Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesil Mercimek Salatasi icin gerekli malzemeler:

•1 su bardağı yeşil mercimek
•1 adet domates
•kırmızı, yeşil ve sarı biber
•1 demet maydonoz
•4-5 adet yeşil soğan
•1 küçük kuru soğan
•1 adet limon, tuz ,zeytinyağı.
Yapilisi:

1. 1 su bardağı mercimeği tencereye aliyoruz. Uzerine mercimekleri bir-iki cm gececek kadar su ekleyip 5 dk kadar siyah suyunun çıkması icin kaynatiyoruz.

2. 5 dk sonunda kalan suyu suzuyoruz ve tekrar üstünü kapatacak kadar su ekleyip haşlıyoruz.(Mercimekler hafif diri kalırsa çok daha güzel oluyor.)

3. Tüm malzemeleri ince ince doğrayıp soğuyan mercimekle karıştırıyoruz. Yağ, limonve tuz ile hazirladigimiz sosu ekledigimizde artik servise hazir…

canım ben nar ekşisi ve bol dereotu da ekliyorum istersen mısır ve turşu da yakışıyor
bir de ben közlenmiş kırmızı biber koyuyorum biberlerin yerine sen zaten damak tadına göre geliştirirsin tarifi canım
$eylul-039-2.webp

Çerezleri çekirdekleri lüpletiyo ama 85 kilo ha:9::9: Sen adamı denek olarak mı kullanıyon kız, ne güzel işteadet sonrası 4 kilo veren tek kişi benim diye hava atarsın:))

Ben de adet olmak ıstıyorummm

valla onu yediğini yesem ben bir oturmaya 2 tabak makarna yer mesela
ekmek yer bolca kilosu yok ama kolestrol , trigliserid tavan adamda
ayrıca adet oldum ama sadece simsiyah bi leke geldi o kadar
şuan pantolonumun beli açık oturuyorum o derece şiştim yani düşün

canım senin yuzun bebek gibi. ciddi ciddi kocaman gözler miniş ağız . cokkkk tatlısın....

geliyosun yarın dimi foruma.

ayyy cnm benim çok saol bide zayıf olsam keşkem bu ara yine fena depresif oldum kilo yüzünden kendine güven için fiziki görünüşün güzel olması şart :(

Ay aysecim valla pahaliymis ya bizim burasi yine ucuzmus:)) hayrlisi olsun ama kresle anlasabilrsen en azindan haftada bir gondeebilsen emir icin de iyi olur tabi yine sen bilirsin

Yine bulusmalar var cok kiskaniyorum ya bu lanet yerde hic kimsem yo zaten cok sikildim:((

cnm orduda olucak emir 1 ay kadar burda olmıcak sonra biz gidicez tatile yanına dönüştede alıp gelicez nasipse yada belki orduya taşınıcaz belli değil şuanda hiç bişey

buluşmayı düşünen fıstıklar haftaya perşembe dalokayın doğum günü mutlu için dedim :17:

Son düzenleme:
tamam ben sana özelden msj atarım gelıp gelmıyecegımı, kiptaş 4. etap diye geçiyo, araba kullanmayınca insan yolları çok iyi bilmiyo,sen benim için iki kere paralı yola girip çıkma ben en müsait yere gelirim

yok be guzelim paralı yola giriş yolundan sapacam seni alıcam sonra tekrar o yola geri dönecem. çıkarız bir şekil olmadı toriuma gelirsin ordan alırım seni.

Özlem kesin gelemiyor, Banu da (Ceco) kesin gelemiyorsa bence de ertelemek daha mantıklı olur. Mutlucuğum darılmazsın değil mi, siz ablanlarla her durumda gelecektiniz diye biliyorum ondan söyledim. Bir de şundan dolayı; bu hafta sonu her iki yavrumun da okulda gösterileri var (ne yazık ki aynı gün üstelik, biz büyüğe annemler miniğe gdecek artık) neyse, iki okuldan da bazı malzemeler istediler t-shirt filan birşeyler onları almam şart. Kısıtlı zamanda hem sohbet, hem alışveriş, bölmek istemiyorum pek. Buluştuk mu sadece sohbet etmeyi tercih ederim ;) Ama buluşma olursa da gelirim, alışverişe eve yakın gece açık bir yere giderim artık ;)

Tamam canım ben akşam üzeri gene sorarım babama, farklı bir yorumu olursa onu da yazarım... Tekrar geçmiş olsun...

yok darılmam canlarım.siz takılın ben muhtemel giderim yarın oraya dekatlona gidicem çünkü. dalkonun güzel kullandığı ayakkabıları var orda satılıyor cimlastik ayakkabısı, ev de ve kreşte giymelik...

