Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.dafi.............................480dk
2.ceco34........................260dk
3.eriny...........................240dk
4.asumanzeynep..............220dk
5.nuhan.........................180dk
6.clutch.........................135dk
7.kavusmak_hayal.............20dk

spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :46::46::32:
daha kalabalık ve daha güzel listelerimiz de olur inşallah:))

her ne kadar spor yapıp bi türlü şu listeye giremesemde eline koluna yüreğine sağlık tatlım:1::1:

tüm geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler.rabbim hepinizi esirgesin.
arkadaşlar fazla zamanım yok.sabah erken yola çıkacağım.annem yoğun bakımda.sağ tarafı kalıcı felç.
oğlum sabah burda olacak.sonra antalyaya gideceğiz.bugün telofon trafiğinden işlerim yarımm kaldı.banyo yapıp dua edeceğim.
ben bir kaç zaman giremiyebilirim.Yenayı arar kilo bildirimi yaparım.işin acısı eşimle aynı ay,aynı hastane ve aynı yoğun bakım.

allahım beterinden korusun..

ablacım çok geçmiş olsun tekrar rabbim acil şifalar versin aklına kötü şeyler getirme rabbim herşeyi bir yola koymuştur elbet herşeyin hayırlısını dilemek en doğrusu kendine çok dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz.:1:

canlarım üzüldüğüm konunun benle bi alakası yok, ama duyduğum şey kanımı dondurdu resmen , o kadar kötü oldumki anlatama , sıkıntı etmeyin , buaralar biraz doluyum belki azcık ağlasam falan açılırım ama , ağlamıyorum , neyse kuzuşlar seviyorum sizi meraklanmayın taamammı ?? :16::16::16::34::34::34:

şekerim bende ingilizce öğretmeniyim , biliyomusun ? zümremciiiimmm :32::32::32:

canım her neye canını sıkıyosan boşver bu hayatta hiçbirşey can sıkmaya deymiyo malesef :34::34:

Günaydın kızlar :-) size önemli bir sorum olacak canlarim benim bebeğim 5 aylık ve sallamadan uyumuyor bu ilerisi için bana bir zorluk teşkil eder diye korkuyorum hani bu alışkanlığından nasıl vazgeçer siz nasıl uyutuyorsunuz bebislerinizi yada uyutuyordunuz

Bu arada geceleride çok fazla uyanıyor ama gece sallamadan emerek uyuyo hala geceleri sık uyanması normalmi
canım benim sıpam emerek uyuyodu şimdi işe başladım annem ayağında sallayıp uyutuyo malesef diğer türlü uyuması zor zannetmiyorum yani gece sorusuna gelince emdiği sürece gece sık uyanır sırf emmek için bizimki 15 aylık olmasına rağmen hala uyanıyo emmek için :1::1:
gunaydin hatunlar bol su icmeli, sporlu bir gun olsun ins :1:1:gunaydin canm kapismaya baslamamizin ilk gununu unutmayalim aralik 1de baslamis bulunuyoruz ona gore :13::1::1:

zukunft canm seninle baslangic kilolarimizla su anki kilolarimiz ayni neredeyse senide alalim efeeeemle kapismamizin arasina :9::9:

bencede buyur gel aramıza canım seninlede kapışalım fena olmaz yani buğünden itibaren kayıt altındayım unutma haaaa..:34::34:

Esoşumm çoook datlu olmmuuuşşşş :16::16::16:
tabiside bebişimm evrene mesaj yollayalım , yavaş yavaş gelsin cücüşlerimiz ama önce anneleri fit olsun , ondan sonra gelsin keratalar inşAllahhh :16::16::16::16:

Asuşumm hadi bakalım kolay gelsin , sorularımı sıralayayım ;

1. kitabı okudunuzmu ?
2. yulaf kepeği aldınızmı ?
3. light ürünlerinizi depoladınızmı?
:27::27::27:
4. uzuuunn bir süreç olduğunu kesin net olarak bilip kaçamakları aklınızdan sildinizmi ?
:20::20::19::19:
5. dukanın resmi sitesinden testinizi yaptınızmı ? atak evrenizi belirlemek için ...

