resim yükledim kızımın doğum günüydü okulda pastasını kestiik ama ben yemedim kalmadı :))))))))))))
Üçünüzde çok tatlısınız, resimlere de yorum yaptım. :)) Kızının doğum günü kutlu olsun, ağlıklı ve mutlu nice yaşlara :))
İnşallah asucum..artık görüntüyü geçtim inan sağlığım söz konusu...
Örneğin 3 kere gittim şimdiye kadar.ilk 30 lira verdim o kadar..diğerlerini kontrol saydı..
yarın iyice öğreneceğim durumu..Sanırım bir kontrol bir muayene oluyor..
Çok iyiymiş gerçekten ücreti. İlgili birisini olması da büyük şans :) Böyle şansın yaver gittiği için çok seviniyorum canım, senin için çok güzel olacak inşallah bundan sonra. Kilo verdikçe insan sadece madden hafiflemiyor, endişeleri azlıyor manen de hafifliyor
Evde durumlar nasıl bu arada? Hastalıktan kurtarmışsınızdır inşallah üçünüz de...
eski resimlerden ekledim bikaç tane
Asumancığım azmine, sabrına, sağlıklı biçimde verdiğin kilolara hayran olmamak elde değil

...
umutçm senin ikizler burcu çocuklarının doğum günleri geldi çattı senide bi telaş aldı demkkii...elbiseyi bulmana çok sevindim kız çocukları öyle meraklılarki böyle şeylere tabi bizlerde onları öyle görmeye...benim oğlan da 5 haziran doğumlu tam 1 yıldır doğm gününü hesaplıyor kaç gün kaldı diye

artık takvim fln öğrendi şükür ki kendin bak takvimden diyorum yoksa 360 -300-290--- fln sayıyorduk 10-15 günde bir:) biz evde kutlarız kendi aramızda ama ona hatrı sayılır bi hediye alırıız bu sene öyle düşünüyorum.geçmiş yıllarda kreştede kutlamştık onu da biliyor...
Canım evet iki ruhlu miniklerimin doğum günleir geldi çattı. Oğlumunkini biraz es geçiyoruz gerçi :)) Daha pek minik zaten bir şey anlamıyor. Tabii o günü mutlu geçirmesini istiyoruz ama fazla tantana yapmayacağız :) Ablasına elbise alırken ona da bir gömlek almıştım, altına bir pantolon kıyafeti tamam işte. Okulda parti yapıyorlar zaten (müzik, eğlenceli yarışmalar, hediyeler vb.) Ben bir tek pasta yapacağım, bir iki de ikram ile balon vb. malzeme götüreceğim okula.
Kızımınki uğraştıracak ama. Sorun benim detaycılığım aslında. Bir nevi takıntı

Çok detaycıyım, gereksiz ayrıntılarla kendimi yorup zaman harcıyorum bu tip durumlarda. Oysa abartmasam daha keyif alacağım. Ama doğru olmadığını bilsem de alamıyorum kendimi, aklıma taktığımı yapıyorum :) En son kızımın ismi ve 6 yaş logolu bir tasarım yaparken buldum kendimi. Bu tasarımı ozalitçide çıkış alıp meşrubat şişelerine, kürdanlara, cup cake çobuklarına yapıştırmayı ve ikram büfesinde şık bir görüntü oluşturmayı düşünüyorum. Düşün artık durumun vehametini :))
Seni pek sık göremiyoruz bur aralar... Gerçi 3 çocukla hele hepsi de minikse insan başını kaşımaya vakit bulamıyor. Beyza da benser durumda. Annen ya d aablan gelebilse keşke, sen de biraz yalnız dışarı çıkar, kafanı dinleme fırsatı bulurdun...
Kızlar ben bir kaç gündür giremedim. Girdiğimde de 5 dakka sadece son yazılanları okuyabildim
...
annem haftasonu gideceği için buluşmaya gelemşycem ben kızlar.
( Aslında bugün gidecekti ama doktor işi uzadı. Aslında genel olarak saglıklıdır annem ama tansiyon hastası olmasına rağmen sigara içiyor az da olsa. Umarım bişey çıkmaz sonuçlarda
...
..Kızlar umarım herkes iyidir, okuyamadım, yemek yapıp derse başlamam lazım
Canım, ortalarda olmayınca yoğun çalıştığını tahmin etmiştim. Kolay gelsin :) Demek gelemeyeceksin

Görüşsek çok iyi olurdu ama ne yapalım? Sınav güzel geçsin, kutlamak için de buluruz inşallah :)
Anenne geçmiş olsun, iyi çalışmalar :))