Canım tekrar tayin istersiniz üzülme ya

Valla biz de ya bursa ya izmir ya antep bakalım burdan kaçıcaz, benim eşim hem istanbuldan hem de çalıştığı ortamdan mutlu değil

Kız beylikdüzü uzak mı Allah ne etmesin seni, ben zincirlikuyuya gidiyorum hergün:9::9:
ne biliim bana uzak geliyodu çok yürüyodum otobüse binmek için yada 2 vesait yapıyodum yine 1saati buluyodu..ama öğrenciykeen en az 3 saat sürüyodu yol git gel 5 saatim yolda geçiyodu:(
inşallah istediğiniz yere çıkar canım tayininiz bizde burdan sonra izmir istiyoruz tabi eşim yurtdışı sınavlarını kazanırsa belki bi yurtdışı da yapabiliriz 3 sene kadar..senin de mi eşim polisti canım?
bu arada teyzene de çok geçmiş olsun belki kurtarma şansı vardır azda olsa gören gözünü=))

Bende çok kıskanıyom bu buluşmaları ya :14:
bizde buluşalım baharım yürüyüşten sonra dışarlara gidelim,bi kaç insan çağırırız etraftan maksat kalabalık görünelim:52:

Canım resmen kadının kör olmasına kocası sebep oldu. İnsan karısı için hiç mi uğraşmaz, ne eşi ne çocukları annemiz şeker hastası dikkatli beslenmesi lazım demedi. Kadının şekeri haftada en az 2 gün 500lere çıkıyodu, ameliiyat olsaydı ilerlemezdi bu kadar. Şu an bence hiç şans yok. Tüm doktorlar bişey yapamayız demişler. Sadece bi doktor var ona götürcekler o da getirin elimden geleni yaparım demiş

geçmiş olsun çok. çok üzüldüm.

ama bu fedakarlıktan öte bence cahillik biraz. neden dersen ne diyorlar hepuçak düşerken önce kendine oksijen maskesi sonra çocuğuna. kendimize bakmazsak eni sonu çok sevdiğimiz insanlar zarar görüyor. annem öeneğin kendine bakmadığı için hep hasta ve ne bizimle olabiliyor olsa bile mutsuz hep. biz de neyapacağımızı sasırıyoruz onu sağlıklı ve mutlu görebilmek için.

20- yıl sonrasında kendimizi nasıl hayal ediyorsak bugun onun için savaşmak zorundayız bencilce bile görünse bu sart... teyzenin eşinin tuzu kuru. bakmıştır kendine. doğum yaptığımız için vucutlarımız zaten yıpranıyor... stres fedakarlık alttan alma o bu derken iyice yıpranıyor kadın...

ne biliim bana uzak geliyodu çok yürüyodum otobüse binmek için yada 2 vesait yapıyodum yine 1saati buluyodu..ama öğrenciykeen en az 3 saat sürüyodu yol git gel 5 saatim yolda geçiyodu:(
inşallah istediğiniz yere çıkar canım tayininiz bizde burdan sonra izmir istiyoruz tabi eşim yurtdışı sınavlarını kazanırsa belki bi yurtdışı da yapabiliriz 3 sene kadar..senin de mi eşim polisti canım?
bu arada teyzene de çok geçmiş olsun belki kurtarma şansı vardır azda olsa gören gözünü=))

bizde buluşalım baharım yürüyüşten sonra dışarlara gidelim,bi kaç insan çağırırız etraftan maksat kalabalık görünelim:52:

Yok hayatım benımkı inşaat mühendisi ben de bilgisayarcıyım. Büyükşehir belediyesinde çalışıyo trafik müdürlüğünde ama çalışma ortamından memnun değil. Sen nereyi yazarsan ben de gelirim diyor ama tayin için baya uğraşmak lazım, iller arası belediye geçişleri oluyo mu olmuyo mu araştırmak lazım. Zaten şimdi yüksek lisans tezini yazıyo, o bitsin doktorayı başka yerde de yapabilir

Sen ne okudun canım burda?