eğer hazırlıklı değilseniz bence bi kaç gün erteleyin , kepeği falan alın , kitabı okuyun öyle başlayın derim , çünkü atak evresi en çok kilo verilen evre , tam hazır olun yoksa yazık olur ataklarınıza kuzumm :32::32::32:

benim kahvaltı menüm ;

- dukan ekmeği
- 1 haşlanmış yumurta
- light beyaz peynir
- 1 bardak light süt

Nilüfercimm Pınarın Premium light serisi var harka bi peynir , tavsiye ederimmm :34::34::34::34:
kitabı okudum canım yulaf kepeğini jambonumu neyim aldım benden çok eşim kararlıymış hatta bana inat
henüz light ürün almadım onu da bugün alırım testi de yaptık bana 3 gün eşime 6 gün atak çıktı 5 gün yapacağız inşallah
sütçüden aldığım sütle yaptığım yoğurdum var onu yesek olurmu ki bir de light mi yoksa yarım yağlı ürünlerimi alayım
bilgilerin için sağol kuzum :16:
kahvaltıda jambon ve dukan krebi gibi biişey planlıyorum bakalım bugün
Biz Nilüfer Lor yiyoruz o daha güzel :)
bana da göndersene canım:56:
Yumurta light peynir jambon ve çay olacak benim kahvaltimda yulaf kepegini öğlene saklıyorum ben

afiyet olsun canım sana da sağol ilgin için

Günaydın fıstıklarrr :16::16::16::16:

az kalorili bol hareketli bi gün olsun inşAllahhh :34::34::34::34
:

Yessss :))

Nasıl oldun,şaşkınlığın geçtimi.? hani etkilenmiştin bişeyden..

canım şaşkınlık değilde çook üzen bi durum var beni , halen daha var , ama yapılacak bişey yok , elden bişey gelmiyor maleseff ....

KEnan Işık'ın sunduğu bir yarışma var..Şu an adını hatırlayamaıdım..
Yeni bölümün de çok ilginç bir yarışmacı var dı..
Adam 3 üniversiteden terk..diplomalı olmayı redettiğin den bir nevi sistemi protestoymuş amacı ve sokaklar da yaşıyormuş..
Sokaklardan para kazanıyor ticaret vb.
Çok farklıydı doğrusu..

Nilüferim bende izledim o adamı , 125.000 den döndü , yanında gelen daha bir enteresandı , diyor ya "biz başka bir dünyada yaşıyoruz" diye , hakkaten bi gariplerdi :44::44::44:

buarada yarışma "kim milyoner olmak ister" bende gitmek istiyorum amaaaa ....:27::27::27:

yaptım yenacım :16:

afferriiinnn :46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
daha önce bimden light peynir ve lor almıştım iyiydi yemiştim yani:)
pınar ilk sırada olmazsa da bimden alırım biz bir de 2kişiyiz bolca alırım

kitabı okudum canım yulaf kepeğini jambonumu neyim aldım benden çok eşim kararlıymış hatta bana inat
henüz light ürün almadım onu da bugün alırım testi de yaptık bana 3 gün eşime 6 gün atak çıktı 5 gün yapacağız inşallah
sütçüden aldığım sütle yaptığım yoğurdum var onu yesek olurmu ki bir de light mi yoksa yarım yağlı ürünlerimi alayım
bilgilerin için sağol kuzum :16:
kahvaltıda jambon ve dukan krebi gibi biişey planlıyorum bakalım bugün

bana da göndersene canım:56:

afiyet olsun canım sana da sağol ilgin için

aferin çekirgee , gayet başarılı bir durum :34::34::34::34:

yulaf kepeğini ekmek yapabilirsin , yada krep yapanlarda var kuzum nasıl istersen öyle değerlendir , vaayy bee Asuş bilem Tukancan oluyor haaa , welcome baby welcomeee :42::42::42::42:

atak kaç gün dediyse öyle yap çünkü sana 5 gün dese sen 10 gün yapsanda bişey değişmiyor , gidecek olan o zaman içerisinde gidiyor zaten , 5 idealdir yapabilirsiniz canım :32::32::32:

