Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Ya tahlil sonuçlarımı çok merak ettim ben :1:
Keşke bugün gitseydim ama neyse yarın en azından doktorada gösterebileceğim.
İnşallah iyi cıkar sonuçlar :34:

Sülümanı izlerken sizlere de bir bakayım dedim :1:
Küçük civcivimde babasını elinden tutmuş babasına ip atla diye ağlıyor :60:
Adam deli oldu ben yaşlı bir adamım moduna girdi resmen :1: rahat vermiyor kimseye cimcime :1: tam komedi oldular baba kız :1:

Banu, arabaların arkasına filan yazarlar ya babam sağolsun diye sen de bir çıkartma yaptır, "anam sağolsun" diye, evin bir yerine asarsın, annen gördüğünde hoşuna gider :37: Şaka bir yana, ne güzel sana destek olmaları, sağolsunlar gerçekten.

Yena da yazınca biraz çaktım dans mevzuunu, daha benmki ufak ya haberim yok, herhalde balo filan gibi bir yılsonu gösterisi yapılıyor? Eğer yolun Zeytinburnu tarafına düşerse aklında olsun, çocuklar için güzel ürünler satan outlet mağazalar var Olivium civarında. Size yakın herhangi bir outlet AVM'de de indirimli güzel bir şey bulabilirsin, bir de LCW abiye koleksiyon çıkarmış, bir göz at istersen elbise olmasa bile bolero vb. aksesuar bulabilirsin. Ben çocuk abiyesi çok çok az giyildiği için acıyorum verilen paraya ama böyle özel günde de iş görecek bir şey almak lazım :)

Canım, ille diyet bisküvi olması gerekirse ve tatlı bir şey istersen karışık meyveli bir çeşit var, form ye formda kal cinsinden :) Tadı gayet güzel aklında olsun. Paketli ürün diye almak istemiyorum ama dışarıda çaresiz kalırsam beni kurtarıyor :)

Sorma canım zaten hep derim Devlet gibi kadınsın meloş diye :60:
Tabi asıl babam sağ olsun her ne kadar annem üzülmesin diye ona duyurmasa bile onun emeği :34:
Araba arkasındaki yazılar yasak maalesef ceza yazıyormuş trafik polisi yoksa şimdiye kadar kesin babam sağolsun yazdıracaktım :1:
Bazen yazın geldiklerinde babama takılıyorum Perihan kutmanın bir filmde söylediği şarkıyla ;
Hacı baba hacı baba banada al bir araba diye :60: adamcağız ulen var ya araban diyor yok babişko jeep al bana diyorum :1: sırf kızdırmak için oda hemen heee tamam zaten beni zengin karılar kovalıyordu diyor :1:

Kızın evet sene sonu balosu var o yüzden elbise krizi yaşıyoruz.
Biraz evvel çocuklar için abiye dikimhanesinde calışan üst komşuma bile sordum hani kumaşı ben alsam dikebilirmiyiz diye ama ben kesmeyi bilmiyorum kalıp cıkartamam dedi. Babamızda kızına dayanamadı hafta sonu mertere bakarız dedi :34: o tarafta çalışıyor zaten 20 - 30 Liraya ne abiyeler var diyor.
Bakalım oradada bulamazsam artık başka bir çare bulacağım.

Kızzzlaaaaaar aşkısımmm bana ne yollamış bilin :52: +90 topicinde görülmemesi gereken bir kare paylaşacağım sizinle... 1-2 gündür limoniydik tartıştık falan dün akşam barıştık bugün kapı çaldı kargocu baktım kocaman bir kutu bu ne falan derken birde ne göreyim ayıcıkımmmmm :69: Odun diye diye adamın günahını almışım hep içi romantik ama dışa vuramıyo aşkısıııııııı :1: Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :16:

Eki Görüntüle 411326 Not: Seni seviyorum. Özledimmm...