Valla canım beylikdüzü uzak değil de otobüs ya da münibüsler çok dolaşıyor. Ben servisle değil de kendim gitseydim işe( dolmus metrobüs yürüyüş) en az 2 saat sürüyo. Servisle daha kısa ama akşam trafilk oldu mu 5de çıkıp 9da evde olduğumu bilirim

geçmiş olsun çok. çok üzüldüm.

ama bu fedakarlıktan öte bence cahillik biraz. neden dersen ne diyorlar hepuçak düşerken önce kendine oksijen maskesi sonra çocuğuna. kendimize bakmazsak eni sonu çok sevdiğimiz insanlar zarar görüyor. annem öeneğin kendine bakmadığı için hep hasta ve ne bizimle olabiliyor olsa bile mutsuz hep. biz de neyapacağımızı sasırıyoruz onu sağlıklı ve mutlu görebilmek için.

20- yıl sonrasında kendimizi nasıl hayal ediyorsak bugun onun için savaşmak zorundayız bencilce bile görünse bu sart... teyzenin eşinin tuzu kuru. bakmıştır kendine. doğum yaptığımız için vucutlarımız zaten yıpranıyor... stres fedakarlık alttan alma o bu derken iyice yıpranıyor kadın...

evet canım zaten ben kendisine de kaç kez söyledim, şeker hastası ama kola fanta içiyor düşün. Tamam kadın dikkat etmiyor ama evde kızı var evde oturuyor, annesine yardımcı olabilirdi. Ben bile akrabam olmamasına rağmen çok üzüldüm canım

Eşi yaşına gören genç gözüküyor,kendine bakar iiyi giyimli, zaten sürekli aldattıgını herkes biliyor da, arabasından fedekarlık edip ameliyat ettirseydi kadın bu duruma düşmezdi

Ozka gecmis olsun cnm cok uzuldum allah sifasini versin kimseyi kimseye muhtac etmesin Aminn

Aysecim anladim cnm orduya nasl gitcenz tayin durumu yok mu senin

buluşmayı düşünen fıstıklar haftaya perşembe dalokayın doğum günü mutlu için dedim :17:

doğru ben haftaya hiçbir gun size katılamam. arkidişler. dalokayın kreşte bir kutlaması muhtemel bir de evde kutlaması olacak onunla uğraşıcam...

ama çogunluk toplanırsa arıza yapmam elbetttttt....

Canım elinin altında kuru erik ve günkurusu kayısı bulundur bence, bunlarda basit şeker yok, seni fazla acıktırmaz ve tatlı isteğini giderir. Eğer ara öğün yapmadıysan 5 adet kuru erik ya da 3 adet kuru kayısı yiyebilirsin. Tarçınlı süt de iyi bir seçenek içine tatlı katmazsan... 3 adet günkurusu kayısıyı ufak bir kase yoğurda karıştırarak da deneyebilirsin, içine az tarçın koyup farklı bir lezzet yapabilirsin ;)

canim evde yok ama kuru kayisi alcam ve denicem cok sagol :16:

kizlar bugun asiri derecede inanilmaaaaaaaaaaaz mutluyum
Sabrin sonu selametmis gercekten
2 bucuk haftadir diyet yapiyorum saglikli besleniyorum ama sonucunu malesef görememistim,
bugun adetimin 4cü günü
daha dün tartildim (ama aksama dogru) tarti 79.5 gösteriyordu, inanilmaz morelim bozuldu ama kendimi salmadim ve kacamakta yapmadim
suan tartildim 95,8 gösteriyor okadar mutluyumki
cok sükür allaha ve tam gaz devam :21:
kilolarimi asla geri almak istemiyorum, en kötüsü kilolari geri almak :(

sen çalışmıyon mu kızz

çalışmasam gelmeden durumuyum ben hiç :)
haftasonu olsa koşa koşa gelirim (spor olsun hem):1::1::1:

Ozka gecmis olsun cnm cok uzuldum allah sifasini versin kimseyi kimseye muhtac etmesin Aminn

Aysecim anladim cnm orduya nasl gitcenz tayin durumu yok mu senin

cnm benim tayin yok çünkü memur değilim taşeron çalşıyorum ben
eşim bişeyler yapmayı düşünüyo bakalım olursa gidicez

doğru ben haftaya hiçbir gun size katılamam. arkidişler. dalokayın kreşte bir kutlaması muhtemel bir de evde kutlaması olacak onunla uğraşıcam...

ama çogunluk toplanırsa arıza yapmam elbetttttt....

yaaa banane gitme sen gitme
uff ablalarım yaa bensiz toplantımı olur tabi hepinizi 85 altısınız ben 105 diye istemiyonuz dimi :30::30:

Back
X