Asuşş kaçamak yapmassan atak sonrası 81lerde olursun mutlaka hatta daha iyisi bile olabilir :34::34::34:

yoğurtu light alsan iyi olur yada ben light yerine içimin yarım yağlısını kullanıyom çünkü çok yoğurt tüketeceksiniz , o yüzden az yağlı olmasını tercih edin ...

hadi bakalım Allah kolaylık versin canımmm :32::32::32:

daha önce bimden light peynir ve lor almıştım iyiydi yemiştim yani:)
pınar ilk sırada olmazsa da bimden alırım biz bir de 2kişiyiz bolca alırım

yiyebiliyorsan sıkıntı yok canım , Nilüfer yiyemiyorum dediği için premiumlightı söyledim ben :34::34::34:

zeynep957
Geçmiş olsun. Herşey inşallah bir an önce yoluna girer.
gozde_m
geçmis olsun...

miyop, cevap için çok tesekürler. Regl evet biraz şiginilik yapiyor ama bende daha önce bu konuya hiç dikkat etmemiştim...
tatlantıcı ile pasta yapmayi denedin mi? dün ben ilk kez, dukan tarifi olan pancake yaptım. 10 günlük çikolata-şeker istegimi aldı.

Benimde 2 tatli bayan müşterim vardı. Yeni gittiler şimdi çalışmaya dönüyorum... sevgiler...

denemedim canım. merak ettim

sağol dukan profu aynurum benim:16:
ataktan sonra sebze girince iş kolaylaşacak gibi zaten hayırlısı bakalım eşim ayklanmasa ben cesaret edemezdim de ikimiz napcaz bakalım
evdeki yoğurdu bitiririz zaten en fazla 2 güne sonra oluyorsa ben de yarım yağlı alayım lightler minik minik bize dayanmaz herhalde:)

sağol dukan profu aynurum benim:16:
ataktan sonra sebze girince iş kolaylaşacak gibi zaten hayırlısı bakalım eşim ayklanmasa ben cesaret edemezdim de ikimiz napcaz bakalım
evdeki yoğurdu bitiririz zaten en fazla 2 güne sonra oluyorsa ben de yarım yağlı alayım lightler minik minik bize dayanmaz herhalde:)

evet sebzede iş kolaylaşıyor ama yavaşlıyor malesef , bence atak için light yoğurt al şimdi , seyire geçince ye ev yapımı yoğurdunu , atakta giedecek olan yaklaşık2.5-3 kilon var onu heba etme Asumm :34::34:

ama bendan sonra yeme stilini tamamen değiştirmen lazım biliyosun dimi kuzumm , hani o sizin bol karbonhidratlı kahvaltılar , birekler, poğaçalar , tatlılar , aşureler falan hepsi yalan olacak maleseff :25::25::25:

canlarım üzüldüğüm konunun benle bi alakası yok, ama duyduğum şey kanımı dondurdu resmen , o kadar kötü oldumki anlatama , sıkıntı etmeyin , buaralar biraz doluyum belki azcık ağlasam falan açılırım ama , ağlamıyorum , neyse kuzuşlar seviyorum sizi meraklanmayın taamammı ?? :16::16::16::34::34::34:

şekerim bende ingilizce öğretmeniyim , biliyomusun ? zümremciiiimmm :32::32::32:

Aa bilmiyodum, yani ogretmen oldugunu biliyodum da ingilizce ogretmeni oldugunu bilmiyodum:) hedeflerime gore, ingiliace ogretmeni olmicam sanirim, farkli bir alanda calismak istiyorum, ama kismet tabi bu isler, bakarsiniz ayni okulda gorev yapiyorken karsilasiriz kim bilir:-)

Gunaydinnn herkese bu arada:-)

Aa bilmiyodum, yani ogretmen oldugunu biliyodum da ingilizce ogretmeni oldugunu bilmiyodum:) hedeflerime gore, ingiliace ogretmeni olmicam sanirim, farkli bir alanda calismak istiyorum, ama kismet tabi bu isler, bakarsiniz ayni okulda gorev yapiyorken karsilasiriz kim bilir:-)

