- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122:
Ya tahlil sonuçlarımı çok merak ettim ben
Keşke bugün gitseydim ama neyse yarın en azından doktorada gösterebileceğim.
İnşallah iyi cıkar sonuçlar
Sülümanı izlerken sizlere de bir bakayım dedim
Küçük civcivimde babasını elinden tutmuş babasına ip atla diye ağlıyor
Adam deli oldu ben yaşlı bir adamım moduna girdi resmen
rahat vermiyor kimseye cimcime
tam komedi oldular baba kız 
Sorma canım zaten hep derim Devlet gibi kadınsın meloş diye
Tabi asıl babam sağ olsun her ne kadar annem üzülmesin diye ona duyurmasa bile onun emeği
Araba arkasındaki yazılar yasak maalesef ceza yazıyormuş trafik polisi yoksa şimdiye kadar kesin babam sağolsun yazdıracaktım
Bazen yazın geldiklerinde babama takılıyorum Perihan kutmanın bir filmde söylediği şarkıyla ;
Hacı baba hacı baba banada al bir araba diye
adamcağız ulen var ya araban diyor yok babişko jeep al bana diyorum
sırf kızdırmak için oda hemen heee tamam zaten beni zengin karılar kovalıyordu diyor 
Kızın evet sene sonu balosu var o yüzden elbise krizi yaşıyoruz.
Biraz evvel çocuklar için abiye dikimhanesinde calışan üst komşuma bile sordum hani kumaşı ben alsam dikebilirmiyiz diye ama ben kesmeyi bilmiyorum kalıp cıkartamam dedi. Babamızda kızına dayanamadı hafta sonu mertere bakarız dedi
o tarafta çalışıyor zaten 20 - 30 Liraya ne abiyeler var diyor.
Bakalım oradada bulamazsam artık başka bir çare bulacağım.
Canım çok tatlıymış gerçekten
Hadi bakalım inşallah bir daha oduna dönmez
afiyetle ye çikolatalarını 
Ama az yeeeeee
Aramıza hoşgeldin canım
umarım hedefine ulaşırsın sende 
Ya tahlil sonuçlarımı çok merak ettim ben

Keşke bugün gitseydim ama neyse yarın en azından doktorada gösterebileceğim.
İnşallah iyi cıkar sonuçlar

Sülümanı izlerken sizlere de bir bakayım dedim

Küçük civcivimde babasını elinden tutmuş babasına ip atla diye ağlıyor

Adam deli oldu ben yaşlı bir adamım moduna girdi resmen

Banu, arabaların arkasına filan yazarlar ya babam sağolsun diye sen de bir çıkartma yaptır, "anam sağolsun" diye, evin bir yerine asarsın, annen gördüğünde hoşuna giderŞaka bir yana, ne güzel sana destek olmaları, sağolsunlar gerçekten.
Yena da yazınca biraz çaktım dans mevzuunu, daha benmki ufak ya haberim yok, herhalde balo filan gibi bir yılsonu gösterisi yapılıyor? Eğer yolun Zeytinburnu tarafına düşerse aklında olsun, çocuklar için güzel ürünler satan outlet mağazalar var Olivium civarında. Size yakın herhangi bir outlet AVM'de de indirimli güzel bir şey bulabilirsin, bir de LCW abiye koleksiyon çıkarmış, bir göz at istersen elbise olmasa bile bolero vb. aksesuar bulabilirsin. Ben çocuk abiyesi çok çok az giyildiği için acıyorum verilen paraya ama böyle özel günde de iş görecek bir şey almak lazım :)
Canım, ille diyet bisküvi olması gerekirse ve tatlı bir şey istersen karışık meyveli bir çeşit var, form ye formda kal cinsinden :) Tadı gayet güzel aklında olsun. Paketli ürün diye almak istemiyorum ama dışarıda çaresiz kalırsam beni kurtarıyor :)
Sorma canım zaten hep derim Devlet gibi kadınsın meloş diye

Tabi asıl babam sağ olsun her ne kadar annem üzülmesin diye ona duyurmasa bile onun emeği

Araba arkasındaki yazılar yasak maalesef ceza yazıyormuş trafik polisi yoksa şimdiye kadar kesin babam sağolsun yazdıracaktım

Bazen yazın geldiklerinde babama takılıyorum Perihan kutmanın bir filmde söylediği şarkıyla ;
Hacı baba hacı baba banada al bir araba diye

Kızın evet sene sonu balosu var o yüzden elbise krizi yaşıyoruz.
Biraz evvel çocuklar için abiye dikimhanesinde calışan üst komşuma bile sordum hani kumaşı ben alsam dikebilirmiyiz diye ama ben kesmeyi bilmiyorum kalıp cıkartamam dedi. Babamızda kızına dayanamadı hafta sonu mertere bakarız dedi

Bakalım oradada bulamazsam artık başka bir çare bulacağım.
Kızzzlaaaaaar aşkısımmm bana ne yollamış bilin+90 topicinde görülmemesi gereken bir kare paylaşacağım sizinle... 1-2 gündür limoniydik tartıştık falan dün akşam barıştık bugün kapı çaldı kargocu baktım kocaman bir kutu bu ne falan derken birde ne göreyim ayıcıkımmmmm
Odun diye diye adamın günahını almışım hep içi romantik ama dışa vuramıyo aşkısıııııııı
Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 411326 Not: Seni seviyorum. Özledimmm...
Ayıcıkımla beraber çekildiğim resmimde albümümdeeeee![]()
Canım çok tatlıymış gerçekten

Hadi bakalım inşallah bir daha oduna dönmez

Ama az yeeeeee

slm benim gibi kilo vermeye çalışan yoldaşlarım :) lütfen bana yardımcı olun :) yeni diyete başladım hep birlikte zayıflamak dileğiyle :)
Aramıza hoşgeldin canım