Ayıcıkımla beraber çekildiğim resmimde albümümdeeeee :52:

Canım çok tatlıymış gerçekten :1:
Hadi bakalım inşallah bir daha oduna dönmez :1: afiyetle ye çikolatalarını :34:
Ama az yeeeeee :1:

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

Aramıza hoşgeldin canım :3: umarım hedefine ulaşırsın sende :34:

selam kızlar geçmişi okuyorum bir türlü bitiremedim vallaa
devam edicem okumaya ama selam veriyim öyle devam ederim dedim
bugün baş ağrısı dışında gayet güzel geçti ve kaçamaksız, maşallah bu hafta kaçamaksız devam ediyorum

buarada biliyorsunuz bugün aslında benim diyetiyen günüm ama geçen hafta diyetisyende maddi konuda canım sıkıldı o yüzden sanırım bundan sonra başka bir yere devam edeceğim, ucuz ya da pahalı fark etmez ama sonuçta bir dengesizlik oldu o yüzden canım sıkıldı ve istanbuldan döndükten sonra karar vericem aslında

o yüzden bu hafta evde tartılacağım, evdeki tartı doktordakine göre 1 kilo az tartıyor, ona göre ilerliycem
istanbuldan döndükten sonra karar vericem belkide başka bir yere giderim ama ankarada diyetisyen konusunda en güvendiğim yer burasıydı açıkçası

menüme gelirsek;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 2 büyük bardak büyük su
kahvaltı:
-60 gr peynirle tost + 1 adet salatalık (çavdar ekmeği ile yaptım buarada tostu)
öğlen:
-körili tavuk + 1 adet diyet cola
ara öğün:
-diyet cola içtiğim için atladım
akşam:
-yeşil fasülye yemeği + yağsız patates salatası (patates salatası yediğim için ekmek yemedim)
ara öğün:
-10 adet kuru üzüm + şekersiz çay hala içiyorum

2 lt su ; 1 saat yürüyüş

evet canım zaten ben kendisine de kaç kez söyledim, şeker hastası ama kola fanta içiyor düşün. Tamam kadın dikkat etmiyor ama evde kızı var evde oturuyor, annesine yardımcı olabilirdi. Ben bile akrabam olmamasına rağmen çok üzüldüm canım

Eşi yaşına gören genç gözüküyor,kendine bakar iiyi giyimli, zaten sürekli aldattıgını herkes biliyor da, arabasından fedekarlık edip ameliyat ettirseydi kadın bu duruma düşmezdi
özlemcim canım Rabbim acil şifalar versin
gerçekten kimseye muhtaç etmesin rabbim

elifcim diyetisyen konusunda hayırlısı olsun canım
bir de sana ne soracağım hani annenler vadide piknik yapmışlar ya orada piknik masası var mı benim bildiğim yok da belki yeni etaplarda varsa diye sorayım dedim biz de gideceğiz ya
ben bir de lozan parkı seviyorum cansele yakın 365in hemen yanında cadde kenarı ama sanki ormanlık alan gibi çok güzel piknik için

elifcim diyetisyen konusunda hayırlısı olsun canım
bir de sana ne soracağım hani annenler vadide piknik yapmışlar ya orada piknik masası var mı benim bildiğim yok da belki yeni etaplarda varsa diye sorayım dedim biz de gideceğiz ya
ben bir de lozan parkı seviyorum cansele yakın 365in hemen yanında cadde kenarı ama sanki ormanlık alan gibi çok güzel piknik için
canım sorup sana söylerim hemen anacım abi ziyaretinde gesin hemencecik yazıcam sana ama bildiğim kadarıyla yok canım, ama yine de emin olmak lazım

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)

hoşgeldin tatlımm , biraz kendinden bahsetsene ,ne durumdasın ??:23::23::23:

selam kızlar geçmişi okuyorum bir türlü bitiremedim vallaa
devam edicem okumaya ama selam veriyim öyle devam ederim dedim
bugün baş ağrısı dışında gayet güzel geçti ve kaçamaksız, maşallah bu hafta kaçamaksız devam ediyorum

buarada biliyorsunuz bugün aslında benim diyetiyen günüm ama geçen hafta diyetisyende maddi konuda canım sıkıldı o yüzden sanırım bundan sonra başka bir yere devam edeceğim, ucuz ya da pahalı fark etmez ama sonuçta bir dengesizlik oldu o yüzden canım sıkıldı ve istanbuldan döndükten sonra karar vericem aslında

