınavlar ve bir sonraki okulda sadece senin bir dönem öncesi öğrendiklerini ufak çaplı sınıyorlar bu kadar zor asla olmazdı.
Umarım buradaki eğitim sistemide bir an önce düzelir de öğretmenlerde öğrencilerde sanki at yaraşına hazırlanırmış gibi sınırlarını zorlamak zorunda kalmaz
Canım kızlar ve babalar arasında Annelerin bile anlamadığı büyük bir aşk var

Onun bir babacığım demesi bile eşini mum gibi eritiyordur

o yüzden bahaneler uydurup ayrı kalmayı engellemiş bence

yoksa tabiki annesi olarak en güzel şekilde bakarsın kızına

Benimkide şimdiden diyor kızlarımdan nasıl ayrı duracağım ben diye

eee ben ne olucağım diyorum gülüyor sana sıra daha sonra geliyor diye
Nedense bu ara herkesin sinirleri tavan yapmış durumda. İnan benimde durumum senden farksız habere ağlarım, diziye ağlarım, eşim bir şey der sinirlerir söylenir ama yine ağlarım

Herhalde hepimizin şöyle bir kaç gün kendimizi dinlemeye ihtiyacımız var. Evlatlarımızı ne kadar sevsekte devamlı onlar üzerine hayatımızı kurunca ister istemez zamanla sinirler gevşiyor