Gunaydinnn herkese bu arada:-)

valla bebişimm bende senin ingiliz dili okuduğunu bilmiyordum , sevindim öğrendiğime :34::34::34:

seçim senin kuzum , öğretmenlik çalışma vakitleri olarak ideal bir meslek , her ne kadar bazen katlanılacak gibi olmuyo ama nneeeyysseee :27::27::27:

sen nasıl dilersen kuzumm , örtmen olursan bi bakmışızı aynı okula çıkmış tayinlerimiz, hadi bakalımm hayırlısııı :32::32::32:

sanada günaydım tatlımmm :16::16::16::16:

Günaydın kızlar :-) size önemli bir sorum olacak canlarim benim bebeğim 5 aylık ve sallamadan uyumuyor bu ilerisi için bana bir zorluk teşkil eder diye korkuyorum hani bu alışkanlığından nasıl vazgeçer siz nasıl uyutuyorsunuz bebislerinizi yada uyutuyordunuz

Amaaan sorma zamaninda ne kitaplar okudum. Yok tracy hog un yatirkaldir yontemi yok ferber yontemi. Kuzumun aglamsina kiyamadigim icin denemedim bile. Yalniz yatir kaldir ise yarar gibi oldu da annem birakmadi. İlk bebisde ben cok uykususzluk cektim de. Aslinda bebislerin kendi kendilerini sakinlestirebilmeleri ve kendi kendine uykuya dalabilmeleri ogretilmeli deniyor ama ben saldim artikin. Uyusun da nasil uyursa uyusun. Uyku ritueli oneriliyor ya, zaten buyuk bizim izin vermiyor.

Esracığım, heyy maşallah rakamlara bak diyerek sunuyorum ölçülerimi..:53::47:
Nevin demişti ya bir dönüm diye :) ben de 2 dönümüm :)

Basen:120

Bel:114

göğüs:118

Allah cezamı verecek benim..
Son zamanlarda eşimin kolları uzadı gibi, demek bana sarılmaya çalışırken boyuna kas yaptı adam..:27::27:

Kınamayın noolur yerseniz sizin de olur :)

Yenacım ölçülerimiz aynı gibi sanırım, unuttum şuan evde not etmiştim...2 dönümüz yahu adamlar napsın...
eşimle tanıştığımda 75 kiloydu şimdi 95 kilo adam beni zayıflatamadı kendi kilo aldı napalım...sana çok geçmiş olsun..çok iyi bilirim faranjiti Rabbim dermansız dert vermesin adaçayı iyi geliyor tadı iğrenç olsada:14:

hasta hasta o kadar iş güç liste ile uğraştın birde hakkını helal et canım...kendini çok yormuşsun kendimde öyleyim sana diyorum ama evde herşey dörtdörtlük olsun istiyorum olan bana oluyor işte yorul eve git evde ayakta kal farkettimde evlendikten sonra varis oluşmuş bacaklarımda...hiçbirşeye değmiyor ama içimiz rahat etmiyor...

herkese hayırlı günler diliyorum müdür gitti bende size koştum kader ortaklarım:54::54::54:
dün akşam eşim yine acillik oldu migrenden dün akşam hastanelerdeydik malesef...hamd olsun şimdi iyi ama hafif ağrısı vardı yine..ev darmadağın ütülerim birikmiş içim şiştiya ev işinden bıktım...bu akşam erken varsam farklı işler çıkmasada halletsem herşeyi pazar günümüz bize kalsa ne mutlu olurdum...

Zeynep ablam çok geçmiş olsun Allah şifa versin...

Aynurun canı sıkan herneyse geçer gider umarım..merak ettim valla:51::51:

kilo verenler, tebrik ediyorum liste için ellerinize sağlık...sporcularada tebrik...ee ben gideyim kendimi atayım kurabiyelerin içine...(bana kaderimin bir oyunumu buuuuuuu):19::19::39::39:

yemiyorum kızlar sadece teftiş edicem eksiksiz vede düzgün yapılmışmı diye...

öperim herkesi:16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kasım (bel-basen)[/TD]
[TD]aralık (bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-125[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]