o yüzden bu hafta evde tartılacağım, evdeki tartı doktordakine göre 1 kilo az tartıyor, ona göre ilerliycem
istanbuldan döndükten sonra karar vericem belkide başka bir yere giderim ama ankarada diyetisyen konusunda en güvendiğim yer burasıydı açıkçası

menüme gelirsek;
kahvaltı öncesi:
-10 adet kuru üzüm + 2 büyük bardak büyük su
kahvaltı:
-60 gr peynirle tost + 1 adet salatalık (çavdar ekmeği ile yaptım buarada tostu)
öğlen:
-körili tavuk + 1 adet diyet cola
ara öğün:
-diyet cola içtiğim için atladım
akşam:
-yeşil fasülye yemeği + yağsız patates salatası (patates salatası yediğim için ekmek yemedim)
ara öğün:
-10 adet kuru üzüm + şekersiz çay hala içiyorum

2 lt su ; 1 saat yürüyüş

Elifimm hayırlısı olsun bebişimm , sıkma canını :20::20::20:

Kızzzlaaaaaar aşkısımmm bana ne yollamış bilin :52: +90 topicinde görülmemesi gereken bir kare paylaşacağım sizinle... 1-2 gündür limoniydik tartıştık falan dün akşam barıştık bugün kapı çaldı kargocu baktım kocaman bir kutu bu ne falan derken birde ne göreyim ayıcıkımmmmm :69: Odun diye diye adamın günahını almışım hep içi romantik ama dışa vuramıyo aşkısıııııııı :1: Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim :16:

Eki Görüntüle 411326 Not: Seni seviyorum. Özledimmm...

Ayıcıkımla beraber çekildiğim resmimde albümümdeeeee :52:

Baharcıımm ayucuukun hayırlı olsun bebişimm , bu tempoda devam ,ağzınızın tadı bozulmasın inşAllah :16::16::16::16:

Olur yavrum gidelim Erzurumdaki tek AVM ye :1: senin diğer topicten tanıdığın arkadaşlarında gelsin yolda gördüğümüz şişmanı çevirip masamıza oturtalım :1:
Bize en yakın nursena var bingölde ama o da çıkıp gelemez çoluk çocukla :26:

annaamm ççokkk isteriiim amma ben burdan kurtulmaya bakıyommmmmm cumaya açıklanıyo tainlerrr neyse benim gittiğim yerlere sizin tainçıkarda kurtuluruz heptennn sonra toplaşırız

iyi akşamlar kızlar
ceco sorunlar çözülüyormuş sevindim canım gözün aydın olsun
özlem benim eşimin teyzesi de şeker yüzünden göremiyor malesef lazer tedavisi felan da oldu ama çözüm olmadı çok zor Allah yardımcıları olsun
bugün arkadaşlarımla balkon keyfi yaptık kahvaltı yaptık saatlerce çay kahve ohh çok güzeldi
akşam da mantı partisi vardı 4 5 kaşık yedim az yağlı biraz da bezelye yedim hasar görmem inşallah yürüyüş de yapamadım bugün ama yarın sabah yürüyeceğim inşallah

Evet canım çok zor. Yaşı daha 50 kadının

Sülüman bitti bak şimdi geri sayım yapalım 10 değince gelirler :60:

Valla bende ilk başları izlemedim eşim o tip dizileri normalde sevmediği için ama bir gün yaw bari dizidende olsa tarihi öğren dedim diye izlemeye başladı :1: o gün bu gün kaçırmaz :1:
Zaten adamın her gün bir dizisi var diye hafta içi akşam misafirliğe gitmiyor :60:

Sülüman bitti bak şimdi geri sayım yapalım 10 değince gelirler :60:

Valla bende ilk başları izlemedim eşim o tip dizileri normalde sevmediği için ama bir gün yaw bari dizidende olsa tarihi öğren dedim diye izlemeye başladı :1: o gün bu gün kaçırmaz :1:
Zaten adamın her gün bir dizisi var diye hafta içi akşam misafirliğe gitmiyor :60:

biz hiiçç dizi izlemiyoruz bebişimm , ancak arada sırada YALAN DÜNYA ya da LEYLA & MECNUN izliyoruz , eğer ingiltre ispanya liginde falan maç varsa onuda izlemiyoruzzz:27::27::27:

Back
X